San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 9 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Még mindig nincs megállapodás Kaepernickről. A Broncos szerint 4. körös cetlit ér(ami idén egyébként nincs nekik, csak comp), amit kevésnek tart a 49ers. Ez olyan szempontból érthető, hogy a Browns a 3. körösét ajánlotta, ami ráadásul sokkal közelebb van a Broncos 2. köröséhez. Viszont a Browns és Kaep között egyelőre nincs megállapodás. Azt gondolom mindenkinek jobb lenne, ha a következő szezont máshol kezdené, de jelen állás szerint az sem kizárt, hogy maradni fog.SFGaben
pedig elkene fogadni, kb pont annyit is. apr. elso napja utan ugyis repul a csapattol(remelhetoleg), mert annyi penzert holdernek lenni nagy luxus..
Vegita
Nem fogják elküldeni, bőven belefér a bére a fizetési plafon alá. Addig lehet érte kapni bármit, míg szerződés alatt van. Ha marad "versenyezni" fog a kezdő pozícióért. Versenyezni idézőjelben, mert hold out inkább kinéz a részéről, főleg ha igazak a hírek és tényleg menni akar. Igazából most senkinek nem sürgős, minden fél várakozó állásponton van. Lehet, hogy pl Fritzpatrick majdani aláírása fogja kimozdítani jelenlegi állapotából a helyzetet.
SFGaben
hát jah, kb most az április 4.-ei offseason edzésekig csend lesz, ugye ki bukkan fel, ki nem? illetve Kap elsejei állapota.
szóval nem lesz itt semmi nagyon.
Baalke elment megnézni az UCLA Pro Dayre Jacket.
amúgy nem lenne meglepő ha kijönnénk a 10-ből pár extra 3. körösért. kérdés megérné-e?
petey
Én őt nagyon bírom, meg Jaylon Smith-t is. Nagy szerencsétlenség a sérülésük, főleg Jayloné. Ha az irányító kérdést nem veszem figyelembe, sztem a legnagyobb szükségünk pass rusherre lenne. 3-4 OLB-ből nem tűnik túl erősnek ez a class, még ha Bosát figyelembe is vesszük. De ő egyébként sem lesz már bent. WR-t sem érdemes idén ilyen magasan húzni. Elképzelhető, hogy mozgunk hátrafelé, nem lenne meglepő, csalódott sem lennék.
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 035 — Csodabogár
Még mindig nincs megállapodás Kaepernickről. A Broncos szerint 4. körös cetlit ér(ami idén egyébként nincs nekik, csak comp), amit kevésnek tart a 49ers. Ez olyan szempontból érthető, hogy a Browns a 3. körösét ajánlotta, ami ráadásul sokkal közelebb van a Broncos 2. köröséhez. Viszont a Browns és Kaep között egyelőre nincs megállapodás. Azt gondolom mindenkinek jobb lenne, ha a következő szezont máshol kezdené, de jelen állás szerint az sem kizárt, hogy maradni fog.SFGaben
pedig elkene fogadni, kb pont annyit is. apr. elso napja utan ugyis repul a csapattol(remelhetoleg), mert annyi penzert holdernek lenni nagy luxus..
Vegita
Nem fogják elküldeni, bőven belefér a bére a fizetési plafon alá. Addig lehet érte kapni bármit, míg szerződés alatt van. Ha marad "versenyezni" fog a kezdő pozícióért. Versenyezni idézőjelben, mert hold out inkább kinéz a részéről, főleg ha igazak a hírek és tényleg menni akar. Igazából most senkinek nem sürgős, minden fél várakozó állásponton van. Lehet, hogy pl Fritzpatrick majdani aláírása fogja kimozdítani jelenlegi állapotából a helyzetet.
SFGaben
hát jah, kb most az április 4.-ei offseason edzésekig csend lesz, ugye ki bukkan fel, ki nem? illetve Kap elsejei állapota.
szóval nem lesz itt semmi nagyon.
Baalke elment megnézni az UCLA Pro Dayre Jacket.
amúgy nem lenne meglepő ha kijönnénk a 10-ből pár extra 3. körösért. kérdés megérné-e?

több mint 9 éve
Vegita
több mint 9 éve
Vegita San Francisco 49ers 363

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 330 — settenke1976@gmail.com
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig "várok" arra a bizonyos bejelentésre..😕 (Willis)
Coolearie
azert addig fel labon nem allnek a helyedben 😀
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 462 — . . .
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig "várok" arra a bizonyos bejelentésre..😕 (Willis)
több mint 9 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
Gábor
le is vették :/
petey
kár 😕 pedig jó volt

több mint 9 éve
Gábor
le is vették :/

több mint 9 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
 www.youtube.com/watch?v=E3KuKvqxgW8

több mint 9 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Az előző szezon 49erses MVP-je, Phil Dawson marad még egy évre
örülünk az öreg kopasznak
több mint 9 éve
Még mindig nincs megállapodás Kaepernickről. A Broncos szerint 4. körös cetlit ér(ami idén egyébként nincs nekik, csak comp), amit kevésnek tart a 49ers. Ez olyan szempontból érthető, hogy a Browns a 3. körösét ajánlotta, ami ráadásul sokkal közelebb van a Broncos 2. köröséhez. Viszont a Browns és Kaep között egyelőre nincs megállapodás. Azt gondolom mindenkinek jobb lenne, ha a következő szezont máshol kezdené, de jelen állás szerint az sem kizárt, hogy maradni fog.
Továbbra is egy szem FA érkezett Thad Lewis, nagy mozgásra nem is lehet számítani. A 12 pickből fogunk építkezni a drafton, remélhetőleg sikerül a jövő csapatának egy-két alapemberét megtalálni. Köréjük és a jelenlegi fiatalok köré pedig lehet majd jövőre tovább építkezni FA piacon, a pénzünk meg lesz hozzá.
több mint 9 éve
Jöjjön Tebow, én aztmondom.
Coolearie
Így van egy jó holder sosem rossz! 😀
több mint 9 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Coolearie
Mi is szeretnénk 😊 Persze semmi hátsószándék nélkül 😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Laurainitis jön vizitre ide is.

Kapért meg adna a Browns egy 3. kört ha belemenne a fizucsökkentésbe.
petey
Lauranitaistzadziki jöhetne egy kis boostnak a csapathoz. Dande meg kiírta már a kaep dolgot😊
több mint 9 éve
Laurainitis jön vizitre ide is.

Kapért meg adna a Browns egy 3. kört ha belemenne a fizucsökkentésbe.

több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Phil Dawson egy évre visszatér.
Fucu
kell az öreg kopasz!
több mint 9 éve
Viszont Kaep 3.körért mehet a Brownsba ha sikerül szerződést átalakítani.
dande
Ennyit realisnak tartok erte, tekintve, hogy mi el akarjuk passzolni, nekik meg nagyon kell egy QB
több mint 9 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Phil Dawson egy évre visszatér.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 933 — Így remélem megfelelek nektek.....
Viszont Kaep 3.körért mehet a Brownsba ha sikerül szerződést átalakítani.
több mint 9 éve
kaptunk 4 comp. picket. így 12 lesz idén. ebben nagy mágus Baalke. és nem robbantunk bankot idén a FA piacon, hanem drafról építkezünk. ez papíron jól hangzik. ha sikerül Kapet elsózni a Barnáknak akkor 99% a QB draft.
petey
...és Sanchez-t is megúsztuk, tehát már sikeres az FA szezonunk! 😊
Alabama Niners
Mar csak RG3-at kellene es teljesulhet az almunk 😀
több mint 9 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
kaptunk 4 comp. picket. így 12 lesz idén. ebben nagy mágus Baalke. és nem robbantunk bankot idén a FA piacon, hanem drafról építkezünk. ez papíron jól hangzik. ha sikerül Kapet elsózni a Barnáknak akkor 99% a QB draft.
petey
...és Sanchez-t is megúsztuk, tehát már sikeres az FA szezonunk! 😊
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Nem értem amúgy ezt, nem egy elit irányító Kap, még csak nem is jó, átlag alja szvsz, de az amikor olyanokat olvasok, hogy inkább Geno Smith mint ő, meg, hogy nem szurkol valaki utána a csapatnak, ha oda megy, meg hasonlók komolyan mi a ...?
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 630 — Believelander
Látva milyen árak röpködnek és kevesellenék egy 2. körös picket! Alex Smith-t ennyiért nyomtuk el, ami akkor jó ár volt nekünk (végül a Chiefs-nek is), de érte nem volt ekkora a kaparás. A Denver első körösét elfogadnám érte!
Alabama Niners
Alexert ketto masodik kort adott a Chiefs.

Azonban Alexejevics egy tradicionalis QB, aki akkor jo formaban volt, sok hanyattatott szezon utan. Illetve o tisztan West Coast iranyito protipus, amiReidnek kellett.
Azert engedtek el megis innen, mert Kaepben hittek. Ket kezdo QB pedig luxus, az ara sokkal jobban jott. Kaepnek is jobb volt ugy, Alexnek is, mindket csapatnak, mindenki boldog.

Jelenleg kevesbe hisz barki is Kaepben annyira mint akkor, beleertve a niners vezerkarat is. Illetve o minden csak nem tradicionalis QB. Ami nem lenne gond, ha abban amit tud, stabilan jo lett volna. Csakhogy ez nincs igy, ugyhogy most eleg lutri mit is fog nyujtani. Egy olyan tamadosemaban, ami nem is mukodik annyira jol, mint akkoriban hittek (nemcsak itt, tobben probalkoztak valtozo merteku sikerrel, azonban remenyteljesnek tunt az irany.)
En nem latom, hogy akarcsak ugyanazt az arat is barkinek megerne megfizetni.
ulpianus
Ha valaki tudja mi volt a helyzet amikor Alex-Kaep csere megtörtént, akkor az egyik én vagyok.
Teljesen tisztában is vagyok mindkettő tudásával és eddigi teljesítményével, Alex meccseinek 70%-át Kaep meccseinek 100%-át láttam.
Teljesen más a szitu ezzel is tisztában vagyok.
Több helyen 2. és 3. kört írnak vagy 2. és két 3. kört, nekem ez jó, mert ebből lehet 2 vagy 3 játékos, ami kell.
Viszont sok érdekességet láttunk már és ha nagyon-nagyon kell valakinek még sokat is adhatnak érte.
Engem csak az érdekel, ha elmegy a csapat jól járjon vele!
Alabama Niners
Amit sztem te olvastál (Maiocco) arról szólt, h melyik pickek jöhetnek szóba a tradenél. Nem az összes, hanem vagy egy 2. vagy egy 3. kör. 3 korai pick Kaepért vicc.

Matt Maiocco ‏@MaioccoCSN
Clarification: No team would offer all those picks listed. Those are the available picks, the ammunition, of the interested teams.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964