NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
84
18
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
Josszi
3 369
ez a csóka jó lennevazzeg eladta a bajszát 14 milláért???? big deal
cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2016/01/Screen-Shot-2016-01-07-at-10.58.24-AM.png
petey
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Mondjuk belefingani én is bele tudok a mikrofonba.sztem a fórumtársakra gondolt, mondjuk magára vagy rád 😉 😛Egyetértek, azt hallottam, a dline edzője elég jó abban, amit csinál.5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
Coolearie
dankodavid
dande
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
sztem a fórumtársakra gondolt, mondjuk magára vagy rád 😉 😛Egyetértek, azt hallottam, a dline edzője elég jó abban, amit csinál.5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
Coolearie
dankodavid
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Egyetértek, azt hallottam, a dline edzője elég jó abban, amit csinál.5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
Coolearie
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
több mint 8 éve
5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.
több mint 8 éve
Ian Rapoport @RapSheetIt's Hueppening!!!
Discussed #49ers coaching search on @NFLGameDay: Hue Jackson interviews with 49ers brass. If all goes well, he could end today as SF's coach
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetDiscussed #49ers coaching search on @NFLGameDay: Hue Jackson interviews with 49ers brass. If all goes well, he could end today as SF's coach
több mint 8 éve
megvolt a Dirk Koetter interjú(Tampa OC), de ő sanszos a Bucs HC-jának
több mint 8 éve
All in? Ez lenne a legtutibb hívása 😀Hozzuk el Manzielt, vonultasuk visza és nevezzük ki HC-nak. Na?Szerinted milyen playbookot tudna összerakni, ha csak bulizik Vegasban? 😊
Coolearie
Alabama Niners
több mint 8 éve
Hozzuk el Manzielt, vonultasuk visza és nevezzük ki HC-nak. Na?a kábszi rossz
Coolearie
több mint 8 éve
Hozzuk el Manzielt, vonultasuk visza és nevezzük ki HC-nak. Na?Szerinted milyen playbookot tudna összerakni, ha csak bulizik Vegasban? 😊
Coolearie
több mint 8 éve
Hozzuk el Manzielt, vonultasuk visza és nevezzük ki HC-nak. Na?
több mint 8 éve
Ha jön, akkor egyrészt a történelem egyik legnagyobb erekcióját, másrészt remélem, hogy a saját koordinátorait is hozza-hozhatja, engedik felépíteni korlátok nélkül a saját stábját.ez a cél. az első részéhez a kommentednek nincs hozzáfűznivalóm
dankodavid
😀
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Ha jön, akkor egyrészt a történelem egyik legnagyobb erekcióját, másrészt remélem, hogy a saját koordinátorait is hozza-hozhatja, engedik felépíteni korlátok nélkül a saját stábját.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/timkawakami/status/685606322818043904Ha a CIN kikap hajnalban és valóban minden jól megy, akár már holnap HC lehet Hue. Ha jól tudom rajtatok kívül a CLE és a MIA akarta őt interjúra hívni és a MIA valszeg Gase-t választja.
petey
több mint 8 éve
he7edik
1 239
Egy szimpatikus 49ers szurkoló 😊Mennyire igaza van 😀
www.youtube.com/watch?v=IvE84AGMWpE
funkyparduc
több mint 8 éve
remélem vasárnap, miután kikap a Bengals(😛) már nem megy el szerződés nélkül, ráadásul mi vagyunk az elsők..Én is azt gondolom, hogy Hue a fő célpont, Chip a "vésztartalék".Chip Kellyt egyre jobban érdekli a HC állás. Majd jön és eltradeli a Levi Stadiont, Bowmant-valami padmelegítő LBre, Hydeot-valami 35 éves RBre..ha akartuk volna akkor már felvettük volna, most hogy le van tudva a Rooney rule is...ahogy olvastam Hue a nr1 SP után.
Coolearie
petey
SFGaben
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Én is azt gondolom, hogy Hue a fő célpont, Chip a "vésztartalék".Chip Kellyt egyre jobban érdekli a HC állás. Majd jön és eltradeli a Levi Stadiont, Bowmant-valami padmelegítő LBre, Hydeot-valami 35 éves RBre..ha akartuk volna akkor már felvettük volna, most hogy le van tudva a Rooney rule is...ahogy olvastam Hue a nr1 SP után.
Coolearie
petey
több mint 8 éve
Chip Kellyt egyre jobban érdekli a HC állás. Majd jön és eltradeli a Levi Stadiont, Bowmant-valami padmelegítő LBre, Hydeot-valami 35 éves RBre..ha akartuk volna akkor már felvettük volna, most hogy le van tudva a Rooney rule is...ahogy olvastam Hue a nr1 SP után.
Coolearie
több mint 8 éve
Chip Kellyt egyre jobban érdekli a HC állás. Majd jön és eltradeli a Levi Stadiont, Bowmant-valami padmelegítő LBre, Hydeot-valami 35 éves RBre..
több mint 8 éve
Lynn és Chip Kelly túl van az első interjún. Vasárnap Hue Jackson következik, érte három csapat van versenyben.twitter.com/AdamSchefter/status/685427699486035968
SFGaben
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Lynn és Chip Kelly túl van az első interjún. Vasárnap Hue Jackson következik, érte három csapat van versenyben.