San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
Kaleb Ramsey visszavonul.
több mint 9 éve
leginkább ezzel értek egyet: Ha most nem kapja össze magát, akkor soha... (bár lehet egy új csapat új management, új szemlélet, új Kaepernicket szül )Kap full edzést végezhet TC-ben, a dokik engedélyezték. mindjárt kezdődik 😊 váróósMég ha kicsi is rá az esély, én szurkolok, hogy felmossa Szöszivel a padlót; bár igaz, az nagyjából akkora fegyvertény, mintha megverném a nálam harminc kilóval könnyebb húgom, de azért csak csinálja 😀 Nem tudok róla lemondani, de ha most nem kapja össze magát, akkor soha.
petey
dankodavid
több mint 9 éve
Kap full edzést végezhet TC-ben, a dokik engedélyezték. mindjárt kezdődik 😊 váróósMég ha kicsi is rá az esély, én szurkolok, hogy felmossa Szöszivel a padlót; bár igaz, az nagyjából akkora fegyvertény, mintha megverném a nálam harminc kilóval könnyebb húgom, de azért csak csinálja 😀 Nem tudok róla lemondani, de ha most nem kapja össze magát, akkor soha.
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Kap full edzést végezhet TC-ben, a dokik engedélyezték. mindjárt kezdődik 😊 váróós
több mint 9 éve
sokkal nem 😊www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article91724702.htmlLehet rosszabb, mint Pears? 😀
Retired 49ers tackle Anthony Davis applies for reinstatement
el tudom képzelni milyen formában lehet 😀
petey
dankodavid
több mint 9 éve
www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article91724702.htmlLehet rosszabb, mint Pears? 😀
Retired 49ers tackle Anthony Davis applies for reinstatement
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article91724702.htmlRetired 49ers tackle Anthony Davis applies for reinstatement
több mint 9 éve
7 szuk esztendo. meg visszavan egy-ketto. Mondjuk tavalyhoz kepest feludules ez az ofszezon

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Miiivan Negatííív????bazdmeg egy offseason nem lehetne valami történés mentes? visszavonulás, letartóztatás, eltiltás...nagyon királyDe egyikbol se annyi mint regen Aldon koraban, vagy egy evvel ezelott. Mindig csak azok a negativ hullamok 😀 😀 😀
petey
Csiriba
több mint 9 éve
bazdmeg egy offseason nem lehetne valami történés mentes? visszavonulás, letartóztatás, eltiltás...nagyon királyDe egyikbol se annyi mint regen Aldon koraban, vagy egy evvel ezelott. Mindig csak azok a negativ hullamok 😀 😀 😀
petey
több mint 9 éve
bazdmeg egy offseason nem lehetne valami történés mentes? visszavonulás, letartóztatás, eltiltás...nagyon király
több mint 9 éve
Hát Lynch lebilynchelő játékát nem láthatjuk az első 4 meccsen, a liga eltiltotta tiltott szerek használata miatt :/most dobta fel a feed nekem is. érdekesen indul majd a passrush..bár tavalyt nem lesz nehéz felülmúlni..
picstii
vagy alul? 😉
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Hát Lynch lebilynchelő játékát nem láthatjuk az első 4 meccsen, a liga eltiltotta tiltott szerek használata miatt :/
több mint 9 éve
Na mégis mit baszott el rajta? Mert kb a szezon felétől kezdve kb annyi volt az NFL-karrierjének. Tett egy próbát, óriási hype-ot kapott, nem tudott élni vele. Olimpia éve van, jó hogy megpróbálja, nálunk Ebner is próbálkozik a Team USA-nél.

több mint 9 éve
"Jarred Hayne - aki azért (is) hagyta ott a 49ers, hogy visszatérve a rögbihez kijusson az olimpiára - nem került be Fiji Rióba utazó válogatottjába." XDD Így kell elbaszni egy karriert.ide még nem, oda már nem volt jó... szerencsétlen, azért sajnálom, többre hivatott.
Coolearie
több mint 9 éve
"Jarred Hayne - aki azért (is) hagyta ott a 49ers, hogy visszatérve a rögbihez kijusson az olimpiára - nem került be Fiji Rióba utazó válogatottjába." XDD Így kell elbaszni egy karriert.
több mint 9 éve
Éledezünk!#49ers to practice at Kezar Stadium on August 10th.
több mint 9 éve
Azért most már gyógyulgat:Amit Colin ki fog hagyni, meg nem epult fel teljesen. Ennek fenyeben mar ertem miert nem akarta senki megadni neki a jelenlegi fizujat... (meg mindig serult pedig mar mikor megoperaltak)Már elég kihaló félben volt a topik de Gaben megmentette 😀hát ubiszezon van, ma indul a minicamp ami már kötelező. ezen felül Fahn Cooperről mondtak jókat, aki RT-ben küzd majd a kezdő posztért.
Coolearie
de most nincs kontakt, nincs semmi, majd most és TC alatt derülnek ki a dolgok.
petey
Csiriba
www.49ers.com/photos/photo-gallery/Top-Photos-from-Day-1-of-49ers-Mandatory-Minicamp/6571651c-f7b4-446e-bfb8-e5b5214c7dbc#cca10f99-73b2-4187-b3e8-8755f180cf59
több mint 9 éve
Amit Colin ki fog hagyni, meg nem epult fel teljesen. Ennek fenyeben mar ertem miert nem akarta senki megadni neki a jelenlegi fizujat... (meg mindig serult pedig mar mikor megoperaltak)Már elég kihaló félben volt a topik de Gaben megmentette 😀hát ubiszezon van, ma indul a minicamp ami már kötelező. ezen felül Fahn Cooperről mondtak jókat, aki RT-ben küzd majd a kezdő posztért.
Coolearie
petey
több mint 9 éve
Már elég kihaló félben volt a topik de Gaben megmentette 😀hát ubiszezon van, ma indul a minicamp ami már kötelező. ezen felül Fahn Cooperről mondtak jókat, aki RT-ben küzd majd a kezdő posztért.
Coolearie
több mint 9 éve
Már elég kihaló félben volt a topik de Gaben megmentette 😀
több mint 9 éve
Bruce Miller igazi Jolly Joker lehet. Chip szerint nem csak, mint TE, hanem mint WR is jó benyomást tett rájuk.
több mint 9 éve
Isten Éltesse az 53-as játékost..😉