San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 9 éve
...hát én még a Goff féle lehetőségtől sem vagyok elájulva.Benne semmi extra sincs, nem ertem hogy merulhet fel a neve, a kezdo poziciot se tudhatta magaeva biztosra. De nem szeretnem latni Cookot sem nalunk, akkor mar inkabb Lynch...Viszont Cardale-t hátrébbról tudnám értékelni (meg amúgy is), ha már feltétlen vinnénk QB-t, legalábbis nálam ezerszer inkább ő, mint a többi középső/hátsó körös prospect.Vagy Cook eseten is sok zsebkendot fogok elhasznalni...itt most igazából én arra utaltam, hogyha nem lesz bent egyik se -amire a rams trade fényében van elég nagy esély-, nehogy elvigyék Lynchet, mert sírógörcsöt kapok.Na, akkor idén sem jön QB, gyanítom. Legalábbis, kurvára ajánlom, hogy a Goff-Wentz duón kívül ne forduljon meg egy QB sem első körben a tisztelt FO fejében.A Rams jó eséllyel elviszi Goffot, vagy nagy meglepetésre #D lesz.
dankodavid
Coolearie
dankodavid
Csiriba
dankodavid
Csiriba
több mint 9 éve
Benne semmi extra sincs, nem ertem hogy merulhet fel a neve, a kezdo poziciot se tudhatta magaeva biztosra. De nem szeretnem latni Cookot sem nalunk, akkor mar inkabb Lynch...Viszont Cardale-t hátrébbról tudnám értékelni (meg amúgy is), ha már feltétlen vinnénk QB-t, legalábbis nálam ezerszer inkább ő, mint a többi középső/hátsó körös prospect.Vagy Cook eseten is sok zsebkendot fogok elhasznalni...itt most igazából én arra utaltam, hogyha nem lesz bent egyik se -amire a rams trade fényében van elég nagy esély-, nehogy elvigyék Lynchet, mert sírógörcsöt kapok.Na, akkor idén sem jön QB, gyanítom. Legalábbis, kurvára ajánlom, hogy a Goff-Wentz duón kívül ne forduljon meg egy QB sem első körben a tisztelt FO fejében.A Rams jó eséllyel elviszi Goffot, vagy nagy meglepetésre #D lesz.
dankodavid
Coolearie
dankodavid
Csiriba
dankodavid
több mint 9 éve
A Rams tuti Goff-ot viszi, Californiába hazai csávót, nagyobb lesz a hype! Most Wentz mit jelentene az LA szurkolóknak, "másodosztályú középnyugati csávó" nem túl fancy 😊
több mint 9 éve
Viszont Cardale-t hátrébbról tudnám értékelni (meg amúgy is), ha már feltétlen vinnénk QB-t, legalábbis nálam ezerszer inkább ő, mint a többi középső/hátsó körös prospect.Vagy Cook eseten is sok zsebkendot fogok elhasznalni...itt most igazából én arra utaltam, hogyha nem lesz bent egyik se -amire a rams trade fényében van elég nagy esély-, nehogy elvigyék Lynchet, mert sírógörcsöt kapok.Na, akkor idén sem jön QB, gyanítom. Legalábbis, kurvára ajánlom, hogy a Goff-Wentz duón kívül ne forduljon meg egy QB sem első körben a tisztelt FO fejében.A Rams jó eséllyel elviszi Goffot, vagy nagy meglepetésre #D lesz.
dankodavid
Coolearie
dankodavid
Csiriba
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Ez Titans mindig keresztbe tesz vhogy Chipnek tavaly Mariotat nem hagyta idén Goff/Wentzt 😛
több mint 9 éve
Vagy Cook eseten is sok zsebkendot fogok elhasznalni...itt most igazából én arra utaltam, hogyha nem lesz bent egyik se -amire a rams trade fényében van elég nagy esély-, nehogy elvigyék Lynchet, mert sírógörcsöt kapok.Na, akkor idén sem jön QB, gyanítom. Legalábbis, kurvára ajánlom, hogy a Goff-Wentz duón kívül ne forduljon meg egy QB sem első körben a tisztelt FO fejében.A Rams jó eséllyel elviszi Goffot, vagy nagy meglepetésre #D lesz.
dankodavid
Coolearie
dankodavid
több mint 9 éve
itt most igazából én arra utaltam, hogyha nem lesz bent egyik se -amire a rams trade fényében van elég nagy esély-, nehogy elvigyék Lynchet, mert sírógörcsöt kapok.Na, akkor idén sem jön QB, gyanítom. Legalábbis, kurvára ajánlom, hogy a Goff-Wentz duón kívül ne forduljon meg egy QB sem első körben a tisztelt FO fejében.A Rams jó eséllyel elviszi Goffot, vagy nagy meglepetésre #D lesz.
dankodavid
Coolearie
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Na, akkor idén sem jön QB, gyanítom. Legalábbis, kurvára ajánlom, hogy a Goff-Wentz duón kívül ne forduljon meg egy QB sem első körben a tisztelt FO fejében.A Rams jó eséllyel elviszi Goffot, vagy nagy meglepetésre #D lesz.
dankodavid
több mint 9 éve
Na, akkor idén sem jön QB, gyanítom. Legalábbis, kurvára ajánlom, hogy a Goff-Wentz duón kívül ne forduljon meg egy QB sem első körben a tisztelt FO fejében.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
A friscóhoz én mockoltam, ez lett a vége:1/7 Carson Wentz, QB (North Dakota St)
2/41 Michael Thomas, WR (Ohio State )
3/68 Sebastian Tretola , OG (Arkansas )
4/105 Rees Odhiambo, OG (Boise St )
4/133 Juston Burris, CB ( N.C. State)
5/142 Robert Aguayo, K (Florida St )
5/145 Charone Peake , WR ( Clemson )
5/174 B.J. Goodson, LB (Clemson)
6/178 Stephen Weatherly, LB ( Vanderbilt )
6/207 Anthony Fabiano, OG (Harvard)
6/211 Byron Marshall, WR (Oregon)
6/213 Kurt Maggitt, LB (Tennessee)
Igény szerint kifejtem a miérteket, de ehhez jelenleg már nem maradt agyam 😀
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
petey: Ennyit Cladyről, ő már hivatalos Jet(y) lett.
több mint 9 éve
😛Sosem tanul... 😊na nem mintha számítana 😊pre-season:2-2 😀
Texans O
Denver I
Green Bay O
San Diego I
petey
Coolearie
Alabama Niners
gyeek
több mint 9 éve
Sosem tanul... 😊na nem mintha számítana 😊pre-season:2-2 😀
Texans O
Denver I
Green Bay O
San Diego I
petey
Coolearie
Alabama Niners
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
na nem mintha számítana 😊pre-season:2-2 😀
Texans O
Denver I
Green Bay O
San Diego I
petey
Coolearie
több mint 9 éve
pre-season:2-2 😀
Texans O
Denver I
Green Bay O
San Diego I
petey
több mint 9 éve
Eli Harold felszedett 20 fontot. Kiváncsi leszek rá a második évében, remélem nem Limonádé útját fogja bejárni.Hyde meg ledobott 5 kilót és jól néz ki a lába. bár még csak óvatosan kell neki mozogni, azt mondja Chip rendszere nem új neki(még jó) 😀
www.ninersnation.com/2016/4/7/11381222/eli-harold-looking-large
SFGaben
több mint 9 éve
Eli Harold felszedett 20 fontot. Kiváncsi leszek rá a második évében, remélem nem Limonádé útját fogja bejárni. www.ninersnation.com/2016/4/7/11381222/eli-harold-looking-large
több mint 9 éve
Devey aláírta a tendert. végünk vanNyugalom a stab biztos latja benne a tehetseget. Csak eddig meg senkinek sem sikerult a felszinre hozni...
petey
több mint 9 éve
Devey aláírta a tendert. végünk vanŐ a tubás? El lesz fújva a nótája vkinek
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
www.csnbayarea.com/49ers/source-kaepernick-attends-first-day-49ers-offseason-programKap megjelent az első offseason edzésen
több mint 9 éve
lmgtfy.com/?q=ryan+cladymég sok víznek le kell folynia míg itt lesz vmi. mi nem akarjuk kifizetni a szerződés egy részét, míg Kap/ügynöke nem megy bele a fizucsökkentésbe.Ki az a Clady?
esetleg jöhet Clady meg egy 2. kör 😀
petey
Coolearie
több mint 9 éve
még sok víznek le kell folynia míg itt lesz vmi. mi nem akarjuk kifizetni a szerződés egy részét, míg Kap/ügynöke nem megy bele a fizucsökkentésbe.Ki az a Clady?
esetleg jöhet Clady meg egy 2. kör 😀
petey