San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Soha semmilyen körülmények között sem fogadnék 9ers vereségre a Seahawks ellen!A futás nem fog menni, ezért Kaep passzjátékával nyerünk, hasonlóan, mint a Ravens ellen.
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Anquan Boldin is battling a hamstring injury, and will work out pregame to gauge his status. But he’s pushing hard to play.
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Születésnapi ajándéknak csak azt kérem, hogy ha már felkelek hajnalok hajnalán, basszunk oda. Nem érdekel a W, az érdekel, hogy lássam a tüzet, ne letolt gatyával, szappannal a kézben várjuk az áldást hátulról. Kapja meg Lynchet és Armsteadet a nyakába párszor Russel fiú, a faluk úgyis mindent megtesz, hogy agyonveresse a franchise qb-t.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
nyerni kell, amellet, hogy ők a Seahawks, még a tavalyi hálaadásnapi meccs utáni jófejkedésükért is le kell szedni az arcukat
több mint 9 éve
Kész őrület. Ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk. Te jössz. - Ahogy a mester mondta 😀hát szerintem bucira vernek minket ezzel a védelemmel.nah már nyomatod a megmondtam előre dolgot? hol vannak a pozitív hullámok he? 😀
ami a leggázabb, hogy nincs passrush-unk, pedig a Hawks fal(haha) nálunk is ergyább...
oké, megvertünk egy 1-5-ös csapatot, de megint csak FG-k voltak.
Graham ki fog végezni minket, VD meg úgy tűnik kivette a szabit egész évre. ráadásul jóbarátja Kam is visszatért 😀
felhozó meccsnek faszák leszünk. nem lesz szép meccs egyik félnek sem.
petey
Josszi
több mint 9 éve
Tök mindegy, csak a hókszot oda-vissza..
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Josszi
3 368
sajnos igen... nem baj ha kikapunk én ráfogom peteyre h a negatív hullámai miatt volt 😀középre kell majd nagyon figyelni a pass coverage során, IamJimmyt nehéz lesz levédekezni de kísérhetné Dontae Johnson.. nagy teher lesz Wilhoite-on és Bo-n.. és Betheán.. persze figyelniük kell közben Lynchet is aki idén nem ragyog... de ha megindul... szal nem lesz egyszerű..Ez idén nagyon nem az erősségünk
Josszi
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
középre kell majd nagyon figyelni a pass coverage során, IamJimmyt nehéz lesz levédekezni de kísérhetné Dontae Johnson.. nagy teher lesz Wilhoite-on és Bo-n.. és Betheán.. persze figyelniük kell közben Lynchet is aki idén nem ragyog... de ha megindul... szal nem lesz egyszerű..Ez idén nagyon nem az erősségünk
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
középre kell majd nagyon figyelni a pass coverage során, IamJimmyt nehéz lesz levédekezni de kísérhetné Dontae Johnson.. nagy teher lesz Wilhoite-on és Bo-n.. és Betheán.. persze figyelniük kell közben Lynchet is aki idén nem ragyog... de ha megindul... szal nem lesz egyszerű..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Tavaly a holdout nem tett jót neki. Már nem 100%-ban a focira koncentrál.ha futná rendesen a routokat (amit baszik megtenni) akkor lehet kapna is labdát, motiváció majdnem 0, jambajuice kéne neki lehet.. tavalyi szezon után pedig nagyon fogadkozott a camp alatt... eddig még nem látszik, bár blokkolni legalább blokkol és a gyenge TE sorban úgy sem szorul a padra... még ilyen teljesítménnyel semVD már csak a pénz miatt játszik... 😕 hol van már az az ember, aki elpityeregte magát a győztes TD elkapás után...Szeretne ő még játszani de ha alig kap labdát úgy nehéz lesz teljesíteni..
red6t6
Coolearie
Josszi
+Nem fiatal ő sem, előjönnek a kisebb-nagyobb sérülések. Úgy pedig nehéz jó teljesítményt nyújtani, hogy a sebeidet nyalogatod és nem tudsz részt venni minden edzésen. Ebben a ligában pedig egy zavaró tényező is elegendő a visszaeséshez.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
hát szerintem bucira vernek minket ezzel a védelemmel.nah már nyomatod a megmondtam előre dolgot? hol vannak a pozitív hullámok he? 😀
ami a leggázabb, hogy nincs passrush-unk, pedig a Hawks fal(haha) nálunk is ergyább...
Graham ki fog végezni minket, VD meg úgy tűnik kivette a szabit egész évre. ráadásul jóbarátja Kam is visszatért 😀
petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
ha futná rendesen a routokat (amit baszik megtenni) akkor lehet kapna is labdát, motiváció majdnem 0, jambajuice kéne neki lehet.. tavalyi szezon után pedig nagyon fogadkozott a camp alatt... eddig még nem látszik, bár blokkolni legalább blokkol és a gyenge TE sorban úgy sem szorul a padra... még ilyen teljesítménnyel semVD már csak a pénz miatt játszik... 😕 hol van már az az ember, aki elpityeregte magát a győztes TD elkapás után...Szeretne ő még játszani de ha alig kap labdát úgy nehéz lesz teljesíteni..
red6t6
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
itt romlott el minden... 😀v.cdn.vine.co/r/videos/76733D0AB91019068829629865984_1c853b234fc.4.4.1504540278650491784_JwcbGbfHh5lnXsHApKnHBq8.GpObRtMCGX5lGAKvTmyaSJX.0MPmORr3LpcAc7eg.mp4?versionId=tNmXLueG5XpwPafn7UK_m7wa9X8CfLlc
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
VD már csak a pénz miatt játszik... 😕 hol van már az az ember, aki elpityeregte magát a győztes TD elkapás után...Szeretne ő még játszani de ha alig kap labdát úgy nehéz lesz teljesíteni..
red6t6
több mint 9 éve
Ez és a tavalyi VD, még fele pénzért sem kellene. De reménykedjünk, hogy egy ponttal többet szerzünk mint az ellenfél ( pl a vége 7-6 ide) és így elmondhatjuk, hogy szénné aláztuk őket 😀 😀 😀Jó lenne idén az alapokat úgy lerakni, hogy jövőre lehessen folytatni az építkezést. Ehhez győzelmek (is) kellenek, ha pedig sikerül a Seahawksot legyőzni az csak hab a tortán. Persze a reális erőviszonyok alapján nem mi vagyunk az esélyesek.hát szerintem bucira vernek minket ezzel a védelemmel.lesz Brooks is , Rush ha lesz is RW mindig kibújik.. kiváncsi leszek Acker hozza e a formáját (a javulót) Reid összekapja e magát, és hogy Dontae Johnson mennyit lesz bent?
petey
ne rinyáljunk előre a túloldalon is van gond elég... amúgy meg legutóbbi 6ból 5 L volt hova aggódjunk, de figyeljétek meg OT lesz 😀
Josszi
VD jövője érdekes lesz, ha így folytatja. Ha hosszabbítunk is vele biztosan nem a jelenlegi keresete mellett. Egyébként jövőre nagyon jól fogunk állni hellyel a fizetési sapka alatt, sok a fiatal és alig lesz deadmoney. Boldin(ha folytatja), Ian Williams és Boone talán ők lesznek a legfontosabb FA-k. Lesz/lenne pénz komolyabb érkezőkre is.
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Jó lenne idén az alapokat úgy lerakni, hogy jövőre lehessen folytatni az építkezést. Ehhez győzelmek (is) kellenek, ha pedig sikerül a Seahawksot legyőzni az csak hab a tortán. Persze a reális erőviszonyok alapján nem mi vagyunk az esélyesek.hát szerintem bucira vernek minket ezzel a védelemmel.lesz Brooks is , Rush ha lesz is RW mindig kibújik.. kiváncsi leszek Acker hozza e a formáját (a javulót) Reid összekapja e magát, és hogy Dontae Johnson mennyit lesz bent?
petey
ne rinyáljunk előre a túloldalon is van gond elég... amúgy meg legutóbbi 6ból 5 L volt hova aggódjunk, de figyeljétek meg OT lesz 😀
Josszi
VD jövője érdekes lesz, ha így folytatja. Ha hosszabbítunk is vele biztosan nem a jelenlegi keresete mellett. Egyébként jövőre nagyon jól fogunk állni hellyel a fizetési sapka alatt, sok a fiatal és alig lesz deadmoney. Boldin(ha folytatja), Ian Williams és Boone talán ők lesznek a legfontosabb FA-k. Lesz/lenne pénz komolyabb érkezőkre is.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
hát szerintem bucira vernek minket ezzel a védelemmel.lesz Brooks is , Rush ha lesz is RW mindig kibújik.. kiváncsi leszek Acker hozza e a formáját (a javulót) Reid összekapja e magát, és hogy Dontae Johnson mennyit lesz bent?
petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
hát szerintem bucira vernek minket ezzel a védelemmel. ami a leggázabb, hogy nincs passrush-unk, pedig a Hawks fal(haha) nálunk is ergyább...
Szerkesztette: petey
több mint 9 éve
Josszi
3 368
kíváncsi vagyok Vernon felpörög e a Seahawks elleni meccsre, mert TE játék nélkül nem lesz egyszerű... Bush edzett igaz sisak pads nélküli training volt..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Ő is rookie, elnézzük neki.Nekem meglepetés, hogy M.Davisnek nem nagyon megy a futás, persze run block a fal részéről nulla. De akkor is többre számítottam tőle.Pierre Thomas workouton volt tegnap. Biztonsági lépés, Bush és Hyde is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik. Mögöttük pedig csak Hayne és M.Davis van.egy szezonra hozhatjuk, beleférne a rosterbe, bár tavaly már nem sokat játszott, csak ne egy másik Bush történet legyen..
SFGaben
Josszi
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Nekem meglepetés, hogy M.Davisnek nem nagyon megy a futás, persze run block a fal részéről nulla. De akkor is többre számítottam tőle.Pierre Thomas workouton volt tegnap. Biztonsági lépés, Bush és Hyde is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik. Mögöttük pedig csak Hayne és M.Davis van.egy szezonra hozhatjuk, beleférne a rosterbe, bár tavaly már nem sokat játszott, csak ne egy másik Bush történet legyen..
SFGaben
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Pierre Thomas workouton volt tegnap. Biztonsági lépés, Bush és Hyde is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik. Mögöttük pedig csak Hayne és M.Davis van.egy szezonra hozhatjuk, beleférne a rosterbe, bár tavaly már nem sokat játszott, csak ne egy másik Bush történet legyen..
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Pierre Thomas workouton volt tegnap. Biztonsági lépés, Bush és Hyde is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik. Mögöttük pedig csak Hayne és M.Davis van.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
jah értem, hát ez szíved joga 😀 nem kell mindenben egyetértenünkmert igy hivom, mivel nem rajongok erte.. de ha zavar, akkor termeszetesen elhagyhatom ezt a becezest.el sem hiszem, hogy nyertunk, meghozza nem fos jatekkal, raadasul colinka meg passzolni is szepen tudott. jo meccs volt a szezon kezdeshez kepest. kivancsi leszek a seacocks ellen mit mutatunk.figyi ez a colinka miért?
Vegita
Josszi
Vegita
The Amazing Racoon