San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Josszi
3 368
nem tudtak megcsinálni egy szájbatekert szerelést sem, akkor nem lett volna ennyi yardja Rawlsnak. ezen felül orrba-szájba blitzelt megint Mangini, és csak arra figyelt Wilson ne mozogjon ki, erre Rawlst hagyjuk üresen.mondjuk néha gáz volt hogy Tart vagy Ward szalad blitzelni mögötte meg lyuk... szervezetlen volt az egész...
az egész D mondjon le. ilyen TD-ket még a Jags sem kapott.
petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
nem tudtak megcsinálni egy szájbatekert szerelést sem, akkor nem lett volna ennyi yardja Rawlsnak. ezen felül orrba-szájba blitzelt megint Mangini, és csak arra figyelt Wilson ne mozogjon ki, erre Rawlst hagyjuk üresen.az egész D mondjon le. ilyen TD-ket még a Jags sem kapott.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Egyszerűen érthetetlen, hogy mennyire nem tudtunk mit kezdeni Rawls futásaival. Oké, hogy Dorsey hamar kivált, de ez sem lehet magyarázat. Bowman azt mondja, hogy Lynchre készültünk. Az fel sem merült senkiben, hogy nem fog játszani? Azok után, hogy egész héten kérdéses volt a játéka. Elképesztően hullámzó a defense teljesítménye, Freemant 12 yardon tartottuk, most meg Rawls 209 yardot fut. Viszont Gabbert nem volt rossz, sőt. Staley véleménye róla:
“Blaine’s the guy. I thought he did a good today of moving the offense. This is a hard place to pass the ball, and I thought he did a great job of moving the chains and making plays when he had to. Blaine’s our guy. And that’s it.”
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Tank tanul tovább, ma sem játszik:49ers inactives: WR Jerome Simpson, WR DeAndrew White, CB Keith Reaser, RB Carlos Hyde, G Brandon Thomas, OL Ian Silberman, DT Tank Carradine
több mint 9 éve
szerencséd hogy Gabbert kegyelmes és könyörületes, így nem tekinti neked ezt véteknek, hogy kétkedsz benneSzóval innentől kezdve Cpt. Szöszi kezében a karmesteri pálca egész évre... Nfl istenei kegyelmezzenek nekünk!nem hiszem, hogy van olyan helyzetben, hogy azt mondja elmegy IR-re ha nem játszhat. Azért nem a játékosok diktálnak. One yera wonder-nél több volt inkább two year wonder. Sajnos ennyi volt benne, és nem több. Next please!Pedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
Szerintem a sérülés kamu, egyértelműen megsértődött, és úgy döntött, hogy részéről az SF-nek reszeltek, b@szik ő pályára lépni. Úgy érzem, hogy one-year-wonder volt, úgy mint Matt Cassell, Matt Flynn, Derek Anderson (csak hogy legyen egy nem Matt is a sorban 😀)
Csiriba
Alabama Niners
Csiriba
több mint 9 éve
A legszebb komment amit olvastam Kaeppel kapcsolatban:"what about this scenario? 49ers fire Tomsula end of year & Philly fires Chip Kelly & he goes 2 San Fran & coaches up Kaepernick."
😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Vagy éppen azért műttetik meg a vállát, hogy a következő szezon kezdetére (edzőtáborra) teljesen egészséges legyen. Ez a szezon már elment úgyis, lesz ideje testben és fejben felkészülni a következőre.Lynch, Cook. Goffot nem lesz esély megszerezni.
Értem én, hogy le akarjátok cserélni, na de ki lenne a helyettes?
Goff? Cook? P.Lynch? Valaki FA? Gabbert?
Bazzani
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Agree es jon samurai Mike 😉Vagy éppen azért műttetik meg a vállát, hogy a következő szezon kezdetére (edzőtáborra) teljesen egészséges legyen. Ez a szezon már elment úgyis, lesz ideje testben és fejben felkészülni a következőre.Tradelunk Alex Smith-ert.
Bazzani
dankodavid
Ugyis kepzi magat ezerrel..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Ma szarnyalni fog a csapat, es Gabbert az uj leader vezerletevel agyonverjuk a mumust! Be positive, smoke weed everyday fuck jeeee
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Egy Cutler trade pl. Nyilván kéne egy normális edző hozzá, nem egy Tomsula szintű bohóc.Vagy éppen azért műttetik meg a vállát, hogy a következő szezon kezdetére (edzőtáborra) teljesen egészséges legyen. Ez a szezon már elment úgyis, lesz ideje testben és fejben felkészülni a következőre.leginkább egyik sem...
Bazzani
Alabama Niners
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Vagy éppen azért műttetik meg a vállát, hogy a következő szezon kezdetére (edzőtáborra) teljesen egészséges legyen. Ez a szezon már elment úgyis, lesz ideje testben és fejben felkészülni a következőre.leginkább egyik sem...
Bazzani
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Nyilván többről van szó,mint arról, hogy most hirtelen elviselhetetlen fájdalmai vannak és egy nappal a Sehawks elleni mérkőzés előtt a műtét mellett dönt Kaep. Nagy valószínűséggel ez a döntés kapcsolatban van a szerződésének annak a részével, hogy sérülés esetén garantálttá válik a 2016-os fizetése. Így biztosan nem fog megsérülni és jövőre el lehet dönteni (esetleg egy új stábnak), hogy merre tovább. De ezzel a lépéssel Kap jövője SF-ban erősen kétséges.Tehat ha 2016. Bolondok napjan a keretben van akkor az 12,8 millio dollar.. megertem
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Vagy éppen azért műttetik meg a vállát, hogy a következő szezon kezdetére (edzőtáborra) teljesen egészséges legyen. Ez a szezon már elment úgyis, lesz ideje testben és fejben felkészülni a következőre.Tradelunk Alex Smith-ert.
Bazzani
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Vagy éppen azért műttetik meg a vállát, hogy a következő szezon kezdetére (edzőtáborra) teljesen egészséges legyen. Ez a szezon már elment úgyis, lesz ideje testben és fejben felkészülni a következőre.Értem én, hogy le akarjátok cserélni, na de ki lenne a helyettes?
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Nyilván többről van szó,mint arról, hogy most hirtelen elviselhetetlen fájdalmai vannak és egy nappal a Seahawks elleni mérkőzés előtt a műtét mellett dönt Kaep. Nagy valószínűséggel ez a döntés kapcsolatban van a szerződésének annak a részével, hogy sérülés esetén garantálttá válik a 2016-os fizetése. Így biztosan nem fog megsérülni és jövőre el lehet dönteni (esetleg egy új stábnak), hogy merre tovább. De ezzel a lépéssel Kap jövője SF-ban erősen kétséges.
Szerkesztette: SFGaben
több mint 9 éve
Nem annyira rossz az a szerződés, hogy más ne vállalná át.Javítanám magam, Albert Breer szerint műteni fogják a nem-dobó vállát valószínűleg, ezért tették IR-re. Ha ez tényleg igaz, akkor minél gyorsabb javulást kívánok neki és sok szerencsét az új csapatában. Ami nem lesz egyszerű, mert csak simán elcserélni nem tudják, mert akkor valakinek a szerződését is át kell vállalnia nagyjából, ami túl sok pénz, valószínűleg április elején lesz cutolva a srác és mehet amerre lát.nem hiszem, hogy van olyan helyzetben, hogy azt mondja elmegy IR-re ha nem játszhat. Azért nem a játékosok diktálnak. One yera wonder-nél több volt inkább two year wonder. Sajnos ennyi volt benne, és nem több. Next please!Pedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
Szerintem a sérülés kamu, egyértelműen megsértődött, és úgy döntött, hogy részéről az SF-nek reszeltek, b@szik ő pályára lépni. Úgy érzem, hogy one-year-wonder volt, úgy mint Matt Cassell, Matt Flynn, Derek Anderson (csak hogy legyen egy nem Matt is a sorban 😀)
Csiriba
Alabama Niners
Szóval innentől kezdve Cpt. Szöszi kezében a karmesteri pálca egész évre... Nfl istenei kegyelmezzenek nekünk!
Csiriba
több mint 9 éve
Javítanám magam, Albert Breer szerint műteni fogják a nem-dobó vállát valószínűleg, ezért tették IR-re. Ha ez tényleg igaz, akkor minél gyorsabb javulást kívánok neki és sok szerencsét az új csapatában. Ami nem lesz egyszerű, mert csak simán elcserélni nem tudják, mert akkor valakinek a szerződését is át kell vállalnia nagyjából, ami túl sok pénz, valószínűleg április elején lesz cutolva a srác és mehet amerre lát.nem hiszem, hogy van olyan helyzetben, hogy azt mondja elmegy IR-re ha nem játszhat. Azért nem a játékosok diktálnak. One yera wonder-nél több volt inkább two year wonder. Sajnos ennyi volt benne, és nem több. Next please!Pedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
Csiriba
Alabama Niners
Szóval innentől kezdve Cpt. Szöszi kezében a karmesteri pálca egész évre... Nfl istenei kegyelmezzenek nekünk!
több mint 9 éve
FolesPedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
Csiriba
több mint 9 éve
nem hiszem, hogy van olyan helyzetben, hogy azt mondja elmegy IR-re ha nem játszhat. Azért nem a játékosok diktálnak. One yera wonder-nél több volt inkább two year wonder. Sajnos ennyi volt benne, és nem több. Next please!Pedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
Csiriba
több mint 9 éve
Pedig Cpt Szöszi milyen büszke lehetett volna, hogy 100 millás cseréje van 😀...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
több mint 9 éve
..én meg a Giants ellen sérültem meg.A packers ellen azt mondja...és mikor sérült meg? Na mindegy.....Edzésen?
Alabama Niners
Bazzani
petey
Igaz az a Szentlőrinc Giants volt.... 😊
több mint 9 éve
A packers ellen azt mondja...és mikor sérült meg? Na mindegy.....Edzésen?
Alabama Niners
Bazzani
több mint 9 éve
...és mikor sérült meg? Na mindegy.....Edzésen?
Alabama Niners
több mint 9 éve
Ezért akarnak pocket qb-kat nevelni tűzzel-vassal a futkározós irányítókból, a zseben kívül BÁRHOL képesek megsérülni...és mikor sérült meg? Na mindegy....Amikor leesett a kispadról. Egyébként csak nem szeretne Gabbert cseréje lenni. Ennyi.
Alabama Niners
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal