San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Jól van a cáfolatot nem olvastam, nekünk ugyan nem kell, legalábbis remélem 😀
több mint 10 éve
Ja, egyedüli QB a keretben, biztos nem kacsa 😉Állítólag erősen áruljátok KaepetdandeAztán erősen megcáfoltuk a hírt!
Vinnétek Őt is?Alabama Niners
több mint 10 éve
Állítólag erősen áruljátok KaepetdandeAztán erősen megcáfoltuk a hírt!
Vinnétek Őt is?
több mint 10 éve
Állítólag erősen áruljátok Kaepet
több mint 10 éve
Az Eagles ajánlat eldöntötte ezt a kérdést, szerintem nem csak a pénz, hanem a 3 év is nyomos érv volt. Sok sikert Frankie!! Hyde tavalyi draftolása logikus döntés volt, 1 évet tanult Frank mögött, most pedig itt a lehetőség a bizonyításra. De egy RB szerintem fog még jönni dratfról.Igen jönnek majd még a közeljövőben ilyen fájdalmas helyzetek. Ilyen sóbiznisz...Ezek alapján, hogy ilyen hamar eldőlt ez, úgy gondolom Frank sem akart maradni, holott mindkét fél folyamatosan azt nyilatkozta, hogy a közös folytatásban gondolkodnak. Nagy kár érte. hogy nem innen vonul vissza, sok sikert neki, sokat tett a csapatért.Alabama Ninerssemmit nem lehet neki felhánytorgatni, eszméletlen sokat tett a csapatért, a sötét időkben is. mindig 9er marad.
a másik oldal meg a biznisz. megértem a klubot is hogy nem marasztal egy 32 éves RB-t sok pénzért.
Bill Walsh is lelkiismeretfurdalás nélkül cutolta a sztárokat. ahogy ő mondta, inkább előbb mint később..
sok sikert Frankie G!petey
Remélem nem azok a kommentek lesznek majd túlnyomó többségben a napokban, amik a vezetőséget szidják, mert Frank elment. Bonyolult egy helyzet ez. Hyde és még előtte Hunter is bizonyította lehet bízni bennük, persze egyik sem Gore.Alabama Niners
több mint 10 éve
ok, koszi. meg jeloltelek 😛picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotmost látom csak, én is bent vagyok ebben a csoportban, írj egy nevet, vagy jelölj be www.facebook.com/picstii és meghívlak a csoportbapicstii
( d1k8qpc2ohemxm.cloudfront.net/54bf7be5201465d0251fe75c/1-american-apparel-t-shirt-000000-4.jpg ), de nem vesznek be a csoportba! nincs innen esetleg valaki ott bent?
www.facebook.com/groups/138954509554542/Vegita
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Nagyon sajnálom Gore távozását😕. Viszont 5+ millát nem ért volna meg (huhh de erős ezt leírni...). Sok sikert neki a továbbiakban! Valami hír van? Iupati biztos megy? Stevie Johnson ki lesz vágva? Esetleg Davis, Dawson paycut? Justin Smith vállal még 1 évet? Torrey Smith 7-9 millió? Összehasonlításképpen: Cobb 10, Golden Tate 5.3, Sanders 5.8, A.J. Green 10, Cruz 8. Ezek alapján Smith mennyit ér? Szvsz nem ő a mi emberünk és főleg nem ennyiért.
több mint 10 éve
Sajnálom, hogy elment, de amennyiért a sasok elvitték... Hiszek Goreban, szeretem és kedvelem, de ennyit akkor se adtam volna neki ha lett volna rá keret. Sok sikert neki a sasoknál, remélem, hogy bebizonyítja miért is igazolták és rám cáfol, hogy nem csak levezetni ment oda a biztos sok pénzért.
több mint 10 éve
Igen jönnek majd még a közeljövőben ilyen fájdalmas helyzetek. Ilyen sóbiznisz...Ezek alapján, hogy ilyen hamar eldőlt ez, úgy gondolom Frank sem akart maradni, holott mindkét fél folyamatosan azt nyilatkozta, hogy a közös folytatásban gondolkodnak. Nagy kár érte. hogy nem innen vonul vissza, sok sikert neki, sokat tett a csapatért.Alabama Ninerssemmit nem lehet neki felhánytorgatni, eszméletlen sokat tett a csapatért, a sötét időkben is. mindig 9er marad.
a másik oldal meg a biznisz. megértem a klubot is hogy nem marasztal egy 32 éves RB-t sok pénzért.
Bill Walsh is lelkiismeretfurdalás nélkül cutolta a sztárokat. ahogy ő mondta, inkább előbb mint később..
sok sikert Frankie G!petey
Remélem nem azok a kommentek lesznek majd túlnyomó többségben a napokban, amik a vezetőséget szidják, mert Frank elment. Bonyolult egy helyzet ez. Hyde és még előtte Hunter is bizonyította lehet bízni bennük, persze egyik sem Gore.
több mint 10 éve
Ezek alapján, hogy ilyen hamar eldőlt ez, úgy gondolom Frank sem akart maradni, holott mindkét fél folyamatosan azt nyilatkozta, hogy a közös folytatásban gondolkodnak. Nagy kár érte. hogy nem innen vonul vissza, sok sikert neki, sokat tett a csapatért.Alabama Ninerssemmit nem lehet neki felhánytorgatni, eszméletlen sokat tett a csapatért, a sötét időkben is. mindig 9er marad.
sok sikert Frankie G!
több mint 10 éve
Ennyire nem bízunk a draftban?Állítólag Torrey Smith idejön.StezRá vagyunk izgulva a Ravens WR-ekre akik miatt elbuktuk a SB-t?
Boldin bevált!Alabama Niners

több mint 10 éve
Állítólag Torrey Smith idejön.StezRá vagyunk izgulva a Ravens WR-ekre akik miatt elbuktuk a SB-t?
Boldin bevált!
több mint 10 éve
Ettől még visszavonulhat innen. Dawk is elment két évre Denverbe és simán tőlünk vonult vissza, ahogy D-Mac is néhány idénnyi bolyongás után.azt tudom, hogy az a szokás, hogy 1 napra visszaigazolják, és ez így is lesz majd biztosan. Mégiscsak 10 év, a legtöbb futott yard, futott TD, stb...
PM-nél mondjuk már érdekesebb lesz ez a kérdés.dande
Persze szebb lett volna, ha csak nálunk játszik.
Azt írják 3 év, átlag 5 misi/év és az első 2 évben 7,5 garantált.
Ennyit nem ér már sajna, és nem is tudtunk volna adni, szerintem kicsit túlfizették.
Franky Boy soha nem felejtjük amit a csapatért tettél!
Ezt a gyönyörű piros-arany mezt arra a randa zöld-fehérre cserélni....😕)
több mint 10 éve
Állítólag Torrey Smith idejön.
több mint 10 éve
Ettől még visszavonulhat innen. Dawk is elment két évre Denverbe és simán tőlünk vonult vissza, ahogy D-Mac is néhány idénnyi bolyongás után.PM-nél mondjuk már érdekesebb lesz ez a kérdés.
több mint 10 éve
Felkészül: Hyde, Hunter, Haynes. A HHH futószörny!
több mint 10 éve
Ezek alapján, hogy ilyen hamar eldőlt ez, úgy gondolom Frank sem akart maradni, holott mindkét fél folyamatosan azt nyilatkozta, hogy a közös folytatásban gondolkodnak. Nagy kár érte. hogy nem innen vonul vissza, sok sikert neki, sokat tett a csapatért.
több mint 10 éve
Schefter is megerősítette, Gore Eagle lesz jövőre.HulkeinsteinMéltatlan lezárása ez egy nagyszerű karriernek😕
Nincsenek rá szavak,hogy mennyire dühítő...
több mint 10 éve
Schefter is megerősítette, Gore Eagle lesz jövőre.
több mint 10 éve
Matt Lombardo @MattLombardo975 12 p12 perccel ezelőttRT:“@Rand_Getlin: Source indicates Frank Gore has an offer on the table from the #Eagles averaging $5M+, $7M in guarantees.”
több mint 10 éve
picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotmost látom csak, én is bent vagyok ebben a csoportban, írj egy nevet, vagy jelölj be www.facebook.com/picstii és meghívlak a csoportba
( d1k8qpc2ohemxm.cloudfront.net/54bf7be5201465d0251fe75c/1-american-apparel-t-shirt-000000-4.jpg ), de nem vesznek be a csoportba! nincs innen esetleg valaki ott bent?
több mint 10 éve
T. Smith a töredékét sem éri.Egyre inkább úgy néz ki, hogy Eagles vagy Colts lesz belőle 😕hát nem látok nagy esélyt perpill Frankre 😕peteyÉrtékes játékos lehet, ha tud viselkedni. De rajtunk kívül sztem nem bízik benne senki így élve az adott erőfölényünkkel sztem könnyű volt vele aláíratni az új szerződését. Remélem a helyet a sapka alatt Gorenak csinálják.CsiribaAldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊petey
Hírek szerint T.Smith ára pedig 7-9 millió körül van, nem hiszem, hogy mi ennyit adnánk neki.SFGaben
több mint 10 éve
Egyre inkább úgy néz ki, hogy Eagles vagy Colts lesz belőle 😕hát nem látok nagy esélyt perpill Frankre 😕peteyÉrtékes játékos lehet, ha tud viselkedni. De rajtunk kívül sztem nem bízik benne senki így élve az adott erőfölényünkkel sztem könnyű volt vele aláíratni az új szerződését. Remélem a helyet a sapka alatt Gorenak csinálják.CsiribaAldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊petey
Hírek szerint T.Smith ára pedig 7-9 millió körül van, nem hiszem, hogy mi ennyit adnánk neki.
több mint 10 éve
Fogalmam sincs hogy hol látom a csoportba jelentkezőket. 😕)megtenned, hogy elfogadod a csatlakozasomat a csoporthoz? 😊 mert tegnap ota senki nem bokott meg ra 😕 halasan koszonnem elore is 😀Vegitapicit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotDe én:https://www.facebook.com/adam.mayer.9he7edik

több mint 10 éve
Csatlakozás ideje: 2008. augusztus585 Fénykép és videó
Tweetek
Tweetek
Tweetek és válaszok
Photos & videos
Adam Caplan @caplannfl · 13 mp 13 másodperccel ezelőtt
49ers typically don't go crazy for free agents from other teams, so we'll see how this plays out.
0 válasz 1 retweet 0 kedvenc
Adam Caplan @caplannfl · 56 mp 56 másodperccel ezelőtt
Multiple league sources say #49ers are very interested in Torrey Smith. Again, they need a deep threat WR--he's it.