NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 717
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
több mint 8 éve
Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
IgenNekem 100 dollár (talán 99) volt a teljes szezon gamepass. mondjuk megújítás. Ez már a 3. különböző ár amit itt olvasok.Az osszes csapata meccse a jovo juliusig elo?
diverdoc
Josszi
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Nekem 100 dollár (talán 99) volt a teljes szezon gamepass. mondjuk megújítás. Ez már a 3. különböző ár amit itt olvasok.Az osszes csapata meccse a jovo juliusig elo?
diverdoc
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Nekem 100 dollár (talán 99) volt a teljes szezon gamepass. mondjuk megújítás. Ez már a 3. különböző ár amit itt olvasok.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Én is örülnék neki, de jelenleg nem szeretnék ennyit költeni, mivel most másra nagyobb szükség van..😊klassz, de én nem bírom ki hogy leakadjon ne menjen stbstb.. mikor elkezdődik a meccs.. nem tudok késleltetni na, így marad a gamepass 😀persze hogy nem életbiztosítás, de azért egy kicsit elvan dugva a stream de ha szemfüles vagy megtudod találni 😀ha az ncaa-s streamekből indulsz ki, akkor az nem életbiztosìtás azért, az nfl jóval gyakrabban lövi le ezeketPontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
Coolearie
baggio
Coolearie
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 369
klassz, de én nem bírom ki hogy leakadjon ne menjen stbstb.. mikor elkezdődik a meccs.. nem tudok késleltetni na, így marad a gamepass 😀persze hogy nem életbiztosítás, de azért egy kicsit elvan dugva a stream de ha szemfüles vagy megtudod találni 😀ha az ncaa-s streamekből indulsz ki, akkor az nem életbiztosìtás azért, az nfl jóval gyakrabban lövi le ezeketPontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
Coolearie
baggio
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Josszi
3 369
friss:53-Man Cap Spending: $120,277,658
IR Spending: $5,502,107
Suspended Spending: $508,324
Practice Squad Spending: $1,173,000
Total Cap Spending: $132,602,554
Dead Money: $5,315,965
Cap Room: $43,417,780
ebben még nincs benne Tank Carradine fizetése.
tényleg ő lesz talán az első ACL sérült draftolt játékosa Baalkenak aki befut karriert végre?
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
persze hogy nem életbiztosítás, de azért egy kicsit elvan dugva a stream de ha szemfüles vagy megtudod találni 😀ha az ncaa-s streamekből indulsz ki, akkor az nem életbiztosìtás azért, az nfl jóval gyakrabban lövi le ezeketPontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
Coolearie
baggio
több mint 8 éve
ha az ncaa-s streamekből indulsz ki, akkor az nem életbiztosìtás azért, az nfl jóval gyakrabban lövi le ezeketPontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
Coolearie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Pontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
De csak tavalyig volt 129.99-ért a teljes alapszakasz minden csapattal együtt. Most már csak ilyen teljes éves van, az meg 200. Viszont, akinek volt megújuló, az a korábbi áron (nekem ez 129.99 volt) megkapta még idén az egészet, jövőre ugyanakkor már csak a 200-as változat lesz minden bizonnyal. Amúgy az egycsapatos neked megérte? Én úgy voltam vele, ha már ilyen drága, akkor legalább tudom az összes meccset nézni, egy csapatért 100 dolcsi az rosszabbul hangzott 😊
több mint 8 éve
200 dollár a GamePass? nem olcsó
[/q
En 100 USD-ert vettem teljes szezonra es osszes csapatra szolo GamePass-t. Csodalkoztam is h ilyen olcso, mert eddig a "follow your team" opciot vettem evekig, es az volt 100USD.Lehet kaptam kedvezmenyt mert mar regi elofizeto vagyok. Mindenesetre nem 200 USD szerintem, tavaly ha jol emlekszem 120 volt a teljese szezon osszes meccses pass.he7edik
több mint 8 éve
Josszi
3 369
200 dollár a GamePass? nem olcsóJah 😕
he7edik
Társulás cimborával? Ha másik csapatnak drukkol lehet osztozni
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Piócás ember kell ide.. 😉akkor fel kéne hívni valami rontáslevevőt mert ennyi év után behaluzza Baalke hogy jó lesz az....de nem jó.fasza, Will Redmond is megy IR-re. hát nagy grat ezekhez a pickekhez már több éve.csak pure pech.. nem tudatos 😀
petey
Josszi
petey
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Akármilyen balhét is csinált a csereirányítónk (Kaep), akkor is most már az övé a legjobban fogyó mez. Legalább valamit elért vele 😀
több mint 8 éve
akkor fel kéne hívni valami rontáslevevőt mert ennyi év után behaluzza Baalke hogy jó lesz az....de nem jó.fasza, Will Redmond is megy IR-re. hát nagy grat ezekhez a pickekhez már több éve.csak pure pech.. nem tudatos 😀
petey
Josszi
több mint 8 éve
jaja, könnyen jött, könnyen megy..fasza, Will Redmond is megy IR-re. hát nagy grat ezekhez a pickekhez már több éve.Belefér, nem?
petey
dankodavid
több mint 8 éve
Josszi
3 369
fasza, Will Redmond is megy IR-re. hát nagy grat ezekhez a pickekhez már több éve.csak pure pech.. nem tudatos 😀
petey
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Mondjuk az alap problémát én Kaepet illetően továbbra is a pszichéjében látom, tehát nem a BLM az alapprobléma (minket érintően), csak arrafelé éli meg a betegségét a srác.betegség?
diverdoc
lehet hogy neked mint orvosnak nehéz nem betegség kategóriákban gondolkodni, de a távolból diagnosztizálni és főleg nem a te szakterületeden, merész és inkább itélkezésnek hat...
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
fasza, Will Redmond is megy IR-re. hát nagy grat ezekhez a pickekhez már több éve.Belefér, nem?
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Nincs ezzel semmi gond itt. Jelenleg (sajnos) ez a csapatunkat érintő egyik legnagyobb media nyilvánosságot kapó története. Nem foglalt állást, véleményt sem mondott (kivéve, hogy van aki megtapsolja majd, van aki mezét égeti), elfogultnak meg végképpen nem gondolnám. (Vaze undit védem, niners topikban 😊 )Nekem pont a BLM tortenet volt ami nem ide kivankozott.. Es ez tette ki a hozzaszolas nagyobbik reszet,nem erdekel a propagandaizu velemeny itt ebben a topicban. De persze ha a tobbsegnek ez belefér akkor hajrá.
Mondjuk az alap problémát én Kaepet illetően továbbra is a pszichéjében látom, tehát nem a BLM az alapprobléma (minket érintően), csak arrafelé éli meg a betegségét a srác.
diverdoc
The Amazing Racoon