NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
243
33
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
Hue a Brownsnál. Biztos rajong Ohioért. Kicsit karriergyilkos választás.
több mint 8 éve
magyarul se tud, nemhogy angolul...Nem hiszem, hogy ott hagyna a Mezokovesdet ertunk 😀 😀 😀Troll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Szerintem Pintér lesz és megtanítja a tolódást 😊 😊 😊
Troll OFF!
silent7939
Csiriba
Egyébként ki lenne nektek az álomedző? Ha most bárkit lehetne választani?| Jim Harbaugh |Bill Belichik nem ér.
funkyparduc
a reális jelöltek közül egyértelműen Hue és szerintem ő is fog jönni, nem tudom mit pöcsölnek
több mint 8 éve
Nem hiszem, hogy ott hagyna a Mezokovesdet ertunk 😀 😀 😀Troll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Troll OFF!
silent7939
több mint 8 éve
Troll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Troll OFF!
silent7939
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Ja, vagy Egervári Sanyi bácsiTroll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Troll OFF!
silent7939
több mint 8 éve
a tippem hogy a Giants holnap bejelenti hogy Hue lesz a HC. Coughlin nem fog idejönni a keleti partról, ellenben mi várunk az egyik PO csapatra interjú ügyben, ez csak afféle időhúzás. hacsak nem fogja azt mondani Jackson hogy álmai melója a 49ers a NY-ban tett látogatása után.na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
több mint 8 éve
Troll ON:na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
SFGaben
Troll OFF!
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...Nem sok mindent lehet olvasni róla, érdekesen alakul az idei edzőkeringő is. Coughlin például jelölt az Eaglesnél is. Hue pedig holnap interjúzik a Giantsnél, szóval képlékeny még minden. Azzal kapcsolatban vegyesek az érzéseim, hogy Coughlin vagy Hue lenne a jobb megoldás. Aztán az is lehet, hogy egyikőjük sem jön.
petey
több mint 8 éve
na Baalke lenyomta a Coughlin interjút. nem bánnám, ha hozná McAdoo-t is, akiből jövőre lehetne egy HC akár...
több mint 8 éve
amúgy hova a fenébe tűnt 2 hsz-em, innen is és a Giants topikból is...Szarakodott a szerverünk.
petey
Nekem egy kurvahosszú prospect ismertetőm veszett el a szerkesztői topicból...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Állítólag kiszálltatok a Hueért folytatott versenyből: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/report-49ers-no-longer-in-running-for-hue-jackson/amit azóta cáfoltak is
empty taxi
twitter.com/MikeSilver/status/687001026331688960
több mint 8 éve
Mangini lesz, ez a tippem. Ha bejön kaphatok egy olyan fasza kis hűtőmágnest én is? 😀 (valamint az olyan lesz a csapatnak, mintha azt a bizonyos kis reszelőt nem rendeltetésszerűen használnánk 😀)Állítólag kiszálltatok a Hueért folytatott versenyből: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/report-49ers-no-longer-in-running-for-hue-jackson/Alakul Tomsula2.0 kinevezése, remélem, Geep lesz az. Csodálatos lenne.
empty taxi
dankodavid
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Állítólag kiszálltatok a Hueért folytatott versenyből: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/report-49ers-no-longer-in-running-for-hue-jackson/Alakul Tomsula2.0 kinevezése, remélem, Geep lesz az. Csodálatos lenne.
empty taxi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Állítólag kiszálltatok a Hueért folytatott versenyből: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/12/report-49ers-no-longer-in-running-for-hue-jackson/
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
9 éves. 😊Köszönöm Josszinak! 😀Az a reszelő nagyon ott van! 😊
Coolearie
diverdoc
több mint 8 éve
Köszönöm Josszinak! 😀Az a reszelő nagyon ott van! 😊
Coolearie
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
rembeÁltalánosságban nem szeretjük a közvetlen torrent linket.Na én meg jó kisfiúként PMben küldtem el he7ediknek 😉ez van, nem szabad kirakni? 😀 ha már a streameket lehet.
dande
petey
empty taxi
több mint 8 éve
Általánosságban nem szeretjük a közvetlen torrent linket.Na én meg jó kisfiúként PMben küldtem el he7ediknek 😉ez van, nem szabad kirakni? 😀 ha már a streameket lehet.
dande
petey
Madden hates me.
több mint 8 éve
Na én meg jó kisfiúként PMben küldtem el he7ediknek 😉ez van, nem szabad kirakni? 😀 ha már a streameket lehet.
dande
több mint 8 éve
Na én meg jó kisfiúként PMben küldtem el he7ediknek 😉
több mint 8 éve
| www.sport-video.org.ua/americanfootball.html |A tegnapi(mai) NCAA döntő letölthető valahonnan?szinten zenesz
(eredményt nem szeretném tudni ezért nem túrom fel érte a netet)
he7edik
diverdoc
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
he7edik
1 239
Hogy on topik is legyek:Ki az az őrült aki Clevlandben akar edző lenni? Garantált bukás.
több mint 8 éve
A tegnapi(mai) NCAA döntő letölthető valahonnan?szinten zenesz
(eredményt nem szeretném tudni ezért nem túrom fel érte a netet)
he7edik
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P