San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 7 éve
szóval Kap nem él az opciós jogával és FA lesz jövőre, plusz eladja a házát...véééletlenek? 😊Soha nem szerettem, húzzon is el. Mondjuk kár, hogy lecserélték, mert sztem nfl record lett volna. Mondjuk 3 negyed plussz pár perc alatt egy jó passz és 4 yard.............Na ez nem semmi. És neki nem droppok miatt jött ez a stat.
petey
És egy rohadt gyenge Chicago ellen sikerült ezt összehoznunk.
Bár van egy érzésem, hogy ő már úgy beleszarik a 49-ersbe hogy csak na. Sztem a csere is ennek szólt. Mondjuk az ilyen meccseivel faszán növeli FA esélyeit. Csak ő ennyire nem okos, hogy ezt lássa.
Faszkalap idióta. Menjen polgárjogi harcolni, térdelni, hajat növeszteni ahova akar.
Passzolt yardok tekintetében azért sikerült a franchise negatív rekordot hozni, ezzel a 39-el (35 y a Szöszié). Tekintve hogy a sack negatív yardját passzhoz adják, így egy 1963-as meccs statisztikailag rosszabb, de ott is volt legalább 63 passzolt yard. 71 szezonunk alatt ilyen szar még nem volt.
amúgy abszolút nihill ezt a fost látva hétről-hétre. nem is izgat.Jó Neked. Engem sajnos kurvára.
petey
Chip apja pénteken elhunyt, így állt ott. részvétem neki 😕Elsősorban nem az ő sara ez. Családi tragédiája ellenére, azt hogy ezt végigszenvedte (mert, hogy ez ordenáré szenvedés neki is az tuti) maximális tiszteletem az övé. (mondjuk a chicagoi télre nem Floridában kellett volna felkészülni)
petey
Egy kinti komment:" I don't know if Chip Kelly can coach successfully at the NFL level or not, but what I do know is that NO current NFL coach could have success with this garbage roster that Baalke has put on the field."
Szerkesztette: diverdoc
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
szóval Kap nem él az opciós jogával és FA lesz jövőre, plusz eladja a házát...véééletlenek? 😊amúgy abszolút nihill ezt a fost látva hétről-hétre. nem is izgat.
Chip apja pénteken elhunyt, így állt ott. részvétem neki 😕
több mint 7 éve
Vegita
363
Remelem jed minden nyamvadt este kiveri a buzi stadionjara, mert az a lenyeg. Ha lenne a szurkolokban fantazia, bezarnak oda Baalke melle es rajuk gyujtanak a picsaba.clevelandbe se zarnak senkit sehova, pedig ha valahol, akkor ott aztan szukseg lenne a szurkolok haragjara..
dankodavid
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 7 éve
Itt sztem a Kelly a legkevésbé ludas de esélyes h tévedek. Állítólag jövőre is ő lesz aHC kiváncsi vagyok tud-e bármin javítani....
több mint 7 éve
Remelem jed minden nyamvadt este kiveri a buzi stadionjara, mert az a lenyeg. Ha lenne a szurkolokban fantazia, bezarnak oda Baalke melle es rajuk gyujtanak a picsaba.Szóval akkor se tulaj, se gm, se stadion. Előbbi kettőt nem bánom, utóbbi meg fel lehet építeni és van rá biztosítás.
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Remelem jed minden nyamvadt este kiveri a buzi stadionjara, mert az a lenyeg. Ha lenne a szurkolokban fantazia, bezarnak oda Baalke melle es rajuk gyujtanak a picsaba.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
...akartok beszélni róla...?!Nálam járt kedvenc friscoi prof kollegám. Ő annyit mondott, hogy amíg York, Baalek, Kelly a csapatnál van nem néz több meccset.
A csávó szerintem az alkalmazott mat egyik legnagyobb koponyája, és konkrétan vigasztalhatatlan. 😕 😕 😕
5 éves kora óta SF szurkoló!
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Ki mit szól ehhez a drafthoz:Harris szvsz biztos TOP20 pick.
1. Mitch Trubisky, QB, North Carolina
2. JuJu Smith-Schuster, WR, USC
3. Charles Harris, edge rusher, Missouri
4. Keith Kelsey, ILB, Louisville
5. Jeremy McNichols, RB, Boise State
6. Amara Darboh, WR, Michigan
6 (from DEN). Tony Conner, S, Ole Miss
7. Isaac Rochell, DL, Notre Dame
Harlequin
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Harlequin
332
Ki mit szól ehhez a drafthoz:1. Mitch Trubisky, QB, North Carolina
2. JuJu Smith-Schuster, WR, USC
3. Charles Harris, edge rusher, Missouri
4. Keith Kelsey, ILB, Louisville
5. Jeremy McNichols, RB, Boise State
6. Amara Darboh, WR, Michigan
6 (from DEN). Tony Conner, S, Ole Miss
7. Isaac Rochell, DL, Notre Dame
több mint 7 éve
Pedig ő volt a valaki szerintem az #O-ba..#49ers QB Colin Kaepernick will void his contract & become a free agent after 2016, sources say. But don’t rule out a return to SF in 2017. - RapoportMehet Clevelandbe
Beki
Amadeus91
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 915
#49ers QB Colin Kaepernick will void his contract & become a free agent after 2016, sources say. But don’t rule out a return to SF in 2017. - RapoportMehet Clevelandbe
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
#49ers QB Colin Kaepernick will void his contract & become a free agent after 2016, sources say. But don’t rule out a return to SF in 2017. - Rapoport
több mint 7 éve
SFGaben
1 076
WR állomány valóban nagyon vékony, nem értem miért nem lehetett Boldint megtartani. Kap/Chip páros mellet szól, hogy jelenleg egyik QB sem tűnik kihagyhatatlan választásnak a drafton és valóban egyre komfortosabb Kap ebben a rendszerben.WR class sajnos nem a legerősebb idén, RB/TE viszont jónak tűnik.nem alkotott valóban, de legalább megy az offense, pl. futásban az 5. hely környékén tanyázunk asszem. egy közepes védelemmel és sérülések nélkül ez egy 7-9-es csapat lehetne.Chip sem alkotott egyelőre maradandót, de ez a roster sokkal többre nem is alkalmas. Lehet, hogy 1-2 +W benne lenne, de ennél több nem. Nekem egyre inkább úgy fest a dolog, hogy az egyik oldalon van Chip + Kap a másik oldalon pedig Baalke. Jednek pedig választania kell, ami számára fájdalmas. Egyrészt, ha kirúgja Chip Kellyt 4 év alatt a 4. edzőjét kellene kinevezni, ami nem épp a siker receptje. Ráadásul ki fog idejönni ezek után? Ilyen roster és Baalke mellé? Ebből a szempontból és a folytonosságot tekintve is Chip tűnik a legjobb opciónak.Herflichet kirúgták a Duckstól......... de Kellyt nem érdekli a munka sem más CFB állás, úgyhogy marad, ha csak ki nem rúgják.érdemes lesz követni minket az utolsó meccs után 😀 Kap, Kelly, Baalke...indul a kiszavazó show.
dande
tippem az sok scenárióból:
- Kap marad, egyre jobb Chip rendszerében
- Chip marad
- Baalke megy(de erre nem veszek mérget)
petey
Akkor viszont nem marad más, mint Baalketől elköszönni, ő viszont Jed bizalmasa. Innen csak remélni tudom, hogy meglépi ezt.
SFGaben
ezért vagyok dilemmában hogy mi legyen Chip/Kap párossal. KAp is lenyilatkozta, hogy neki kényelmes ez a rendszer és tetszik neki, plusz hétről-hétre nyeri vissza a formáját, mert ugye offseasonban marha kevés snapet kapott. ezért hajlok hogy maradjon még egy évet és full offseasonnal a háta mögött kiderülne mire mennek ketten. 18'-ban meg jöhet Browning 😀
O oldalon kell mindenképp egy playmaker WR. ezzel az állománnylal is már 1000+ yard Kap, 10 TD - 3 INT. az azért nem rossz.
aztán jöhet RB.
D oldalon meg ami a csövön kifér.
petey
D oldalon Pass rusher kell , mint egy falat kenyér. ILB, DT szintén.
több mint 7 éve
nem alkotott valóban, de legalább megy az offense, pl. futásban az 5. hely környékén tanyázunk asszem. egy közepes védelemmel és sérülések nélkül ez egy 7-9-es csapat lehetne.Chip sem alkotott egyelőre maradandót, de ez a roster sokkal többre nem is alkalmas. Lehet, hogy 1-2 +W benne lenne, de ennél több nem. Nekem egyre inkább úgy fest a dolog, hogy az egyik oldalon van Chip + Kap a másik oldalon pedig Baalke. Jednek pedig választania kell, ami számára fájdalmas. Egyrészt, ha kirúgja Chip Kellyt 4 év alatt a 4. edzőjét kellene kinevezni, ami nem épp a siker receptje. Ráadásul ki fog idejönni ezek után? Ilyen roster és Baalke mellé? Ebből a szempontból és a folytonosságot tekintve is Chip tűnik a legjobb opciónak.Herflichet kirúgták a Duckstól......... de Kellyt nem érdekli a munka sem más CFB állás, úgyhogy marad, ha csak ki nem rúgják.érdemes lesz követni minket az utolsó meccs után 😀 Kap, Kelly, Baalke...indul a kiszavazó show.
dande
- Chip marad
petey
Akkor viszont nem marad más, mint Baalketől elköszönni, ő viszont Jed bizalmasa. Innen csak remélni tudom, hogy meglépi ezt.
SFGaben
ezért vagyok dilemmában hogy mi legyen Chip/Kap párossal. KAp is lenyilatkozta, hogy neki kényelmes ez a rendszer és tetszik neki, plusz hétről-hétre nyeri vissza a formáját, mert ugye offseasonban marha kevés snapet kapott. ezért hajlok hogy maradjon még egy évet és full offseasonnal a háta mögött kiderülne mire mennek ketten. 18'-ban meg jöhet Browning 😀
O oldalon kell mindenképp egy playmaker WR. ezzel az állománnylal is már 1000+ yard Kap, 10 TD - 3 INT. az azért nem rossz.
aztán jöhet RB.
D oldalon meg ami a csövön kifér.
több mint 7 éve
SFGaben
1 076
17 FA lesz az idény végén, Barrows szerint Dorsey, McDonald,Ray-Ray, Kerley, Lewis/Ponder akiket meg kellene tartaniwww.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article118197223.html
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Chip sem alkotott egyelőre maradandót, de ez a roster sokkal többre nem is alkalmas. Lehet, hogy 1-2 +W benne lenne, de ennél több nem. Nekem egyre inkább úgy fest a dolog, hogy az egyik oldalon van Chip + Kap a másik oldalon pedig Baalke. Jednek pedig választania kell, ami számára fájdalmas. Egyrészt, ha kirúgja Chip Kellyt 4 év alatt a 4. edzőjét kellene kinevezni, ami nem épp a siker receptje. Ráadásul ki fog idejönni ezek után? Ilyen roster és Baalke mellé? Ebből a szempontból és a folytonosságot tekintve is Chip tűnik a legjobb opciónak.Herflichet kirúgták a Duckstól......... de Kellyt nem érdekli a munka sem más CFB állás, úgyhogy marad, ha csak ki nem rúgják.érdemes lesz követni minket az utolsó meccs után 😀 Kap, Kelly, Baalke...indul a kiszavazó show.
dande
- Chip marad
petey
több mint 8 éve
Vagy Baalke mindenkit megtart és Herflich is idegyün😀Herflichet kirúgták a Duckstól......... de Kellyt nem érdekli a munka sem más CFB állás, úgyhogy marad, ha csak ki nem rúgják.érdemes lesz követni minket az utolsó meccs után 😀 Kap, Kelly, Baalke...indul a kiszavazó show.
dande
- Chip marad
petey
több mint 8 éve
Herflichet kirúgták a Duckstól......... de Kellyt nem érdekli a munka sem más CFB állás, úgyhogy marad, ha csak ki nem rúgják.érdemes lesz követni minket az utolsó meccs után 😀 Kap, Kelly, Baalke...indul a kiszavazó show.
dande
- Chip marad
több mint 8 éve
Herflichet kirúgták a Duckstól......... de Kellyt nem érdekli a munka sem más CFB állás, úgyhogy marad, ha csak ki nem rúgják.
több mint 8 éve
hát, még pár hét és kiderül mi lesz Csip sorsa. nem tartom vissza a lélegzetem mindenesetre..Szasz Tehsvírem!ide Jimbo akkor sem jönne vissza ha neki ígérik fél Kaliforniát.Önkéntelenül is elgondolkodtam, most hogy Gase ellen játszunk a mi lett volna ha scenarion...... Végeredményben egy kurva jó poziciós edzőt sikerült elvesztenünk és a kukába küldeni. Ligaalja D#, szar O#. Ki tudja, ha akkor Jim megmarad D# vezérnek, Gase meg HC-nek??? Cutlerből is ki tudott hozni vmi pluszt, ki tudja? Na mindegy csak gondolkodtam. Mindenesetre Jim és Chip kombináltan nem tudott annyi W-t összehozni, mint Gase eddig a delfinekkel (tudom más csapat, más roster stb).Ha már álmodozunk... szerintem szezon végén kis Jedi belátja, hogy nem jót húzott, újragondolja a dolgokat, szóval megy Chip HC és Baalke GM, és jön Jim HC. És újraépítünk. És go 2. Harbowl 😊
diverdoc
szaszia
amúgy Oregon úgy néz ki ki fogja rúgni Helfrich-et....és vajon ki menne vissza a Kacsákhoz?
és ha ez megtörténik akkor ráléptünk a Brown-féle sikertörténethez vezető útra. de akkor Baalke tuti marad.
petey
A hír igaz, de nem várjuk vissza Csipet. Aki egyszer elmegy, az elment.
Te tênyleg örülnél Jimbonak, nemár nem láttad mít művelt legutóbb.
Az a csávó beteg.... Elismerem, ölni tudnék a tudásának a tizedéért, de beteg. Amúgy én első alkalommal láttam a tüzet, illetve, hogy megmoccant valami.
TGA
örülnék Jimbonak persze, de néha nekem is sok volt amit leművelt. A Michigan-OSU-ra gondolsz? hát fasza kis műsort adott elő szó se róla. de mint említettem, ide be nem teszi a lábát amíg Baalke és a Yorkok el nem takarodnak. az utóbbira az esély kb a nullához konvergál.
több mint 8 éve
Szasz Tehsvírem!ide Jimbo akkor sem jönne vissza ha neki ígérik fél Kaliforniát.Önkéntelenül is elgondolkodtam, most hogy Gase ellen játszunk a mi lett volna ha scenarion...... Végeredményben egy kurva jó poziciós edzőt sikerült elvesztenünk és a kukába küldeni. Ligaalja D#, szar O#. Ki tudja, ha akkor Jim megmarad D# vezérnek, Gase meg HC-nek??? Cutlerből is ki tudott hozni vmi pluszt, ki tudja? Na mindegy csak gondolkodtam. Mindenesetre Jim és Chip kombináltan nem tudott annyi W-t összehozni, mint Gase eddig a delfinekkel (tudom más csapat, más roster stb).Ha már álmodozunk... szerintem szezon végén kis Jedi belátja, hogy nem jót húzott, újragondolja a dolgokat, szóval megy Chip HC és Baalke GM, és jön Jim HC. És újraépítünk. És go 2. Harbowl 😊
diverdoc
szaszia
amúgy Oregon úgy néz ki ki fogja rúgni Helfrich-et....és vajon ki menne vissza a Kacsákhoz?
és ha ez megtörténik akkor ráléptünk a Brown-féle sikertörténethez vezető útra. de akkor Baalke tuti marad.
petey
A hír igaz, de nem várjuk vissza Csipet. Aki egyszer elmegy, az elment.
Te tênyleg örülnél Jimbonak, nemár nem láttad mít művelt legutóbb.
Az a csávó beteg.... Elismerem, ölni tudnék a tudásának a tizedéért, de beteg. Amúgy én első alkalommal láttam a tüzet, illetve, hogy megmoccant valami.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
twitter.com/MichaelDavSmith/status/802986654768234498ma ő vitte a vállán a csapatot
empty taxi
több mint 8 éve
twitter.com/MichaelDavSmith/status/802986654768234498
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
így nincs annyira rossz szájízem, max a 10 pont a turnoverekből. sajnos a védelem megint betlizett, kell a pass rush, mint egy falat kenyér. Tannehill(!!!!) szétdobált minket. Kap meg úgy néz ki kezd visszatérni. bár ez a performansz szerintem már az offseasonnek szól.