San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Én se komolyan írtam, inkább csak az szól belőlem, hoyg nem hiszem ezt már el. Rosszabb nehezen lehetne.Módosítanék: az első negyedben tartsuk 200y alatt Juliot.alabamai, de annyira azért nem jó, egész meccsen nem lesz annyi neki...remélem
dankodavid
Alabama Niners
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Módosítanék: az első negyedben tartsuk 200y alatt Juliot.alabamai, de annyira azért nem jó, egész meccsen nem lesz annyi neki...remélem
dankodavid
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Módosítanék: az első negyedben tartsuk 200y alatt Juliot.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
ez nem túl acélos, és legkevésbé biztató Julio Jones-al szemben.Kik lesznek a CB-k?Dontae Johnson , Marcus Cromartie és Chris Davis
Alabama Niners
www.ninersnation.com/2015/11/8/9692820/49ers-falcons-inactives-tramaine-brock-kenneth-acker-both-inactive
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Kik lesznek a CB-k?Dontae Johnson , Marcus Cromartie és Chris Davis
Alabama Niners
www.ninersnation.com/2015/11/8/9692820/49ers-falcons-inactives-tramaine-brock-kenneth-acker-both-inactive
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Kik lesznek a CB-k?
több mint 9 éve
49ers inactives: WR Anquan Boldin, RB Carlos Hyde, CB Tramaine Brock, CB Kenneth Acker, OL Ian Silberman, OG Brandon Thomas, CB Keith ReaserGyakorlatilag a kezdők estek ki.
több mint 9 éve
SP-t felejtsétek el. nem fog eljönni.Minden elvárás nélkül állok neki a meccsnek, tartok tőle, hogy Kaep pályára léphet, mert Gabbert olyannyira reménytelen lesz. Remélem alabamai kedvencem Julio nem szopatja szarrá a védelmünket.Dontae leveszi a palyarol Jonest meglasd.. 😉
Más.
Bár ki nem állhatom, mégis el tudnám képzelni jövőre a kispadunkon Sean Paytont.
Alabama Niners
En birnam Paytont kerdes o birna e ha egy footballoutsider York alatt kene dolgoznia.. bar lehet van az a penz amiert elvallalna az epitkezest..
Kerdes a csilivili stadionra koltott penzek mellett mennyi marad a stabra.. mert a jelenlegi olcsojanosok szakmai kvalitasa hagy maga utan kivanni valot..
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
LOLSőt, az is lehet, hogy Kaepernick maga Voldemort, de az orrméret alapján erre igen kicsi az esélyJó lenne, ha ma az első negyed végéig nem dőlne el azért a meccs. A félidő csak álom.Nem baj.. itt leszunk kuldjuk a mentalis energiat.. persze a fo pozitiv Petey megint nem lesz :-/
dankodavid
Elvileg a mienk az egyik legkonnyebb schedule a masodik szakaszra.. meg lehet meglesz a 5-11 is.. es Gabbert lesz az isten....
Josszi
dankodavid
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Sőt, az is lehet, hogy Kaepernick maga Voldemort, de az orrméret alapján erre igen kicsi az esélyJó lenne, ha ma az első negyed végéig nem dőlne el azért a meccs. A félidő csak álom.Nem baj.. itt leszunk kuldjuk a mentalis energiat.. persze a fo pozitiv Petey megint nem lesz :-/
dankodavid
Elvileg a mienk az egyik legkonnyebb schedule a masodik szakaszra.. meg lehet meglesz a 5-11 is.. es Gabbert lesz az isten....
Josszi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Jó lenne, ha ma az első negyed végéig nem dőlne el azért a meccs. A félidő csak álom.Nem baj.. itt leszunk kuldjuk a mentalis energiat.. persze a fo pozitiv Petey megint nem lesz :-/
dankodavid
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Minden elvárás nélkül állok neki a meccsnek, tartok tőle, hogy Kaep pályára léphet, mert Gabbert olyannyira reménytelen lesz. Remélem alabamai kedvencem Julio nem szopatja szarrá a védelmünket.Dontae leveszi a palyarol Jonest meglasd.. 😉
Más.
Bár ki nem állhatom, mégis el tudnám képzelni jövőre a kispadunkon Sean Paytont.
Alabama Niners
En birnam Paytont kerdes o birna e ha egy footballoutsider York alatt kene dolgoznia.. bar lehet van az a penz amiert elvallalna az epitkezest..
Kerdes a csilivili stadionra koltott penzek mellett mennyi marad a stabra.. mert a jelenlegi olcsojanosok szakmai kvalitasa hagy maga utan kivanni valot..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Minden elvárás nélkül állok neki a meccsnek, tartok tőle, hogy Kaep pályára léphet, mert Gabbert olyannyira reménytelen lesz. Remélem alabamai kedvencem Julio nem szopatja szarrá a védelmünket.Más.
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Jó lenne, ha ma az első negyed végéig nem dőlne el azért a meccs. A félidő csak álom.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
érdekes lesz nálunk a secondary is..www.ninersnation.com/2015/11/8/9691156/injuries-should-finally-get-dontae-johnson-back-in-49ers-starting
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
így állunk a félidőben.. 8 meccs által kumulálva pff szerintha érdekel valakit 😀
offense:
ebből a passing:
futás: (Gaskins már nem fért ki bocs..)
defense:
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Cook sokszor elég megkérdőjelezhető döntéseket hoz, amik nem túl fényesek. neki is iszonyat sokat kell tanulni. de ha Goff vagy Cook akkor egyértelmű Goff jelenleg.Goffnak is padoznia kellene az NFL-ben, vannak nagyon jó dobásai és mellé pár teljesen idióta, és a jó védelmek ellen szenved.Nagyon meglepett, hogy Connor Cook még csak ötlet szintjén sem merült fel nálad. Kicsit szkeptikus vagyok a Michigan State-es QB-kal, de szerintem Cook marha jó játékos lesz az NFL-ben.
Lynchnek meg rettenetes a lábmunkája, nála még Kapé is jobb 😊 viszont Lynch ösztönös QB én azt mondanám.
petey
Bazzani
több mint 9 éve
Hát a fél csapat bye weeken van..😊Gaskins gondolom Fantasy szempontból nem releváns?én nem eröltetném, futójátékunk még Hydedal is elég gyenge volt, Thomas érdekesebb lehet majd a bye week után, ilyen szarul állsz futókkal?
ThundersNFL
Gábor
több mint 9 éve
Gábor
590
Gaskins gondolom Fantasy szempontból nem releváns?én nem eröltetném, futójátékunk még Hydedal is elég gyenge volt, Thomas érdekesebb lehet majd a bye week után, ilyen szarul állsz futókkal?
ThundersNFL
több mint 9 éve
Goffnak is padoznia kellene az NFL-ben, vannak nagyon jó dobásai és mellé pár teljesen idióta, és a jó védelmek ellen szenved.Nagyon meglepett, hogy Connor Cook még csak ötlet szintjén sem merült fel nálad. Kicsit szkeptikus vagyok a Michigan State-es QB-kal, de szerintem Cook marha jó játékos lesz az NFL-ben.
Lynchnek meg rettenetes a lábmunkája, nála még Kapé is jobb 😊 viszont Lynch ösztönös QB én azt mondanám.
petey
több mint 9 éve
Gaskins gondolom Fantasy szempontból nem releváns?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Josszi
3 368
évi 3,5 millóért lett bűnbak.. tudta mit vállal.. ennyi..
The Amazing Racoon