San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 8 éve
Josszi
3 369
szép volt Mcdropdonald.. Oline, és RZ defense... 😕mazo powa rulz, most kezdem néznimég nem láttam csak az első negyedet.. érdemes megnéznem a másik 3-at? 😀remélem nem vársz választ 😊
Josszi
petey
Josszi
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Nem láttam az elejétől a meccset, de igaz, hogy Devey megint kezdő volt? Félig üres stadion, nézhetetlen produkció, totál káosz, elképzelés semmi. Kell még valami hozzá, hogy leváltsák ezt a stábot?
több mint 8 éve
Nekem az osszefoglalo is eleg volt. Mintha egy amerikai foci parodiat neztem volna...mazo powa rulz, most kezdem néznimég nem láttam csak az első negyedet.. érdemes megnéznem a másik 3-at? 😀remélem nem vársz választ 😊
Josszi
petey
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 369
mazo powa rulz, most kezdem néznimég nem láttam csak az első negyedet.. érdemes megnéznem a másik 3-at? 😀remélem nem vársz választ 😊
Josszi
petey
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
még nem láttam csak az első negyedet.. érdemes megnéznem a másik 3-at? 😀remélem nem vársz választ 😊
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 369
még nem láttam csak az első negyedet.. érdemes megnéznem a másik 3-at? 😀
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
No akkor..A Chelsea már megtette azt amit nekünk is megkéne.
több mint 8 éve
a csapatunk röviden:www.failking.com/img1/1275-skateboard-dad-fail_o.gif
az edzés meg valahogy így zajlik:
Szerkesztette: petey
több mint 8 éve
Josszi
3 369
csodálom senki nem írta be azt az erős pletykát, hogy feszegetik a franchise eladását Larry Ellisonnak(Oracle vezér volt)minek linkelni?.. nehogy elijesszük 😀
bár nem lesz igaz, ezért pletyka, de hátha....
profootballtalk.nbcsports.com/2015/12/16/speculation-emerges-of-a-49ers-sale/
petey
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
amúgy mi a picsa tartott amíg Tiller lett a kezdő G? Top 5 a LigábanKi kellett szorítani a kezdőből egy korszakos zsenit, egy tubaművészt.
pbs.twimg.com/media/CWW9u6IUsAED0rb.png
petey
több mint 8 éve
van az a pénz. na most 3+ milliáriárd már az a pénz...de szerintem úgysem fog ez megtörténni a közeljövőben. ezért pletyka.csodálom senki nem írta be azt az erős pletykát, hogy feszegetik a franchise eladását Larry Ellisonnak(Oracle vezér volt)Túl sok ok ez esetben nem lenne ekkora rombolásra, pedig itt az megy. Ha el akarnám adni az autómat, előtte nem építenék egy garázst, majd törném össze a kocsit... 😕
petey
red6t6
több mint 8 éve
red6t6
988
csodálom senki nem írta be azt az erős pletykát, hogy feszegetik a franchise eladását Larry Ellisonnak(Oracle vezér volt)Túl sok ok ez esetben nem lenne ekkora rombolásra, pedig itt az megy. Ha el akarnám adni az autómat, előtte nem építenék egy garázst, majd törném össze a kocsit... 😕
petey
több mint 8 éve
amúgy mi a picsa tartott amíg Tiller lett a kezdő G? Top 5 a Ligábanpbs.twimg.com/media/CWW9u6IUsAED0rb.png
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
csodálom senki nem írta be azt az erős pletykát, hogy feszegetik a franchise eladását Larry Ellisonnak(Oracle vezér volt)
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
csodálom senki nem írta be azt az erős pletykát, hogy feszegetik a franchise eladását Larry Ellisonnak(Oracle vezér volt)bár nem lesz igaz, ezért pletyka, de hátha....
több mint 8 éve
Szóval miért is voltunk olyan lelketlenek a pályán? Nem azért mert Browns nem engedett minket játszani, egyszerűen mert csak le kellett játszani a meccset. Szerintem kb ez a hozzáállás várható a szezon hátralévő részére, és még egy pár zakó is, nehogy megfázzon JimmiTí. A magyarázat szerintem erre az, hogy az állása relatíve biztonságban van, így a stáb többi tagjának is, a játékosoknak nincs motivációja, csak az, hogy lehozzák a szezont sérülés nélkül, és Boone esete után erre még jobban fognak figyelni, mert jövőre is pályára akarnak lépni és jövőre is akarnak pár millát keresni. A tulaj nem forszírozza a jobb játékot (mert egy férfi nemi szerv) és meg van már neki az előkelő draft pozíció, ami nagyon tetszik neki. Így a csapat olcsón üzemeltethető, van nyeri bőven. Ergo senkinek sem érdeke, hogy nyerjünk. Ja várjunk csak, mi lesz a szurkolókkal? Ki nem szarja le??? Ők a faithful szurkoló sereg akik mindig is a csapat mellett lesznek, megveszik az új mezeket, sapikat, söröket, stbiket. A kör bezárult. Az intelligensebb szurkolók lázadnak, levelet irkálnak, repülőn hirdetnek, hangot adnak a tiltakozásuknak, hogy bizony át lettünk verve fiatal barátaim. Majd vége a szezonnak, lenyugodnak, elkezdenek reménykedni, hogy jövőre bizony majd jobb lesz...legalább Yorkék előtt történt a vasárnapi csoda 😀 ugye Ohio-i az egész díszes kompánia és ott volt az egész pereputty. bárcsak láttam volna az arcukat...
Csiriba
innentől nincs kétség, mennie kell a stábnak, ha van gerince Jednek.
i.gifntext.com/ImaginativeTastyGoldenretriever.gif
több mint 8 éve
Szóval miért is voltunk olyan lelketlenek a pályán? Nem azért mert Browns nem engedett minket játszani, egyszerűen mert csak le kellett játszani a meccset. Szerintem kb ez a hozzáállás várható a szezon hátralévő részére, és még egy pár zakó is, nehogy megfázzon JimmiTí. A magyarázat szerintem erre az, hogy az állása relatíve biztonságban van, így a stáb többi tagjának is, a játékosoknak nincs motivációja, csak az, hogy lehozzák a szezont sérülés nélkül, és Boone esete után erre még jobban fognak figyelni, mert jövőre is pályára akarnak lépni és jövőre is akarnak pár millát keresni. A tulaj nem forszírozza a jobb játékot (mert egy férfi nemi szerv) és meg van már neki az előkelő draft pozíció, ami nagyon tetszik neki. Így a csapat olcsón üzemeltethető, van nyeri bőven. Ergo senkinek sem érdeke, hogy nyerjünk. Ja várjunk csak, mi lesz a szurkolókkal? Ki nem szarja le??? Ők a faithful szurkoló sereg akik mindig is a csapat mellett lesznek, megveszik az új mezeket, sapikat, söröket, stbiket. A kör bezárult. Az intelligensebb szurkolók lázadnak, levelet irkálnak, repülőn hirdetnek, hangot adnak a tiltakozásuknak, hogy bizony át lettünk verve fiatal barátaim. Majd vége a szezonnak, lenyugodnak, elkezdenek reménykedni, hogy jövőre bizony majd jobb lesz...
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Alex Boone (MCL sprain) out for the season! Top FA írják!
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
És már nem csak itt:..ez nem újdonság, már régóta tudjuk, ez az egy dolog amiben mindenki egyetért...legalábbis itt ezen a fórumon.Rossz kezekben van a csapat. El tudod képzelni, hogy egy komoly edző csapata ilyen produkcióval álljon elő? Kikapni is sokféleképp lehet, ha azt látod, hogy megszakadnak a pályán és jobb az ellenfél akkor azt elfogadod. De így, lélektelenül? Biztos, hogy nincs rend a fejekben, káosz van, rosszul felkészített csapat vagyunk.Ez nagyon kilátástalan játék volt, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki látja itt a fejlődést. Ha van egy-egy jobban sikerül mérkőzés, akkor utána tuti bukó jön. Komolyan olyan érzésem van, hogy egy nyert mérkőzés után elhiszik, hogy nem is vagyunk olyan rosszak. 9 engedett sack - nem lebecsülve őket - a Browns ellen. Tényleg odatette magát edző, játékos 100%-ban? Rácsap ilyenkor valaki az asztalra, hogy ez egy fos, lélektelen játék volt? Vagy csak ölelgetjük egymást, játékost, koordinátort, filmet elemzünk, értékelünk. Komolyan érdekelne, hogy mi volt a terv tegnap. Ha nem fog változni a stáb akkor tartok tőle, ez még nem a gödör alja. És hiába fogunk elöl draftolni, ha nem lesz megfelelő mentora a fiatal játékosoknak akkor az semmit sem ér, nem fogják megváltani a világot. Ide komoly szakember brigád kellene, aki a sok fiatalt a helyes úton tartja, de ez sajnos egyre inkább az álom kategória. Marad a tutyi-mutyi, 3. és hosszú, meg a sok punt.szerintem itt volt egy tudatos vereség a jó draft poziért.. vagy miért nem tették oda magukat többen a csapatból?
SFGaben
Josszi
SFGaben
Alabama Niners
www.ninersnation.com/2015/12/14/10106598/get-rid-of-the-49ers-coaching-staff-please
több mint 8 éve
..ez nem újdonság, már régóta tudjuk, ez az egy dolog amiben mindenki egyetért...legalábbis itt ezen a fórumon.Rossz kezekben van a csapat. El tudod képzelni, hogy egy komoly edző csapata ilyen produkcióval álljon elő? Kikapni is sokféleképp lehet, ha azt látod, hogy megszakadnak a pályán és jobb az ellenfél akkor azt elfogadod. De így, lélektelenül? Biztos, hogy nincs rend a fejekben, káosz van, rosszul felkészített csapat vagyunk.Ez nagyon kilátástalan játék volt, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki látja itt a fejlődést. Ha van egy-egy jobban sikerül mérkőzés, akkor utána tuti bukó jön. Komolyan olyan érzésem van, hogy egy nyert mérkőzés után elhiszik, hogy nem is vagyunk olyan rosszak. 9 engedett sack - nem lebecsülve őket - a Browns ellen. Tényleg odatette magát edző, játékos 100%-ban? Rácsap ilyenkor valaki az asztalra, hogy ez egy fos, lélektelen játék volt? Vagy csak ölelgetjük egymást, játékost, koordinátort, filmet elemzünk, értékelünk. Komolyan érdekelne, hogy mi volt a terv tegnap. Ha nem fog változni a stáb akkor tartok tőle, ez még nem a gödör alja. És hiába fogunk elöl draftolni, ha nem lesz megfelelő mentora a fiatal játékosoknak akkor az semmit sem ér, nem fogják megváltani a világot. Ide komoly szakember brigád kellene, aki a sok fiatalt a helyes úton tartja, de ez sajnos egyre inkább az álom kategória. Marad a tutyi-mutyi, 3. és hosszú, meg a sok punt.szerintem itt volt egy tudatos vereség a jó draft poziért.. vagy miért nem tették oda magukat többen a csapatból?
SFGaben
Josszi
SFGaben
több mint 8 éve
SFGaben
1 076
Rossz kezekben van a csapat. El tudod képzelni, hogy egy komoly edző csapata ilyen produkcióval álljon elő? Kikapni is sokféleképp lehet, ha azt látod, hogy megszakadnak a pályán és jobb az ellenfél akkor azt elfogadod. De így, lélektelenül? Biztos, hogy nincs rend a fejekben, káosz van, rosszul felkészített csapat vagyunk.Ez nagyon kilátástalan játék volt, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki látja itt a fejlődést. Ha van egy-egy jobban sikerül mérkőzés, akkor utána tuti bukó jön. Komolyan olyan érzésem van, hogy egy nyert mérkőzés után elhiszik, hogy nem is vagyunk olyan rosszak. 9 engedett sack - nem lebecsülve őket - a Browns ellen. Tényleg odatette magát edző, játékos 100%-ban? Rácsap ilyenkor valaki az asztalra, hogy ez egy fos, lélektelen játék volt? Vagy csak ölelgetjük egymást, játékost, koordinátort, filmet elemzünk, értékelünk. Komolyan érdekelne, hogy mi volt a terv tegnap. Ha nem fog változni a stáb akkor tartok tőle, ez még nem a gödör alja. És hiába fogunk elöl draftolni, ha nem lesz megfelelő mentora a fiatal játékosoknak akkor az semmit sem ér, nem fogják megváltani a világot. Ide komoly szakember brigád kellene, aki a sok fiatalt a helyes úton tartja, de ez sajnos egyre inkább az álom kategória. Marad a tutyi-mutyi, 3. és hosszú, meg a sok punt.szerintem itt volt egy tudatos vereség a jó draft poziért.. vagy miért nem tették oda magukat többen a csapatból?
SFGaben
Josszi
több mint 8 éve
a játékosokat hol érdekli a draft pozíció?Ez nagyon kilátástalan játék volt, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki látja itt a fejlődést. Ha van egy-egy jobban sikerül mérkőzés, akkor utána tuti bukó jön. Komolyan olyan érzésem van, hogy egy nyert mérkőzés után elhiszik, hogy nem is vagyunk olyan rosszak. 9 engedett sack - nem lebecsülve őket - a Browns ellen. Tényleg odatette magát edző, játékos 100%-ban? Rácsap ilyenkor valaki az asztalra, hogy ez egy fos, lélektelen játék volt? Vagy csak ölelgetjük egymást, játékost, koordinátort, filmet elemzünk, értékelünk. Komolyan érdekelne, hogy mi volt a terv tegnap. Ha nem fog változni a stáb akkor tartok tőle, ez még nem a gödör alja. És hiába fogunk elöl draftolni, ha nem lesz megfelelő mentora a fiatal játékosoknak akkor az semmit sem ér, nem fogják megváltani a világot. Ide komoly szakember brigád kellene, aki a sok fiatalt a helyes úton tartja, de ez sajnos egyre inkább az álom kategória. Marad a tutyi-mutyi, 3. és hosszú, meg a sok punt.szerintem itt volt egy tudatos vereség a jó draft poziért.. vagy miért nem tették oda magukat többen a csapatból?
SFGaben
Josszi
Biztos volt oka, amiért ennyire gyengék voltak, de aligha a draft pozíció.