NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
és ki volt a lehető legjobb szerinted a piacon?Személy szerint én Jim Schwartz-ot hoztam volna ide akit az Eagles foglalkoztat most, benne láttam volna fantáziát. De ez csak a saját személyes szubjektív minden szakmai alapot nélkülöző bulvár véleményem. Csak azért válaszoltam, hogy kielégítsem a kíváncsiságodat.
petey
több mint 8 éve
Bill Davis is fanyalogva lett fogadva megis egesz normalis D lett egy igen erdekes O mellett...Igaz most meg munkanelkuli.
Na ebben legyen logika
több mint 8 éve
Ezzel a kvízműsorba való kérdéssel fejezem be én is a témáról való offolást:magyarázd már el ez miért öngól. 1 nyertes szezon vele. a többi mind mind bukó. ezek után a Pats és Jets hozott vele egy döntést, mint "bukott" edző.újabb öngól, Joey Browns drukkerként szerintem a két kezét összetenné most olyan buktáért, mint ami BB-vel történt Clevelandben 😉Valszeg nem az az ember, aki nyilvánvalóan megbukott az előző állomáshelyén.Bill Belichek neve mond valamit? 😉
Joey Tribbiani
petey
baggio
szóval ez elég relatív.
petey
Kivel, mikor és melyik csapat ellen aratta utolsó PO-győzelmét a Browns?
| Bill Belichick, 1995. január 1., vs Patriots |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Valahol éreztem, h. BB lesz a válasz, kb. minden kevésbé sikeres bemutatkozáskor őt hozzák fel, miközben ahogy Baggio is írta, közel sem volt az akkora bukta Clevelandben. A 4. szezonban összejött a PO és ott egy W is, majd 95-ben az idény felénél modell bejelentette, h. költözik a csapat - szét is esett az egész. De ez itt nagyon off.magyarázd már el ez miért öngól. 1 nyertes szezon vele. a többi mind mind bukó. ezek után a Pats és Jets hozott vele egy döntést, mint "bukott" edző.újabb öngól, Joey Browns drukkerként szerintem a két kezét összetenné most olyan buktáért, mint ami BB-vel történt Clevelandben 😉Valszeg nem az az ember, aki nyilvánvalóan megbukott az előző állomáshelyén.Bill Belichek neve mond valamit? 😉
Joey Tribbiani
petey
baggio
szóval ez elég relatív.
petey
O`Neil ha leegyszerűsíti a sémáját, akkor talán lehet belőle valami, csak felmerül bennem, h. miért nem tette meg nálunk? Akkor sem változtatott, amikor egyértelműen az állása volt a tét. Nyilván nem a 9ers az egyetlen csapat, aki ilyeneket lép, mi is felvettük Shurmurt HC-nek pár éve azok után, h. 28. offenset rakott össze a Ramsnél... nem lett jó vége.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
magyarázd már el ez miért öngól. 1 nyertes szezon vele. a többi mind mind bukó. ezek után a Pats és Jets hozott vele egy döntést, mint "bukott" edző.újabb öngól, Joey Browns drukkerként szerintem a két kezét összetenné most olyan buktáért, mint ami BB-vel történt Clevelandben 😉Valszeg nem az az ember, aki nyilvánvalóan megbukott az előző állomáshelyén.Bill Belichek neve mond valamit? 😉
Joey Tribbiani
petey
baggio
szóval ez elég relatív.
több mint 8 éve
újabb öngól, Joey Browns drukkerként szerintem a két kezét összetenné most olyan buktáért, mint ami BB-vel történt Clevelandben 😉Valszeg nem az az ember, aki nyilvánvalóan megbukott az előző állomáshelyén.Bill Belichek neve mond valamit? 😉
Joey Tribbiani
petey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Bill Belichek neve mond valamit? 😉Valszeg nem az az ember, aki nyilvánvalóan megbukott az előző állomáshelyén.és ki volt a lehető legjobb szerinted a piacon?Lasd az elozo HC-nk? Termeszetesen mindenkinek jar egy esely, es a kulonbseg talan a jatekos allomany lehet, amiben sztem meg mindig jobbak vagyunk mint a Browns. Mangini ott sem tett csodat, itt sem vartam tole semmit, epp azt kaptuk. Van, hogy egy edzo "megtaltosodik" egy masik csapatnal, de sztem ritka. Remelhetoleg mi leszunk a kivetelek.esetleg nem lehet várni és megnézni mielőtt a pánik beüt? 😀Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
www.csnbayarea.com/49ers/source-49ers-hire-oneil-defensive-coordinator/
Joey Tribbiani
Szoval nem vagyok meggyozve rola, hogy a jovo evi SB-be a defensunk fogja bejuttatni a csapatot.
Csiriba
petey
Egyebkent meg nem panikolok, nem temetem a csapatot elore, csak szerintem nem az elerheto legjobb szakembert szerzodtettuk. De Jedek biztos tudjak miert.
Csiriba
petey
Joey Tribbiani
több mint 8 éve
persze hogy szemét kérdés 😊 de jogos, mert pl ki számít jelenleg a legjobbnak akinek nincs csapata, illetve hajlandó lenne eljönni ide. nem túl veretes a lista. ja és 3-4-et futtat.Ez egy szemét kérdés, mert nincs az a külsős ember (lehet akár szakmabeli is), aki meg tudná mondani, hogy pl. melyik pozíciós edző érett meg arra, hogy koordinátorként is megkapja a lehetőséget (csak extrém esetben, mert azt pl. a hülye is látta, hogy Tomsulanak sok lesz a HC feladatkör), vagy egyáltalán hogy az adott poszt erőssége mennyire múlt az alapanyagon és mennyire a hozzáadott szaktudáson.és ki volt a lehető legjobb szerinted a piacon?Lasd az elozo HC-nk? Termeszetesen mindenkinek jar egy esely, es a kulonbseg talan a jatekos allomany lehet, amiben sztem meg mindig jobbak vagyunk mint a Browns. Mangini ott sem tett csodat, itt sem vartam tole semmit, epp azt kaptuk. Van, hogy egy edzo "megtaltosodik" egy masik csapatnal, de sztem ritka. Remelhetoleg mi leszunk a kivetelek.esetleg nem lehet várni és megnézni mielőtt a pánik beüt? 😀Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
Joey Tribbiani
Szoval nem vagyok meggyozve rola, hogy a jovo evi SB-be a defensunk fogja bejuttatni a csapatot.
Csiriba
petey
Egyebkent meg nem panikolok, nem temetem a csapatot elore, csak szerintem nem az elerheto legjobb szakembert szerzodtettuk. De Jedek biztos tudjak miert.
Csiriba
petey
Ilyen alapon tényleg semmi értelme nincs követni semmilyen pályán kívüli eseményt, hiszen a front office-ba csak potenciálisan leendő HoF GM-ek, az edzői stábba leendő HoF HC-k, a szabadügynökpiacon és a drafton meg leendő HoF játékosok érkeznek, aztán majd meglátjuk, hogy ebből mi jön be.
baggio
1. Eric Mangini (49ers) - kirúgva
2. Jim O'Neill (Browns) - felvéve
3. Billy Davis (Eagles) - volt szerencsénk hozzá már, kösz nem
4. Greg Manusky (Colts) - szintén. több helyről ment ő is, semmi extra
5. Ray Horton (Titans) - CLE
6. Rob Ryan (Saints) - BUF
szóval ez nem volt a legjobb év hogy fejest ugorjunk a kukákba és előhúzzunk valakit. max ha McCarthy vagy McCoyt kirúgták volna akkor lecsapahttunk volna Capersre vagy Paganora.
és tényleg nem marad más, mint FA, draft után megnézni ki lesz a védelemben és milyen sémát futtat Ónil.
több mint 8 éve
Valszeg nem az az ember, aki nyilvánvalóan megbukott az előző állomáshelyén.és ki volt a lehető legjobb szerinted a piacon?Lasd az elozo HC-nk? Termeszetesen mindenkinek jar egy esely, es a kulonbseg talan a jatekos allomany lehet, amiben sztem meg mindig jobbak vagyunk mint a Browns. Mangini ott sem tett csodat, itt sem vartam tole semmit, epp azt kaptuk. Van, hogy egy edzo "megtaltosodik" egy masik csapatnal, de sztem ritka. Remelhetoleg mi leszunk a kivetelek.esetleg nem lehet várni és megnézni mielőtt a pánik beüt? 😀Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
Joey Tribbiani
Csiriba
petey
Csiriba
petey
több mint 8 éve
Ez egy szemét kérdés, mert nincs az a külsős ember (lehet akár szakmabeli is), aki meg tudná mondani, hogy pl. melyik pozíciós edző érett meg arra, hogy koordinátorként is megkapja a lehetőséget (csak extrém esetben, mert azt pl. a hülye is látta, hogy Tomsulanak sok lesz a HC feladatkör), vagy egyáltalán hogy az adott poszt erőssége mennyire múlt az alapanyagon és mennyire a hozzáadott szaktudáson.és ki volt a lehető legjobb szerinted a piacon?Lasd az elozo HC-nk? Termeszetesen mindenkinek jar egy esely, es a kulonbseg talan a jatekos allomany lehet, amiben sztem meg mindig jobbak vagyunk mint a Browns. Mangini ott sem tett csodat, itt sem vartam tole semmit, epp azt kaptuk. Van, hogy egy edzo "megtaltosodik" egy masik csapatnal, de sztem ritka. Remelhetoleg mi leszunk a kivetelek.esetleg nem lehet várni és megnézni mielőtt a pánik beüt? 😀Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
Joey Tribbiani
Csiriba
petey
Csiriba
petey
Ilyen alapon tényleg semmi értelme nincs követni semmilyen pályán kívüli eseményt, hiszen a front office-ba csak potenciálisan leendő HoF GM-ek, az edzői stábba leendő HoF HC-k, a szabadügynökpiacon és a drafton meg leendő HoF játékosok érkeznek, aztán majd meglátjuk, hogy ebből mi jön be.
---
több mint 8 éve
és ki volt a lehető legjobb szerinted a piacon?Lasd az elozo HC-nk? Termeszetesen mindenkinek jar egy esely, es a kulonbseg talan a jatekos allomany lehet, amiben sztem meg mindig jobbak vagyunk mint a Browns. Mangini ott sem tett csodat, itt sem vartam tole semmit, epp azt kaptuk. Van, hogy egy edzo "megtaltosodik" egy masik csapatnal, de sztem ritka. Remelhetoleg mi leszunk a kivetelek.esetleg nem lehet várni és megnézni mielőtt a pánik beüt? 😀Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
Joey Tribbiani
Csiriba
petey
Csiriba
több mint 8 éve
Lasd az elozo HC-nk? Termeszetesen mindenkinek jar egy esely, es a kulonbseg talan a jatekos allomany lehet, amiben sztem meg mindig jobbak vagyunk mint a Browns. Mangini ott sem tett csodat, itt sem vartam tole semmit, epp azt kaptuk. Van, hogy egy edzo "megtaltosodik" egy masik csapatnal, de sztem ritka. Remelhetoleg mi leszunk a kivetelek.esetleg nem lehet várni és megnézni mielőtt a pánik beüt? 😀Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
Joey Tribbiani
Csiriba
petey
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Pont ezt akartam írni, még egy snapet sem láttunk, és már temetjük a defenset. Egyébként a tavalyi jobb, eredményesebb volt Manginivel mint Oneil védelme? Sajnos nem, tehát valamin változtatni kellett, ez lett belőle. Egyébként is időre van szükség, rengeteg fiatal játékos van, új stábbal.esetleg nem lehet várni és megnézni mielőtt a pánik beüt? 😀Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
Joey Tribbiani
Csiriba
petey
Szerkesztette: SFGaben
több mint 8 éve
esetleg nem lehet várni és megnézni mielőtt a pánik beüt? 😀Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
Joey Tribbiani
Csiriba
több mint 8 éve
Szent szar, tényleg Oneil lett a DC.Eleinte arra panaszkodtak a Browns def sracai, foleg a falemberek, hogy nehez megtanulni a semajat ezert nem megy. Majd elmondtak az ellenfeleink, hogy tul konnyu olvasni a semajat, ezert konnyu ellenunk. Valamit viszont modositott a vegere, (vagy mar senkit sem erdekelt) es ossze kapta oket, ezert is johetett ossze a tavalyihoz kepest oriasi javulas es benne lettunk a top 30 defenseben... (29. ahogy kedves kollegank Joey irta)
Joey Tribbiani
több mint 8 éve
Ennyi erővel persze Billy Davist is hozhatta volna magával
több mint 8 éve
Szent szar, tényleg Oneil lett a DC. www.csnbayarea.com/49ers/source-49ers-hire-oneil-defensive-coordinator/
több mint 8 éve
Hoztunk a CFL-ből egy O# falembert is Colin Kellynek hívják, Oregon Statere járt egyetemre. Korábban OT volt, nem tudom most mi a tervünk vele. Mindenesetre nem árt egy kis vérfrissítés az O falnak.Kelly-nek van múltja a névrokon OLinemanekkel Philly-búl is 😀
www.csnbayarea.com/49ers/49ers-grab-another-talent-cfl-offensive-lineman
SFGaben
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Beszélgettünk a Senior Bowlon NT Austin Johnsonnal (Penn St), remélem Ian Williams is hosszabbít, ő pedig jó kis depth lenne mögé. Egyébként Baalke helyében főként a védelmet erősíteném meg a drafton. Myles Jacket pédául Bowmannhoz hasonlítják, érdekes lenne látni őket egymás mellett.
több mint 8 éve
Annyira tényleg nem volt rettenet, a tavalyi 32. futás elleni D-t idén behozta a top30-ba (29.)! De hogy ne legyünk teljesen elégedettek, a 2014-es 31 sackből idén 29 lett, ebből 7 a Titans, 9 pedig pont ellenetek jött össze, tehát a maradék 14 meccsen 13-szor sikerült odaérni az ellen irányítójához 😊 Fel nem foghatom, egyáltalán hogy merülhet fel a neve bárhol két ilyen szánalmas év után.tele voltak sérültekkel, előtte azért nem volt annyira rettenet a Barna védelem. dehát még nem confirmed. amúgy ennél a védelemnél lejjebb hova menjünk? 😀www.ninersnation.com/2016/1/24/10822092/49ers-interested-in-cleveland-browns-defensive-coordinator-jim-oneilUristen, egesz evben neztem a Browns defense szenvedeset ennyire nem akarhatunk kib@szni magunkkal...
ha ő jön ide, sok sikert hozzá... garantáltan átkozni fogjátok
Drip
Csiriba
petey
több mint 8 éve
érthetetlen Chipnél ez a Browns és Bills fétis...
---
több mint 8 éve
Komolyan gondolják ezt a Browns vonalat, Jeff Hafley jött DB-edzőnek, legutóbb hasonló minőségben dolgozott Clevelandben.profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/25/49ers-hire-another-defensive-assistant-but-no-coordinator/
Btw Kelly Eaglesös DC-je Billy Davis is a Brownsnál volt mint LB-edző mielőtt Philadelphiába szegődött.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
tele voltak sérültekkel, előtte azért nem volt annyira rettenet a Barna védelem. dehát még nem confirmed. amúgy ennél a védelemnél lejjebb hova menjünk? 😀www.ninersnation.com/2016/1/24/10822092/49ers-interested-in-cleveland-browns-defensive-coordinator-jim-oneilUristen, egesz evben neztem a Browns defense szenvedeset ennyire nem akarhatunk kib@szni magunkkal...
Drip
Csiriba
több mint 8 éve
www.ninersnation.com/2016/1/24/10822092/49ers-interested-in-cleveland-browns-defensive-coordinator-jim-oneilUristen, egesz evben neztem a Browns defense szenvedeset ennyire nem akarhatunk kib@szni magunkkal...
Drip