San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Blake kezdőként készülődhet a vasárnapi mérkőzésre, VMcD nem is repült a csapattal. Lynch játékára viszont van esély.és ki lesz még TE? Bruce Miller mint szükségmegoldás?
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Blake kezdőként készülődhet a vasárnapi mérkőzésre, VMcD nem is repült a csapattal. Lynch játékára viszont van esély.
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Valahol összefüggés van a sok embert elvesztő offseason és Jimmy kinevezése között. Tényleg egy szerethető ember, de azt nem tudom elképzelni, hogy meccselni tud Arians vagy P.Carroll ellen. Chrystről nem is beszélve.Davist nem is láttuk nagyon 😊 attól még lehet belőle vmi, üljön és tanuljon.Draughn jó, sokkal jobb mint Mike Davis volt.arra céloztam hogy nem volt kinek passzolni és akkor volt tanácstalan.. és hogy ez anno nem Kaep hibája volt szintúgy, igen volt az az ominózus jelenet amikor nem vette észre bal szélen az üres embert.. de az fel lett fújva nem kicsit..
Ami Gabbertet illeti ne felejtsük, hogy leszámítva az utolsó playt a Bears jó volt coverageben. Fangio általában 4 embert küldött és így is tudott nyomást gyakorolni. Nem nagyon emlékszem olyan játékra, ahol nem vett észre üres elkapót.
Az edzőkérdésben egyetértünk, de egyre inkább olyan érzésem van, hogy jövőre is JimmyT lesz.
SFGaben
Josszi
az ominózus Torrey Smith féle dolog. a saját 1 yardoson úgy tűnik csak ez az egy futás volt hívva és nem akarta Kap áthívni az egészet, mert az megint más felállás lehetett volna, ami nem volt megbeszélve a huddleban. azért Kap nem egy PM hogy ő a saját maga OC-ja.
Gabi megérdemli hogy kezdő legyen jövőre ha más nem lesz. de itt annyira homály minden hogy döbbenet.
JimmyT védelmében annyi, hogy nem hinném más csapat is jól jött volna ki egy ennyi embert elvesztő offseason után.
meglátjuk mire megy az O/D a következő meccseken. szerintem egy jó OL és domináns front 7-re vagyunk egy erősebb szezontól. szóval akkor se vágok eret ha ő marad, de ha az bukó lesz akkor repül.
és csak úgy a 16-os pickjeink, nem kevés.
49ers 2016 NFL Draft picks
1. First round: Own pick
2. Second round: Own pick
3. Third round: Own pick
4. Fourth round: Own pick
5. Fourth round: Comp pick (Mike Iupati)
6. Fifth round: Own pick
7. Fifth round: San Diego Chargers (2015 draft-day trade)
8. Fifth round: Comp pick (Perrish Cox)
9. Sixth round: Dallas Cowboys (2015 draft-day trade)
10. Sixth round: Denver Broncos (Vernon Davis trade)
11. Sixth round: Comp pick (Dan Skuta)
12. Sixth round: Comp pick (Frank Gore)
petey
Hogy mi fog történni azt lehetelten megjósolni, valóban ködben van minden, csak kérdőjelek vannak.
Draft pick rengeteg van, remélem sikerül majd egy-két playmakert kiválasztani. Amire kíváncsi leszek, hogy most, hogy van hely a sapka alatt fogunk-e hozni nagyobb nevű FA-t.
több mint 8 éve
Davist nem is láttuk nagyon 😊 attól még lehet belőle vmi, üljön és tanuljon.Draughn jó, sokkal jobb mint Mike Davis volt.arra céloztam hogy nem volt kinek passzolni és akkor volt tanácstalan.. és hogy ez anno nem Kaep hibája volt szintúgy, igen volt az az ominózus jelenet amikor nem vette észre bal szélen az üres embert.. de az fel lett fújva nem kicsit..
Ami Gabbertet illeti ne felejtsük, hogy leszámítva az utolsó playt a Bears jó volt coverageben. Fangio általában 4 embert küldött és így is tudott nyomást gyakorolni. Nem nagyon emlékszem olyan játékra, ahol nem vett észre üres elkapót.
Az edzőkérdésben egyetértünk, de egyre inkább olyan érzésem van, hogy jövőre is JimmyT lesz.
SFGaben
Josszi
az ominózus Torrey Smith féle dolog. a saját 1 yardoson úgy tűnik csak ez az egy futás volt hívva és nem akarta Kap áthívni az egészet, mert az megint más felállás lehetett volna, ami nem volt megbeszélve a huddleban. azért Kap nem egy PM hogy ő a saját maga OC-ja.
Gabi megérdemli hogy kezdő legyen jövőre ha más nem lesz. de itt annyira homály minden hogy döbbenet.
JimmyT védelmében annyi, hogy nem hinném más csapat is jól jött volna ki egy ennyi embert elvesztő offseason után.
meglátjuk mire megy az O/D a következő meccseken. szerintem egy jó OL és domináns front 7-re vagyunk egy erősebb szezontól. szóval akkor se vágok eret ha ő marad, de ha az bukó lesz akkor repül.
és csak úgy a 16-os pickjeink, nem kevés.
49ers 2016 NFL Draft picks
1. First round: Own pick
2. Second round: Own pick
3. Third round: Own pick
4. Fourth round: Own pick
5. Fourth round: Comp pick (Mike Iupati)
6. Fifth round: Own pick
7. Fifth round: San Diego Chargers (2015 draft-day trade)
8. Fifth round: Comp pick (Perrish Cox)
9. Sixth round: Dallas Cowboys (2015 draft-day trade)
10. Sixth round: Denver Broncos (Vernon Davis trade)
11. Sixth round: Comp pick (Dan Skuta)
12. Sixth round: Comp pick (Frank Gore)
több mint 8 éve
Josszi
3 369
Draughn jó, sokkal jobb mint Mike Davis volt.arra céloztam hogy nem volt kinek passzolni és akkor volt tanácstalan.. és hogy ez anno nem Kaep hibája volt szintúgy, igen volt az az ominózus jelenet amikor nem vette észre bal szélen az üres embert.. de az fel lett fújva nem kicsit..
SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Draughn jó, sokkal jobb mint Mike Davis volt.az offense kalap szar volt, ezt a meccset a Bears bukta el.. ami pozitív volt számomra az a depth mélysége, Draughn hozzáállása.Manziel fog kezdeni ellenünk. Jó Hír vagy Nem jó hír?Mint Browns es Niners szurkolo vegig neztem mindket csapat osszes meccset az iden, es most ugy nez ki, hogy a Niners (vagyis mi) vagyunk az eselyesebbek, a def osszeallt valamennyire es az offense is megtalalta az elore iranyt. Jancsika ha epp jozan lesz akkor lehetnek jo megoldasai, az elozo meccseken mar majdnem QB format mutatott. A Browns def szornyu, kar rajuk tobbet vesztegetni a szot...
Coolearie
Csiriba
Szöszit illetően az a futás annyira meglepte a Bears védőket h szájtáátva nézték ahogy becammogott 😀, de, mintha nem merne kockáztatni csak az intet kerüljem el hozzáállás sokszor eredményez túl alul dobott passzokat.. így ez nem fog menni.. sokszor csak nézte ki lehet a célpont... párszor szédelgett Boone és Staley is..
nyertünk igen.. de Chryst és JimT nem lehet megoldás a jövőre nézve..
Josszi
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Smeltert sem látjuk az idén.www.csnbayarea.com/49ers/smelter-remains-non-football-injury-list-rest-season
több mint 8 éve
#49ers have placed TE Garrett Celek on Injured Reserve; re-signed LB Shane Skov.
több mint 8 éve
Schaubnak is van még állása azután amit a végén a houstonban művelt. Amúgy is látva gabbert, hogy nyomta itt simán elfogadnám back upnak ryan mögé.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Szerintem ez nem meglepő. Gabbert szeretne még állást az NFL-ben, ha innen mennie kell, és legalább egy jó backup QB állást bőven talál, ha az itteni szereplése alatt nem megy át turnover gépbe.
több mint 8 éve
Josszi
3 369
az offense kalap szar volt, ezt a meccset a Bears bukta el.. ami pozitív volt számomra az a depth mélysége, Draughn hozzáállása.Manziel fog kezdeni ellenünk. Jó Hír vagy Nem jó hír?Mint Browns es Niners szurkolo vegig neztem mindket csapat osszes meccset az iden, es most ugy nez ki, hogy a Niners (vagyis mi) vagyunk az eselyesebbek, a def osszeallt valamennyire es az offense is megtalalta az elore iranyt. Jancsika ha epp jozan lesz akkor lehetnek jo megoldasai, az elozo meccseken mar majdnem QB format mutatott. A Browns def szornyu, kar rajuk tobbet vesztegetni a szot...
Coolearie
Csiriba
Szöszit illetően az a futás annyira meglepte a Bears védőket h szájtáátva nézték ahogy becammogott 😀, de, mintha nem merne kockáztatni csak az intet kerüljem el hozzáállás sokszor eredményez túl alul dobott passzokat.. így ez nem fog menni.. sokszor csak nézte ki lehet a célpont... párszor szédelgett Boone és Staley is..
nyertünk igen.. de Chryst és JimT nem lehet megoldás a jövőre nézve..
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Edzői stáb továbbra sem meggyőző. Nézve a sorsolást, simán benne van, hogy a hátralévő 4 meccset 2-2-vel, hozzuk és ez lehet, hogy elég lesz Tomsulának még egy évre. Chryst szerintem is gyengusz, érthetetlen hívásai vannak, Torreyt egyáltalán nem tudjuk használni.A Bears tartott játékban minket, de éltünk a lehetőséggel és ez a lényeg. Gabberttel 2-2-re állunk, nekem továbbra is szimpatikus a játékhoz való hozzáállása, nagyon szeretne bizonyítani, élni ezzel a második lehetőséggel. Ha így folytatja jó eséllyel ő lesz 2016-ban is a kezdő QB.igen, ha Gabi hoz egy átlagos szintet akkor nagy eséllyel ő a kezdő és hozunk egy veterán QB-t, és draftolunk egyet a 2-3. körben(Wentz, Hogan). bár ugye minden képlékeny, főleg az edzői stáb. hiába nyerünk továbbra is nagy 0 az egész O.
O line-nak voltak gondjai, azt már-már megszoktuk, hogy MM alulmarad fizikálisan, de tegnap Staleyt is csúnyán megverték kétszer. Tiller megoldás lehet RG-nek, remélem Devyetől elbúcsúzunk az év végén.
Pass rush nem nagyon volt, nem lepődnék meg, ha a drafton prioritás lenne ennek az orvoslása.
TE poszton pedig lassan elfogyunk, jelenleg Bell az egyetlen bevethető játékosunk.
SFGaben
petey
Szerkesztette: SFGaben
több mint 8 éve
A Bears tartott játékban minket, de éltünk a lehetőséggel és ez a lényeg. Gabberttel 2-2-re állunk, nekem továbbra is szimpatikus a játékhoz való hozzáállása, nagyon szeretne bizonyítani, élni ezzel a második lehetőséggel. Ha így folytatja jó eséllyel ő lesz 2016-ban is a kezdő QB.igen, ha Gabi hoz egy átlagos szintet akkor nagy eséllyel ő a kezdő és hozunk egy veterán QB-t, és draftolunk egyet a 2-3. körben(Wentz, Hogan). bár ugye minden képlékeny, főleg az edzői stáb. hiába nyerünk továbbra is nagy 0 az egész O.
O line-nak voltak gondjai, azt már-már megszoktuk, hogy MM alulmarad fizikálisan, de tegnap Staleyt is csúnyán megverték kétszer. Tiller megoldás lehet RG-nek, remélem Devyetől elbúcsúzunk az év végén.
Pass rush nem nagyon volt, nem lepődnék meg, ha a drafton prioritás lenne ennek az orvoslása.
TE poszton pedig lassan elfogyunk, jelenleg Bell az egyetlen bevethető játékosunk.
SFGaben
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
A Bears tartott játékban minket, de éltünk a lehetőséggel és ez a lényeg. Gabberttel 2-2-re állunk, nekem továbbra is szimpatikus a játékhoz való hozzáállása, nagyon szeretne bizonyítani, élni ezzel a második lehetőséggel. Ha így folytatja jó eséllyel ő lesz 2016-ban is a kezdő QB. O line-nak voltak gondjai, azt már-már megszoktuk, hogy MM alulmarad fizikálisan, de tegnap Staleyt is csúnyán megverték kétszer. Tiller megoldás lehet RG-nek, remélem Devyetől elbúcsúzunk az év végén.
több mint 8 éve
Hát én pont, hogy a sok hozzászólásból tudtam, hogy nyertünk. Tegnap nem tudtam megnézni a meccset. Kerülök ilyenkor minden olyan oldalt, ahol az eredményt láthatom. Reggel az emailjeimet néztem, feliratkozás miatt látom, hogy tizenvalahány hozzászólás a topikunkon. Na mondom vagy lenullázott minket a Bears és történelmi mészárlás volt, vagy nyertünk. Bár inkább ez utóbbira gondoltam.Egyébként a pikszikszig közünk nem volt a meccshez 3andoutoltunk zsinorban. Amikor kihagytuk az extraopontot gondoltam, nehogy ezen múljon, majdnem bejött. Védelem rohadt nagyot játszott, folyamatosan a félpályáról indultak. Ez mellett kurva mázlink is volt, a ST TD-jüket egy sztem felesleges balfasz holdingért visszafújták, missed FG-ok. stb. De ha kikaptunk volna akkor is megint végre egy meccs volt ahol pariban voltunk, és nem az első negyedben már elment meccset kellett végigszenvedni. Meg amennyit szoptunk az ofszezonban és idén, ránk fért egy kis mázli. És lássatok csodát a "liga alja" "fostaliga" niners a következő meccsen nem underdog! Hát akkor GO NINERS!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
braxa88
12 534
gondolom Bazzanitól származik 😀Most, hogy nyertünk kevesebb a hozzászólás a fórumon...bezzeg, ha kikapunk......"a győzelmet nem kell magyarázni" - ősi dakota mondás 😊
Kihal a topic, ha megverjük a Brownst? 😊
Alabama Niners
"ha kikapunk, bárkit lehet hibáztatni" - nem olyan ősi, detroiti mondás
Löfli
több mint 8 éve
Most, hogy nyertünk kevesebb a hozzászólás a fórumon...bezzeg, ha kikapunk......"a győzelmet nem kell magyarázni" - ősi dakota mondás 😊
Kihal a topic, ha megverjük a Brownst? 😊
Alabama Niners
"ha kikapunk, bárkit lehet hibáztatni" - nem olyan ősi, detroiti mondás
több mint 8 éve
Most, hogy nyertünk kevesebb a hozzászólás a fórumon...bezzeg, ha kikapunk......Kihal a topic, ha megverjük a Brownst? 😊
több mint 8 éve
Manziel fog kezdeni ellenünk. Jó Hír vagy Nem jó hír?Mint Browns es Niners szurkolo vegig neztem mindket csapat osszes meccset az iden, es most ugy nez ki, hogy a Niners (vagyis mi) vagyunk az eselyesebbek, a def osszeallt valamennyire es az offense is megtalalta az elore iranyt. Jancsika ha epp jozan lesz akkor lehetnek jo megoldasai, az elozo meccseken mar majdnem QB format mutatott. A Browns def szornyu, kar rajuk tobbet vesztegetni a szot...
Coolearie
több mint 8 éve
Manziel fog kezdeni ellenünk. Jó Hír vagy Nem jó hír?
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Grat skacok... Ez olyan tipikusan Bearsos volt... Faxom Gould több mint 4 millát visz el a sapiból... Az első 15 kísérlete 100%. -ős volt... Azóta rengeteget hibázik fontos szitukban... Amikor ott vagyunk a küszöbön hogy egál legyen a mérleg, akkor mindig elbaszunk valamit, 8 meccsükön is kevesebb mint 7 pont döntött ( jobbára inkább 3 vagy az alatt...), de mindig olyanokon mennek el meccsek hogy lebontanád 2 kézzel a szobát...Legalább nem az utolsó pillanatban buktunk el a PO esélyt hanem most, így tán jobb mintha a végén kellett volna bazmegolni 😊
több mint 8 éve
Colin Kaepernick sat down with GM Trent Baalke this week & discussed, among other things, FA targets for 2016. Kap in their plans.www.ninersnation.com/2015/12/6/9856838/49ers-expressed-interest-in-bringing-back-colin-kaepernick-next-season
Úgy néz ki Kaepernick-nek tényleg új csapat után kell nézni!
Béczkó
több mint 8 éve
az idén kevesebbért is rúgtak már ki rúgót, ez nagyon csúnya mellé volt. Ráadásul nem is az első a meccsen...mellérúgta ölég randána meccs végén a FG-t ki blokkolta? Vagy csak simán mellé rúgta Gould?Gabbert 4 president?igen. az akaratával kétszer is eltérítette a Bears FG-jait.
ThundersNFL
petey
Alabama Niners
petey
több mint 8 éve
azt láttam, csak nem volt túl jó a stream és azt nem tudtam mi/ki volt az oka a mellérúgásnak.mellérúgta ölég randána meccs végén a FG-t ki blokkolta? Vagy csak simán mellé rúgta Gould?Gabbert 4 president?igen. az akaratával kétszer is eltérítette a Bears FG-jait.
ThundersNFL
petey
Alabama Niners
petey