San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
nem vagyok túl ideg emiatt, küzdöttünk, de a Panthers túl sok, nem véletlenül. Q4 7. percéig csak 1 TD volt a difi, aztán Gabi agyfaszt kapott.Szihokszot ez a Gabbert? még akkor se ha rookie fokozatra van neki állítva az xboxa.
pass rush csak nyomokban, futójáték nem volt, Gabbert pedig szörnyen inkonzisztens.
viszont látszozz, hogy még így is jobbak voltunk, mint tavaly a Steelers ellen mikor az első félidőben már vége volt.
sk türelem kell az biztos, egy épülő team vagyunk. viszont Baalke bekaphatná, mert évek óta a playmaker WR-eket nem bírja ledraftolni csak az ACL szakadtakat.
de ha Gabbert így tolja akkor 4. hét már Kap time lehet. de ha megveri a Seattle-t akkor szavam lesz egy darabig 😀
petey
Egyébként meg teljesen mindegy milyen wr corps van ha nincs aki passzoljon nekik.
több mint 9 éve
nem vagyok túl ideg emiatt, küzdöttünk, de a Panthers túl sok, nem véletlenül. Q4 7. percéig csak 1 TD volt a difi, aztán Gabi agyfaszt kapott. pass rush csak nyomokban, futójáték nem volt, Gabbert pedig szörnyen inkonzisztens.
viszont látszozz, hogy még így is jobbak voltunk, mint tavaly a Steelers ellen mikor az első félidőben már vége volt.
sk türelem kell az biztos, egy épülő team vagyunk. viszont Baalke bekaphatná, mert évek óta a playmaker WR-eket nem bírja ledraftolni csak az ACL szakadtakat.
de ha Gabbert így tolja akkor 4. hét már Kap time lehet. de ha megveri a Seattle-t akkor szavam lesz egy darabig 😀
több mint 9 éve
Nah, ha valaki nem értette, miért tilos testvéreknek közös gyereket csinálniuk, az nézzen rá Blaine Gabbertre. Ezért.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Miért nincs 49ers szurkolói oldal? 😕valaki elkezdett itt egyszer egyet a fórumról de azóta se hallottam az oldal felőle, lehet mára már abba maradt az updatelés
FBence
több mint 9 éve
Húúú, már nagyon várom a meccset. Egész nap ezen gondolkodok, hogy hogyan fog majd alakulni. Nagyon örülnék neki, hogy hasonló módon öljük a futást, mint a Rams ellen. Go Niners!
több mint 9 éve
49ers inactives: QB Christian Ponder, CB Marcus Cromartie, RB DuJuan Harris, DT Tony Jerod-Eddie, OL Anthony Davis, OL John Theus, DT Taylor Hart.Dorsey és Garnett aktív
több mint 9 éve
Miért nincs 49ers szurkolói oldal? 😕Üdvözlünk itt, otthon vagy 😊
FBence
GO NINERS!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Miért nincs 49ers szurkolói oldal? 😕Facebook csoport van.
FBence
több mint 9 éve
Miért nincs 49ers szurkolói oldal? 😕
több mint 9 éve
"csak" denveri vedelem szintjet hozzuk es elegedett leszek 😉Tiller Questionable, fog játszani azt mondják.Bocsi.. Andrew Tillert akartam írni.. Copy paste my bad.. 😊mi történt Lil' Brownnal? 😮 én nem olvastam sehol, hogy ne játszanaelőre ma a 2-0-ért 😀Trent Brown kiesése és AD concussion miatti inaktivitása miatt újra jön a "kőkemény" MarcusMartin a fal jobb oldalára? vááá...
petey
Josszi
picstii
Josszi
ma fogjuk a futást és érjünk oda Camhez, vaamint tudjunk futni és elég jó esélyünk van. nem mondom hogy tuti nyerünk, mert jobbak, szóval egy szoros meccset azért várok. és bízzunk a fiúkban 😊
petey
Kell pass rush nagyon majd..
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
lol maradt kezdő fal emberünk?Vagy valami jött-ment szurkolót kell beállítani? 😀
több mint 9 éve
Tiller Questionable, fog játszani azt mondják.Bocsi.. Andrew Tillert akartam írni.. Copy paste my bad.. 😊mi történt Lil' Brownnal? 😮 én nem olvastam sehol, hogy ne játszanaelőre ma a 2-0-ért 😀Trent Brown kiesése és AD concussion miatti inaktivitása miatt újra jön a "kőkemény" MarcusMartin a fal jobb oldalára? vááá...
petey
Josszi
picstii
Josszi
ma fogjuk a futást és érjünk oda Camhez, vaamint tudjunk futni és elég jó esélyünk van. nem mondom hogy tuti nyerünk, mert jobbak, szóval egy szoros meccset azért várok. és bízzunk a fiúkban 😊
több mint 9 éve
Bocsi.. Andrew Tillert akartam írni.. Copy paste my bad.. 😊mi történt Lil' Brownnal? 😮 én nem olvastam sehol, hogy ne játszanaelőre ma a 2-0-ért 😀Trent Brown kiesése és AD concussion miatti inaktivitása miatt újra jön a "kőkemény" MarcusMartin a fal jobb oldalára? vááá...
petey
Josszi
picstii
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
mi történt Lil' Brownnal? 😮 én nem olvastam sehol, hogy ne játszanaelőre ma a 2-0-ért 😀Trent Brown kiesése és AD concussion miatti inaktivitása miatt újra jön a "kőkemény" MarcusMartin a fal jobb oldalára? vááá...
petey
Josszi
több mint 9 éve
előre ma a 2-0-ért 😀jo az uj avatarod 😊
petey
Itt ugy mondanak insha`allah

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
jól emléxem erre, a hajamat téptem, greg romant én eltiltanám még a kanadai ligától is...Végre leesett a buffaloi vezetőségnek is: Greg Roman alkalmatlan OC-nak.egy valamit nem tudok neki megbocsátani még mindig..
Alabama Niners
2013 SB, Ravens 5 yardos vonalán, 1. LMJ probál futni talán2 yard..
2. és 3. és 4. kísérlet Crabtreenek jobbra rövid passz.. ugyanúgy. miközben a liga akkori egyik legjobb fala és egy bizonyos Frank Gore nevű úriember várná hogy hátha.. de nem!
RIP
Josszi
több mint 9 éve
Ott kérem amatőr utánzás történt, egy Lynch futás után második és egyre tán rögtön INT volt, nem élezték ki mint nálunk a makacsék.. Talán több a szívbeteg Seattleben nemtomutána a Seattle is megirigyelte ezt a sikert a Pats ellen 😀😀😀Végre leesett a buffaloi vezetőségnek is: Greg Roman alkalmatlan OC-nak.egy valamit nem tudok neki megbocsátani még mindig..
Alabama Niners
2. és 3. és 4. kísérlet Crabtreenek jobbra rövid passz.. ugyanúgy. miközben a liga akkori egyik legjobb fala és egy bizonyos Frank Gore nevű úriember várná hogy hátha.. de nem!
RIP
Josszi
petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
utána a Seattle is megirigyelte ezt a sikert a Pats ellen 😀😀😀Végre leesett a buffaloi vezetőségnek is: Greg Roman alkalmatlan OC-nak.egy valamit nem tudok neki megbocsátani még mindig..
Alabama Niners
RIP
Josszi
több mint 9 éve
Végre leesett a buffaloi vezetőségnek is: Greg Roman alkalmatlan OC-nak.egy valamit nem tudok neki megbocsátani még mindig..
Alabama Niners
RIP
¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Végre leesett a buffaloi vezetőségnek is: Greg Roman alkalmatlan OC-nak.
több mint 9 éve
Hát még most is elitek lennénk ha tudnánk hozni a '12-'13as formát😀most miért, egyszer én is el szerettem volna lőni az "elit" szót 😀 itt mindenki elit akinek kicsit jobban megy 😀Dorsey közel a visszatéréshez. már részt vesz a gyakorlatokban is.Azért azzal az utolsó sorral óvatosan. 😀
egy nagyon terror DL lesz itt is a visszatértével. Armstead, Dial, Dorsey, Purcell, Buckner, Blair és Ian Williams is ha majd visszajön. sőt Tank is be tud állni akár.
kiderül hogyan muzsikálnak majd év közben. látszik hogy a séma nagyon rendben van, ami ki tudja őket aknázni. simán elit DL lehet.
petey
Coolearie
petey
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok mire megy ez defense a regnáló MVP ellen, jó kis teszt lesz. Mert a Rams ellen tényleg tetszetős volt, amit láttunk. Bízom benne, hogy meg tudjuk nehezíteni a Panthers dolgát.