NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
86
18
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
semmi. /rumorKözben bedobták Koetter nevét, illetve aminek igazán örülök David Shaw Stanford HC nevét. Bár nem tudom utóbbinak mennyi valóságalapja lehet, már csak a Jimbo kapcsolat miatt is.Chip akkor már itt lenne, mivel nem kapkodnak érte. mondjuk kell előtte egy minority interjú is ami ma lesz Anthony Lynnel.Érdekes, hogy fogadóirodáknál Chip Kelly a legnagyobb esélyes a posztraAz eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.ahogy olvastam többen érdeklődtek, de csillagászati összeget kért. plusz ugye a Saints-t is kompenzálni kellett volna...
SFGaben
petey
SFGaben
én Hue-ra szavazok, hogy érte megy majd a push. ő sem egyszerű eset, de fényes elme.
Chip meg tuti össze tudna rántani egy fasza playbookot Kap köré, és Hyde lubickolna a ZBS-ben.
petey
SFGaben
profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/07/report-stanfords-shaw-wont-interview-with-49ers/
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Közben bedobták Koetter nevét, illetve aminek igazán örülök David Shaw Stanford HC nevét. Bár nem tudom utóbbinak mennyi valóságalapja lehet, már csak a Jimbo kapcsolat miatt is.Chip akkor már itt lenne, mivel nem kapkodnak érte. mondjuk kell előtte egy minority interjú is ami ma lesz Anthony Lynnel.Érdekes, hogy fogadóirodáknál Chip Kelly a legnagyobb esélyes a posztraAz eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.ahogy olvastam többen érdeklődtek, de csillagászati összeget kért. plusz ugye a Saints-t is kompenzálni kellett volna...
SFGaben
petey
SFGaben
én Hue-ra szavazok, hogy érte megy majd a push. ő sem egyszerű eset, de fényes elme.
Chip meg tuti össze tudna rántani egy fasza playbookot Kap köré, és Hyde lubickolna a ZBS-ben.
petey
több mint 8 éve
Chip akkor már itt lenne, mivel nem kapkodnak érte. mondjuk kell előtte egy minority interjú is ami ma lesz Anthony Lynnel.Érdekes, hogy fogadóirodáknál Chip Kelly a legnagyobb esélyes a posztraAz eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.ahogy olvastam többen érdeklődtek, de csillagászati összeget kért. plusz ugye a Saints-t is kompenzálni kellett volna...
SFGaben
petey
SFGaben
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Érdekes, hogy fogadóirodáknál Chip Kelly a legnagyobb esélyes a posztraAz eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.ahogy olvastam többen érdeklődtek, de csillagászati összeget kért. plusz ugye a Saints-t is kompenzálni kellett volna...
SFGaben
petey
több mint 8 éve
Az eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.ahogy olvastam többen érdeklődtek, de csillagászati összeget kért. plusz ugye a Saints-t is kompenzálni kellett volna...
SFGaben
több mint 8 éve
Josszi
3 369
topiklakók, volt tegnap valaki közületek ninerses polóban és Szürke ninerses kapucnisban az Infoparkban? 😀jó volt látni még egy őőő... szurkolótársat 😀
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Josszi
3 369
amit olvastam róla annak alapján belekóstolt mindenbe már 😀majd Hue Jaxnak fogsz 😊Az eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.Ennek orulok ☺
SFGaben
silent7939
petey
jöjjön!
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Nem csipem Paytont... Sem Ben Stillert 😁majd Hue Jaxnak fogsz 😊Az eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.Ennek orulok ☺
SFGaben
silent7939
petey
több mint 8 éve
majd Hue Jaxnak fogsz 😊Az eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.Ennek orulok ☺
SFGaben
silent7939
több mint 8 éve
Az eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.Ennek orulok ☺
SFGaben
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Az eldőlt, hogy nem Payton lesz a HC.
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Ian Rapoport @RapSheet 7h7 hours agoPayton nagyon jó lenne, nem tudom mennyi esély van rá. De én már annak is örülök, hogy Baalke leszögezte, hogy nem lesz házon belüli kinevezés.
Meanwhile: I'm told the #Colts did not speak with Sean Payton's agent before re-signing coach Chuck Pagano last night. SF or NO for Payton
petey
több mint 8 éve
lol😀5-11-el fogunk végezni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDhova küldjem a matricát? 😀
espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14647/2015-san-francisco-49ers-game-by-game-predictions
Coolearie
te nyertééél, gratula!
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 369
5-11-el fogunk végezni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDhova küldjem a matricát? 😀
espn.go.com/blog/san-francisco-49ers/post/_/id/14647/2015-san-francisco-49ers-game-by-game-predictions
Coolearie
te nyertééél, gratula!
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
szerdán Shanny interjú, aztán Anthony Lynn, Bills RB/Ass. HC
több mint 8 éve
Ha akar mehet csoport riválishoz is nem tudják neki megtiltani.engedélyt kértünk Hue Jackson interjúra jövő hétre. mellettünk a Dolphins is kért.Meg a Browns is, de oda kétlem, hogy engednék, csoport rivális.
petey
Csiriba
több mint 8 éve
engedélyt kértünk Hue Jackson interjúra jövő hétre. mellettünk a Dolphins is kért.Meg a Browns is, de oda kétlem, hogy engednék, csoport rivális.
petey
több mint 8 éve
engedélyt kértünk Hue Jackson interjúra jövő hétre. mellettünk a Dolphins is kért.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
szívesen, ha kell max 20 playára megcsinálnám még,csak dobj priviben neveket kiket szedjek összeBasszus neked ilyenekre van időd? 😀hellóóóSzep szep.... De amennyit palyan voltak az alabbi D-k nem csoda hogy ok vezetik a listat. Ha a szerelesek szamat elosztanak a palyan toltott idovel, na az adna meg a lista igazi erteket. Nem, nem neztem meg de megerne egy ilyet megnezni. Mindettol az agymenesemtol fuggetlenul valoban szep szamok. ☺
!!
Coolearie
silent7939
összedtem pff-ről pár adatot..
elso szám: pass snap, második run snap ,harmadik meg összesen a kettő : - )
aztán osztva a szerelések számával.
LB Naworo Bowman: 627+499=1126 / 154 tackle = 7,31 snap / tackle
LB D'Qwell Jackson: 646+457=1103 / 150 tackle = 7,35
LB Lavonte David: 620+503=1123 / 147 tackle = 7,63
S Reshad Jones: 623+531=1154 / 135 tackle = 8,54
LB Paul Posluszny: 601+406=1007 /133 tackle = 7,57
Josszi
Úgy gondoltam hogy minden playára vonatkozóan meg kellene csinálni.... az a lista lenne a tuti.
De amúgy köszi hogy szakítottál erre időt.
silent7939
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
"ráment a basztatós kérdésekre aminek semmi értelme nem volt(Raiders, stadion)"a stadion ügyben, hogy segített Jimbo felépíttetni a stadiont a sikerekkel és eladni a luxuspáholyokat, egy rakat bevételre szert tenni, és JimmyT-t pedig egy olcsó szerződéssel felvenni. gyakorlatilag arra ment hogy mekkora cheap Jed.
Ezek pontosan mik?
he7edik
a Raiders meg nem 49ers kérdés volt, hanem hogy mi lesz a Raiders sorsa LA ügyben, mert jövő héten lesz az owners meeting. lesz e stadionjuk, ilyesmi.
itt az egész, szerintem nagyon korrekt volt. persze azt akarták kicsikarni hogy mondja ki hogy elqrtuk, nem kicsit, nagyon. dehát hol hallasz te ilyet egy cégnél?
www.49ers.com/video/videos/49ers_CEO_Jed_Yorks_Full_Press_Conference/295eeaca-d56f-4b97-8497-600a75f8da60
több mint 8 éve
Basszus neked ilyenekre van időd? 😀hellóóóSzep szep.... De amennyit palyan voltak az alabbi D-k nem csoda hogy ok vezetik a listat. Ha a szerelesek szamat elosztanak a palyan toltott idovel, na az adna meg a lista igazi erteket. Nem, nem neztem meg de megerne egy ilyet megnezni. Mindettol az agymenesemtol fuggetlenul valoban szep szamok. ☺
!!
Coolearie
silent7939
Josszi
Úgy gondoltam hogy minden playára vonatkozóan meg kellene csinálni.... az a lista lenne a tuti.
De amúgy köszi hogy szakítottál erre időt.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
hellóóóSzep szep.... De amennyit palyan voltak az alabbi D-k nem csoda hogy ok vezetik a listat. Ha a szerelesek szamat elosztanak a palyan toltott idovel, na az adna meg a lista igazi erteket. Nem, nem neztem meg de megerne egy ilyet megnezni. Mindettol az agymenesemtol fuggetlenul valoban szep szamok. ☺
!!
Coolearie
silent7939
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
he7edik
1 239
"ráment a basztatós kérdésekre aminek semmi értelme nem volt(Raiders, stadion)"Ezek pontosan mik?