San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
Lions trade WR Jeremy Kerley to 49ers to OG Brandon Thomas
több mint 9 éve
De Bléjn soha nem fogja azt a szintet hozni mint Smith.Sziasztok!ha Hyde egészséges marad akkor egy büntetős futójátékunk lehet, egy jól karcoló védelemmel.
Folytatódik a 7 szűk esztendő (már csak 6), aztán jön a gyűrű 😊
5-11 a tippem, és nagyon, de nagyon pozitívan álltam a tippeléshez
red6t6
alapnak nem rossz a jövőre nézve.
Tank végre magára talál úgy néz ki, az OL a Staley-Beadles/Garnett-Kilgore-AD-TBrown is átlag feletti.
ha Lynch visszatér akkor jó kis pass rushunk lehet az Armstead,Dial/Dorsey,Buckner DL sorral is. márcsak ha Gabi hozná az Alex Smith szintet elégedett is lennék.
szóval jó reménykedni a tavalyi év után.
petey
több mint 9 éve
Sziasztok!ha Hyde egészséges marad akkor egy büntetős futójátékunk lehet, egy jól karcoló védelemmel.
Folytatódik a 7 szűk esztendő (már csak 6), aztán jön a gyűrű 😊
red6t6
alapnak nem rossz a jövőre nézve.
Tank végre magára talál úgy néz ki, az OL a Staley-Beadles/Garnett-Kilgore-AD-TBrown is átlag feletti.
ha Lynch visszatér akkor jó kis pass rushunk lehet az Armstead,Dial/Dorsey,Buckner DL sorral is. márcsak ha Gabi hozná az Alex Smith szintet elégedett is lennék.
szóval jó reménykedni a tavalyi év után.
több mint 9 éve
Sziasztok! Folytatódik a 7 szűk esztendő (már csak 6), aztán jön a gyűrű 😊

több mint 9 éve
Igen én is egyre több helyen látom azt hogy Kaepnek ezek lehetnek az utolsó napjai.
több mint 9 éve
túl sokba kerülne. most padozna egy évet, nem sérül le és úgy jobb esélye lenne neki is elmenni valahova.Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztvevééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
SFGaben
petey
Josszi
SFGaben
viszont Driskell-t kéne játszatni többet.
petey
Csiriba
több mint 9 éve
Ha a rosteren marad Kaep... már erről is hallani, hogy akár ki is vághatjuk az utolsó nagy hullám részeként...abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztvevééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
SFGaben
petey
Josszi
SFGaben
petey
több mint 9 éve
abba még durvább hogy pár WR/LB és 1 QB-val már fasza csapatunk lehetne. sajnos Kap-ben eltört valami, ami nem csak az ő hibája. de nincs kizárva 4. héttől ő kezd.Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztvevééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
SFGaben
petey
Josszi
SFGaben
több mint 9 éve
Durva még belegondolni is, hogy ez a két ember kezdő volt tavaly. Már előrébb vagyunk 😊Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztvevééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
SFGaben
petey
Josszi
több mint 9 éve
Gonooosz 😉 de őőő nem volt Pears meggyőző... A tubás és ő.. Fantasztikus kettős volt, zokogsz mi? 😉Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztvevééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
SFGaben
petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztvevééégre Pears is eltűnt...most megérte a szezon
SFGaben
több mint 9 éve
Erik Pears és Busta Anderson is szélnek eresztve
több mint 9 éve
The 49ers on Sunday reportedly traded offensive lineman Brandon Thomas to the Detroit Lions for wide receiver Jeremy Kerley.
több mint 9 éve
van aki manapság rss feed nélkül létezik? 😀49ers announce they have placed WR Eric Rogers (ACL) on IR list, announce several other cuts...2 percet kellett volna várnod és kiraktam volna én..😀
... WR DiAndre Campbell, RB Kendall Gaskins, DL Darren Lake, K John Lunsford, LB Wynton McManis, G Blake Muir, G Ian Silberman wide receiver Jerome Simpson and cornerback Cleveland Wallace.
petey
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Bucknerrel mi a helyzet? Pusztít már, nem pusztít? Fog a közeli jövőben? 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
49ers announce they have placed WR Eric Rogers (ACL) on IR list, announce several other cuts...2 percet kellett volna várnod és kiraktam volna én..😀
... WR DiAndre Campbell, RB Kendall Gaskins, DL Darren Lake, K John Lunsford, LB Wynton McManis, G Blake Muir, G Ian Silberman wide receiver Jerome Simpson and cornerback Cleveland Wallace.
petey
több mint 9 éve
49ers announce they have placed WR Eric Rogers (ACL) on IR list, announce several other cuts...... WR DiAndre Campbell, RB Kendall Gaskins, DL Darren Lake, K John Lunsford, LB Wynton McManis, G Blake Muir, G Ian Silberman wide receiver Jerome Simpson and cornerback Cleveland Wallace.
több mint 9 éve
49ers traded CB Kenneth Acker to Chiefs for a seventh-round pick in 2018, per source.hát várható volt. jobban bíztam benne mikor idekerült de nem tudott élni a lehetőséggel.
több mint 9 éve
be kell ruházni keményen WR-re jövőreEllington nem volt ütésálló eddig sem, és Hyde sem egy Gore.. sajnos..Fumblerdavis és Dejuan lesz a starter nemsokára ha így folytatódik..Mai meccsről mik a vélemények?hát végigszenvedtem az első félidőt. kezdő D nem volt rossz, Tank végig jól nyomott, az egy hibáját leszámítva(kéz az arcba ami egy 2 és 20-at negligált) szinte tarthatatlna volt bull rushból.
Ulvar
ILB poszton szerintem Ray Ray lesz a befutó Bow mellé.
A pass rush végre megvolt, Blair és Rush is villogott. remélem Rush rosteren marad és nem viszik el :/
OL rendben volt, Hyde is de ő meg megint agyrázkódás. nem hiszem el hogy nem bírnak egészségesek maradni. megint hullottunk, mint a legyek.
petey
Josszi
több mint 9 éve
3-13

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Ellington nem volt ütésálló eddig sem, és Hyde sem egy Gore.. sajnos..Fumblerdavis és Dejuan lesz a starter nemsokára ha így folytatódik..Mai meccsről mik a vélemények?hát végigszenvedtem az első félidőt. kezdő D nem volt rossz, Tank végig jól nyomott, az egy hibáját leszámítva(kéz az arcba ami egy 2 és 20-at negligált) szinte tarthatatlna volt bull rushból.
Ulvar
A pass rush végre megvolt, Blair és Rush is villogott. remélem Rush rosteren marad és nem viszik el :/
OL rendben volt, Hyde is de ő meg megint agyrázkódás. nem hiszem el hogy nem bírnak egészségesek maradni. megint hullottunk, mint a legyek.
petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Mai meccsről mik a vélemények?hát végigszenvedtem az első félidőt. kezdő D nem volt rossz, Tank végig jól nyomott, az egy hibáját leszámítva(kéz az arcba ami egy 2 és 20-at negligált) szinte tarthatatlna volt bull rushból.
Ulvar
Gabi - hát nem volt világmegváltó, a TD passza se volt tökéletes de Patton behúzta.
Kap, meg látszott rajta hogy 1 éve nem játszott. nem is fecsérlek rá többet. nem tűnt úgy mint aki kezdő lenne 2 hét múlva. Driskell viszont szépen fejlődik meccsről meccsre. Ponder meg sima tábortöltelék, nem több.
szóval ahhoz képest, hogy a 3. meccsnek kéne lenni az "élesnek" szerintem elég cudarul állunk 😀 de, nincs nagy tragédia, tudtuk hogy Chipnek fel kell építeni előlről az egészet. viszont látszik hogy van valamiféle koncepció O/D oldalon. plusz a PS meccseken nincs sok gameplan, csak sima sémák. ennek ellenére Capers állandóan hozta a blitzeket 😀
ez van, ez a szezon is hosszú lesz, de legalább van hozzá edzői gárda.
Kap meg leült himnusz alatt, újabb gumincsont. itt nincs az mint az NBA-ben hogy kötelező állni. ő döntése.
több mint 9 éve
Na, Kapernick úgy tűnik belátta, hogy lefőtt a kávé és civil rights activistnek állt 😊*Kaepernick
Kíváncsi vagyok az utózöngére.
undisputedly
Annyi történt hogy ült a himnusz alatt..És most mindenki ezen rágja magát. Nagy cucc
több mint 9 éve
Na, *Kaepernick úgy tűnik belátta, hogy lefőtt a kávé és civil rights activistnek állt 😊Kíváncsi vagyok az utózöngére.
Szerkesztette: undisputedly