San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Remélem itt meg is áll a végkiárusítás, és pl Staleyt nem vágjuk hozzá valakihez egy pár zokniért meg egy fél rohadt banánért. A Davis-trade várható volt, én igazából örülök is neki, de többet tényleg ne, légyszi srácok.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Vernon Davis + a frisco 2016-os 7. köröse = Denver 6. köröse 2016-ban és 6. köröse 2017-ben.Tehát cseréltetek 2017-ben 7. körből a hatodikba és kaptatok egy 6. kört a következő drafton.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Ezeket kapja a Niners, igen, csak azt lehagytam hogy Davies+2016.7körJa és még Davis mellé egy 7.kört is hozzácsapott a Niners.nem idei 6. és 7., meg jövő évi 6. körért ment?
Coolearie
Alabama Niners
több mint 9 éve
Ja és még Davis mellé egy 7.kört is hozzácsapott a Niners.nem idei 6. és 7., meg jövő évi 6. körért ment?
Coolearie
több mint 9 éve
Ja és még Davis mellé egy 7.kört is hozzácsapott a Niners.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Lol, de le lettem hülyézve, mikor azt mondtam, hogy jó, ha jön egy 5.kör érte.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
leírjuk ezt az évet ahogy látom...felkészül: Belldozer
több mint 9 éve
Here we go: 49ers trading TE Vernon Davis to Denver for 6th- and 7th-round picks this year, and a 6th-round pick in 2017, sources tell ESPN.Adam Schefter 10 perce írta ki.
több mint 9 éve
szerintem a Ravensnek jó esélye van 1/1-re. de ettől függetlenül a Texans és a Browns is QB need csapat.Mind1 Jared Goff nagyeséllyel lehet 1. QB a drafton. Jó lehet ide. Vagy LynchCsak nehogy a Texans legyen az 1/1-es mert nekik is QB kell.
Coolearie
he7edik
mondom, erősen attól függ ki lesz a GM is, ha már elkezdün kelőlről mindent. ha....
Lynchet szívesen látnám.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
dailysnark.com/49ers-fans-put-colin-kaepernick-sale-amazon/hülyék..... XD
XDD
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Armstead kapott kemény 14 snapet. Ki érti ezt ??csak amit szajkóztam.. miért nem lehet Thomast, Silbermant és a többieket is kipróbálni végre?
SFGaben
mi a jobb teszt mint egy éles meccs, azzal nem ér fel a camp meg az edzés meg a preaseson..
tessék elemezzék a dolgokat, és derüljön ki hova kell majd húzni tavasszal..
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
profootballtalk.nbcsports.com/2015/11/02/49ers-coach-says-hes-evaluating-everyone-including-colin-kaepernick/Kezdhetne magaval es az edzoivel...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Mind1 Jared Goff nagyeséllyel lehet 1. QB a drafton. Jó lehet ide. Vagy LynchCsak nehogy a Texans legyen az 1/1-es mert nekik is QB kell.
Coolearie
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Tudta mit valal es szep penzt kap erte, es nem hiszem hogy kenyszeritettek. Nem sajnalom..Tomsula sem fogja megélni a következő preseasont már, Kaepel együtt.Nehéz irigyelni, elég szar egy feladatot kapott.
Coolearie
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Tomsula sem fogja megélni a következő preseasont már, Kaepel együtt.Nehéz irigyelni, elég szar egy feladatot kapott.
Coolearie
több mint 9 éve
Josszi
3 368
köszi48és ilyenkor is 24 órájuk van szerződtetni?ha claimelik, nincs beleszólása, menni kell.Gaskin-t ne oltsuk, szegény nem tehet róla, hogy Hayne-t rakta ki Baalke vagy akinek a dolga volt ez.Biztos megegyeztek, ki ne akarna egy ilyen identitastudattal rendelkezo csapatban jatszani, foleg, ha adott esetben olyan senkihazi, nulla csapatok claimelnek, mint egy Seahawks
Biztos megegyeztek Hayne-nel a háttérben, hogy nem megy el máshova....vagy nem.
Alabama Niners
dankodavid
ha nem, akkor ő dönt melyik PS-be ír alá.
Höri
Josszi
Höri
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Tomsula sem fogja megélni a következő preseasont már, Kaepel együtt.
több mint 9 éve
A tegnapi meccs borzalmas volt, mindennek a legalja. Szó szerint fájt nézni amit (nem) csinált a a csapat.Engem már az sem érdekel ki tehet erről csak változzon meg valami gyökeresen jövőre!!!
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Armstead kapott kemény 14 snapet. Ki érti ezt ??
több mint 9 éve
... emlékeztek még, amikor azon hecceltük egymást, hogy melyikünk nyeri az NFC-t?21 hónapja történt... 😕
Jó Frisco nélkül nincs jó Seahawks... Mindig elcsodálkozom, hogy jól fizetett, magukat kompetensnek tartó emberek, hogy el tudnak
2 éve azt gondoltam 4-5 évre meghatározzuk a ligát. Szar ezt látni! 😕
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
FA RB Ben Tate is working out for the 49ers tomorrow, source said.
több mint 9 éve
The boy king has decimated our team by pushing out a real head coach and replacing him with the water boy. The smart ones,seeing what was coming, bailed early. Well you got what you wanted Jeddy. This is truly your team now. Enjoy!!!.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
ha ma este 10-ig nem klémeli senki akkor visszahozzuk PS-be. elvileg. már kötve hiszek bármit is ezek után48és ilyenkor is 24 órájuk van szerződtetni?ha claimelik, nincs beleszólása, menni kell.Gaskin-t ne oltsuk, szegény nem tehet róla, hogy Hayne-t rakta ki Baalke vagy akinek a dolga volt ez.Biztos megegyeztek, ki ne akarna egy ilyen identitastudattal rendelkezo csapatban jatszani, foleg, ha adott esetben olyan senkihazi, nulla csapatok claimelnek, mint egy Seahawks
Biztos megegyeztek Hayne-nel a háttérben, hogy nem megy el máshova....vagy nem.
Alabama Niners
dankodavid
ha nem, akkor ő dönt melyik PS-be ír alá.
Höri
Josszi
Höri