NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
408
54
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
Matt Maiocco @MaioccoCSN 2m2 minutes agoHearing a lot of #49ers staff from last year packed up and moved out. Chip Kelly has met with Eric Mangini. No word yet on how that went.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Baalke az irányító, Csipi meg vezeti a csapatot. Ez szerintem az ideális felállás.szerintem már a draftnál összerúgják a port.. két ego bajnok..
Az öltözői pletykák meg...annyi félét hallottunk.....
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Kapernick <-> bradford csere az ígülszel. Na az lenne az igazi 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Baalke az irányító, Csipi meg vezeti a csapatot. Ez szerintem az ideális felállás. Az öltözői pletykák meg...annyi félét hallottunk.....
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Olyan nincs hogy Baalke feladja a beleszólást a rosterba, szóval a trédeléses viccek kora leáldozott 😀Tökéletes lenne -főleg a jelenlegi helyzetben- amúgy, ha a végső roster megmaradna Baalke felelőssége és döntése, viszont stábot építhessen Chip azokból és úgy, ahogy akar, abba ne pofázzanak bele.
állítólag Csip csak edzősködni akar.
petey
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Olyan nincs hogy Baalke feladja a beleszólást a rosterba, szóval a trédeléses viccek kora leáldozott 😀állítólag Csip csak edzősködni akar.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Amúgy Kap-nél az is probléma volt, hogy az öltöző elfordult tőle, nem? Staley nyilatkozta Gabbert egyik meccse után, hogy "ő a mi emberünk". Abban az időben rengeteget cikkeztek arról, hogy egyedül üldögél Kap az öltözőben, és, hogy elvesztette a respectet.jaj volt itt annyi nyilatkozat ha azt mind tényként kezeljük akkor mi nyertük a SB-t idén.. hagyjuk már ezt pls 😀
Amúgy szerintem a dual-threat képességeire lehet építeni, ahogyan tette azt korábban a Hárbó vezette stáb, de azt nem hiszem, hogy Chip képes kinevelni belőle a hibáit.
Érdekes lesz annyi biztos, kíváncsi vagyok, hogy milyen stábot hoz magának.
undisputedly
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Amúgy Kap-nél az is probléma volt, hogy az öltöző elfordult tőle, nem? Staley nyilatkozta Gabbert egyik meccse után, hogy "ő a mi emberünk". Abban az időben rengeteget cikkeztek arról, hogy egyedül üldögél Kap az öltözőben, és, hogy elvesztette a respectet.Amúgy szerintem a dual-threat képességeire lehet építeni, ahogyan tette azt korábban a Hárbó vezette stáb, de azt nem hiszem, hogy Chip képes kinevelni belőle a hibáit.
Érdekes lesz annyi biztos, kíváncsi vagyok, hogy milyen stábot hoz magának.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
4 év, 24 misis szerződés Chipnek.
több mint 8 éve
es nagyon örülnék ha a pár évvel ezelőtti srácot láthatnám.Hamar ki fog derülni abból, hogy végre megborotválkozik-e, és elmegy-e a régi fodrászához...
diverdoc
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Kaep és a gyors döntések és precíz rövid passzok. Érdekes lenne.ebben sajnos van igazságod, de talán ha nem erőltetik ezen a nyáron egy pocket qb-val való különmunkát aminek totál nem lett eredménye, lehet még belőlük nyerő páros..
Amúgy remek igazolás Kelly.
Bazzani
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Jó ez, mondom mint Kaep GM játékbeli tulaja XD
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nem fogtok unatkozni az offseasonban az tuti😊 Jó lehet ez a húzás ha nem kap totális hatalmat Kelly, Kaepnek jó éve lehet, én szurkolok neki.
több mint 8 éve
PS: baggio ez a niners logo nálad komoly?Amíg nem forráz le megint Chip Shurmur vagy egy hozzá hasonló ember OC-nek való kinevezésével és/vagy nem Bradford/Gabbert lesz a kezdő irányító, addig feltétlen 😊
diverdoc
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Nekem nagyon tetszik ez a kinevezés, igen érdekes szezon/holtszezon vár a franchisera.Ugye a vezérkarnak itt korábban nem tetszett Harbaugh minidiktátor szerepe, Kelly pedig kb ugyanebbe bukott bele az Eaglesnél. Tehát valakinek olyat kellett ígérnie a meetingen, amivel korábban ellentétesen cselekedett 😊 Kíváncsi vagyok hogy fog kinézni a felállás, Kelly vesz vissza az arcából és inkább a HC teendőkre koncentrál, vagy Yorkék hagynak nagyobb teret Kellynek. Aztán jöhet a QB kérdés, szóval lesz itt móka dögivel, nagyon várom a fejleményeket.
De az biztos, hogy nem a langyos víz mellett döntöttek, ez itt nem Tomsulás szezon lesz, még ha adott esetben Kelly be is fürödne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Mi is követhetnénk a Bills példáját hogy felvennénk a staffba volt játékosokat. Pl Willis megmondta hogy nem akar visszajönni mint játékos, de egy LB edző, vagy csak annak a segítője még szívesen lehetne, vagy Ray Lewis. Esetleg DB coachnak Charles Woodson...Ütne!😀
több mint 8 éve
Nekem nagyon felemásak az érzéseim. Ezt a nagy hurrá optimizmust valahogy nem tudom átélni.Kaepet illetően: őt egyértelműen megtették az első számú bűnbaknak, majd most JT-t. Kiváncsi vagyok hogy York (Baalke) részéről ezt hogy fogják kezelni, illetve hogy fogják hagyni Kellyt kezelni. Selyemöv visszavéve (kvázi beismerve, hogy nem is a kubi volt szar, hanem a management)? Érdekes az is, hogy zöldsasos kollégák mennyire pozitivan nyilatkoznak most itt 😊, ott vhogy más volt a megítélése részükről. De vhogy ez a kettősség van bennem is. Elsülhet akár jól is, de akár rosszul is. Kelly sem egy könnyű ember. Ez van. Jelen helyzetben talán ez volt a max ami kisülhetett, Kaepnek (ha megmarad) az egyik legjobb opcio (HJ is az lett volna), es nagyon örülnék ha a pár évvel ezelőtti srácot láthatnám.
Ami számomra nagy megkönnyebbülés, hogy Shanahan nem jött. 2012ben ő a szememben emberileg lezérozta magát, nagyon rüheltem volna, ha idejön bármekkora edző géniusz lenne is.
PS: baggio ez a niners logo nálad komoly?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
Szinte látom magam előtt a párbeszédet:Kelly: Figyelj már Colin te most fekete vagy fehér vagy?
Kaep: Miért kérdezi mester?
Kelly: Ah, csak úgy eszembe jutott...
több mint 8 éve
Remélem Chip reális esélyt ad Szöszinek is, hogy elnyerje a kezdő QB posztot. 😊
több mint 8 éve
Én baggiotol kérdezném, hogy akkor most miért is orul, hiszen mindig azt hangoztatja,hogy visszataszító,hogy az NFL milyen belterjes, mert a bukott edzők mindig találnak új csapatot 😊Most Shanahannek örüljek (Gase-nek, Jacksonnak, Pedersonnak, McAdoo-nak...) vagy annak az edzőnek, akit sokan még mindig outcastként kezelnek? Minden relatív ugye.
undisputedly
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Eltradelte már Bowmant és Staley-t?
több mint 8 éve
Én baggiotol kérdezném, hogy akkor most miért is orul, hiszen mindig azt hangoztatja,hogy visszataszító,hogy az NFL milyen belterjes, mert a bukott edzők mindig találnak új csapatot 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Egy jó dc-vel ez lehet a legjobb hire idén.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Azt elhiszemtwitter.com/JarrydHayne/status/687749993764016128?ref_src=twsrc%5Etfw