San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 8 éve
0-9 után 5-10, az utolsó 6 meccsünkből 5 győzelem, ilyen ritkán szokott előfordulni.Nekik meg eleg sok kiemelesuk lehet, nyerniük kell. Az eddigi meccseken ratok tettem Jimmyvel, ebben a meccsben viszont mar kozel sem vagyok biztos😊
Ezzel a lendülettel kell nekimenni a Ramsnek is, akik már lehet a PO-ra tartalékolnak, ki tudja mennyire lesznek élesek.
Alabama Niners

több mint 8 éve
Csak jelzem, hogy Belichick azért cserélte el hozzánk Jimmy G-t, hogy megverjük vele a Jagst és így ők pihenhetnek a rájátszás első hetén. Az az ember egy géniusz 😀 😀 😀
több mint 8 éve
Ja és Gould mondjon le, mi az, hogy csak 1/1 FG??????? Meg extrát blokkoltak, amiből visszahordtak 2 pontért.Szóbeli fegyelmit neki! 😊
több mint 8 éve
0-9 után 5-10, az utolsó 6 meccsünkből 5 győzelem, ilyen ritkán szokott előfordulni.Ezzel a lendülettel kell nekimenni a Ramsnek is, akik már lehet a PO-ra tartalékolnak, ki tudja mennyire lesznek élesek.
több mint 8 éve
Diszkont áron szereztetek frencsájz kúbét 😎🤘
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Grat Niners. Minden szempontból felülmúltatok minket. Tényleg a csillagos ég jövőre a határ Jimmy G-vel.sok sikert nektek is Ik, rátok fér annyi ínséges idő után.
iktriad
több mint 8 éve
Jó kis önszívatós meccs volt ez, de totál megérdemelt győzelem, vagy ahogy én mondanám, papírforma 😊

több mint 8 éve
Grat Niners. Minden szempontból felülmúltatok minket. Tényleg a csillagos ég jövőre a határ Jimmy G-vel.
több mint 8 éve
Boldog Karácsonyt!drive.google.com/open?id=1SHSB3473P9LdJAyMFI43adlmHQHebu7S
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Boldog Karácsonyt, 9ers fanok és a bowl.hu gyermekei!Boldogat!
petey
Nektek azért szépen odaraktak a karácsonyfa alá egy jó kis franchise QB-t! 😊
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve

Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Én úgy gondolom, hogy főleg ezzel a 1-minute drive-val JimmyG megmutatta, hogy lehet rá építeni és képes elvezetni a csapatot PO-ba.. Egy második körös cetliért pedig ajándék volt. Jó edző is van most a 9ersnél, egy okos drafttal nem csak a regular seasonben nézheti majd az ember a srácokat. Talán furán hangzik, de most kb. Jimmy adott egy kis ízelítőt, innen már nem biztos, hogy tovább rontanék az első körös picken. 😀 Amúgy ha nyerik a hátralévő meccseiket, kb. hányadik választás lehet az övék? Mert egy magas első kört lehet beáldoznék egy későiért plusz egy második körért, hogy még több célpontot, nagyobb mélységet adjon a csapatnak mind O-ban és mind D-ben. Nálatok mik a hiányposztok? Remélem Hyde nem megy el, és akkor nem kell arra is ellőni akár 1 picket, mert egy nagyon jó offense jöhet össze, kb. mint a tavalyi Falcons.. Jövőre szerintem még az ideinél is izgalmasabb lehet az NFC.ha sikerülne a piacon a támadófalat erősíteni és szerezni egy elkapót(landry), akkor én nem nagyon erőltetném hyde megtartását. 2-3. körben találni olyat amilyen ő, olcsón évekre. viszont ha ugyanolyan szegényes lesz az FA mozgás mint tavaly, akkor meg elfér blokkolni jimmy előtt 😀
Hunreeth
Szerkesztette: gaborik
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 8 éve
Én úgy gondolom, hogy főleg ezzel a 1-minute drive-val JimmyG megmutatta, hogy lehet rá építeni és képes elvezetni a csapatot PO-ba.. Egy második körös cetliért pedig ajándék volt. Jó edző is van most a 9ersnél, egy okos drafttal nem csak a regular seasonben nézheti majd az ember a srácokat. Talán furán hangzik, de most kb. Jimmy adott egy kis ízelítőt, innen már nem biztos, hogy tovább rontanék az első körös picken. 😀 Amúgy ha nyerik a hátralévő meccseiket, kb. hányadik választás lehet az övék? Mert egy magas első kört lehet beáldoznék egy későiért plusz egy második körért, hogy még több célpontot, nagyobb mélységet adjon a csapatnak mind O-ban és mind D-ben. Nálatok mik a hiányposztok? Remélem Hyde nem megy el, és akkor nem kell arra is ellőni akár 1 picket, mert egy nagyon jó offense jöhet össze, kb. mint a tavalyi Falcons.. Jövőre szerintem még az ideinél is izgalmasabb lehet az NFC.
több mint 8 éve
Nem igazán csíptem a Pinion draftot, de az első rettenet éve után elég stabil lett a csávó, mellette Walter Payton jelölés is lett idén:twitter.com/49ers/status/944327124365713408
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
hm, kicsit megszaladt az arc a Jagsnál...Savage reakciója lol, úúúú sapi és póló hét, hát akkor le kell majd venni 😀Reuben Foster is ready to take off the Jaguars hat and t-shirt
The Jaguars can clinch a playoff berth. The 49ers are hoping to prevent that.
Either way, someone told Reuben Foster about it on Friday after practice. You can watch him talking about it above, but he makes a comment about how maybe the 49ers will just have to take off those hats and t-shirts.
www.ninersnation.com/2017/12/22/16812724/reuben-foster-jaguars-hat-and-t-shirt-game-49ers
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
Jó, hát a darázs Steelersnél és a retro Packersnél még ez is sokkal jobb. Igaz, nem volt nagy viszonyítási alap 😀