San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
halló emberek, lehet készülni a matricás tippversenyre 😉5-11
0-16 nem jáccik.. akkor a bank nyer
Josszi
több mint 9 éve
Kap barátunk bőszen dobálgat. szóval tuti ő kezd pénteken a GB ellen. közben Ward és Brock 90% a 2 kezdő CB
több mint 9 éve
halló emberek, lehet készülni a matricás tippversenyre 😉0-16 nem jáccik.. akkor a bank nyer
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Rashard Robinson is tetszett, ő ott tud majd lenni szerintem a tűz közelében. B.Millerből meglepően keveset láttunk, nem tudom ez jelent-e valamit. WR pozícióért tovább tart a verseny, egyelőre senki nem alkotott maradandót.Jó lenne, ha valaki elő tudna lépni. G-Smith is jó volt Rush mellett.
több mint 9 éve
TBrown bejátszotta magát a kezdőbe szvsz. fasza az OL, idén egyik nagy erősségünk lehet.Még nem láttam ezt a meccset, de most már kíváncsi vagyok rá főként Rush miatt. Limonádé sztem eddig se nagyon bizonyított, hogy helye van az 53-ban. Most már komoly veszélyben van a helye.
Rush is kezdő pass rusher lehet, Limonádét ki kell szorítsa. Bow mellett pedig Bellore tűnik most kezdőnek. Gabi, hát mivel Kap már dobálgat rendesen, kap egy kis tüzet a segge alá, pláne hogy Ponder is jól mutatkozott be, igaz 3. soros emberek ellen. jó lenne ha kapna pár éles snapet pénteken.
Rathman meg remélem letépi az arcát a backeknek. baszki ennyi fumble nincs.
petey
több mint 9 éve
TBrown bejátszotta magát a kezdőbe szvsz. fasza az OL, idén egyik nagy erősségünk lehet. Rush is kezdő pass rusher lehet, Limonádét ki kell szorítsa. Bow mellett pedig Bellore tűnik most kezdőnek. Gabi, hát mivel Kap már dobálgat rendesen, kap egy kis tüzet a segge alá, pláne hogy Ponder is jól mutatkozott be, igaz 3. soros emberek ellen. jó lenne ha kapna pár éles snapet pénteken.
Rathman meg remélem letépi az arcát a backeknek. baszki ennyi fumble nincs.
több mint 9 éve
De legalabb nyertunk!!CoolearieEz azert szinvonal, nem mondom. Amugy y-nal irja az szerencsetlen, nem i-vel..Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23
Wyatt
Babowski23
több mint 9 éve
Üdv a Ninersnél!Ez azert szinvonal, nem mondom. Amugy y-nal irja az szerencsetlen, nem i-vel..Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23
Wyatt
Babowski23
több mint 9 éve
Ez azert szinvonal, nem mondom. Amugy y-nal irja az szerencsetlen, nem i-vel..Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23
Wyatt
több mint 9 éve
eez fájt 😀Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23
Wyatt
több mint 9 éve
Sziasztok! Nezi valaki?Sajna Jenő, bár eléggé fájdalmas volt az olimpián is 😕
Babowski23

több mint 9 éve
Sziasztok! Nezi valaki?
több mint 9 éve
Azt tudom, nem is neked szólt amit írtam 😊Bocsi, én csak Garnettnek szorítok. 😀😀😀Egy rookie nem biztos, hogy azonnal bevethető még, ha első körös is. Igaz Davis kihagyott 1 évet, de elég rutinos tackle a jobb oldalon. Nem kell ebbe (is) az legrosszabbat belegondolni. Mindenkit az érdekel, hogy a csapat legyen sikeres nem? Tőlem Davis QB is lehet 😊 csak jó legyen a csapat.Mert Chip nem tudja mit csinál.AD->RG?Minek tradeltetek fel első körben egy Gért akkor? 😁
profootballtalk.nbcsports.com/2016/08/18/49ers-give-anthony-davis-snaps-at-right-guard/
empty taxi
alatriste
Coolearie
Alabama Niners
alatriste
több mint 9 éve
Bocsi, én csak Garnettnek szorítok. 😀😀😀Egy rookie nem biztos, hogy azonnal bevethető még, ha első körös is. Igaz Davis kihagyott 1 évet, de elég rutinos tackle a jobb oldalon. Nem kell ebbe (is) az legrosszabbat belegondolni. Mindenkit az érdekel, hogy a csapat legyen sikeres nem? Tőlem Davis QB is lehet 😊 csak jó legyen a csapat.Mert Chip nem tudja mit csinál.AD->RG?Minek tradeltetek fel első körben egy Gért akkor? 😁
profootballtalk.nbcsports.com/2016/08/18/49ers-give-anthony-davis-snaps-at-right-guard/
empty taxi
alatriste
Coolearie
Alabama Niners

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Egy rookie nem biztos, hogy azonnal bevethető még, ha első körös is. Igaz Davis kihagyott 1 évet, de elég rutinos tackle a jobb oldalon. Nem kell ebbe (is) az legrosszabbat belegondolni. Mindenkit az érdekel, hogy a csapat legyen sikeres nem? Tőlem Davis QB is lehet 😊 csak jó legyen a csapat.Mert Chip nem tudja mit csinál.AD->RG?Minek tradeltetek fel első körben egy Gért akkor? 😁
empty taxi
alatriste
Coolearie
több mint 9 éve
Meg lennék lepve, ha AD végül RG lenne, szerintem csak megakarták nézni azt a felállást is , hogy miként működik a fal jobb oldala AD-vel és Trent Brownnal.AD->RG?Minek tradeltetek fel első körben egy Gért akkor? 😁
empty taxi
alatriste
több mint 9 éve
AD->RG?Donald nagyon jó, de egy irányító többet érhet. Mondjuk Clevelandben cakkos lehet 😊
empty taxi

több mint 9 éve
A Madden 17be 74es OVR ratinget kaptunk, míg a Browns 73-at. XDEnnyire rosszak vagyunk?
több mint 9 éve
Mert Chip nem tudja mit csinál.AD->RG?Minek tradeltetek fel első körben egy Gért akkor? 😁
empty taxi
alatriste
több mint 9 éve
AD->RG?Minek tradeltetek fel első körben egy Gért akkor? 😁
empty taxi

Liverpool Fc
több mint 9 éve
AD->RG?profootballtalk.nbcsports.com/2016/08/18/49ers-give-anthony-davis-snaps-at-right-guard/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Thad Lewis lesérült, jött helyette Ponder, ennyi nem több. Ettől se jobbak, se rosszabbak nem lettünk.
több mint 9 éve
Christian Ponder a fedélzeten! WTFRöviden és tömören a szezon by Coolearie: XDDDDDD vicc.
Chip mester megint kitalált valamit 😊
funkyparduc
több mint 9 éve
Christian Ponder a fedélzeten! WTFChip mester megint kitalált valamit 😊
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Jó, Fk... 😀 Nyilván nem rózsás a helyzet, de azért ennyire nem is rossz.
Pulvis et umbra sumus.