NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
252
33
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
Jó lesz ez. Kopernikusz is marad sztem. : )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Ahogy Sterling Archer szinkronhangja mondaná: nem tudom, lehetséges-e ekkora erekcióval gépelni.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Nem tudom sikeres lesz-e nálatok,de az érzelmi hullámvasút Kellyvel garantált 😊 hajráaz volt eddig is....
picksix
több mint 8 éve
picksix
801
Nem tudom sikeres lesz-e nálatok,de az érzelmi hullámvasút Kellyvel garantált 😊 hajrá
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Akkor Kaep marad és most lesz olyan HC/OC aki tud rá playeket építeni. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből. Felemásak az érzéseim. Ez vagy nagyon bejön vagy oltári bukta lesz!Tomsulánál nagyobb bukta nem lehet 8)
Alabama Niners
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Akkor Kaep marad és most lesz olyan HC/OC aki tud rá playeket építeni. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből. Felemásak az érzéseim. Ez vagy nagyon bejön vagy oltári bukta lesz!
több mint 8 éve
Meg is van? Szuper.
több mint 8 éve
Chip Kelly az új HC-tok. Jól jártok vele 😊
több mint 8 éve
Kellyvel Kaep s ti is jól járnátok. Itt örülnék neki.
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
www.ninersnation.com/2016/1/14/10769496/49ers-deciding-between-chip-kelly-mike-shanahan-in-next-24-hoursVan esély arra, hogy a kis Shannyt idehozza az öreg? (de egyébként, mindettől függetlenül Kellyt kérném)
Josszi
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
www.ninersnation.com/2016/1/14/10769496/49ers-deciding-between-chip-kelly-mike-shanahan-in-next-24-hours
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Josszi
3 369
www.forbes.com/sites/jerrybarca/2015/11/22/mike-singletary-wants-to-be-a-head-coach-again/#2715e4857a0b3e5a152abe8ctitkos favorit hehe
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Nem Baalke itt a fő gond, hanem a Yorkok...én már tavaly is megbékéltem volna Shannyval. amúgy ha tényleg a több power miatt ment el Hue akkor legyen boldog. ez nagyon nem szokott bejönni, pláne egy olyan klubnál ahova egy darab GM nem megy.A tul sok power valoban nem jo, de ez sem:
viszont egy óriási arcpálma Baalkénak és Jednek.
kíváncsi vagyok beindult-e a pánikmód már..
petey
The San Francisco Chronicle reports 49ers GM Trent Baalke is intent on hiring a head coach who won't threaten his power.
Clinging tightly to "final say" on whom the 49ers hire, Baalke reportedly "doesn't want anyone who might threaten (his) power." It's no wonder, then, that Baalke's gargantuan ego caused the 49ers to miss on Hue Jackson, one offseason after it cost the team Jim Harbaugh, and forced San Francisco to settle for predictable one-year flop Jim Tomsula. Reported 49ers HC candidate Mike Shanahan has won countless power battles throughout his coaching career. We can't imagine he'd mesh well with increasingly-paranoid power monger Baalke.
Joey Tribbiani
Coughlin pedig befutónak tűnik az Eaglesnél.
Szerkesztette: SFGaben
több mint 8 éve
én már tavaly is megbékéltem volna Shannyval. amúgy ha tényleg a több power miatt ment el Hue akkor legyen boldog. ez nagyon nem szokott bejönni, pláne egy olyan klubnál ahova egy darab GM nem megy.A tul sok power valoban nem jo, de ez sem:
petey
The San Francisco Chronicle reports 49ers GM Trent Baalke is intent on hiring a head coach who won't threaten his power.
Clinging tightly to "final say" on whom the 49ers hire, Baalke reportedly "doesn't want anyone who might threaten (his) power." It's no wonder, then, that Baalke's gargantuan ego caused the 49ers to miss on Hue Jackson, one offseason after it cost the team Jim Harbaugh, and forced San Francisco to settle for predictable one-year flop Jim Tomsula. Reported 49ers HC candidate Mike Shanahan has won countless power battles throughout his coaching career. We can't imagine he'd mesh well with increasingly-paranoid power monger Baalke.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
én már tavaly is megbékéltem volna Shannyval. amúgy ha tényleg a több power miatt ment el Hue akkor legyen boldog. ez nagyon nem szokott bejönni, pláne egy olyan klubnál ahova egy darab GM nem megy.Biztos megy a fejvakarás, hacsak nem PO csapat koordinátorára várunk, de erről nem igen lehet hallani. A számításba vett jelöltek Kelly, Coughlin, Koetter, Shanahan, Lynn most már mind kényszermegoldás. Vagy ha nem, miért nem állapodtunk már meg egyikőjükkel?
petey
Közben Sparano elment a Vikingshez O Line edzőnek.
több mint 8 éve
én már tavaly is megbékéltem volna Shannyval. amúgy ha tényleg a több power miatt ment el Hue akkor legyen boldog. ez nagyon nem szokott bejönni, pláne egy olyan klubnál ahova egy darab GM nem megy.viszont egy óriási arcpálma Baalkénak és Jednek.
több mint 8 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/687387265312493568
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Most aktuális olvasmány:insidethepylon.com/nfl/front-office/2016/01/12/five-lessons-on-hiring-head-coaches/
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Hue a Brownsnál. Biztos rajong Ohioért. Kicsit karriergyilkos választás.Ráadásul holnap ment volna a NYG interjúra. A Browns nagyon akarta, mi pedig valamiért nem is tettünk ajánlatot. Lehet, hogy Couglin miatt, lehet, hogy Hue meg akarta tartani Kaepet, nem tudjuk.
Alabama Niners
Most Kellyt és Koettert tartják a legesélyesebb befutónak hozzánk.
több mint 8 éve
Állítólag az a fő ok,hogy Clevelandben több belszólást kaphat personnel kérdésekbe, még ha a döntő szó nem is az övé.Hue a Brownsnál. Biztos rajong Ohioért. Kicsit karriergyilkos választás.Valami ennyire nem lenne redben nalatok hogy ink elmegy a HC temetobe? Mondjuk ott van kihivas az tuti.
Alabama Niners
silent7939
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Szanalmas. Megint johet majd a 18.opcio, first choice-kent prezentalva.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
napasztmek
több mint 8 éve
Hue a Brownsnál. Biztos rajong Ohioért. Kicsit karriergyilkos választás.Valami ennyire nem lenne redben nalatok hogy ink elmegy a HC temetobe? Mondjuk ott van kihivas az tuti.
Alabama Niners