San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
megtenned, hogy elfogadod a csatlakozasomat a csoporthoz? 😊 mert tegnap ota senki nem bokott meg ra 😕 halasan koszonnem elore is 😀picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotDe én:https://www.facebook.com/adam.mayer.9he7edik
( d1k8qpc2ohemxm.cloudfront.net/54bf7be5201465d0251fe75c/1-american-apparel-t-shirt-000000-4.jpg ), de nem vesznek be a csoportba! nincs innen esetleg valaki ott bent?
www.facebook.com/groups/138954509554542/Vegita
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotDe én:https://www.facebook.com/adam.mayer.9
( d1k8qpc2ohemxm.cloudfront.net/54bf7be5201465d0251fe75c/1-american-apparel-t-shirt-000000-4.jpg ), de nem vesznek be a csoportba! nincs innen esetleg valaki ott bent?

több mint 10 éve
hát nem látok nagy esélyt perpill Frankre 😕Értékes játékos lehet, ha tud viselkedni. De rajtunk kívül sztem nem bízik benne senki így élve az adott erőfölényünkkel sztem könnyű volt vele aláíratni az új szerződését. Remélem a helyet a sapka alatt Gorenak csinálják.CsiribaAldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊petey
több mint 10 éve
picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polotnekem a Hawksos kollegacimborám büszkén mutogatta az övét 😀 na majd visszakapja 😉 én is rendelnék, de nekem is pending a státusz a csoportban
több mint 10 éve
picit off, fb-on van egy 49ers csoport, akik eppen rendelni keszulnek polot ( d1k8qpc2ohemxm.cloudfront.net/54bf7be5201465d0251fe75c/1-american-apparel-t-shirt-000000-4.jpg ), de nem vesznek be a csoportba! nincs innen esetleg valaki ott bent?
www.facebook.com/groups/138954509554542/
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Értékes játékos lehet, ha tud viselkedni. De rajtunk kívül sztem nem bízik benne senki így élve az adott erőfölényünkkel sztem könnyű volt vele aláíratni az új szerződését. Remélem a helyet a sapka alatt Gorenak csinálják.Aldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊petey
több mint 10 éve
Jerome Simpson's 2-year, $1.73M contract with #49ers included no guarantees. He can make a $50K workout bonus.Jerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....Alabama Ninerspfff az TD 8-) Kapott egy esélyt, ha él vele mindenki jól jár. Nem ismertek még a szerződés adatai, de gondolom Baalke nem vállalt vele nagy rizikót.SFGaben
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Én sem, de remélem ez azt is jelenti, hogy F.Gore marad😊azért nem garantálja semmi, hogy rosteren lesz szeptemberben 😊 annyira nem tragikus igazolás, gondolom valami bagó összeg szerepel majd a neve mellett. amúgy nem értem a FO perverzitását az idősebb játékosok felé 😀peteyJerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....Alabama Ninerspfff az TD 8-) Kapott egy esélyt, ha él vele mindenki jól jár. Nem ismertek még a szerződés adatai, de gondolom Baalke nem vállalt vele nagy rizikót.SFGaben
több mint 10 éve
Aldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.SFGabenazért ez elég komoly struktúra, sokat elmond hogy belement. és a mi FO-nk is hogy ezt elérakták, elég vagányak 😊
több mint 10 éve
azért nem garantálja semmi, hogy rosteren lesz szeptemberben 😊 annyira nem tragikus igazolás, gondolom valami bagó összeg szerepel majd a neve mellett. amúgy nem értem a FO perverzitását az idősebb játékosok felé 😀Jerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....Alabama Ninerspfff az TD 8-) Kapott egy esélyt, ha él vele mindenki jól jár. Nem ismertek még a szerződés adatai, de gondolom Baalke nem vállalt vele nagy rizikót.SFGaben
több mint 10 éve
Aldon Smith szerződését átdolgoztak, de nem lesz a sapka alatt nagyobb hely. 2 millát kap a szezon kezdetekor a többit pedig a szezon folyamán. Ehhez ugye az kell, hogy távol maradjon minden bajtól. Szurkolok neki, hogy sikerüljön, nagy értéke ő a csapatnak.
több mint 10 éve
Jerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....Alabama Ninerspfff az TD 8-) Kapott egy esélyt, ha él vele mindenki jól jár. Nem ismertek még a szerződés adatai, de gondolom Baalke nem vállalt vele nagy rizikót.
több mint 10 éve
Jerome "Cardinals védő felett szaltózok TD-t" Simpson 2 évre aláírt. Problémás csávó, kíváncsi leszek rá....
több mint 10 éve
Reméljük a korábbi sérülése nem fogja hátráltatni, mindenesetre jókora bizonyítási vágy dolgozik benne.😉a két év volt a döntő, mi csak egyet adtunk volna neki.Főleg 2x egy év alatt ellenetek. Asszem RMcD pótlása megvan, 2 évre.Alabama Niners
nagyon fura lesz más mezben látni.Fucu
twitter.com/ddockett/status/569696066724958208
több mint 10 éve
2 év 7,5 millió Schefter szerint. Azért a garantáltra kíváncsi vagyok.
több mint 10 éve
ez mindkét félnek jó lesz. egy igazi teamplayer, és azért nagy utat tett meg a papucs árusítástól a Super Bowlig 😊 RESPEKT!túltöltöttek vagyunk klasszisokkal ILB poszton, és Borland fiatalabb, nem tudnánk mind a 4-nek megfelelő játékidőt biztosítani.Alabama Ninersfasza lenne a rotációnk vele most, hogy nincs RayMacpeteyHa hinni lehet a híreknek, egy lépéssel újra közelebb vagyunk Docketthez. Közben Wilhoiteról valószínű lemondunk, Bowman, P.Willis és Borland előtte van a sorban.SFGaben
több mint 10 éve
a két év volt a döntő, mi csak egyet adtunk volna neki.Főleg 2x egy év alatt ellenetek. Asszem RMcD pótlása megvan, 2 évre.
nagyon fura lesz más mezben látni.Fucu
több mint 10 éve
a két év volt a döntő, mi csak egyet adtunk volna neki.nagyon fura lesz más mezben látni.
több mint 10 éve
DD 2 év 😊
több mint 10 éve
Ha már Borland, egy kis érdekesség vele kapcsolatban.túltöltöttek vagyunk klasszisokkal ILB poszton, és Borland fiatalabb, nem tudnánk mind a 4-nek megfelelő játékidőt biztosítani.Alabama Ninersfasza lenne a rotációnk vele most, hogy nincs RayMacpeteyHa hinni lehet a híreknek, egy lépéssel újra közelebb vagyunk Docketthez. Közben Wilhoiteról valószínű lemondunk, Bowman, P.Willis és Borland előtte van a sorban.SFGaben
Pro Football Focus
@PFF
Chris Borland's run stop percentage of 21.3% is the highest of any ILB with at least 200 run snaps in the PFF era
több mint 10 éve
túltöltöttek vagyunk klasszisokkal ILB poszton, és Borland fiatalabb, nem tudnánk mind a 4-nek megfelelő játékidőt biztosítani.fasza lenne a rotációnk vele most, hogy nincs RayMacpeteyHa hinni lehet a híreknek, egy lépéssel újra közelebb vagyunk Docketthez. Közben Wilhoiteról valószínű lemondunk, Bowman, P.Willis és Borland előtte van a sorban.SFGaben
több mint 10 éve
fasza lenne a rotációnk vele most, hogy nincs RayMacpeteyHa hinni lehet a híreknek, egy lépéssel újra közelebb vagyunk Docketthez. Közben Wilhoiteról valószínű lemondunk, Bowman, P.Willis és Borland előtte van a sorban.
több mint 10 éve
Dockett várhatóan ma meghozza a döntését, hírek szerint Cardinals vagy 49ers lesz a befutó. Érdekesség, hogy érdeklődött utána a teljes NFC West, Rams és a Seahawks is,SFGabenMivel évi kettőt játszott 10 éven keresztül, van NFCW rutinja.