San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Azért ez már tényleg cigány munka az exkócstól:
 bleacherreport.com/articles/2587699-jim-harbaugh-makes-subtle-criticism-about-49ers-coaching-staff

És a legviccesebb az az, hogy ez egy tökéletes öngól, mivel ő fedezte fel Colinkát, ő tanítgatta, ő pallérozta és most ő ostorozza. Komolyan ez az ember, teljesen kiábrándultam tőle, olyan mint egy veszett kutya.
több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
RB Travaris Cadet is signing with the 49ers, source said. He had 3 teams of interest...noteworthy with Patriots having a RB spot open.
Béczkó
Pierre Thomast meg szélnek eresztettük 1 meccs után
SFGaben
sok nyomot nem hagyott maga után
több mint 9 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
RB Travaris Cadet is signing with the 49ers, source said. He had 3 teams of interest...noteworthy with Patriots having a RB spot open.
Béczkó
Pierre Thomast meg szélnek eresztettük 1 meccs után
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Béczkó
De mért ilyeneket hozunk ide? Van nekünk egy fasza practice squadunk. Mért nem lehetne abból hozni a sajátjainkat?..
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
 espn.go.com/nfl/story/_/id/14093616/blaine-gabbert-gets-start-again-san-francisco-49ers-colin-kaepernick

több mint 9 éve
Na, ez Harbónál nem működött volna:
 twitter.com/Eric_Branch/status/663812785139093504
több mint 9 éve
Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?
SFGaben
szerintem ahogy írod nevelési célzat vagy végleg partvonal, egy ideje tanulja, tanulta már a playbook-ot mégis voltak gondjai snapek közben.. elfogyott felé a türelem..
Josszi
nem sokat segített rajta, hogy Gurley 71 yardos TD-jénél kicsit kiblokkolták
petey
Van egy olyan érzésem, hogy jövőre neki sem kell helyet keresni a keretben, Devey és McD mellett.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?
SFGaben
szerintem ahogy írod nevelési célzat vagy végleg partvonal, egy ideje tanulja, tanulta már a playbook-ot mégis voltak gondjai snapek közben.. elfogyott felé a türelem..
Josszi
nem sokat segített rajta, hogy Gurley 71 yardos TD-jénél kicsit kiblokkolták

több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 368
SFGaben

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Jim Tomsula names Blaine Gabbert as 49ers starting QB for Week 11 vs. Seattle Seahawks. Nem meglepő, vajon Gabbert meddig tud jól játszani. Szerintem hosszútávon nem ő lesz a megoldás.
több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Nem igazán venném komolyan, végén azt írja, hogy valószínű, hogy eltrédelik, gondolom, mint Calvin Johnson-t, mert minden NFL csapat álma más idióták által elcseszett szerződések átvétele... 12 millió per év plusz bónuszok, és még mellé draft pick is, hát inkább a 49ers-nek kellene picket adni vele, hogy megköszönjék annak, aki van olyan hülye és átveszi.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
looool...http://www.sportingnews.com/nfl-news/4660609-colin-kaepernick-not-returning-49ers-2016-locker-room-troubles?eadid=SOC%2FFB%2FSNMain
több mint 9 éve
több mint 9 éve
defense:

coverage part one:

coverage part two:

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
tádám... statisztika a 9.week
van ami nem fért ki egy képre az két részből áll..

offense:

rushing part one:

part two:

passing:

receiving part one:

part two:

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Foleg Simpson dropjai fajtak nagyon, a felet illett volna elkapnia es akkor hos lehetett volna. Igy csak egy srac aki egyszer szaltozott a palyan....
több mint 9 éve
Most akkor Gabbert for president?
silent7939
nem... gyenge pass def és szinte nulla rush ellen teljesített, átlagos volt.
majd ha hozza a 2 TD-t a Seahawks ellen na akkor lesz president
Josszi
Így van, ha a Seahawks ellen is látunk biztató jeleket, akkor bízhatunk benne. Lehet, hogy csak belemagyarázás, de mintha a csapat is összekapta volna magát Gabbert miatt. Végig olyan érzésem volt, hogy miatta is győzni akarnak. Gabbert koncentrált volt, gyorsan szabadult a labdától, nem is sackelték, ilyen is rég volt. Ráadásul volt vagy 6 drop, szóval még lehetett volna ez jobb is. De a győzelem a lényeg, azért jár a dicséret.
több mint 9 éve
Szöszi hozta az átlagot, nem vállalt rizikós dobásokat amikor igen (azt rögtön el is b....a)
futott is, volt rá hívva futás is, meglepő Kaepre 8 meccs alatt nem volt.. ja hogy a szerződési záradék (carrier ending sérülés esetén járna neki 32 milla?)
szóval a tutira ment mint Alex anno gamemanagger korábban, mentségére legyen mondva Alex idejében egy konzisztensebb OL volt és a futást is egy Gore Hunter duó tolta, nem egy Gaskins pl... és ezzel nem akarnám Gaskinst bántani mert megtette a végén főleg ami kellett... gratula neki ezért..
a RB-k hozták amit kellett, Draughn néhány futásánál aho lendületből mélységből indult (főleg az első félidőben talán?) csak bmegeltem a gyönyörtől..

TE: Celek végre kitünhet most hogy Vernon elhuzott, 2 TD önmagáért, beszél..
Mcdonald?? hát.. láttátok...

WR:volt pár drop ami kurvára nem tetszett... Simpson? Smith? bakker.. most nem bombákat kellett egy kézzel leszedni...

a defense viszont nagyon ott volt.
azért egy Atlantát 1 td-n tartani az volt a szép..
hiszen ott nem szarral gurigáznak..
a tartalékok szépen hozták és pl. Cromartie és Johnson is kellemes meglepetés volt,
de Ward és Tartt volt még a tuti (valaki írta hogy Tarthatattlan? 😀 )
csak Jones és tsai ellen nyomták..

(mondjuk azt nem értettem hogy Mangini miért kezdte Johnsont pihentetni a legjobb meccse után (week 4.) )
pass coverage tetszett na, Bo és a többiek jól tolták, a D line is, Pufi hova felment idönként???

ha valakit megsértettem a meccskövetőben az mea culpa...
ennyike.. majd tolom fel a statisztikát

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
silent7939
Josszi
Ezzel a győzelemmel nagy valószínűséggel nem lesz túl előkelő draft cetli. Kíváncsi vagyok, hogy a szezon előtti 1/1-es jóslatokhoz képest hol fogtok zárni.
több mint 9 éve
silent7939

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Sokan azt mondtak hogy Kaeptelenseg most nyerni, de szep kis gyozelem volt, vegre volt egy csapatunk a palyan aki jol tamadott es kemenyen vedekezett. Julioval mondjuk volt problemank, de nem tudta megnyerni nekik a meccset vegul. Remelem Kaep tanul a padozasbol es osszekapja magat, mert Gabbert sokkal koncentraltabb volt mint o. A csoportgyozelemre mar valoszinuleg nincs eselyunk, de meg a 4 gyozelem meg lehet 😊

A csere secondary odatette magat mikor kellett (bar voltak homalyos benezeseik), es vegre volt pass rushunk is.
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Rapunzel jól tolta, megkövetem magam, de még inkább kijár a dicséret a D-nek és főleg Tarttnak, akit már most imádok.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez. Én mindig mondtam hogy Szöszi nagy király. LOL

Viccet félretéve tényleg nagy győzelmet arattatok.