San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Sziasztok. Azt akarom megkérdezni, hogy ti mit láttok/gondoltok Frank Gore és Aldon Smith jövőjével kapcsolatban?Sixo67Gore-ban szerintem egy év még van ilyen kiegyensúlyozott teljesítménnyel, és Hyde fejlődése szempontjából is jó lenne. Más kérdés a pénz és csapat/Gore mit akar.
Aldon már ezen az egy meccsen is bizonyította, hogy klasszis, csak ritka balhés/ostoba. Bízom benne, hogy megkívánjuk tartani, szerencsére mivel sok hülyeséget csinált kevesebb pénzért le tudjuk szerződtetni, mintha már most tartana 15 sacknél.
Meglátásom szerint maradnak mindketten. Gore egy 49ers ikon, örülnék ha innen vonulna vissza, mivel már nem fiatal és csak nálunk játszott, kevesebb pénzért aláírhat még akár 2-3 évre, és ennyi idő alatt lezajlik a csere Hyde-al a kezdő posztért. Igazi példaképként akaszthatja szögre a stoplist.
több mint 10 éve
Sziasztok. Azt akarom megkérdezni, hogy ti mit láttok/gondoltok Frank Gore és Aldon Smith jövőjével kapcsolatban?
több mint 10 éve
Josszi
3 365
köszi, olvastam 😀És Brooks válaszol:vélemény a Lynch-Aldon duóról? úgy lezárták a széleket hogy Eli klausztrofóbiás lett. Wilson ellen jól jöhet, középen Dorsey/Dial. oszt jónapot 😀peteykérdezd meg Brooks véleményét is 😀Josszi
www.49ers.com/news/article-2/Ahmad-Brooks-Explains-Reason-for-Benching/1e9dc2f1-d044-46d6-bd3d-8c3d245a68c0Montana
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
És Brooks válaszol:vélemény a Lynch-Aldon duóról? úgy lezárták a széleket hogy Eli klausztrofóbiás lett. Wilson ellen jól jöhet, középen Dorsey/Dial. oszt jónapot 😀peteykérdezd meg Brooks véleményét is 😀Josszi
www.49ers.com/news/article-2/Ahmad-Brooks-Explains-Reason-for-Benching/1e9dc2f1-d044-46d6-bd3d-8c3d245a68c0
több mint 10 éve
Josszi
3 365
A legnagyobb baj, hogy nem csak saját kezünkben van a sorsunk (OK 12-4 el meglenne), szerencsésen kellene összejönni a dolgoknak. bőven benne van a több 11-5ös csapat, pl NFCE-ben sztem Dallas és a Phili is igy fog végezni. De peteynek igaza van most koncentraljunk a redskinsre. (nehogy a Chicago-Rams scenario jöjjön, mert akkor aztán cseszhetjük)OL rossz sémák, rosszul kiosztott, rosszul kivitelezett blokkok, ezek voltak forumon a "okosabb" hozzászólók kommentjeiben, ja meg G-Roman ekézése... de kapott Crabtree és Davis is
Egyébként kinti kommenteken aOL és play calling savazást láttam inkább, és Harbaughról keringő pletykákat. Diszkréten találkoztam Roman távozását követelő hozzászólással. Bár nem mostanában böngésztem ottdiverdoc
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 365
vélemény a Lynch-Aldon duóról? úgy lezárták a széleket hogy Eli klausztrofóbiás lett. Wilson ellen jól jöhet, középen Dorsey/Dial. oszt jónapot 😀peteykérdezd meg Brooks véleményét is 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
tavaly is Dorsey volt a NT és meglepően jól tolta. tény Ian Williams inkább NT prototípus a mérete miatt, de Dorseyval sem döccentünk. sőt ő volt ugye a kezdőnek feltüntetve TC-ben.Aktiváltátok Dorsey-t.Ian Williams sincs 320 font mégis NT-t játszott. Fangio-nak nem kell 320 fontos NT (Stanfordon sem volt neki).Fucu
Róla azt meg tudnátok mondani, hogy miért nem szedett fel pár kilót? Tudom, hogy elképesztő izomzata van, de ő KC-ben 3-4end volt, nem nose. és azért az NFL-ben 320 font alatt elég kevés NT van.Borbinho
több mint 10 éve
Montana
635
Defensive Rookie of the YearGregg Rosenthal's pick: Chris Borland.
Biggest Rookie Surprise
Chris Wesseling's pick: Chris Borland and Aaron Lynch.
Kevin Patra's pick: Chris Borland
több mint 10 éve
Montana
635
több mint 10 éve
Egy ember aki tudja hol a helye, nagyon szeretem, na ha valaki miatt, miatta sajnálom, hogy nem nyertetek SB-t:több mint 10 éve
Aktiváltátok Dorsey-t.Ian Williams sincs 320 font mégis NT-t játszott. Fangio-nak nem kell 320 fontos NT (Stanfordon sem volt neki).
Róla azt meg tudnátok mondani, hogy miért nem szedett fel pár kilót? Tudom, hogy elképesztő izomzata van, de ő KC-ben 3-4end volt, nem nose. és azért az NFL-ben 320 font alatt elég kevés NT van.Borbinho
több mint 10 éve
Montana
635
Azt nem láttam,de szerintem ez most nem is annyira fontos,ez csak az én véleményem,én kis esélylatolgatásom volt,ami rohadtul nem jelent semmit.De ha már felhoztad a Giants-et,akkor az utolsó fordulóban hozzájuk mentek és az se lesz leányálom,szóval lehet hogy megveritek egyszer a Dallast de ennyi erővel a Giantstól is kaphattok.Ki tudja ezt előre..Teljesen más kontextus, nem jelent semmit. Az eddigi csoportmeccseinket gondolom nem láttad pl a Giants ellen...mustaineHáát...láttam a Packers elleni meccseteket 😛MontanaHa már számolgatunk:Azt megnézem, mikor kapunk ki a Dallastól oda-vissza.mustaine
NFC E
Dallas: NYG-i-W, Eagles-o-W, Bears-i-W, Eagles-i-W, Colts-o-L, Redskins-i-W 12-4
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dallas-o-L, Redskins-i-W, NYG-i-W 10-6Montana
több mint 10 éve
Aktiváltátok Dorsey-t.Róla azt meg tudnátok mondani, hogy miért nem szedett fel pár kilót? Tudom, hogy elképesztő izomzata van, de ő KC-ben 3-4end volt, nem nose. és azért az NFL-ben 320 font alatt elég kevés NT van.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Teljesen más kontextus, nem jelent semmit. Az eddigi csoportmeccseinket gondolom nem láttad pl a Giants ellen...Háát...láttam a Packers elleni meccseteket 😛MontanaHa már számolgatunk:Azt megnézem, mikor kapunk ki a Dallastól oda-vissza.mustaine
NFC E
Dallas: NYG-i-W, Eagles-o-W, Bears-i-W, Eagles-i-W, Colts-o-L, Redskins-i-W 12-4
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dallas-o-L, Redskins-i-W, NYG-i-W 10-6Montana
több mint 10 éve
vélemény a Lynch-Aldon duóról? úgy lezárták a széleket hogy Eli klausztrofóbiás lett. Wilson ellen jól jöhet, középen Dorsey/Dial. oszt jónapot 😀
több mint 10 éve
Montana
635
Háát...láttam a Packers elleni meccseteket 😛Ha már számolgatunk:Azt megnézem, mikor kapunk ki a Dallastól oda-vissza.mustaine
NFC E
több mint 10 éve
már nem tudom a Cards foumot olvasni, mert Geoban-os lett(wtf)Két dologban lennék kíváncsi a véleményetekre.1.
Egyik:
Szerintetek a tavalyi draft után másfél szezonnal kik azok , akik abból a draftból jó húzásnak tűnnek , és kik akik csalódásnak , akiktől többet vártunk? Tank ugye még nem lépett pályára , Lattimore lehet nem is fog , stb. Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Másrészről nem tudom szokott-e olvasni valaki kinti Niners topikokat , de ott mi a stájsz a offense játékunkkal kapcsolatban? Támadják Romant? Mi a kinti Niners fanok véleménye az eddigi szezonról?Harlequin
Másfél szezon nem elég egy fiatal játékos normális értékeléséhez. Kb. 3 szezon az ami után lehet mondani, hogy jó vagy rossz húzás volt. Nálatok ugye a draft előtt elég mély volt a keret úgyhogy belefértek olyan húzások mint Lattimore akinél nem lehetett tudni, hogy felépül-e, nem sikerült, visszavonult.
Várj még másfél évet ezzel a kérdéssel 😊
2.
Petey szokott kinti fórumokat olvasgatni vagyis régebben olvasta a kinti Cards fórumot 😀Fucu
amit én olvasok, és hozzászólok az ez forums.49ers.com/forum.php . hát GRo ott is megkapja rendesen 😀
több mint 10 éve
A legnagyobb baj, hogy nem csak saját kezünkben van a sorsunk (OK 12-4 el meglenne), szerencsésen kellene összejönni a dolgoknak. bőven benne van a több 11-5ös csapat, pl NFCE-ben sztem Dallas és a Phili is igy fog végezni. De peteynek igaza van most koncentraljunk a redskinsre. (nehogy a Chicago-Rams scenario jöjjön, mert akkor aztán cseszhetjük)Egyébként kinti kommenteken aOL és play calling savazást láttam inkább, és Harbaughról keringő pletykákat. Diszkréten találkoztam Roman távozását követelő hozzászólással. Bár nem mostanában böngésztem ott
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Én nem számolgatok, egyelőre mindig a következő meccset nézzük és nyerjük meg. most vasárnap jön a Skins. meg kell hogy oldjuk hazai pályán. a többi meg alakul.A PO-beli szereplés számomra kisebb kérdés, ott én is esélyesnek látom a csapatot. A fő kérdés az, hogy jelen pillanatban állnak-e úgy a csillagok, hogy oda tudunk érni? Én bízom benne, hogy IGEN, de azért nagyon necces lesz. Ezért kezdet a számolgatást. És örülök, hogy többen benne voltak a játékban, érdekes megnézni, ki mit gondol a következő 6 hétről.
akárhova megyünk a PO-ban nem látom hogy miért ne tudnánk nyerni.petey
több mint 10 éve
Én nem számolgatok, egyelőre mindig a következő meccset nézzük és nyerjük meg. most vasárnap jön a Skins. meg kell hogy oldjuk hazai pályán. a többi meg alakul. akárhova megyünk a PO-ban nem látom hogy miért ne tudnánk nyerni.
több mint 10 éve
Két dologban lennék kíváncsi a véleményetekre.1.
Egyik:
Szerintetek a tavalyi draft után másfél szezonnal kik azok , akik abból a draftból jó húzásnak tűnnek , és kik akik csalódásnak , akiktől többet vártunk? Tank ugye még nem lépett pályára , Lattimore lehet nem is fog , stb. Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Másrészről nem tudom szokott-e olvasni valaki kinti Niners topikokat , de ott mi a stájsz a offense játékunkkal kapcsolatban? Támadják Romant? Mi a kinti Niners fanok véleménye az eddigi szezonról?Harlequin
Másfél szezon nem elég egy fiatal játékos normális értékeléséhez. Kb. 3 szezon az ami után lehet mondani, hogy jó vagy rossz húzás volt. Nálatok ugye a draft előtt elég mély volt a keret úgyhogy belefértek olyan húzások mint Lattimore akinél nem lehetett tudni, hogy felépül-e, nem sikerült, visszavonult.
Várj még másfél évet ezzel a kérdéssel 😊
2.
Petey szokott kinti fórumokat olvasgatni vagyis régebben olvasta a kinti Cards fórumot 😀
több mint 10 éve
Ha már számolgatunk:Azt megnézem, mikor kapunk ki a Dallastól oda-vissza.
NFC E
több mint 10 éve
Harlequin
332
Két dologban lennék kíváncsi a véleményetekre.Egyik:
Másrészről nem tudom szokott-e olvasni valaki kinti Niners topikokat , de ott mi a stájsz a offense játékunkkal kapcsolatban? Támadják Romant? Mi a kinti Niners fanok véleménye az eddigi szezonról?
több mint 10 éve
Harlequin
332
Ha már számolgatunk:Egyetértek , egy kivétellel:
NFC E
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dallas-o-L, Redskins-i-W, NYG-i-W 10-6
NFC N
Lions : Pats-i-W ; Bears-o-W ; Bucs-o-W ; Vikings-o-W ; Bears-i-L ; GBP-i-L 11-5
Green Bay: Vikings-i-W ; Pats-o-W ; Falcons-o-W ; Buff-o-W ; Buccs-i-W ; Lions-o-W 13-3
NFC W
Arizona: SEA-i-L ; Falcons-i-W ; Kansas-o-W ; Rams-i-W ; SEA-o-W ; 49ers-i-L 13-3
Seattle: ARI-o-W ; 49ers-i-L ; Eagles-i-L ; 49ers-o-W ; ARI-i-L ; Rams-o-W 9-7
49ers: W.Reds-o-W ; SEA-o-W ; Raiders-i-W ; SEA-i-L ; Chargers-o-W ; ARI-o-W 11-5
1.Arizona
2.Green Bay
3.Dallas
4.NFC South
5.Detroit
6.49ersMontana
Lions: Pats-i-LOSE!!!!!
több mint 10 éve
Montana
635
Ha már számolgatunk:NFC E
Eagles: Titans-o-W, Dallas-i-L, Seattle-o-L, Dallas-o-L, Redskins-i-W, NYG-i-W 10-6
NFC N
Lions : Pats-i-W ; Bears-o-W ; Bucs-o-W ; Vikings-o-W ; Bears-i-L ; GBP-i-L 11-5
Green Bay: Vikings-i-W ; Pats-o-W ; Falcons-o-W ; Buff-o-W ; Buccs-i-W ; Lions-o-W 13-3
NFC W
Arizona: SEA-i-L ; Falcons-i-W ; Kansas-o-W ; Rams-i-W ; SEA-o-W ; 49ers-i-L 13-3
Seattle: ARI-o-W ; 49ers-i-L ; Eagles-i-L ; 49ers-o-W ; ARI-i-L ; Rams-o-W 9-7
49ers: W.Reds-o-W ; SEA-o-W ; Raiders-i-W ; SEA-i-L ; Chargers-o-W ; ARI-o-W 11-5
1.Arizona
2.Green Bay
3.Dallas
4.NFC South
5.Detroit
6.49ers