San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 330 — settenke1976@gmail.com
nem vagyok túl ideg emiatt, küzdöttünk, de a Panthers túl sok, nem véletlenül. Q4 7. percéig csak 1 TD volt a difi, aztán Gabi agyfaszt kapott.
pass rush csak nyomokban, futójáték nem volt, Gabbert pedig szörnyen inkonzisztens.

viszont látszozz, hogy még így is jobbak voltunk, mint tavaly a Steelers ellen mikor az első félidőben már vége volt.
sk türelem kell az biztos, egy épülő team vagyunk. viszont Baalke bekaphatná, mert évek óta a playmaker WR-eket nem bírja ledraftolni csak az ACL szakadtakat.
de ha Gabbert így tolja akkor 4. hét már Kap time lehet. de ha megveri a Seattle-t akkor szavam lesz egy darabig 😀
petey
Szihokszot ez a Gabbert? még akkor se ha rookie fokozatra van neki állítva az xboxa.
Egyébként meg teljesen mindegy milyen wr corps van ha nincs aki passzoljon nekik.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 036 — Csodabogár
nem vagyok túl ideg emiatt, küzdöttünk, de a Panthers túl sok, nem véletlenül. Q4 7. percéig csak 1 TD volt a difi, aztán Gabi agyfaszt kapott.
pass rush csak nyomokban, futójáték nem volt, Gabbert pedig szörnyen inkonzisztens.

viszont látszozz, hogy még így is jobbak voltunk, mint tavaly a Steelers ellen mikor az első félidőben már vége volt.
sk türelem kell az biztos, egy épülő team vagyunk. viszont Baalke bekaphatná, mert évek óta a playmaker WR-eket nem bírja ledraftolni csak az ACL szakadtakat.
de ha Gabbert így tolja akkor 4. hét már Kap time lehet. de ha megveri a Seattle-t akkor szavam lesz egy darabig 😀

több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 510
Nah, ha valaki nem értette, miért tilos testvéreknek közös gyereket csinálniuk, az nézzen rá Blaine Gabbertre. Ezért.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Miért nincs 49ers szurkolói oldal? 😕
FBence
valaki elkezdett itt egyszer egyet a fórumról de azóta se hallottam az oldal felőle, lehet mára már abba maradt az updatelés
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Hype-Machine
 www.facebook.com/SANFRANCISCO49ERS/videos/10153728279606875/
több mint 9 éve
doka San Francisco 49ers 111
Húúú, már nagyon várom a meccset. Egész nap ezen gondolkodok, hogy hogyan fog majd alakulni. Nagyon örülnék neki, hogy hasonló módon öljük a futást, mint a Rams ellen. Go Niners!
több mint 9 éve
49ers inactives: QB Christian Ponder, CB Marcus Cromartie, RB DuJuan Harris, DT Tony Jerod-Eddie, OL Anthony Davis, OL John Theus, DT Taylor Hart.

Dorsey és Garnett aktív

több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
FBence
Üdvözlünk itt, otthon vagy 😊
GO NINERS!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
FBence
Facebook csoport van.
több mint 9 éve
FBence San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 5
több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 262
előre ma a 2-0-ért 😀
petey
Trent Brown kiesése és AD concussion miatti inaktivitása miatt újra jön a "kőkemény" MarcusMartin a fal jobb oldalára? vááá...
Josszi
mi történt Lil' Brownnal? 😮 én nem olvastam sehol, hogy ne játszana
picstii
Bocsi.. Andrew Tillert akartam írni.. Copy paste my bad.. 😊
Josszi
Tiller Questionable, fog játszani azt mondják.

ma fogjuk a futást és érjünk oda Camhez, vaamint tudjunk futni és elég jó esélyünk van. nem mondom hogy tuti nyerünk, mert jobbak, szóval egy szoros meccset azért várok. és bízzunk a fiúkban 😊
petey
"csak" denveri vedelem szintjet hozzuk es elegedett leszek 😉
Kell pass rush nagyon majd..

¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
lol maradt kezdő fal emberünk?
Vagy valami jött-ment szurkolót kell beállítani? 😀
több mint 9 éve
előre ma a 2-0-ért 😀
petey
Trent Brown kiesése és AD concussion miatti inaktivitása miatt újra jön a "kőkemény" MarcusMartin a fal jobb oldalára? vááá...
Josszi
picstii
Josszi
Tiller Questionable, fog játszani azt mondják.

ma fogjuk a futást és érjünk oda Camhez, vaamint tudjunk futni és elég jó esélyünk van. nem mondom hogy tuti nyerünk, mert jobbak, szóval egy szoros meccset azért várok. és bízzunk a fiúkban 😊

több mint 9 éve
előre ma a 2-0-ért 😀
petey
Josszi
picstii

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
előre ma a 2-0-ért 😀
petey
Josszi
több mint 9 éve
előre ma a 2-0-ért 😀
petey

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
előre ma a 2-0-ért 😀
petey
jo az uj avatarod 😊
Itt ugy mondanak insha`allah

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
előre ma a 2-0-ért 😀

több mint 9 éve
Végre leesett a buffaloi vezetőségnek is: Greg Roman alkalmatlan OC-nak.
Alabama Niners
egy valamit nem tudok neki megbocsátani még mindig..
2013 SB, Ravens 5 yardos vonalán, 1. LMJ probál futni talán2 yard..
2. és 3. és 4. kísérlet Crabtreenek jobbra rövid passz.. ugyanúgy. miközben a liga akkori egyik legjobb fala és egy bizonyos Frank Gore nevű úriember várná hogy hátha.. de nem!
RIP
Josszi
jól emléxem erre, a hajamat téptem, greg romant én eltiltanám még a kanadai ligától is...
több mint 9 éve
Alabama Niners
2. és 3. és 4. kísérlet Crabtreenek jobbra rövid passz.. ugyanúgy. miközben a liga akkori egyik legjobb fala és egy bizonyos Frank Gore nevű úriember várná hogy hátha.. de nem!
RIP
Josszi
utána a Seattle is megirigyelte ezt a sikert a Pats ellen 😀😀😀
petey
Ott kérem amatőr utánzás történt, egy Lynch futás után második és egyre tán rögtön INT volt, nem élezték ki mint nálunk a makacsék.. Talán több a szívbeteg Seattleben nemtom

¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Alabama Niners
RIP
Josszi
utána a Seattle is megirigyelte ezt a sikert a Pats ellen 😀😀😀

több mint 9 éve
Alabama Niners
RIP

¯\_(ツ)_/¯
több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
több mint 9 éve
Dorsey közel a visszatéréshez. már részt vesz a gyakorlatokban is.
egy nagyon terror DL lesz itt is a visszatértével. Armstead, Dial, Dorsey, Purcell, Buckner, Blair és Ian Williams is ha majd visszajön. sőt Tank is be tud állni akár.
kiderül hogyan muzsikálnak majd év közben. látszik hogy a séma nagyon rendben van, ami ki tudja őket aknázni. simán elit DL lehet.
petey
Azért azzal az utolsó sorral óvatosan. 😀
Coolearie
most miért, egyszer én is el szerettem volna lőni az "elit" szót 😀 itt mindenki elit akinek kicsit jobban megy 😀
petey
Hát még most is elitek lennénk ha tudnánk hozni a '12-'13as formát😀
több mint 9 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Kíváncsi vagyok mire megy ez defense a regnáló MVP ellen, jó kis teszt lesz. Mert a Rams ellen tényleg tetszetős volt, amit láttunk. Bízom benne, hogy meg tudjuk nehezíteni a Panthers dolgát.