San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
Csiriba!Szerintem akkor vágjátok ki oneilt, ha valamilyen megalapozott ok-okozati elemzés után az derül ki, hogy ki kell vágni.
Srácok!
Na nehogymár a 9-ers legyen a sajnálatra méltó szimpi csapat.
Ez viccnek is erős. A Lions, a Bills, a Jax, a Browns megdolgoztak ezért, alkalmatlan GM-ek edzők sokasága kellett ehhez. Itt legfeljebb a Jimbo utáni korszak a gáz. még Norv Turner alatt is söpörtétek a Seattlet. Úgy voltatok rosszak, hogy brilliáns volt a csapat magja, és csak az edzőt várta, aki mindet a helyére tesz.
A Bills 10 évig nem tudta megverni a Patriotsot. Ti azt érzitek, hogy Baalke = Ray Farmer, pedig nagyon nem, csak nem ehhez vagytok szokva. Ebből is látszik, hogy nem tartoztok közénk, a mi mentalitásunk a vereség elfogadása, és annak a kutatása, hogy lehet-e még lejjebb. 4 vesztett SB. 99 óta semmi rájátszás, 0-16, 20 kezdő irányító 8 év alatt. Ez valami, a Niners még romjaiban is menő! A fekete mezetek annyira gyilkos, hogy a Raders traditional kifestőkönyv ahhoz képest.
So-cal, nor-cal, San Luis Obispo th frontier, a világ legmenőbb gitárgyártói,
Seymour Duncan, Mesa Boogie, Live at Fillmore - Welsh Fargo, fehér alapon piros csíkos verdák...
A világnêzet, hogy minden emberi lény egyenlő, Exploratorium..., A pier.... Girardelli,
Walsh, Seifert- baszod ez a Niners. A Niners nem kis csapat, hanem az egyik legkeményebb, legnyakasabb állam legnagyobb csapata. Nem vagytok szánalmas looser csapat, csak átmeneti balfaszkodás van, képhiba. Képzeljük el, hogy Romonak állást ajánl a Niners, és a Browns/Bills...melyiket választja?
Jövőre totál új stáb lesz, es lefogadom, hogy legkésőbb18-ban lerugjátok a csoport veséjét.
Friscoba, mindig nehéz volt FA-kat csábítani... kurvára így legy.
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
na akkor előbbre lehet hozni a nagytakarítást. szóval ilyen érzés lehet Lions/Browns/Jags fannak lenni 😉Üdv a klubban! 😀
petey
A bills két forduló után kivágta romant. Mi mikor vágjuk ki Oneilt? érthetetlen def hívások, szar taktika. Pont mintha a tavalyi clevelandi defenset látnám. Oneil takarodj! Egyértelmű, hogy nem az Offense miatt kapunk ki, nem ők kaptak 45 pontot és valljuk be ha egy meccsen enged a def 300yardot és 3 td-t nem várható el az offensetől, mindegy ki a qb, hogy 4 td-t csináljon...
Egy kis kiegészítés, ellenfeleink futó statisztikái:
vs. Bills: 312 yards, 7.1 ypc
vs. Cardinals: 172 yards, 4.6 ypc
vs. Cowboys: 194 yards, 5.0 ypc
vs. Seahawks: 127 yards, 4.1
vs. Panthers: 176 yards, 4.8
Ami érdekes a yard per carry, mivel szinte két futásból megcsinálták a first downt az ellenfeleink. Így nagyon nehéz. A sajtó és mindenki hivatkozik itt Bowman és Armstrong kiesésére és a gyenge cserékre, utóbbi a head office hibája, Baalke, míg előbbi pech.
Szerkesztette: Csiriba
több mint 9 éve
http://www.ninersnation.com/2016/10/16/13300298/chip-kelly-49ers-week-7-starting-quarterback-colin-kaepernick-blaine-gabbertha ez komoly Csipp.. akkor a kurvaanyád te dagadt disznó
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Szégyen, hogy 300 yardokat futnak ellenünk, zsinórban 5. mérkőzés, amikor az ellenfél RB 100 yard fölé jutDC , LB pozi edző kukába.. és persze Baalke
SFGaben
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Szégyen, hogy 300 yardokat futnak ellenünk, zsinórban 5. mérkőzés, amikor az ellenfél RB 100 yard fölé jut
több mint 9 éve
na akkor előbbre lehet hozni a nagytakarítást. szóval ilyen érzés lehet Lions/Browns/Jags fannak lenni 😉
több mint 9 éve
Abban azért reménykedem, hogy jobban fog kinézni az offense mint Gabberttel. Ha pedig nem akkor -újra- kiderül, hogy új QB kell.
több mint 9 éve
Túl nagyok ne legyenek az elvárásaink Kaep-el szemben, személy szerint pár bíztató dolgot már megelégedettséggel nyugtáznék, a győzelemben nem reménykedek, de nem sértődnék meg 😊
több mint 9 éve
Érdekes dolog ez, Kap kezd ma, újra lehet reménykedni.
több mint 9 éve
Ha most Ray papa még játszana akkor neki minden egyes centet büntetésre kellene fizetni..Álszent szar dolog. Vicc 😉
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
A büntetés mértéke teljesen vicc. Viszont amit csinált az teljesen felesleges volt és butaság. Hátráltatta a csapatot és megtörte a drive lendületét. Mondjuk ezért inkább az edzőnek kellene megrovásban részesítenie, használva a pedagógiai vénáját. A pénzbüntetés inkább szánalmas látszatot kelt, biztos nem tartja vissza hogy még egyszer ilyen hülyeséget csináljon.Hyde-t megbüntette a csapat 9115 USD-re, a taunting büntije miatt, az arizona elleni meccsen. Teljesen egyet értek vele, felesleges volt és totálisan visszavetette a drive-t amit a szöszke kapitány egy szép int-el zárt. Mondjuk az nem a taunting bünti miatt volt. Nekem fájna ez az összeg USD-ben, de valszeg Hyde-t nem annyira érinti...Az NFL = NoFunLeague büntet ilyenkomoly bünőkért mint egy bicepszbefeszítés 1.down után.. Egy vicc az egész.
Csiriba
Josszi
több mint 9 éve
Ha most Ray papa még játszana akkor neki minden egyes centet büntetésre kellene fizetni..
több mint 9 éve
Hyde-t megbüntette a csapat 9115 USD-re, a taunting büntije miatt, az arizona elleni meccsen. Teljesen egyet értek vele, felesleges volt és totálisan visszavetette a drive-t amit a szöszke kapitány egy szép int-el zárt. Mondjuk az nem a taunting bünti miatt volt. Nekem fájna ez az összeg USD-ben, de valszeg Hyde-t nem annyira érinti...Az NFL = NoFunLeague büntet ilyenkomoly bünőkért mint egy bicepszbefeszítés 1.down után.. Egy vicc az egész.
Csiriba
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Hyde-t megbüntette a csapat 9115 USD-re, a taunting büntije miatt, az arizona elleni meccsen. Teljesen egyet értek vele, felesleges volt és totálisan visszavetette a drive-t amit a szöszke kapitány egy szép int-el zárt. Mondjuk az nem a taunting bünti miatt volt. Nekem fájna ez az összeg USD-ben, de valszeg Hyde-t nem annyira érinti...
több mint 9 éve
1.LOL1, kérésed parancs 😀Vance McDrop visszatér vasárnap valószínű. csempiönsíp.nem kéne már képet cserélned??
petey
és nem reagáltál hogy feljössz e faluról..
Josszi
2, faluról mi? 😀 nagyfaluba? de megyek csak egy kicsit odébb az Infoba 😉
petey
2.nem dolgozni.. meccset nézni.. 😀
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
1, kérésed parancs 😀Vance McDrop visszatér vasárnap valószínű. csempiönsíp.nem kéne már képet cserélned??
petey
Josszi
2, faluról mi? 😀 nagyfaluba? de megyek csak egy kicsit odébb az Infoba 😉
több mint 9 éve
Vance McDrop visszatér vasárnap valószínű. csempiönsíp.nem kéne már képet cserélned??
petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
worst 3 emberanyag felveti a felelőségét nem gyengén.. de lehet kihúzza még a jövőévet is 😀ugye Cowboy-t leginkább kettőzték, Aldon meg a technikája, gyorsasága miatt könnyebben tudta a stuntot végrehajtani, illetve miattuk "könnyebb" dolga volt Willisnek és Bowmannak akik szintén a gyorsaságuk miatt jobban tudtak odaérni a futásra vagy blitzre.Willis,Bowman, Cowboy, Goldson etc.. na igen.hát azért őneki sincs egy olyan emberanyaga, mint Fangionak volt. azért megnézném egy jobbfajta rosterrel.Plusz szerintem a vedelem jobb sokkal, mint amit most mutat. Az emberanyag legalabbis biztosan. Csak ha a DC 3 es hosszura 3 emberes rusht kuld egy gyenge ol ellen, akkor nem szabad csodalkozni a szar szereplesukon, de ettol meg az emberanyag szerintem nem ilyan veszes, csak hianyzik a front 3-bol az olyan jatekos, mint Cowboy volt pl.Végre más is észre vette hogy szar a DC. Jim Oneil a defense greg romanja. Majd meglátjátok.
undisputedly
Csiriba
btw Fangionak is volt egyfajta filozófiája ami néha fejvakarós volt.
petey
az emberanyag nem minden de szarból nehezen épül vár az biztos..
Fangio sem atyaúristen, a 3-4 való átállás szenvedi vele a Bears, tavaly ligaalja idén már erős közepes a teljesítményük..
Josszi
na ez -4 elit játékos....
és már pár beat writer rebesgeti hogy Baalkét már a bye week alatt ki kell rakni. nem fog megtörténni, de nem veszek mérget hogy év végén is menesztik.
Vance McDrop visszatér vasárnap valószínű. csempiönsíp.
petey
mcdropdonald powa..
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
ugye Cowboy-t leginkább kettőzték, Aldon meg a technikája, gyorsasága miatt könnyebben tudta a stuntot végrehajtani, illetve miattuk "könnyebb" dolga volt Willisnek és Bowmannak akik szintén a gyorsaságuk miatt jobban tudtak odaérni a futásra vagy blitzre.Willis,Bowman, Cowboy, Goldson etc.. na igen.hát azért őneki sincs egy olyan emberanyaga, mint Fangionak volt. azért megnézném egy jobbfajta rosterrel.Plusz szerintem a vedelem jobb sokkal, mint amit most mutat. Az emberanyag legalabbis biztosan. Csak ha a DC 3 es hosszura 3 emberes rusht kuld egy gyenge ol ellen, akkor nem szabad csodalkozni a szar szereplesukon, de ettol meg az emberanyag szerintem nem ilyan veszes, csak hianyzik a front 3-bol az olyan jatekos, mint Cowboy volt pl.Végre más is észre vette hogy szar a DC. Jim Oneil a defense greg romanja. Majd meglátjátok.
undisputedly
Csiriba
petey
Fangio sem atyaúristen, a 3-4 való átállás szenvedi vele a Bears, tavaly ligaalja idén már erős közepes a teljesítményük..
Josszi
na ez -4 elit játékos....
és már pár beat writer rebesgeti hogy Baalkét már a bye week alatt ki kell rakni. nem fog megtörténni, de nem veszek mérget hogy év végén is menesztik.
Vance McDrop visszatér vasárnap valószínű. csempiönsíp.
több mint 9 éve
Willis,Bowman, Cowboy, Goldson etc.. na igen.hát azért őneki sincs egy olyan emberanyaga, mint Fangionak volt. azért megnézném egy jobbfajta rosterrel.Plusz szerintem a vedelem jobb sokkal, mint amit most mutat. Az emberanyag legalabbis biztosan. Csak ha a DC 3 es hosszura 3 emberes rusht kuld egy gyenge ol ellen, akkor nem szabad csodalkozni a szar szereplesukon, de ettol meg az emberanyag szerintem nem ilyan veszes, csak hianyzik a front 3-bol az olyan jatekos, mint Cowboy volt pl.Végre más is észre vette hogy szar a DC. Jim Oneil a defense greg romanja. Majd meglátjátok.
undisputedly
Csiriba
petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Látod mondtam én, hogy Dan Quinn mennyivel nagyobb tanár. 😛hát azért őneki sincs egy olyan emberanyaga, mint Fangionak volt. azért megnézném egy jobbfajta rosterrel.Plusz szerintem a vedelem jobb sokkal, mint amit most mutat. Az emberanyag legalabbis biztosan. Csak ha a DC 3 es hosszura 3 emberes rusht kuld egy gyenge ol ellen, akkor nem szabad csodalkozni a szar szereplesukon, de ettol meg az emberanyag szerintem nem ilyan veszes, csak hianyzik a front 3-bol az olyan jatekos, mint Cowboy volt pl.Végre más is észre vette hogy szar a DC. Jim Oneil a defense greg romanja. Majd meglátjátok.
undisputedly
Csiriba
petey
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
hát azért őneki sincs egy olyan emberanyaga, mint Fangionak volt. azért megnézném egy jobbfajta rosterrel.Plusz szerintem a vedelem jobb sokkal, mint amit most mutat. Az emberanyag legalabbis biztosan. Csak ha a DC 3 es hosszura 3 emberes rusht kuld egy gyenge ol ellen, akkor nem szabad csodalkozni a szar szereplesukon, de ettol meg az emberanyag szerintem nem ilyan veszes, csak hianyzik a front 3-bol az olyan jatekos, mint Cowboy volt pl.Végre más is észre vette hogy szar a DC. Jim Oneil a defense greg romanja. Majd meglátjátok.
undisputedly
Csiriba
több mint 9 éve
Borland olyan volt mint Varga. Lelépett mint hogy teli nyomják mindennel.van az a sztori mikor Hófehérke jelkezik a kuplerájba...
Valamilyen szinte igazat is adok neki meg nem is. Bár azt nem tudom elképzelni hogy az egyetemi szinten se lenne valami extra privát beavatkozás, nem?
Coolearie

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Plusz szerintem a vedelem jobb sokkal, mint amit most mutat. Az emberanyag legalabbis biztosan. Csak ha a DC 3 es hosszura 3 emberes rusht kuld egy gyenge ol ellen, akkor nem szabad csodalkozni a szar szereplesukon, de ettol meg az emberanyag szerintem nem ilyan veszes, csak hianyzik a front 3-bol az olyan jatekos, mint Cowboy volt pl.Végre más is észre vette hogy szar a DC. Jim Oneil a defense greg romanja. Majd meglátjátok.
undisputedly