San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
48és ilyenkor is 24 órájuk van szerződtetni?ha claimelik, nincs beleszólása, menni kell.Gaskin-t ne oltsuk, szegény nem tehet róla, hogy Hayne-t rakta ki Baalke vagy akinek a dolga volt ez.Biztos megegyeztek, ki ne akarna egy ilyen identitastudattal rendelkezo csapatban jatszani, foleg, ha adott esetben olyan senkihazi, nulla csapatok claimelnek, mint egy Seahawks
Biztos megegyeztek Hayne-nel a háttérben, hogy nem megy el máshova....vagy nem.
Alabama Niners
dankodavid
ha nem, akkor ő dönt melyik PS-be ír alá.
Höri
Josszi
több mint 9 éve
Mind1 Jared Goff nagyeséllyel lehet 1. QB a drafton. Jó lehet ide. Vagy Lynch
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Bowman after 49ers loss: 'This is the type of team we have' Ezt kell elfogadni Yorknak is és változásokat kell eszközölni. Tökéletesen egyetértek edzői gárda/GM az alapja mindennek. Lehet tanulmányozni a draft prospecteket, ez maradt erre a szezonra.
több mint 9 éve
sajnos azt kell mondjam, hogy ennyi volt Kapnek. újra kell kezdeni az egészet az alapoktól. bár nekem a szívügyem nem maga a játékosállomány, hanem az edzői gárda és a GM. Ha ez nem jó akkor fújhatjuk a kármilyen csapatunk is van. lásd pre/post Harbaugh.
Ha ezek után nem veszi ki a fejét a seggéből York, hogy rajta és a franchise-on röhög mindenki akkor nagyobb a baj, mint látjuk. Baalke nem hunyó annyira szerintem, ő a végéig Jimbo mellett volt, noha nem szívelték egymást de látta Baalke hogy ki kell ide.
szóval ha nem nyomja meg a reboot gombot York és nem nyitja ki a bukszát akkor tartósan kibéreltük a helyünk ismét az NFL pincéjében. ez a véleményem, meg hogy új QB kell akit nem kell arra tanytani m i az a zseb. nincs bajom vele, de mint kezdő QB ez kevés már, nagyon.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Elsősorban kell találni egy komoly edzői stábot, aki szabad kezet kap (álom). Enélkül nem fogunk semmire sem menni.Ha posztokról beszélünk OL-t helyezném előtérbe, oda mindenképp kellene első körös tehetség és nem is egy. Nem a rookiekon múlt most sem. Sajnos a védelem hajlamos a nagy játékok benyelésére, Tartt rossz szöget választott Gurley futásánál, de egyébként szerintem nem volt rossz. Harold talán most volt eddig a legjobb és ha lehetőséget kap Armstead, akkor azért ő is mutat mindig valamit. M.Davis eddig kérdőjel, Bell keretben sem volt, Pinion élesben gyakorol.
Ami Kapet illeti most olyan híreket lehet olvasni, hogy a csapattársak kampányolnak a padoztatása mellett. Kicsit sántít ez nekem, nem túl életszerű hírek ezek, de majd meglátjuk. Nem gondolom, hogy Gabbert egy csapásra megoldaná a gondjainkat. Ha padozni fog inkább arról lesz szó, hogy ne sérüljön meg Colin és akkor valószínű menni is fog.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
nah kezdődik a 7? szűk esztendő... mi kell nekünk jövőre?
T,G,TE? ILB,OLB?
jah és ha már ment a kukába a szezon, ki kéne próbálni a rookiket is most derüljön ki mire képes, erre egy éles meccs alkalmasabb mint egy camp vagy egy preseason..
hol marad már végre a csere?
Kaepnek is kell egy vagy két meccs ahol padozik, jót tenne neki mentálisan szerintem..
mert így az átlagos irányító szintet sem hozza hozta..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
pedig a legjobb iranyito(ezt mar megtudtam az egyik forumtarstol) colinka. csak az edzoi stab a szar. biztos megtiltottak neki, hogy athivjon barmilyen playt.nem mondtam hogy a legjobb.. 😀
Vegita
csak azt mondtam hogy jó.. ha megkapja a bizalmat és ha jó az edzői gárda..
de kóstolgass csak nyugodtan 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Vegita
363
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000570028/49ers-Colin-Kaepernick-doesn-t-see-open-receiver?campaign=fb-nf-sf14776489-sf14776489pedig a legjobb iranyito(ezt mar megtudtam az egyik forumtarstol) colinka. csak az edzoi stab a szar. biztos megtiltottak neki, hogy athivjon barmilyen playt.
no comment
petey
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Valószínű Bush idényének végetwitter.com/RapSheet/status/660937268933353472
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000570028/49ers-Colin-Kaepernick-doesn-t-see-open-receiver?campaign=fb-nf-sf14776489-sf14776489Ajaj, ez nagyon kemény
no comment
petey
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Itt folytatva, egyetértek rebuilding kell. De Tomsulát nem Baalke akarta, hanem York. Baalke Gaset akarta. Ezért gondolom, hogy nem fogja kirakni, de majd meglátjuk.
több mint 9 éve
Ez már nem CSAPAT, és ebben Yorkék vastagon benne vannak... 😕 Most is nézem a Rams elleni vergődésünket, komolyan ez már mazohizmus, amit csinálok...Ajánlom a Saints-Giants meccset.
red6t6
több mint 9 éve
red6t6
988
Ez már nem CSAPAT, és ebben Yorkék vastagon benne vannak... 😕 Most is nézem a Rams elleni vergődésünket, komolyan ez már mazohizmus, amit csinálok...
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
www.ninersnation.com/2015/11/1/9654128/49ers-trade-rumors-joe-staley-nfl-trade-deadlineHa tényleg rühellik Kaepernicket...
Josszi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
www.ninersnation.com/2015/11/1/9654128/49ers-trade-rumors-joe-staley-nfl-trade-deadline
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
és ilyenkor is 24 órájuk van szerződtetni?ha claimelik, nincs beleszólása, menni kell.Gaskin-t ne oltsuk, szegény nem tehet róla, hogy Hayne-t rakta ki Baalke vagy akinek a dolga volt ez.Biztos megegyeztek, ki ne akarna egy ilyen identitastudattal rendelkezo csapatban jatszani, foleg, ha adott esetben olyan senkihazi, nulla csapatok claimelnek, mint egy Seahawks
Biztos megegyeztek Hayne-nel a háttérben, hogy nem megy el máshova....vagy nem.
Alabama Niners
dankodavid
ha nem, akkor ő dönt melyik PS-be ír alá.
Höri
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
2013.dec 29 után ismét a pályán.. remélem kipihente magát 😀Boldin is outne aggódjatok Jerome Simpson aktív!
Josszi
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Boldin is outne aggódjatok Jerome Simpson aktív!
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Mit gondoltok erőltetjük még Deveyt tovább vagy Tiller fog kezdeni? Kíváncsi leszek az RB-k rotálására is, illetve arra, hogy Ellingtont használjuk-e. Jó lenne többet látni Armsteadből éa Haroldból is. Tarttnak pedig szurkolok, hogy jól sikerüljön az első kezdő meccse.szerintem nem nyúlnak semmihez a bye week elött... de ne legyen igazam
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
de ha a 8 héten át kimagaslóan teljesitő OL lesz ma este is fent akkor nem várok sokat..Hayne miért is nem kaphatott több lehetőséget? mert 2 fumble terhelte a lelkét? könyörgöm esélyt sem kapott hogy mutasson valamit.. legalább pár screen passzt, és ennyit ő is futott volna mint porcelán Bush vagy Davis... még egy ilyen szar OL-el együttvéve is...
menjenek már a picsába a management tagjai, azért mert megvan a csilivili stadion hátradőltek, befektetés done..
YORK BAALKE menjetek a picsába...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
eh srácok, ma nyerni fogunk... vaktyúk is talál szemet... HA...................
a pontok helyére mindenki írhatja a vágyálmait 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
az eletben nem raktak ele egy szezonra olyan falat, ami nem a wc-kefe tartojaban osszegyulo fosle hasznossagaval volt egyenerteku. dankodavidHú barátom! Megnéznélek azért, hogy mozogsz vakoldali T poszton...
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Mit gondoltok erőltetjük még Deveyt tovább vagy Tiller fog kezdeni? Kíváncsi leszek az RB-k rotálására is, illetve arra, hogy Ellingtont használjuk-e. Jó lenne többet látni Armsteadből éa Haroldból is. Tarttnak pedig szurkolok, hogy jól sikerüljön az első kezdő meccse.