NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
97
20
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
he7edik
1 239
A tegnapi(mai) NCAA döntő letölthető valahonnan?(eredményt nem szeretném tudni ezért nem túrom fel érte a netet)
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Megy a játszma a háttérben, ez egyértelmű. Hue is próbálja Silveren keresztül felsrófolni az árát, mi pedig bedobtuk ezt a Coughlin interjút. Csak nem lenne jó megint a földre ülni. Baalke kétes hírnevét én sem értem, két éve még a jobb GM-k között tartották nyilván. Most pedig van egy fiatal csapat, rengeteg draft pick (ráadásul elöl) és a harmadik legtöbb cap space. Nyilván a QB kérdés miatt nem ideális a helyzet, de nem nagyon lehet megkérdőjelezni Baalke döntéseit, talán egyet igen: Iupati.
több mint 8 éve
hát most őszintén, ha Hue felkel reggel, és eszébe jut hogy Browns vagy SF....😀mondjuk azért az le lett írva hogy egy GM jelölt sincs Clevelandben, mert az a hír járja a körökben hogy oda aztán ne menjen senki...
ettől függetlenül ha ott köt ki az megint egy kiba nagy pofáncsapás Yorkéknak
több mint 8 éve
kérdés hogy kéne-e neki ekkora power. mondjuk nem tudom honnan van ez hogy Baalke akkora gangsztaHa az gondoljuk, hogy Hue Jackson a legjobb elérhető opció és a Browns túl tud minket licitálni, akkor nagy a baj.Nalunk kb. akkora hatalma lenne, mint Lewisnak a Bengalsnal, szinte mindenben o donthetne, ez minden HC-nek eleg vonzo. Nalatok ezzel szemben ott lenne a ketes hirnevu Baalke felette.
twitter.com/RapSheet/status/686680414862180352
SFGaben
Joey Tribbiani
több mint 8 éve
En meg arra, h. itt nem feltetlen tullicitalasrol (penzrol) van szo 😊 Az teny, h. meg barmi tortenhet, Silver szerint 48 oran belul lehet dontes.Nagyon sok itt még a kérdőjel, megy a kavarás ezerrel. Arra utaltam, ha őt tartjuk a legmegfelelőbbnek akkor mindent meg kell tenni érte.Ha az gondoljuk, hogy Hue Jackson a legjobb elérhető opció és a Browns túl tud minket licitálni, akkor nagy a baj.Nalunk kb. akkora hatalma lenne, mint Lewisnak a Bengalsnal, szinte mindenben o donthetne, ez minden HC-nek eleg vonzo. Nalatok ezzel szemben ott lenne a ketes hirnevu Baalke felette.
SFGaben
Joey Tribbiani
SFGaben
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Nagyon sok itt még a kérdőjel, megy a kavarás ezerrel. Arra utaltam, ha őt tartjuk a legmegfelelőbbnek akkor mindent meg kell tenni érte.Ha az gondoljuk, hogy Hue Jackson a legjobb elérhető opció és a Browns túl tud minket licitálni, akkor nagy a baj.Nalunk kb. akkora hatalma lenne, mint Lewisnak a Bengalsnal, szinte mindenben o donthetne, ez minden HC-nek eleg vonzo. Nalatok ezzel szemben ott lenne a ketes hirnevu Baalke felette.
SFGaben
Joey Tribbiani
több mint 8 éve
Ha az gondoljuk, hogy Hue Jackson a legjobb elérhető opció és a Browns túl tud minket licitálni, akkor nagy a baj.Nalunk kb. akkora hatalma lenne, mint Lewisnak a Bengalsnal, szinte mindenben o donthetne, ez minden HC-nek eleg vonzo. Nalatok ezzel szemben ott lenne a ketes hirnevu Baalke felette.
SFGaben
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Ha az gondoljuk, hogy Hue Jackson a legjobb elérhető opció és a Browns túl tud minket licitálni, akkor nagy a baj.twitter.com/RapSheet/status/686680414862180352
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Mondta a papagáj a macska szájából 😉nem vagyok hülye, hogy 0-16-ot mondjak. Fő az optimizmus!0-16-ot akartál mondani, nem?sima 16-0 ez akárhogyis nézem 😊
Hát megint nem a leggyengébb sorsolás
diverdoc
Alabama Niners
Coolearie
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
úgy hallottam a Giantsnál McAdoo a befutóNem túl jó előjelek ezek. Nem kellene a tavalyi szerepbe kerülni, 2,3,4,5 opció aztán majd kinevezzük Manginit. Baalke meg bejelenti, hogy végig ő volt az egyetlen jelölt.hát kezd kissé fejvakarós lenni a szitu. a Giants interjút kért Hue-tól, bár szerintem kicsit későn, vártak 1 hetet. Hue meg ha van esze oda megy. viszont hogy nem egyezett bele eddig az egészbe, úgy tűnik feljebb akarja srófolni az árat. mi viszont akarjuk még Shulát és McVayt is interjúvolni, szóval ez ilyen farkassszem nézéses szitu.Inkább valami ilyesmi:Tom Coughlin interjú a láthatáron. Ki érti ezt?Baalkétől beismerés h bizony nem ártana maga mellé egy rutinos arc, aki bizonyított már csapatépítésben?
SFGaben
empty taxi
#49ers want to talk to ex-Giants coach Tom Coughlin ... (Subtext to Hue: We've got options)
SFGaben
a héten max csüt-péntek várható valami szerintem
petey
SFGaben
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Nem túl jó előjelek ezek. Nem kellene a tavalyi szerepbe kerülni, 2,3,4,5 opció aztán majd kinevezzük Manginit. Baalke meg bejelenti, hogy végig ő volt az egyetlen jelölt.hát kezd kissé fejvakarós lenni a szitu. a Giants interjút kért Hue-tól, bár szerintem kicsit későn, vártak 1 hetet. Hue meg ha van esze oda megy. viszont hogy nem egyezett bele eddig az egészbe, úgy tűnik feljebb akarja srófolni az árat. mi viszont akarjuk még Shulát és McVayt is interjúvolni, szóval ez ilyen farkassszem nézéses szitu.Inkább valami ilyesmi:Tom Coughlin interjú a láthatáron. Ki érti ezt?Baalkétől beismerés h bizony nem ártana maga mellé egy rutinos arc, aki bizonyított már csapatépítésben?
SFGaben
empty taxi
#49ers want to talk to ex-Giants coach Tom Coughlin ... (Subtext to Hue: We've got options)
SFGaben
petey
több mint 8 éve
hát kezd kissé fejvakarós lenni a szitu. a Giants interjút kért Hue-tól, bár szerintem kicsit későn, vártak 1 hetet. Hue meg ha van esze oda megy. viszont hogy nem egyezett bele eddig az egészbe, úgy tűnik feljebb akarja srófolni az árat. mi viszont akarjuk még Shulát és McVayt is interjúvolni, szóval ez ilyen farkassszem nézéses szitu.Inkább valami ilyesmi:Tom Coughlin interjú a láthatáron. Ki érti ezt?Baalkétől beismerés h bizony nem ártana maga mellé egy rutinos arc, aki bizonyított már csapatépítésben?
SFGaben
empty taxi
SFGaben
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Inkább valami ilyesmi:Tom Coughlin interjú a láthatáron. Ki érti ezt?Baalkétől beismerés h bizony nem ártana maga mellé egy rutinos arc, aki bizonyított már csapatépítésben?
SFGaben
empty taxi
több mint 8 éve
Tom Coughlin interjú a láthatáron. Ki érti ezt?Baalkétől beismerés h bizony nem ártana maga mellé egy rutinos arc, aki bizonyított már csapatépítésben?
SFGaben
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Tom Coughlin interjú a láthatáron. Ki érti ezt?
több mint 8 éve
nem vagyok hülye, hogy 0-16-ot mondjak. Fő az optimizmus!0-16-ot akartál mondani, nem?sima 16-0 ez akárhogyis nézem 😊
diverdoc
Alabama Niners
Coolearie
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Per Overthecap, the 49ers have $53,554,714 in cap space in 2016, the third most in the NFL behind Raiders and Jags.És ebben benne van még Kap pénze is, most kell okosan építkezni.
több mint 8 éve
0-16-ot akartál mondani, nem?sima 16-0 ez akárhogyis nézem 😊
diverdoc
Alabama Niners
több mint 8 éve
sima 16-0 ez akárhogyis nézem 😊
diverdoc
több mint 8 éve
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
És tudja, és tudja..;psztem a fórumtársakra gondolt, mondjuk magára vagy rád 😉 😛Egyetértek, azt hallottam, a dline edzője elég jó abban, amit csinál.5 órás interjú volt. ezek után nem jön Hue csalódott leszek, gondolom holnapra kiderül.Nem akarunk innkáb innen kinevezni valakit?
petey
Coolearie
dankodavid
dande
több mint 8 éve
Silver a wannabe Hue agent 😀 kissé inzultálta is a srácot, de igaza volt neki Kap ügyben is és tavaly év közben is pontos infokat adott. meglátjuk.twitter.com/Kyle_McLorgBASG/status/686319864202461185twitter.com/MikeSilver/status/686331462023426048
a csávónak jó forrásai vannak amúgy, érdemes követni a tweetjeit
petey
empty taxi
twitter.com/Kyle_McLorgBASG/status/686322375659372544
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
twitter.com/Kyle_McLorgBASG/status/686319864202461185twitter.com/MikeSilver/status/686331462023426048
a csávónak jó forrásai vannak amúgy, érdemes követni a tweetjeit
petey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
twitter.com/Kyle_McLorgBASG/status/686319864202461185a csávónak jó forrásai vannak amúgy, érdemes követni a tweetjeit
Szerkesztette: petey