San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Platypus
295
Sziasztok!Alapvetően én eléggé kedvelem Keap-et, szóval nem örülök annak, ami most folyik. De kíváncsiságból kérdezem: szerintetek miért van az, hogy az elmúlt két évben gyakorlatilag nincs játékhívás read optionre v. arra, hogy Kaep fusson?
Mert szegényből hiába akarunk mi egy Bradyt csinálni, ha nem ahhoz vannak meg az adottságai.....
több mint 9 éve
Josszi
3 368
RB Mike Davis will have surgery tomorrow on his broken hand, After surgery, he’ll know for sure how long he’s out.szegény...
Béczkó
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
De Nektek már nem kell QB, nekünk meg most kell igazán. Szóval lehettek Ti az 1/1, mi pedig az 1/2Szerintem nekünk, vagyis a Titansnak van a legnagyobb esélye az 1/1-re. Az AFC-ben jelenleg egyértelműen a legrosszabbak vagyunk, a Brownstól és a Texanstól is kikaptunk már.szerintem a Ravensnek jó esélye van 1/1-re. de ettől függetlenül a Texans és a Browns is QB need csapat.Mind1 Jared Goff nagyeséllyel lehet 1. QB a drafton. Jó lehet ide. Vagy LynchCsak nehogy a Texans legyen az 1/1-es mert nekik is QB kell.
Coolearie
he7edik
mondom, erősen attól függ ki lesz a GM is, ha már elkezdün kelőlről mindent. ha....
Lynchet szívesen látnám.
petey
Nandito
több mint 9 éve
Vasárnapig kötelező megtanulni ennek a szövegét minden Niners fannak! www.youtube.com/watch?v=09oUUhkSxbQ
De tőlünk még nem. Ha hoznátok azt a 2 meccset | (de inkább ne tegyétek) | ...Szerintem nekünk, vagyis a Titansnak van a legnagyobb esélye az 1/1-re. Az AFC-ben jelenleg egyértelműen a legrosszabbak vagyunk, a Brownstól és a Texanstól is kikaptunk már.szerintem a Ravensnek jó esélye van 1/1-re. de ettől függetlenül a Texans és a Browns is QB need csapat.Mind1 Jared Goff nagyeséllyel lehet 1. QB a drafton. Jó lehet ide. Vagy LynchCsak nehogy a Texans legyen az 1/1-es mert nekik is QB kell.
Coolearie
he7edik
mondom, erősen attól függ ki lesz a GM is, ha már elkezdün kelőlről mindent. ha....
Lynchet szívesen látnám.
petey
Nandito
több mint 9 éve
Szerintem nekünk, vagyis a Titansnak van a legnagyobb esélye az 1/1-re. Az AFC-ben jelenleg egyértelműen a legrosszabbak vagyunk, a Brownstól és a Texanstól is kikaptunk már.szerintem a Ravensnek jó esélye van 1/1-re. de ettől függetlenül a Texans és a Browns is QB need csapat.Mind1 Jared Goff nagyeséllyel lehet 1. QB a drafton. Jó lehet ide. Vagy LynchCsak nehogy a Texans legyen az 1/1-es mert nekik is QB kell.
Coolearie
he7edik
Lynchet szívesen látnám.
petey
Music City Miracle
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Van ennek kézzelfogható magyarázata is. Olyan szerződése van Kaepnek, hogy ha megsérül jár neki a teljes pénz. Így biztos nem fog megsérülni és valószínű április 1. előtt cut/trade lesz. Bár itt már semmi sem biztos.Idén korábban jön a Mikulás a Falconsnak.Gabbert will start for the #49ers against the Falcons on Sunday.Ez miafasz?
Gábor
empty taxi
iktriad
több mint 9 éve
Idén korábban jön a Mikulás a Falconsnak.Gabbert will start for the #49ers against the Falcons on Sunday.Ez miafasz?
Gábor
empty taxi
több mint 9 éve
Ne haragudjatok és ez nem nektek szól és éppen a szomorúság miatt írom mert magát Frisco városát így távolból nagyon szeretem, és szimpatizálva néztem mindig a 49-st is, de a foci szégyene, ami itt folyik.... kevés látványosabb szétverése van a dolgoknak és egy sikeres csapat leépítése, mint ami itt történik. Bocsánat a hasonlatért de nemrég a Videotonnal sikerült ezt idehaza ügyesen eljátszani. Nem tudom, hogy keveredtek ki belőle, de remélem minél hamarabb sikerül.Gabbert kezdő kúbé a ligában azok után, amit a Jaxben is művelt....... Bradfordnál is rosszabb vicc.... nem mondom egy-egy meccse lehet, de egyébként.....
Kaepet kellett volna emberileg szakmailag összerakni, ha lehet még egyáltalán, viszont ez... pedig anno Sanyinak drukkoltam, hogy legyen itt ő a kezdő QB, ám ennyire szerintem Kaep sem sz.r, hogy ezt kapja, mikor társak sincsenek körülötte......
A nagy pénz az igen, az hiba volt.. ezt. sikerült tetézni egy másikkal...
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Weeden is dobott 20 sikeres passzt egymás után ellenünk, gondolom azt kielemezve bátorodtak fel tomsulák, hogy gabbert legyen a vezír a falcons ellen. Nehogy ennek hatására az eddig vegetálók felpörögjenek...érdekes kérdéseket vetne fel az tuti 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Most kezdem el igazán sajnálni a csapatotokat!It's Garbage time!
Sok jóra ne számítsatok a szöszitől, de azért a remény meg a hal meg az utoljára 😉
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Csak kísérleteznek ezek a kontárok, mikor gyújtják rájuk a stadiont, vagy mikor elevenítik fel a defenesztráció csodálatos hagyományát a szurkolók.Gabbert will start for the #49ers against the Falcons on Sunday.Ez miafasz?
Gábor
empty taxi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
a 126 milliós QB leültetése 😀Gabbert will start for the #49ers against the Falcons on Sunday.Ez miafasz?
Gábor
empty taxi
több mint 9 éve
Gabbert will start for the #49ers against the Falcons on Sunday.Ez miafasz?
Gábor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Vegita
363
mondjuk vernonka se sokat tett mar hozza a csapathoz 2 eve, de ilyen erovel en is lehetnek hc a csapatban.mar-mar ugy erzem, hianyzik a nolan era, vagy mike szamuraj.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
red6t6
988
Rámegyünk az 1/1-re, az ezek után nem kérdéses. De inkább ez, mint a mostani helyzet. Induljunk tisztalappal, egy újjászülető csapatot jobb nézni, mint egy agonizálót.
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Gabbert will start for the #49ers against the Falcons on Sunday.Gyönyörű, vissza fogom sírni a Rams elleni produkciót.
Gábor
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Hyde OUT, Bush OUT, Davies OUT, Gaskins IN..1 RB maradt(!)? Jöhet Hayne.
több mint 9 éve
Gábor
590
én is nagyon kiváncsi vagyokGabbert will start for the #49ers against the Falcons on Sunday.Must See TV! nekem legalábbis!
Gábor
iktriad
több mint 9 éve
Gabbert will start for the #49ers against the Falcons on Sunday.Must See TV! nekem legalábbis!
Gábor
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
RB Mike Davis will have surgery tomorrow on his broken hand, After surgery, he’ll know for sure how long he’s out.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
leírjuk ezt az évet ahogy látom...felkészül: BelldozerCelek sem rossz..
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Teljesen megkavart ez sorry..undisputedly monygya helyesen.