San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Megfelelő coaching staff és egy jó QB nélkül egy csapat sem megy semmire. Jelenleg nem tudom melyik van nekünk. Kapnek tudjuk az erősségeit és egyre inkább a határait is. Tegnap talán 2 jó játékot láttunk, az egyik Pattoné, a másik T.Smith elkapása, Az a 3 és 11re hívott középső futás Bushhal az mi volt? Ilyet nem látsz egy Packerstől pl. Sok sebből vérzik ez a csapat jelenleg.
több mint 9 éve
Vegita
363
persze, mert Harbo mire rendbe rakta, elvitte a csapatot sokaig, majd leserult es ment a trade. bar ez a mult, tehat kar rajta ragodni.fuzovelkifele.com/2015/10/05/cutler-visszatert-kaep-megint-betlizett/ ellenben itt 3. ponton kinomban rohogok. a colinka dobasai meg... hat, en evi 1 millioert odaallnek, gyanitom tobbre mennenk. (sosem rajongtam erte, nem is fogok. es ez a borzaszto gyenge teljesitmenyevel meg inkabb lejebb sullyed)
Tanulság: Clay Matthews szavait idézve a mérkőzésről, amivel beszólt a 7-esnek: “You ain’t Russell Wilson, bro!”. El lehet kezdeni keresni az utódját, mert vele ez a szekér nem fog menni.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Alexnek egy jó PO meccse volt, a Saints elleni.... még ha a Giants ellen nem csak rajta múlt a L.. szerintemen Alexet el sem tradeltem volna...Ha lenne 10 ezer forintom vennék Colin-nak egy támadófalat.Én meg egy irányítót aki lát a pályán.
he7edik
cziri66
Vegita
Kap-nek több... és több is lehetne benne ha ...... vagy ha ......... a pontok helyére gondolj amit akarsz 😀
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Vegita
363
O? fal kuka, és a play hívások??volt a palyan ilyen? nem lattam.
Josszi
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Vegita
363
en Alexet el sem tradeltem volna...Ha lenne 10 ezer forintom vennék Colin-nak egy támadófalat.Én meg egy irányítót aki lát a pályán.
he7edik
cziri66
több mint 9 éve
Josszi
3 368
tegnapi defense:A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
tegnapi offense:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
passing:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
pozítív: a D még ha ekéztem is őket a helyezkedési hibákért.. végre volt pass rush ó yeah... tetszett hogy egy nem gyenge Packers O-t fogtak meg, Rodgers is megkapta ami járt neki, és ha Reid nem annyira indiszponált ma akkor...
O? fal kuka, és a play hívások??
3/11-re futás?? meg sok hosszú passz ilyen O line-al?
Se Jimtom se Geep C. nem alkalmas erre... egyik sosem volt offense közelében sem a másik meg 15 éve éve... ezt nem tudom hogy gondoltuk?
vagy konteo powa és Peteynek lesz igaza hogy cél az 1/1?
Kap és az edzői gárda megy a kukába... és jöjjön a jó draft pozició?
(red shirt safetyk, és tészta falemberek előnyben)
annyi látszott hogy próbálták kap-re szabni párszor a taktikát, ment is a srác becsülettel, küzdeni tudással nem volt gond, de nem hiszem hogy ezt kéne játszani, én megemelem a kalapom előtte, amilyen mély gödörben van volt tegnapi meccse előtt..
kár azért a két rossz passzért (Bush és talán Boldin) amikor tiszta volt, pressure sem volt rajta
és fejben nem volt ott, az INT belefért hogy talán petey vagy alabama írta inkább ez mint a punt...
be kell valljam hiányzott egy harcos Vernon (btw mikor is volt az utoljára? 2013? 😀 )
szerintem Vance Mc nem megoldás, sőt... Celek jobb és Bell is..
O oldalon még a patton féle handoff passz ami megmozgatott egy kis húbazmegdeklassz-ra..
én aszondom Torrentét idézve: " ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
ez megvolt de ne így pls....
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
red6t6
988
A D# hozta amit kell, az O# meg amit tud. Itt tartunk, de még az alagút sem látszik, nem hogy a fény a végén. Igen, Kap teljesen szét esett, de legalább most csak egy INT-et dobott. Ha csak futni tudunk (tudunk?), akkor nem nagyon lesz nehéz felkészülni ellenünk. Ráadásul még a jó draft pozícióért is küzdenünk kell 😊
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
undorító volt amit ma is előadtak O részrőlAzért az már kezd látszani, hogy nem Geep fogja megoldani a problémákat. Persze kellene egy korrekt fal, Colin is teljesen maga alatt van, nincs önbizalma, fejben nincs ott, szétesett a játéka. Azzal biztatom magam, hogy Kilgore és majd A.Davis visszatértével jobb lesz a helyzet, addig meg szopóroller.
le a kalappal a védelem előtt
petey
több mint 9 éve
cziri66
141
Ha lenne 10 ezer forintom vennék Colin-nak egy támadófalat.Én meg egy irányítót aki lát a pályán.
he7edik
több mint 9 éve
"Csak" 6 sack és sok QB pressure. Dat O-Line.
több mint 9 éve
undorító volt amit ma is előadtak O részrőlle a kalappal a védelem előtt
több mint 9 éve
XD Az menni fog.Mi amúgy a koncepció kábé a maira?70 kapott pont alatt maradni.
Minitron
he7edik
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Mi amúgy a koncepció kábé a maira?70 kapott pont alatt maradni.
Minitron
több mint 9 éve
Mi amúgy a koncepció kábé a maira?pozitiv hullamok
Minitron
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Mi amúgy a koncepció kábé a maira?
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Nem sok sanszotok van, de én nektek szorítok.Mint egy hógolyónak a pokolban.
Minitron
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Nem sok sanszotok van, de én nektek szorítok.
több mint 9 éve
csupi4
263
Vernon Davis játszik ma?
több mint 9 éve
A "rendes csapat" témáhozvidea.hu/videok/film-animacio/annie-hall-biboldo-woody-allen-zC6VN1bQRkLXN9fJ
"Tisztán, világosan hallottam, hogy azt mormogta.....
Woody Allen, Annie Hall