NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
Csak azért mondtam mert a Vikes ellen is ilyen mez volt és jól játszottunk😀Minden adott hozza nem? 😉Október 6-án a Cards ellen all-black mezben leszünk ismét az idén.Akkor az egy instant W elméletileg..?
petey
Coolearie
silent7939
több mint 8 éve
Minden adott hozza nem? 😉Október 6-án a Cards ellen all-black mezben leszünk ismét az idén.Akkor az egy instant W elméletileg..?
petey
Coolearie
több mint 8 éve
Október 6-án a Cards ellen all-black mezben leszünk ismét az idén.Akkor az egy instant W elméletileg..?
petey
több mint 8 éve
Október 6-án a Cards ellen all-black mezben leszünk ismét az idén.
több mint 8 éve
Uraim nem az számít MOST milyen a csapat, hanem ez számít: FAITHFUL FOREVER! 70 év az 70 év!
www.49ers.com/video/videos/49ers-Faithful-70-Years-and-Counting-/48545f97-8667-4785-9ecb-c7e61c64e564
több mint 8 éve
A bolti mórok duma az megvan de ez a két gyerek nem ugrik be hirtelen.Örülj ennek. 😊
he7edik
több mint 8 éve
he7edik
1 239
A bolti mórok duma az megvan de ez a két gyerek nem ugrik be hirtelen.Örülj neki 😀 Gumbó volt a beceneve és ő közvetített Ricsivel. emlékezetes volt na. így mondta mindig a Baltimore-t. bár inkább Bolti Mór volt az...Wut?Az Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
iktriad
he7edik
örülj neki nem élted át azt amit mi 😀
/off, hagyjuk is
petey
Szerkesztette: he7edik
több mint 8 éve
Csip mai sajtótájékoztatója:#49ers HC Chip Kelly says he practices "faster" on Saturday. Reason?
"Science."
Anthony Davis will start at #49ers RG, and he's in line to be the backup at both tackle spots, too, Chip Kelly said.
Chip Kelly declined to compare Todd Gurkey to a past NFL RB. References Teddy Roosevelt quote: "Comparison is the thief of joy." 😀
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
blogs.mercurynews.com/kawakami/2016/09/08/jed-yorks-49ers-handing-colin-kaepernick-situation-grace-repairing-bumpy-relationship-along-way/á ő nem azér térdelt, aszitte, hogy megölheti Nyútont.
meglepő, Kawakami nem gyengén szokta savazni Yorkékat, de most elismeri hogy pedáns módon kezelik Kap ügyét, és 1 misit bedobnak ők is a közösbe.
sőt, amit mindenki várt, hogy szétszakad az öltöző meg kivágják Kapet az sem történt meg. Chip meg türelmesen vár rá hogy felépüljön teljesen és lássa hogy játszik majd, tehát a QB poszt nem lefutott. bár Baalke állítólag alig várja hogy elmenjen Kap.
talán végre rend lesz? ez mutatja hogy Millert kibaszták egyből, nem pedig mismásoltak, mint Aldon esetében. bízom benne megfordul a kultúra.
Brandon Marshall is térdelt a Broncos-Panthers meccsen.
petey
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
blogs.mercurynews.com/kawakami/2016/09/08/jed-yorks-49ers-handing-colin-kaepernick-situation-grace-repairing-bumpy-relationship-along-way/meglepő, Kawakami nem gyengén szokta savazni Yorkékat, de most elismeri hogy pedáns módon kezelik Kap ügyét, és 1 misit bedobnak ők is a közösbe.
sőt, amit mindenki várt, hogy szétszakad az öltöző meg kivágják Kapet az sem történt meg. Chip meg türelmesen vár rá hogy felépüljön teljesen és lássa hogy játszik majd, tehát a QB poszt nem lefutott. bár Baalke állítólag alig várja hogy elmenjen Kap.
talán végre rend lesz? ez mutatja hogy Millert kibaszták egyből, nem pedig mismásoltak, mint Aldon esetében. bízom benne megfordul a kultúra.
Brandon Marshall is térdelt a Broncos-Panthers meccsen.
több mint 8 éve
megkövetem kedves uram. de úgy látszik ha a kettő egybemosódik akkor az jelent valamit 😀Keversz te is kettőt 😀Örülj neki 😀 Gumbó volt a beceneve és ő közvetített Ricsivel. emlékezetes volt na. így mondta mindig a Baltimore-t. bár inkább Bolti Mór volt az...Wut?Az Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
iktriad
he7edik
/off, hagyjuk is
petey
Gumbó az PM fan volt, Telivér barátunk volt Giants fan
empty taxi
több mint 8 éve
Keversz te is kettőt 😀Örülj neki 😀 Gumbó volt a beceneve és ő közvetített Ricsivel. emlékezetes volt na. így mondta mindig a Baltimore-t. bár inkább Bolti Mór volt az...Wut?Az Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
iktriad
he7edik
/off, hagyjuk is
petey
Gumbó az PM fan volt, Telivér barátunk volt Giants fan
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Örülj neki 😀 Gumbó volt a beceneve és ő közvetített Ricsivel. emlékezetes volt na. így mondta mindig a Baltimore-t. bár inkább Bolti Mór volt az...Wut?Az Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
iktriad
he7edik
/off, hagyjuk is
több mint 8 éve
he7edik
1 239
Wut?Az Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
iktriad
több mint 8 éve
akit nem nevezünk nevénAz Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
iktriad
több mint 8 éve
Az Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
több mint 8 éve
Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Hogyiz kezd neakógy a többi kamuflázs.Na, ezért is kérdeztem rá 😊Ez igen.Ray-Ray 😀Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
Coolearie
www.49ers.com/team/depth-chart.html
petey
dankodavid
Akkor marad az, hogy behúzom egyiket (fantasy), aztán reménykedem, hogy jól jött ki az eccpecc 😊
peterk2005
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Na, ezért is kérdeztem rá 😊Ez igen.Ray-Ray 😀Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
Coolearie
petey
dankodavid
Akkor marad az, hogy behúzom egyiket (fantasy), aztán reménykedem, hogy jól jött ki az eccpecc 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Hát nem tudom hogy Chip hogy végezte el az edzői tanfolyamot de nem jól..A Pro License-ét a portlandi piacon vette.
Coolearie
több mint 8 éve
Hát nem tudom hogy Chip hogy végezte el az edzői tanfolyamot de nem jól..
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Ez igen.Ray-Ray 😀Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
Coolearie
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Ray-Ray 😀Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
Coolearie