San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Azert sokat elarul a csapatunk helyzeterol, hogy game day es nincs egy hozzaszolas sem. Mondjuk sok biztatot nehez is lenne mondani. Meg 3 meccs szenvedes ebbol a szezonbol aztan new hope
diverdoc
napok óta nincs, én próbálkozom csak 😀 de erről beszéltem, amikor azt mondtam már nem is izgat, annyira nihil van.
szerencsére Steve megmondja a tutit 😊 imádjuk
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/12/15/steve-young-thinks-yorks-care-more-about-money-than-winning/
petey
Mondjuk en Youngot spec annyira nem😁, de jelennyilatkozatat igen

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 821 — Apu ökölbeszorított keze
Hodges out

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 042 — Csodabogár
Azert sokat elarul a csapatunk helyzeterol, hogy game day es nincs egy hozzaszolas sem. Mondjuk sok biztatot nehez is lenne mondani. Meg 3 meccs szenvedes ebbol a szezonbol aztan new hope
diverdoc
napok óta nincs, én próbálkozom csak 😀 de erről beszéltem, amikor azt mondtam már nem is izgat, annyira nihil van.
szerencsére Steve megmondja a tutit 😊 imádjuk
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/12/15/steve-young-thinks-yorks-care-more-about-money-than-winning/

több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
állítólag Eliot Wolf-ot suttogják, mint jövendő GM...hááát, elég szolid választás lenne. a pedigréje elég ütős 😉 Istenem, add hogy igaz legyen.(bár értelmes választás, tuti nem az lesz. Yorkék)
a hírek szerint Gamble neve fel sem merült. szóval ő lesz :/

www.packers.com/team/staff/eliot-wolf/554e5cf2-a949-4cb5-8d85-11e979ac48b3

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pont előlem 😕
De legalább így jött Linsley Swanson mellé, úgyhogy köszi 😀

több mint 9 éve
McDonald után Kilgore is IR :/
petey
Léccilécci, akarom látni Marcus Martint még idén, hiányzik az a tohonya fasz, mint a gennyes hasmenés. Édes Istenem, Baalke és az ő draftjai, korai harmadik kört adtunk ezért a szerencsétlenért. Bravó. Még azért megnéztem, hogy kik mentek ki utána, hátha jobban felbaszom magam, a teljesség igénye nélkül, csak a harmadik körben: Brandon Linder, Gabe Jackson, Trai Turner. #scoutingwelldone
dankodavid
En is draftoltam gm game-ben...

több mint 9 éve
 www.csnbayarea.com/49ers/sources-trent-baalke-could-end-broncos

mit is mondhatnék. legyen így...

több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 510
petey
Léccilécci, akarom látni Marcus Martint még idén, hiányzik az a tohonya fasz, mint a gennyes hasmenés. Édes Istenem, Baalke és az ő draftjai, korai harmadik kört adtunk ezért a szerencsétlenért. Bravó. Még azért megnéztem, hogy kik mentek ki utána, hátha jobban felbaszom magam, a teljesség igénye nélkül, csak a harmadik körben: Brandon Linder, Gabe Jackson, Trai Turner. #scoutingwelldone
dankodavid
nemnem, az új centerünk tavaly még NT volt. jobb? 😀 Balducci
petey
Az meg a Seattle-nek is milyen kibaszott jól bejött. Nem lehetne, hogy a kicsit sikeresebb (= bármelyik másik) projektjeiket próbáljuk másolni? Csak a változatosság kedvéért.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
petey
dankodavid
nemnem, az új centerünk tavaly még NT volt. jobb? 😀 Balducci

több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 510
petey

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
hát hamar le lett lőve a La Canfora féle pletyka. dolgozik a Baalke-tábor. azért tuti van valami a háttérben...

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
szóval Kroenke kirúgta Bajuszt a Ramstől. nálunk is esedékes a nagytakarítás.
de esélyes hogy Chip marad, mert 3 edző pénzét nem fogják fizetni Yorkék.

de aztán ki tudja lesz-e töke az új GM-nek megnyomni a reset gombot.
petey
Azért idén nem Chip a fék szerintem. A jelenlegi keret és mögötte az organisation bottom 5 a ligában. Baalket kéne elzavarni végre.
több mint 9 éve
szóval Kroenke kirúgta Bajuszt a Ramstől. nálunk is esedékes a nagytakarítás.
de esélyes hogy Chip marad, mert 3 edző pénzét nem fogják fizetni Yorkék.

de aztán ki tudja lesz-e töke az új GM-nek megnyomni a reset gombot.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
14-0 után leszóltak a fiúknak, hogy elég legyen, kell az 1/2
Höri
Az hétszentség h így volt. Ennél látványosabb leolvadást ritkán láttam.
Beki
Nem sok 49ers meccset láttál idén 😉 Érdekes lenne látni egy statisztikát, hogy idén milyen remekül muzsikálunk a szünet után. Igaz, hogy Kapnek az egyébként is kevés célpontjából kiesett McDonald és után T.Smith is, de kritikus helyzetekben újra rettenetesen pontatlan volt.
SFGaben
Nem a leolvadás szót kellett volna használnom, mert ez nem az volt inkább.
Mondjuk nézegetem OTs 4&1-et, nem tudom h Kaepernick miért nem tartotta meg a labdát, sokkal jobb esélye lett volna neki megfutni.
Beki
A döntéshozatal nem tartozik az erősségei közé, ebben képtelen fejlődni. Petty a végén képes volt nagy játékokat csinálni, pedig volt rajta nyomás.
SFGaben
Igen, főleg OT-ban az a 20 yardos passz Andersonnak.
több mint 9 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Höri
Beki
Nem sok 49ers meccset láttál idén 😉 Érdekes lenne látni egy statisztikát, hogy idén milyen remekül muzsikálunk a szünet után. Igaz, hogy Kapnek az egyébként is kevés célpontjából kiesett McDonald és után T.Smith is, de kritikus helyzetekben újra rettenetesen pontatlan volt.
SFGaben
Mondjuk nézegetem OTs 4&1-et, nem tudom h Kaepernick miért nem tartotta meg a labdát, sokkal jobb esélye lett volna neki megfutni.
Beki
A döntéshozatal nem tartozik az erősségei közé, ebben képtelen fejlődni. Petty a végén képes volt nagy játékokat csinálni, pedig volt rajta nyomás.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Höri
Beki
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Höri
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Höri
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 938 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt hogy buktátok el.....????? Első félidőt néztem, mondom magamban meg kell lennie....tudon az én hibám 😊
több mint 9 éve
Höri
meg még meg is rakták tipszmikszen

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 9 éve
 www.cbssports.com/nfl/news/gm-trent-baalke-likely-done-with-49ers-chip-kellys-fate-up-to-next-gm/
Beki
Hát Shanahan ne!!!!
diverdoc
én nem bánnám ha egy Elway-féle pozíciót töltene be. azért az kemény lenne ha Jedet visszaküldené a papa meg a mama ugrálni a balettba 😀

Tim Kawakami‏ @timkawakami
Yes. I've heard similar things, and definitely Mike Shanahan is an underlined name inside 49ers HQ. But there are other names floating...

legyen már vége a szezonnak, hadd lássuk mi lesz 😊

több mint 9 éve
Ma kik lesznek az LB sorban lehet tudni?
Amugy burberidge milyen volt a szezonban?