San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
Uraim. Ez egy remek draft. Kellett OL és lett....meg CB(k) végre valahára!
petey
több mint 9 éve
Én is vártam mindkettőt.Jól látom hogy LB nem jött?Úgy látszik tényleg bízunk E.Haroldban és Tank is edge rusher lesz. Valószínű arról van szó, hogy senki nem volt benn a választásainknál, aki megfelelő értéket képviselt. Azt gondoltam jön ILB és OLB is.
Nem vékony kicsit ez a poszt?
Harlequin
SFGaben
több mint 9 éve
Jól látom hogy LB nem jött?Úgy látszik tényleg bízunk E.Haroldban és Tank is edge rusher lesz. Valószínű arról van szó, hogy senki nem volt benn a választásainknál, aki megfelelő értéket képviselt. Azt gondoltam jön ILB és OLB is.
Harlequin
több mint 9 éve
UDFAJered Bell S (Colorado)
Demetrius Cherry DT (Arizona State)
Bryce Treggs WR (California)
Kevin Anderson LB (Stanford)
Lenny Jones DE/OLB (Nevada)
Jay Fanaika DE (Utah)
John Lunsford K (Liberty)
Devon Cajuste WR (Stanford)
több mint 9 éve
Jól látom hogy LB nem jött?Az UDFA Fanaika állítólag OLB lesz nálatok. 5.-6. körre várt prospekt volt.
Harlequin
twitter.com/mattbarrows/status/726553817534226432
több mint 9 éve
"Rookie 11" a 2016-os draft 49ers választottjai:1/7 (7) DeForest Buckner DE Oregon (Pac-12)
www.youtube.com/watch?v=swWXElebrLI
1/28 (28) Joshua Garnett OG Stanford (Pac-12)
www.youtube.com/watch?v=DyhsCki3neg
3/5 (68) Will Redmond Mississppi State CB (SEC)
www.youtube.com/watch?v=nj_UfuRPMss
4/35 (133) Rashard Robinson CB LSU (SEC)
www.youtube.com/watch?v=0GwJuIOnaRg
5/3 (142) Ronald Blair DE Appalachian State (Sun Belt)
www.youtube.com/watch?v=DkWPRjSh2yk
5/6 (145) John Theus OT Georgia (SEC)
www.youtube.com/watch?v=mjCpPDgf1Dk
5/37 (174) Fahn Cooper OT Ole Miss (SEC)
www.youtube.com/watch?v=oNJq-dBpSiQ
6/32 (207) Jeff Driskel QB Louisina State (ex-Florida) (C-USA)
www.youtube.com/watch?v=mh7xljzHE1s
6/36 (211) Kelvin Taylor RB Florida (SEC)
www.youtube.com/watch?v=Z1HtM3LP73s
6/38 (213) Aaron Burbridge Michigan State (Big10)
www.youtube.com/watch?v=pIcVbtSDyjI
7/28 (249) Prince Charles Iworah CB Western Kentucky (C-USA)
több mint 9 éve
6/32 Jeff Driskel QB Louisiana Tech (előtte Florida)6/36 Kevin Taylor RB Florida
6/38 Aaron Burbridge WR Michigan State
7/28 Prince Charles Iworah CB Western Kentucky
több mint 9 éve
Pears szerződése jövőre lejár, de őt akár idén is megelőzheti a depth charton. A.Davis úgy tűnik nem fog visszajönni, kell a mélység a támadófalba.5/37 Fahn Cooper OT Ole MissMennyi esélye van keretbe kerülni?
Alabama Niners
Bazzani
több mint 9 éve
5/37 Fahn Cooper OT Ole MissMennyi esélye van keretbe kerülni?
Alabama Niners
több mint 9 éve
5/37 Fahn Cooper OT Ole Miss
több mint 9 éve
5/6 John Theus OT Georgia
több mint 9 éve
5/3 Ronald Blair DE Appalachian State
több mint 9 éve
Baalke észrevette, hogy CB állományt fejleszteni kell? Hány éve mondom neki már? 😊
több mint 9 éve
4/35 Rashard Robinson CB LSU
több mint 9 éve
futót minek?De, de ez sajnos nem a mi döntésünk.Eddig nekem mind a 3 pick tetszik, ebben a Redmond srácban nagy akarást látok.LB nem jobban kellett volna?
Coolearie
Harlequin
Mondjuk a két ND-s srácot( C.J Prosise és Jaylon Smith-et igazán behúzhattuk volna mi is..😊)
Coolearie
több mint 9 éve
De, de ez sajnos nem a mi döntésünk.Eddig nekem mind a 3 pick tetszik, ebben a Redmond srácban nagy akarást látok.LB nem jobban kellett volna?
Coolearie
Harlequin
Mondjuk a két ND-s srácot( C.J Prosise és Jaylon Smith-et igazán behúzhattuk volna mi is..😊)
több mint 9 éve
Eddig nekem mind a 3 pick tetszik, ebben a Redmond srácban nagy akarást látok.LB nem jobban kellett volna?
Coolearie
több mint 9 éve
Nekem az-az érzésem, Kelly idén teljesen visszafogta magát. Nyilván volt beleszólása, de alapvetően úgy van vele, legyen, abból főzök, amit kapok. Kaep egyre inkább úgy tűnik marad, és ha sikerül rávenni a munkára, akkor sokat hozhat ki belőle. Drukkoljatok, hogy Chip az edzői munkájára koncentráljon és akkor nem lesz bajotok vele 😊
több mint 9 éve
Eddig nekem mind a 3 pick tetszik, ebben a Redmond srácban nagy akarást látok.
több mint 9 éve
...meg a stáb is mivel a 49ers is Californiai csapat 😊 ráadásul a szomszéd stadionban játszik évek óta 😊 Szerintem itt messze nem Chip volt az elsődleges faktor a választásánál.Ki hogy értékeli az első napi feltrade-et Garnett-ért?Pac12-es játékos. Kelly tisztában van a képességeivel.
Harlequin
he7edik
több mint 9 éve
Ki hogy értékeli az első napi feltrade-et Garnett-ért?Pac12-es játékos. Kelly tisztában van a képességeivel.
Harlequin

több mint 9 éve
Ki hogy értékeli az első napi feltrade-et Garnett-ért?Kellett guard, ráadásul ő nem is rossz, engem alapvetően az első sajttájon győzött meg, kifejezetten értelmes-intelligens srácnak tűnik, aki ráadásul borzasztóan erős, Boone helyére tökéletes, a Staley-Garnett-Kilgore-Tiller-?? névsor pedig az RT kilététől majdhogynem függetlenül is jó alapanyagnak tűnik.
Harlequin
Az első körbe én nem tudnék belekötni, a tegnapiért viszont -ahogy a követőben @picstii írta- simán pofán lehetne baszni Baalke-ot. Kíváncsi leszek a maiakra, van egy halom pick, jó lenne, ha legalább eggyel beletalálnánk a jóba. Kéne ILB, elkapó és részemről egy gyors-mozgékony futót se bánnék.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Ki hogy értékeli az első napi feltrade-et Garnett-ért?