San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Kilgore edzésben, lehetséges, hogy a Cards ellen visszatér. aztán meglátjuk hogy muzsikál a fal, Tiller-Brown párossal?Nem vagyok benne biztos, hogy új stábot hoznak az év végén. Sajnos.
még ha nyerünk is pár meccset, nyilvánvaló, hogy ide képzett HC kell. sajnos egy pozíciós edző nem fogja megváltani a világot..
petey
Kilgore nagyon kell vissza, bár biztos kell egy kis idő, hogy visszarázódjon. MM-t pedig guardként fogjuk számításba venni. Boonenak lejár a szerződése, szerintem nem fogjuk megfizetni és menni fog.
több mint 9 éve
Kilgore edzésben, lehetséges, hogy a Cards ellen visszatér. aztán meglátjuk hogy muzsikál a fal, Tiller-Brown párossal?még ha nyerünk is pár meccset, nyilvánvaló, hogy ide képzett HC kell. sajnos egy pozíciós edző nem fogja megváltani a világot..
több mint 9 éve
Gabbert kezd a Seahawks ellen.Egyáltalán nem bánom, itt egy kemény falat, lehet bizonyítani. A kérdés, hogy mit akar a kedves nagyvezírünk, 1/1es draft pozíciót (amiért óriási a verseny a Baltimore és a Cleveland között, bár utóbbival játszunk és akár jól meg is verethetjük magunkat, kiütve őket a versenyből 😀 ) vagy keresik a "jövő" csapatát, és lehetőséget adnak a fiataloknak és a tehetségesebbeknek is. Személy szerint egyébként nekem mindegy ki a kezdő qb, ki a headcoach amíg nyerünk. Sajnos eddig el kell ismerni még mindig jobb volt Haribóval szenvedni mint ezekkel.
Coolearie
több mint 9 éve
Gabbert kezd a Seahawks ellen.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Acker várhatóan egészséges lesz a Sehawks meccsre. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lehetőséget fog kapni Cro és D.Johnson.
több mint 9 éve
ezért lenne jó ha visszajönne AD, mert imádom a nagypofájú mofo-t 😀www.csnbayarea.com/49ers/davis-crabtree-complained-about-qb-throws-49ers-huddle
most épp Crabtree-t oltja
több mint 9 éve
Josszi
3 368
hátha mondja neki az Úr... kellj fel és játsz 😀Hát..Végül is sokáig nem tartott..Már meg is kaptuk egy 30 perce a választ, elég egyértelműen kijelentette hoyg amit egyszer elhatározott azt ő nem fogja megváltoztatni. Szóval nem lesz semmi Willis itt már..Mondjuk Willis + Davis visszatérése nem kicsit lenne örömteli. Másrészt, ha új stáb lesz, az mindkettejük kihagyásával kapcsolatban érdekes kérdéseket vet fel, de én tuti, hogy leszarnám. Csak jöjjenek.bleacherreport.com/articles/2588661-insider-buzz-patrick-willis-considering-return-to-49ers-for-2016-season?utm_source=facebook.comHetek ota posztolgatja instan ahogy edz 😉
Coolearie
Josszi
dankodavid
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Hát..Végül is sokáig nem tartott..Már meg is kaptuk egy 30 perce a választ, elég egyértelműen kijelentette hoyg amit egyszer elhatározott azt ő nem fogja megváltoztatni. Szóval nem lesz semmi Willis itt már..Mondjuk Willis + Davis visszatérése nem kicsit lenne örömteli. Másrészt, ha új stáb lesz, az mindkettejük kihagyásával kapcsolatban érdekes kérdéseket vet fel, de én tuti, hogy leszarnám. Csak jöjjenek.bleacherreport.com/articles/2588661-insider-buzz-patrick-willis-considering-return-to-49ers-for-2016-season?utm_source=facebook.comHetek ota posztolgatja instan ahogy edz 😉
Coolearie
Josszi
dankodavid
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Mondjuk Willis + Davis visszatérése nem kicsit lenne örömteli. Másrészt, ha új stáb lesz, az mindkettejük kihagyásával kapcsolatban érdekes kérdéseket vet fel, de én tuti, hogy leszarnám. Csak jöjjenek.bleacherreport.com/articles/2588661-insider-buzz-patrick-willis-considering-return-to-49ers-for-2016-season?utm_source=facebook.comHetek ota posztolgatja instan ahogy edz 😉
Coolearie
Josszi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
bleacherreport.com/articles/2588661-insider-buzz-patrick-willis-considering-return-to-49ers-for-2016-season?utm_source=facebook.comHetek ota posztolgatja instan ahogy edz 😉
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Harlequin
332
Üdv 49ers drukkerek. Van egy eladó 49ers dzsekim M méretben. Akit esetleg érdekel jelentkezzen, mellékelem a linket. Amennyiben gond, hogy ideírtam nyugodtan töröljétek a hozzászólást. Sziasztok.M-es méret???
www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Chalk_Line_San_Francisco_49ers_NFL_dzseki__M_meret_38010649.htm?ma=1
cosmas
Férfiakra nincs???😊
XXL????
több mint 9 éve
Josszi
3 368
gyorsan bootol mint anno a win95 😀Azt olvastam, hogy Tank kicsit sémaidegen. Súlyban valahol félúton van a 3-4 DE és OLB között, drafton is inkább OLB-ként számoltak vele, Baalke viszont Ray McD utódját látta benne. Collegeban edge rusher volt, most megpróbáljuk őt "re-bootolni".kb az összes nyilatkozata ilyen, hiába hálás alkalmazott nem fikázza a vezetést 😀Nesze semmi fogd meg jól!Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?itt a szokásos bullshit válasz..
SFGaben
www.ninersnation.com/2015/11/10/9703012/jim-tomsula-tank-carradine-49ers-defensive-line
Josszi
SFGaben
Josszi
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Azt olvastam, hogy Tank kicsit sémaidegen. Súlyban valahol félúton van a 3-4 DE és OLB között, drafton is inkább OLB-ként számoltak vele, Baalke viszont Ray McD utódját látta benne. Collegeban edge rusher volt, most megpróbáljuk őt "re-bootolni".kb az összes nyilatkozata ilyen, hiába hálás alkalmazott nem fikázza a vezetést 😀Nesze semmi fogd meg jól!Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?itt a szokásos bullshit válasz..
SFGaben
www.ninersnation.com/2015/11/10/9703012/jim-tomsula-tank-carradine-49ers-defensive-line
Josszi
SFGaben
Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
kb az összes nyilatkozata ilyen, hiába hálás alkalmazott nem fikázza a vezetést 😀Nesze semmi fogd meg jól!Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?itt a szokásos bullshit válasz..
SFGaben
Josszi
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
"Harbaugh appears to be suggesting the 49ers coaching staff was to blame for failing to teach Kaepernick to make that audible."Harbaughnak abszolut igaza van, ez az edzői stáb azt az egy dolgot ölte ki ebből a srácból ami jó. Igenis ösztönösen tudott váratlan dolgokat húzni, option playeket játszani, és ehhez szabad utat kapott. (bár Roman O# vége is más volt, de ott már tudtuk, hogy Harbaugh era finish). A mostani rendszerben kőbe vésett előre lefektett playhívás, attól eltérni tilos. A szabad elkapóhoz passz, alap, itt Harbaughtól a " faild to teach" nem szó szerinti tanítás (az megvolt high schoolban), hanem engedélyezés. Konzekvens szar O# play hívások, de attól nem tágítunk jelige.
Szerkesztette: diverdoc
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Nesze semmi fogd meg jól!Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?itt a szokásos bullshit válasz..
SFGaben
Josszi
Szerkesztette: SFGaben
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Devey 9 snapet kapott, remélem most már túl lép rajta a szakmai stáb. Érdekes még, hogy Tank nem kapott egy snapet sem. Nevelési célzat?itt a szokásos bullshit válasz..
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
viszont úgy néz ki végre játszik többet Tiller, Brown és nem voltak szarok. Kilgore is edzésbe áll jövő héten, és ha visszatérne AD az már egy minőségi fal lenne.Tiller 49 snapet volt bent, Devey 10-et és milyen érdekes a sikeres futásaink nagy része a RG pozíció helyén ment.. ez mutatja a jövőt remélem, Martin szegény szenvedett ahogy mindig is, várjuk már Kilgoret vissza jó lenne ha a seahawks ellen már ő lenne fent... amúgy Boone is kitett magáért.
Armstead is egyre jobb, és talán találtunk 1-2 ígéretes cornert
petey
Brown eddig 9 snapet kapott összesen.. róla még nem mondanék véleményt 😀
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
hát a Seattle meccsen kiderül merre tovább szerintem. ha Napocska hoz egy stabil, jó teljesítményt, akár L vagy W, akkor szerintem megvan a következő kezdő QB-nk, és mögé lehet hozni pallérozódni egy zőld QB-t, az első körben.Nem tudom mi lenne a terve Jimmy T-vel a managmentnek, ha maradna még egy idényt? Mert nagy előrelépést tőle nem várhatunk szerintem. Lehet, hogy lesz +1-2 W, de ennél többet nem látok benne. Azt tudom elképzelni, hogy valakire várunk vagy nem sikerül olyan stábot hozni, aki valóban előrelépés lenne. Tomsula mindig B terv.
ha meg kikapunk tökmindegy 😀 Win/Win
de hogy ki lesz az edző, hát tartok tőle marad JimmyT és Tsai.
viszont úgy néz ki végre játszik többet Tiller, Brown és nem voltak szarok. Kilgore is edzésbe áll jövő héten, és ha visszatérne AD az már egy minőségi fal lenne.
petey
AD twitter oldalán megerősítette, hogy vissza fog térni jövőre.
több mint 9 éve
Harbaugh itt azt kritizálta, hogy a jelenlegi edzői stáb semmi teret nem hagy Kaepnek, amennyiben egyszer futójátékot hívtak, akkor is futás lesz, ha az egyik elkapó mérföldes körzetében sincs senki. A pre snap read a QB, az audible az edzők felelőssége, ha így érthető.Tehát akkor aki "felfedezte" a játékost és az edzője volt, annak nem kellett volna az alapokra megtanítania mint például az üres emberhez való passzolás? Neki is kötelessége lett volna az alapokat megtanítania, és ezért most ne ostorozza a mostani vezetést. Sok mindenről tehetnek, de erről speciel nem. Nem védem a mostani vezetést, mert hagyták idáig süllyedni a csapatunkat.Azért ez már tényleg cigány munka az exkócstól:hát sztem inkább a vezetést ostorozza, hogy nem tanítják rendesen Kapet..
bleacherreport.com/articles/2587699-jim-harbaugh-makes-subtle-criticism-about-49ers-coaching-staff
És a legviccesebb az az, hogy ez egy tökéletes öngól, mivel ő fedezte fel Colinkát, ő tanítgatta, ő pallérozta és most ő ostorozza. Komolyan ez az ember, teljesen kiábrándultam tőle, olyan mint egy veszett kutya.
Csiriba
petey
Csiriba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tehát akkor aki "felfedezte" a játékost és az edzője volt, annak nem kellett volna az alapokra megtanítania mint például az üres emberhez való passzolás? Neki is kötelessége lett volna az alapokat megtanítania, és ezért most ne ostorozza a mostani vezetést. Sok mindenről tehetnek, de erről speciel nem. Nem védem a mostani vezetést, mert hagyták idáig süllyedni a csapatunkat.Azért ez már tényleg cigány munka az exkócstól:hát sztem inkább a vezetést ostorozza, hogy nem tanítják rendesen Kapet..
bleacherreport.com/articles/2587699-jim-harbaugh-makes-subtle-criticism-about-49ers-coaching-staff
És a legviccesebb az az, hogy ez egy tökéletes öngól, mivel ő fedezte fel Colinkát, ő tanítgatta, ő pallérozta és most ő ostorozza. Komolyan ez az ember, teljesen kiábrándultam tőle, olyan mint egy veszett kutya.
Csiriba
petey
több mint 9 éve
hát a Seattle meccsen kiderül merre tovább szerintem. ha Napocska hoz egy stabil, jó teljesítményt, akár L vagy W, akkor szerintem megvan a következő kezdő QB-nk, és mögé lehet hozni pallérozódni egy zőld QB-t, az első körben.ha meg kikapunk tökmindegy 😀 Win/Win
de hogy ki lesz az edző, hát tartok tőle marad JimmyT és Tsai.
viszont úgy néz ki végre játszik többet Tiller, Brown és nem voltak szarok. Kilgore is edzésbe áll jövő héten, és ha visszatérne AD az már egy minőségi fal lenne.
több mint 9 éve
Azért ez már tényleg cigány munka az exkócstól:hát sztem inkább a vezetést ostorozza, hogy nem tanítják rendesen Kapet..
Csiriba