San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
Örülj neki 😀 Gumbó volt a beceneve és ő közvetített Ricsivel. emlékezetes volt na. így mondta mindig a Baltimore-t. bár inkább Bolti Mór volt az...Wut?Az Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
iktriad
he7edik
örülj neki nem élted át azt amit mi 😀
/off, hagyjuk is
több mint 9 éve
Wut?Az Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
iktriad

több mint 9 éve
akit nem nevezünk nevénAz Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
iktriad
több mint 9 éve
Az Balti Mór volt.Valamiért én mindig Giants szurkolónak hittem.Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik
empty taxi
he7edik
több mint 9 éve
Ez a Bencsics mióta lett Pats felszopó?Mindig is nekik szurkolt.
he7edik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hogyiz kezd neakógy a többi kamuflázs.Na, ezért is kérdeztem rá 😊Ez igen.Ray-Ray 😀Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
Coolearie
www.49ers.com/team/depth-chart.html
petey
dankodavid
Akkor marad az, hogy behúzom egyiket (fantasy), aztán reménykedem, hogy jól jött ki az eccpecc 😊
peterk2005

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Na, ezért is kérdeztem rá 😊Ez igen.Ray-Ray 😀Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
Coolearie
petey
dankodavid
Akkor marad az, hogy behúzom egyiket (fantasy), aztán reménykedem, hogy jól jött ki az eccpecc 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hát nem tudom hogy Chip hogy végezte el az edzői tanfolyamot de nem jól..A Pro License-ét a portlandi piacon vette.
Coolearie
több mint 9 éve
Hát nem tudom hogy Chip hogy végezte el az edzői tanfolyamot de nem jól..
több mint 9 éve
Ez igen.Ray-Ray 😀Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
Coolearie
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Ray-Ray 😀Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
Coolearie
több mint 9 éve
Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊Wilhoite 1000%
peterk2005
több mint 9 éve
Kis segítséget kérnék: szerintetek ki lesz a kezdő ILB Bowman mellett. Tavaly ha jól tudom Wilhoitte volt, de idény végére kiesett a pixisből Hodges javára. És aztán jött Armstrong is. Idén melyik lesz a háromból? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
IgenNekem 100 dollár (talán 99) volt a teljes szezon gamepass. mondjuk megújítás. Ez már a 3. különböző ár amit itt olvasok.Az osszes csapata meccse a jovo juliusig elo?
diverdoc
Josszi

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Nekem 100 dollár (talán 99) volt a teljes szezon gamepass. mondjuk megújítás. Ez már a 3. különböző ár amit itt olvasok.Az osszes csapata meccse a jovo juliusig elo?
diverdoc
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Nekem 100 dollár (talán 99) volt a teljes szezon gamepass. mondjuk megújítás. Ez már a 3. különböző ár amit itt olvasok.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Én is örülnék neki, de jelenleg nem szeretnék ennyit költeni, mivel most másra nagyobb szükség van..😊klassz, de én nem bírom ki hogy leakadjon ne menjen stbstb.. mikor elkezdődik a meccs.. nem tudok késleltetni na, így marad a gamepass 😀persze hogy nem életbiztosítás, de azért egy kicsit elvan dugva a stream de ha szemfüles vagy megtudod találni 😀ha az ncaa-s streamekből indulsz ki, akkor az nem életbiztosìtás azért, az nfl jóval gyakrabban lövi le ezeketPontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
Coolearie
baggio
Coolearie
Josszi
több mint 9 éve
klassz, de én nem bírom ki hogy leakadjon ne menjen stbstb.. mikor elkezdődik a meccs.. nem tudok késleltetni na, így marad a gamepass 😀persze hogy nem életbiztosítás, de azért egy kicsit elvan dugva a stream de ha szemfüles vagy megtudod találni 😀ha az ncaa-s streamekből indulsz ki, akkor az nem életbiztosìtás azért, az nfl jóval gyakrabban lövi le ezeketPontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
Coolearie
baggio
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
friss:53-Man Cap Spending: $120,277,658
IR Spending: $5,502,107
Suspended Spending: $508,324
Practice Squad Spending: $1,173,000
Total Cap Spending: $132,602,554
Dead Money: $5,315,965
Cap Room: $43,417,780
ebben még nincs benne Tank Carradine fizetése.
tényleg ő lesz talán az első ACL sérült draftolt játékosa Baalkenak aki befut karriert végre?
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
persze hogy nem életbiztosítás, de azért egy kicsit elvan dugva a stream de ha szemfüles vagy megtudod találni 😀ha az ncaa-s streamekből indulsz ki, akkor az nem életbiztosìtás azért, az nfl jóval gyakrabban lövi le ezeketPontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
Coolearie
baggio
több mint 9 éve
ha az ncaa-s streamekből indulsz ki, akkor az nem életbiztosìtás azért, az nfl jóval gyakrabban lövi le ezeketPontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
Coolearie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Pontosan.Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
Josszi
több mint 9 éve
Én a reddit híve vagyok..Ott minden kutyapicsa megtalálható HD minőségben..😀kutyapicsa = HD online stream a meccsekről?? 😉
Coolearie
¯\_(ツ)_/¯