San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 8 éve
ezeket annyira bírom..fű volt nála baze 😀 mintha lsd, kokó vagy egyéb kemény drog lett volna. nem állnak ők sem törvényen felül, de nemá...
több mint 8 éve
Marihuana ugy sztem nem annyira gaz. Volt nala egy spangli sajat hasznalatra. Az alszent torvenyek szerint illegalis, de megitelesem szerint nem ez a gond. A gond a srac viselkedese, hogy “problemas” kolyok (TC balhe, hig vizeletminta) nehogy Aldon 2.0 legyenA szezon alatt nem volt vele gond, szerintem abból induljunk ki.
diverdoc
több mint 8 éve
Marihuana ugy sztem nem annyira gaz. Volt nala egy spangli sajat hasznalatra. Az alszent torvenyek szerint illegalis, de megitelesem szerint nem ez a gond. A gond a srac viselkedese, hogy “problemas” kolyok (TC balhe, hig vizeletminta) nehogy Aldon 2.0 legyen

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Okozott pár ideges éjszakát azért nekünk... 😀Érdekes!Mi ezen az érdekes. Jimmy egy irányító. Kaepernick meg nem, és soha nem is volt az. Volt néhány szép száma, de csak egy egész jól passzoló futó volt.
www.facebook.com/NFLHU/photos/a.392257560880147.1073741837.160831520689420/1308595529246341/?type=3&theater
steelwolf
Wyatt
Ha Capersnek vannak rémálma, abban Kaep kísért.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Érdekes!Mi ezen az érdekes. Jimmy egy irányító. Kaepernick meg nem, és soha nem is volt az. Volt néhány szép száma, de csak egy egész jól passzoló futó volt.
www.facebook.com/NFLHU/photos/a.392257560880147.1073741837.160831520689420/1308595529246341/?type=3&theater
steelwolf

több mint 8 éve
Akkor Reubennel is johet az Aldumb modszer, es lehet szepen a OTA-k kezdeteig egy otmeteres lancon tartani Lynch kertjeben. Marha.Szép! Az egész szezont végigbírta viszont. Tudni lehetett, hogy problémás karakter. Hátha elintézi Goodell egy kis ejnye-bejnyével.
dankodavid
(Letartóztatták marihónajjával)

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Akkor Reubennel is johet az Aldumb modszer, es lehet szepen a OTA-k kezdeteig egy otmeteres lancon tartani Lynch kertjeben. Marha.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
thxMilyen volt S Thomas első éve?Felemás, látszik hogy nagyon nyers és sokat kell tanulnia. Nem mondom, hogy tragikus volt, de felcsillant néha a tehetsége.
Janek
petey
több mint 8 éve
Milyen volt S Thomas első éve?Felemás, látszik hogy nagyon nyers és sokat kell tanulnia. Nem mondom, hogy tragikus volt, de felcsillant néha a tehetsége.
Janek
több mint 8 éve
Ken Norton érkezett
több mint 8 éve
Benne van, tegyen 😊Jövőre visszarét Garnett és rendet tesz!Ennyire kell az Oline?Hát Jimmynek kb minden pillanatban az életéért kellett menekülnie kis túlzással 😀 De lehet, hogy amúgy jó lesz
Azt hittem ,hogy kb rendben van az oline itt.
Janek
Wyatt
alatriste

több mint 8 éve
Jövőre visszarét Garnett és rendet tesz!Ennyire kell az Oline?Hát Jimmynek kb minden pillanatban az életéért kellett menekülnie kis túlzással 😀 De lehet, hogy amúgy jó lesz
Janek
Wyatt

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ja, csak nem lenne igaz. Mert vele a 3.2-es sackátlag 2.0-ra csökkent, és miatta tűnik jobbnak ez a nem acélos OLAz alap .Ennyire kell az Oline?Hát Jimmynek kb minden pillanatban az életéért kellett menekülnie kis túlzással 😀 De lehet, hogy amúgy jó lesz
Janek
Wyatt
lassan olvas mondhatnám ha genyó lennék
Janek

több mint 8 éve
Az alap .Ennyire kell az Oline?Hát Jimmynek kb minden pillanatban az életéért kellett menekülnie kis túlzással 😀 De lehet, hogy amúgy jó lesz
Janek
Wyatt
lassan olvas mondhatnám ha genyó lennék
több mint 8 éve
Ennyire kell az Oline?Hát Jimmynek kb minden pillanatban az életéért kellett menekülnie kis túlzással 😀 De lehet, hogy amúgy jó lesz
Janek

több mint 8 éve
Ennyire kell az Oline?Azt hittem ,hogy kb rendben van az oline itt.
több mint 8 éve
twitter.com/Eric_Branch/status/949854525912899584...abban bíztam, hogy hazai pályán verjük a Ramst, mondjuk nekik jó szar évadot prognosztizáltam....na de hát nem is kedvelem Őket 😊Mondjuk ez kölcsönös 😀
Alabama Niners
dogbite
ha
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
Kimenetel 😊Most nem menőzni akarok, de megnéztem a szezon előtt leadott NFL Gauntlet tippjeimet és a szezonunkra 6-10-et tippeltem és a 16 meccsünkből 10-nek eltaláltam a végeredményét, köztük a Giants, Bears, Jax, Titans elleni győzelmeket. A maradék két győzelmet a Rams és a Cardinals ellen tippeltem, amik nem jöttek be.mert te már előre tudtad h érkezik a megmentő? 😀 hogyhogy eltaláltad a végeredményét? úgy érted pontra?? remélem nyomtad akkor a tippmixet is és most egy multimilliomos forumtárs vagy már! 😀
Alabama Niners
Josszi
Mondjuk a Bears és a Texans elleni siker nekem is jött tippmixen (mindkétszer kötésben, előbbi szépen hozott, a másodiknál sajna a többiben volt bibi, és el is ment megint a kedvem a játéktól 😀 )

több mint 8 éve
Most nem menőzni akarok, de megnéztem a szezon előtt leadott NFL Gauntlet tippjeimet és a szezonunkra 6-10-et tippeltem és a 16 meccsünkből 10-nek eltaláltam a végeredményét, köztük a Giants, Bears, Jax, Titans elleni győzelmeket. A maradék két győzelmet a Rams és a Cardinals ellen tippeltem, amik nem jöttek be.mert te már előre tudtad h érkezik a megmentő? 😀 hogyhogy eltaláltad a végeredményét? úgy érted pontra?? remélem nyomtad akkor a tippmixet is és most egy multimilliomos forumtárs vagy már! 😀
Alabama Niners
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
én speciel azért mert amíg nem jött a quickrelease fast hand Dzsimmi, addig mindenki hibás volt főleg az O-line, és főleg a center, aki mint kiderült hiába vette észre hogy majd honnan jön a nyomás vagy a blitz egy Beadlesnek ez nem volt sok segítség, de Kilgorenak van annyi játékintelligenciája és rutinja hogy maradhat majd, de legyen competition neki a nyáron, mert az idei 24.! helye a centerek között azért nem egy fényes teljesítmény, és ha majd az ő hibájából gyalulják le a "megmentőt" akkor késő leszJInkább Jimmy G és a quick release hatása, az egész O line sokkal jobban teljesít, mióta itt van:nem is értettem, hogy sokan miért akarnak Center cserét, azon túl, hogy Kilgore már nem túl fiatal.
twitter.com/PFF/status/948422677018169344
twitter.com/PFF/status/948407577049788416
SFGaben
Alabama Niners
¯\_(ツ)_/¯
több mint 8 éve
...abban bíztam, hogy hazai pályán verjük a Ramst, mondjuk nekik jó szar évadot prognosztizáltam....na de hát nem is kedvelem Őket 😊Mondjuk ez kölcsönös 😀
Alabama Niners
Tactics win battles. Strategy wins wars.