San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Montana
635
Nekünk nem lesz eredménykövetőnk?he7edikÚgy néz ki hogy nem 😕
Streamet tud dobni valaki ami jól megy?
több mint 10 éve
Nekünk nem lesz eredménykövetőnk?he7ediktúl sima lesz a meccs, ezért nem csináltak 😀
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Köszi. Nem emléxem hogy kivettem volna belőle a pipát, na mindegy.Az miért van hogy ha bejelentkezem eltűnnek az avatarok bejlentkezés nélkül meg láthatóak?he7edikAz oldal tetején, a beállításokon belül az avatarok mutatása opció lehet megér 1 próbát 😊Kexandro
több mint 10 éve
Az miért van hogy ha bejelentkezem eltűnnek az avatarok bejlentkezés nélkül meg láthatóak?he7edikAz oldal tetején, a beállításokon belül az avatarok mutatása opció lehet megér 1 próbát 😊
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Az miért van hogy ha bejelentkezem eltűnnek az avatarok bejlentkezés nélkül meg láthatóak?
több mint 10 éve
Vegita
363
30-13-ra nyerunk. bar, nekem mind1, a lenyeg, hogy a shehawks ma is es jovoheten is kikapjon, mi pedig innentol minden meccset lehozzunk.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
igazad van nem most kell nagyon kinyitni a pontzsákot, hanem az északi barbár horda ellen. Akkor ezt a végeredmény tippet átteszem csütörtökre. :A:43-17-re nyerünk!Alabama Ninersnem lesz ilyen nagy arányú win ha nyerünk. én azt szeretném látni, ha már zsebben van a meccs akkor kapjuk le a kezdőket hadd pihenjenek és ne sérüljenek meg a csütörtökiseahawkskormoránok elleni meccsre(akik kapnak egy szépre szabott zakót 😀)petey
több mint 10 éve
35-13 ide, be kell húzni ezt a meccset!
több mint 10 éve
24-21 csak mert szeretjük visszaengedni az ellenfelet mindig
több mint 10 éve
Harlequin
332
27-13 49ers W!
több mint 10 éve
27-14 nekünk
több mint 10 éve
43-17-re nyerünk!Alabama Ninersnem lesz ilyen nagy arányú win ha nyerünk. én azt szeretném látni, ha már zsebben van a meccs akkor kapjuk le a kezdőket hadd pihenjenek és ne sérüljenek meg a csütörtöki
több mint 10 éve
43-17-re nyerünk!
több mint 10 éve
Montanabowl.hu/forum/alairasok/chris_borland ^ ^
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
20-10 ide
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
www.ninersnation.com/2014/11/21/7254981/all-22-aldon-smiths-return-revitalizes-49ers-pass-rush99 probléma kellett már nagyon 😀
több mint 10 éve
Dorsey outAD out
már meg sem lepődöm ilyeneken. remélem GRo megint hívni fogja az 5-7 stepes dropkat jó hosszú route-okkal.
jó lenne felrakni már egy rakat pontot, nem ilyen nailbitereket játszani
több mint 10 éve
RB poszton Hyde a jövő, nagyon hasonló mint Gore és ez jó, mert nagyon illik a sémához. Huntert csak kiegészítőnek tudom elképzelni, igencsak hasznos kiegészítőnek. Szerintem hibás irány az NFL-ben, hogy az RB-ket alulértékelik, sokkal fontosabbak, mint azt ahogy az elmúlt években kezelik. QB és WR túlértékelés van az RB-k kontójára.
több mint 10 éve
Franknek idén lejár a szerződése, esetleg 1 évet el tudok képzelni hogy aláír, de Hyde/Hunter és egy új rookie RB draft után már szerintem vissza fog vonulni. ezért hajrá a gyűrűért idén.Sziasztok. Azt akarom megkérdezni, hogy ti mit láttok/gondoltok Frank Gore és Aldon Smith jövőjével kapcsolatban?Sixo67Gore-ban szerintem egy év még van ilyen kiegyensúlyozott teljesítménnyel, és Hyde fejlődése szempontjából is jó lenne. Más kérdés a pénz és csapat/Gore mit akar.
Aldon már ezen az egy meccsen is bizonyította, hogy klasszis, csak ritka balhés/ostoba. Bízom benne, hogy megkívánjuk tartani, szerencsére mivel sok hülyeséget csinált kevesebb pénzért le tudjuk szerződtetni, mintha már most tartana 15 sacknél.
Meglátásom szerint maradnak mindketten. Gore egy 49ers ikon, örülnék ha innen vonulna vissza, mivel már nem fiatal és csak nálunk játszott, kevesebb pénzért aláírhat még akár 2-3 évre, és ennyi idő alatt lezajlik a csere Hyde-al a kezdő posztért. Igazi példaképként akaszthatja szögre a stoplist.Alabama Niners
Aldon meg Aldon. ha tiszta marad akkor a liga egyik legjobb OLB-je lehet sok évig. rajta múlik. a klubon nem, mert ilyen játékos nem minden bokorban terem.