San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyértelmű. Nem szép a 2/6 14 yardért, de Gabbert egy szánalmas beszari faszhalmaz, akinek a játszatásában nulla upside van, csak felkúrja magát minden szurkoló, ennek ellenére week 1-on szerintem ő fog kezdeni, aztán 3-4 meccs alatt kijátssza magát a csapatból. Kaepernick meg érdemelne egy normális sanszot is, nem csak ilyen második negyedes buziságot.Tudható volt hogy kikapunk de hogy Gabbertet még nem adták fel postán Szibériába azon megvagyok lepődve.inkább Kaep féle pictheres passzok keményen meglőve, mint Gabbert féle vaniliás alibizés..
Coolearie
Josszi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Tudható volt hogy kikapunk de hogy Gabbertet még nem adták fel postán Szibériába azon megvagyok lepődve.inkább Kaep féle pictheres passzok keményen meglőve, mint Gabbert féle vaniliás alibizés..
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Passzjátékot titkoljuk. Lathatatlan WR a playcall neve egyebkent.. A ki a homályabb qb a csapatban c. ellenfél altatást gyakoroltuk. Most kezdtem nézni eddig csak a statokat bongesztem 😉nem volt ez olyan rossz, nyomás volt Rodgersen az tetszett..
Josszi
Hodges, CéDavis is jó lehet...
futást öltük, Lacyt is sikerült tartani.. OL nem rossz, tavalyhoz képest persze..
RB munka jó.. futunk futunk..
passzjáték? titkoljuk eddig 😉
maaajd...
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Tudható volt hogy kikapunk de hogy Gabbertet még nem adták fel postán Szibériába azon megvagyok lepődve.
több mint 9 éve
Driskel lesz kezdő QB meglássátok 😉 😛Na na, Ponderrel már nem is számolsz? 😀
dande
több mint 9 éve
Driskel lesz kezdő QB meglássátok 😉 😛
több mint 9 éve
Passzjátékot titkoljuk. Lathatatlan WR a playcall neve egyebkent.. A ki a homályabb qb a csapatban c. ellenfél altatást gyakoroltuk. Most kezdtem nézni eddig csak a statokat bongesztem 😉
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Ilyen jó a májatok basszus? 😀akkor már, checkdown vagy 3rd down-nál mindig 1 yarddal kevesebbet dob, persze elkapás de 4 és 1 lesz belőle és punt. na ez a tuti feles csellendzs 😀8-8 és kis szerencsével PO...mindenesetre annyit megfogadok, hogy ha szezonban dob/fut TD-t Ponder (mert esetleg ő kezd), megiszok egy-egy felest.Így nem fogsz sosem berúgni. Sokkal inkább mondjuk egy olyan kéne, hogy minden esetben, amikor Gabbert a checkdownt dobja, akkor iszol, második negyed közepén már a mentőt kéne hívni 😀
Ulvar
dankodavid
petey
Who's Got It Better Than Us? Nobody!
több mint 9 éve
akkor már, checkdown vagy 3rd down-nál mindig 1 yarddal kevesebbet dob, persze elkapás de 4 és 1 lesz belőle és punt. na ez a tuti feles csellendzs 😀8-8 és kis szerencsével PO...mindenesetre annyit megfogadok, hogy ha szezonban dob/fut TD-t Ponder (mert esetleg ő kezd), megiszok egy-egy felest.Így nem fogsz sosem berúgni. Sokkal inkább mondjuk egy olyan kéne, hogy minden esetben, amikor Gabbert a checkdownt dobja, akkor iszol, második negyed közepén már a mentőt kéne hívni 😀
Ulvar
dankodavid
több mint 9 éve
Haynes visszatalált a gyökereihez:www.theguardian.com/sport/2016/aug/03/jarryd-hayne-to-sign-record-deal-with-gold-coast-titans-in-return-to-nrl
több mint 9 éve
inkább az alzheimer mint a parkinson, mert inkább elfelejtem mennyit iszok, mint kilötyögtessem és minden nap új ismerős! 😀Nincs sok hátra 😀Tavaly 8-8at tippeltem..😛Basszus.. Kezdődő alzheimer.. Sry
Coolearie
Josszi
he7edik
több mint 9 éve
6-10
több mint 9 éve
8-8 és kis szerencsével PO...mindenesetre annyit megfogadok, hogy ha szezonban dob/fut TD-t Ponder (mert esetleg ő kezd), megiszok egy-egy felest.Így nem fogsz sosem berúgni. Sokkal inkább mondjuk egy olyan kéne, hogy minden esetben, amikor Gabbert a checkdownt dobja, akkor iszol, második negyed közepén már a mentőt kéne hívni 😀
Ulvar
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
8-8 és kis szerencsével PO...mindenesetre annyit megfogadok, hogy ha szezonban dob/fut TD-t Ponder (mert esetleg ő kezd), megiszok egy-egy felest.
Who's Got It Better Than Us? Nobody!
több mint 9 éve
Nincs sok hátra 😀Tavaly 8-8at tippeltem..😛Basszus.. Kezdődő alzheimer.. Sry
Coolearie
Josszi

több mint 9 éve
Közben az O Line is átalakulóban van, A.Davis RG, Garnett mint LG gyakorolt az első sorral. Beadles pedig centerként gyakorolt. Staley-Garnett-Kilgore-A.Davis-T.Brown sor nem hangzik rosszul, legalábbis a nevek alapján. Kap-re visszatérve, Gabi nem tette magasra a lécet, most adva van neki a lehetőség, simán tud kezdő lenni.Kap barátunk bőszen dobálgat. szóval tuti ő kezd pénteken a GB ellen.Jó kis teszt lesz ha Matthewsek ellen nyomhat 1 vagy 2 negyedet. Bár nem vok biztos benne hogy sokat lesz fent a GB first string védelme.. De jó lenne már látni milyen ha élesben passzol Ellingtonnak pl. 😊
közben Ward és Brock 90% a 2 kezdő CB
petey
Josszi
Szerkesztette: SFGaben
több mint 9 éve
halló emberek, lehet készülni a matricás tippversenyre 😉legyen 7-9, első szezonban nem lesz pozítivban, szóval Chipkedheti magát. (Ezt a k néziért kaptátok)
0-16 nem jáccik.. akkor a bank nyer
Josszi
több mint 9 éve
Tavaly 8-8at tippeltem..😛Basszus.. Kezdődő alzheimer.. Sry
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Üdv az új szezon előtt! 6-10
több mint 9 éve
Tavaly 8-8at tippeltem..😛
több mint 9 éve
Egy jó 8-8.halló emberek, lehet készülni a matricás tippversenyre 😉5-11