San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
Chip Kelly rendszerében nem volt FB, gondolom ezért lett BM TEinkább H-back lesz Vörösszakáll
SFGaben
több mint 9 éve
QB-nak. Kaep-Gabbert-Tebow trió, mennyire finom is lenne.Elkezdődött az OTA, jelentősége egyelőre nincs, csak mint érdekesség: Tank, mint OLB, J.Ward, mint RCB, B.Miller pedig, mint TE gyakorolt. Utóbbinál véglegesnek tűnik a pozícióváltás, Ő a TE csoportban van és Rathman is úgy nyilatkozott, hogy nem tartozik már az RB-k közé.FB poszton akkor ki várható? Vagy egyszer itt egyszer ott lesz Miller?
SFGaben
Vagy leigazoljuk Tebowot FBnek?
Coolearie
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Tebow holder volt Kellynel asszem, szoval a FB szoba se johet 😀Elkezdődött az OTA, jelentősége egyelőre nincs, csak mint érdekesség: Tank, mint OLB, J.Ward, mint RCB, B.Miller pedig, mint TE gyakorolt. Utóbbinál véglegesnek tűnik a pozícióváltás, Ő a TE csoportban van és Rathman is úgy nyilatkozott, hogy nem tartozik már az RB-k közé.FB poszton akkor ki várható? Vagy egyszer itt egyszer ott lesz Miller?
SFGaben
Coolearie
több mint 9 éve
Chip Kelly rendszerében nem volt FB, gondolom ezért lett BM TE
több mint 9 éve
Elkezdődött az OTA, jelentősége egyelőre nincs, csak mint érdekesség: Tank, mint OLB, J.Ward, mint RCB, B.Miller pedig, mint TE gyakorolt. Utóbbinál véglegesnek tűnik a pozícióváltás, Ő a TE csoportban van és Rathman is úgy nyilatkozott, hogy nem tartozik már az RB-k közé.FB poszton akkor ki várható? Vagy egyszer itt egyszer ott lesz Miller?
SFGaben
Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
Elkezdődött az OTA, jelentősége egyelőre nincs, csak mint érdekesség: Tank, mint OLB, J.Ward, mint RCB, B.Miller pedig, mint TE gyakorolt. Utóbbinál véglegesnek tűnik a pozícióváltás, Ő a TE csoportban van és Rathman is úgy nyilatkozott, hogy nem tartozik már az RB-k közé.
Szerkesztette: SFGaben
több mint 9 éve
...mert van felkészülés az olimpiára! Ami meg egy időben van az NFL szezonra való felkészüléssel.Miért nem kért engedélyt, mint az egyik WR aki meg is kapta az engedélyt hogy elmehessen Rióba?..És akkor szerintem mind a két fél jól járna.Jarryd Hayne announces retirement from NFL. WTF?Megy az olimpiára rögbizni, de amúgy ez valami 49ers "betegség" hogy a csapatot mindenki itt hagyja és visszavonul stb.
Coolearie
GiantsMLBhunter
Coolearie
Szerintem ez így korrekt, nem volt akkora impact a srác mint gondolta meg mi vártuk tőle.
Feltételezem, ha valaha is vissza akarna térni (amire már kevés az esély) ide jönne vissza.
több mint 9 éve
Miért nem kért engedélyt, mint az egyik WR aki meg is kapta az engedélyt hogy elmehessen Rióba?..És akkor szerintem mind a két fél jól járna.Jarryd Hayne announces retirement from NFL. WTF?Megy az olimpiára rögbizni, de amúgy ez valami 49ers "betegség" hogy a csapatot mindenki itt hagyja és visszavonul stb.
Coolearie
GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Jarryd Hayne announces retirement from NFL. WTF?Megy az olimpiára rögbizni, de amúgy ez valami 49ers "betegség" hogy a csapatot mindenki itt hagyja és visszavonul stb.
Coolearie
több mint 9 éve
Jarryd Hayne announces retirement from NFL. WTF?
több mint 9 éve
Esélyes, hogy Kaep marad?Valszeg. De hallottam olyat is hogy Kep tradet szeretne kérni.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000662645/article/chip-kelly-fantastic-interactions-with-colin-kaepernick
dande
több mint 9 éve
Dawson helye mennyire biztos a csapatnál?41 éves és megérkezett a konkurencia John Lunsford személyében. Mondjuk ő konzisztensnek egyáltalán nem nevezhető.
Mondjuk erős lába van az tuti:
www.youtube.com/watch?v=Dn_20D9o_yQ
több mint 9 éve
Wynton McManis LB 3 éves szerződést írt alá és kipenderítettük helyette Kevin Anderson LB-t.
több mint 9 éve
"Emlékeztek még Marcus Lattimore-ra, aki utolsó egyetemi évében szenvedett horrorsérülést, aztán mégis draftolta a 49ers, azonban kiderült, hogy többé nem játszhat? Végre meg tudta kezdeni edzői pályafutását: a South Carolina-i Heathwood Hall középiskolás csapatnál a támadóegység egyik segédedzője lesz."Respect!
több mint 9 éve
Rookie minicamp:www.49ers.com/video/videos/Highlights-from-49ers-Rookie-Minicamp/c9f35e32-9924-4762-a71a-dd5b5ce33cea
+ még egy kis DeFo
twitter.com/49ers/status/729067311173230592
Szerkesztette: SFGaben
több mint 9 éve
De sumákol... az utolsó kockát mindig kihagyja 😊Kíváncsi leszek, hogy dönt Flaherty mert mindketten LG poszton érzik otthon magukat. Egyébként Garnettnek is egész jó lábmunkája van:Igen, viszont ugye a hüvelykujj szabály az, hogy az erősebb guard játszik a jobb- és a mozgékonyabb a baloldalon.Ha fordítva lenne, nagyon fiatal és NFL szinten tapasztalatlan lenne a jobb oldal. De lehet, hogy úgy lesz.Szvsz a 2 G helyet cserélne, de egyébként ez tényleg nem egy ótvar OL.Nem okoskodás, de Redmond akinek sérülése volt, és Robinsonnak volt magatartásbeli gondja, lopással gyanúsították, de aztán ejtették ellene a vádakat. Ennek ellenére ki kellett hagynia az utolsó évét az LSU-n. Én nem látom olyan vészesnek, ha valaki sérülésből jön. Ennek a sportnak velejárója a sérülés, bármikor beüthet. A Lattimore-féle persze más kategória.hát nagyon ajánlom hogy Pears és Devey úgy repül hogy csak nyekkennek.
Olvastam már olyat is, hogy O'Neil rendszerében fontosabb a DB, mint az ILB, ezért nem volt prioritás az LB draft. Fangionál pont fordítva volt.
Pass rusher persze kellene / kellett volna. Reméljük Harold, vagy Tank szintet tud lépni. Lemonierben én már nem nagyon hiszek és Brooks teljesítménye is inkább lefelé megy. Buckner és Blair érkeztével bővült a Dline, ott rendben leszünk.
Garnett mindenképp előrelépés, sokat tud majd segíteni a futójátékunkon. Theus és Cooper depth, de ha Devey-t (és Pearst?) elfeledhetjük, már megérte.
SFGaben
Staley-Garnett-Kilgore-Beadles-T.Brown, azért ez egy jó OL lenne. a 2 OT meg pallérozódna a jövőnek.
pass rushernek meg most igazoltuk UDFA-ként Fanaika-t. én bírom a srácot. kicsit olyan Skov-féle őrült...
petey
empty taxi
SFGaben
empty taxi
twitter.com/PROcast/status/727638196016701440
SFGaben
több mint 9 éve
Waive: OL Jordan Devey
K Corey Acosta
QB Dylan Thompson
RB Kendall Gaskins (ez meglepett)
több mint 9 éve
Ez az egy év bőven elég volt belőle. Még sok is.hát nagyon ajánlom hogy Pears és Devey úgy repül hogy csak nyekkennek.Devey waived
petey
diverdoc
több mint 9 éve
hát nagyon ajánlom hogy Pears és Devey úgy repül hogy csak nyekkennek.Devey waived
petey

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
MM marad csere C /G vagy megy a mekibe?Inkább Brandon Thomas szénája áll rosszul, ő a sérülése óta egyetlen snapet sem töltött a pályán. Elég nagy verseny várható az 53-ba kerülésért, ott van Tiller, Silberman, MM, Thomas, Pears is játszott már G-t. De talán az, hogy MM már a harmadik idényére készül és van tapasztalata, mint kezdő C mellette szól.
Janek
több mint 9 éve
MM marad csere C /G vagy megy a mekibe?Szerintem itt ellézeng.
Janek
több mint 9 éve
Kíváncsi leszek, hogy dönt Flaherty mert mindketten LG poszton érzik otthon magukat. Egyébként Garnettnek is egész jó lábmunkája van:Igen, viszont ugye a hüvelykujj szabály az, hogy az erősebb guard játszik a jobb- és a mozgékonyabb a baloldalon.Ha fordítva lenne, nagyon fiatal és NFL szinten tapasztalatlan lenne a jobb oldal. De lehet, hogy úgy lesz.Szvsz a 2 G helyet cserélne, de egyébként ez tényleg nem egy ótvar OL.Nem okoskodás, de Redmond akinek sérülése volt, és Robinsonnak volt magatartásbeli gondja, lopással gyanúsították, de aztán ejtették ellene a vádakat. Ennek ellenére ki kellett hagynia az utolsó évét az LSU-n. Én nem látom olyan vészesnek, ha valaki sérülésből jön. Ennek a sportnak velejárója a sérülés, bármikor beüthet. A Lattimore-féle persze más kategória.hát nagyon ajánlom hogy Pears és Devey úgy repül hogy csak nyekkennek.
Olvastam már olyat is, hogy O'Neil rendszerében fontosabb a DB, mint az ILB, ezért nem volt prioritás az LB draft. Fangionál pont fordítva volt.
Pass rusher persze kellene / kellett volna. Reméljük Harold, vagy Tank szintet tud lépni. Lemonierben én már nem nagyon hiszek és Brooks teljesítménye is inkább lefelé megy. Buckner és Blair érkeztével bővült a Dline, ott rendben leszünk.
Garnett mindenképp előrelépés, sokat tud majd segíteni a futójátékunkon. Theus és Cooper depth, de ha Devey-t (és Pearst?) elfeledhetjük, már megérte.
SFGaben
Staley-Garnett-Kilgore-Beadles-T.Brown, azért ez egy jó OL lenne. a 2 OT meg pallérozódna a jövőnek.
pass rushernek meg most igazoltuk UDFA-ként Fanaika-t. én bírom a srácot. kicsit olyan Skov-féle őrült...
petey
empty taxi
SFGaben
empty taxi
twitter.com/PROcast/status/727638196016701440
több mint 9 éve
Igen, viszont ugye a hüvelykujj szabály az, hogy az erősebb guard játszik a jobb- és a mozgékonyabb a baloldalon.Ha fordítva lenne, nagyon fiatal és NFL szinten tapasztalatlan lenne a jobb oldal. De lehet, hogy úgy lesz.Szvsz a 2 G helyet cserélne, de egyébként ez tényleg nem egy ótvar OL.Nem okoskodás, de Redmond akinek sérülése volt, és Robinsonnak volt magatartásbeli gondja, lopással gyanúsították, de aztán ejtették ellene a vádakat. Ennek ellenére ki kellett hagynia az utolsó évét az LSU-n. Én nem látom olyan vészesnek, ha valaki sérülésből jön. Ennek a sportnak velejárója a sérülés, bármikor beüthet. A Lattimore-féle persze más kategória.hát nagyon ajánlom hogy Pears és Devey úgy repül hogy csak nyekkennek.
SFGaben
petey
empty taxi
SFGaben
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...