San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 9 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
hát akkor pápá PO

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Mindent bele!

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
na urak és hölgyek, ma harcra fel, győzni kell!

több mint 10 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 422 — Anthony Richardson fan
hivatalos, AD, Dorsey, Carrier out.

kéne csinálni inkább egy SF IR - Seahawks IR pingpong összecsapást nem?petey
színvonalas lenne. 😊 és mindkét oldalon lenne még csere is... 😕

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
 www.49ers.com/video/videos/Coming-Soon-49ers-vs-Seahawks/ffc6a37c-9b28-477e-9191-2660aec37a54

#BEATTHEHAWKS

több mint 10 éve
hivatalos, AD, Dorsey, Carrier out.

kéne csinálni inkább egy SF IR - Seahawks IR pingpong összecsapást nem?

több mint 10 éve
Speciel én akkor sem értettem egyet azzal, hogy 7-9-el Po-ba jusson a hóksz, főleg nem a homefield előnnyel (amivel élt is WC-n ha jól emlékszem) Akkor igencsak voltak hasonló hangok, és kaptuk a savazast a kurva gyenge NFCW-ről.diverdoc
Az is csúnya dolog volt! 😀

Hetedik: Ha blanknek van egy kis esze csak ránéz az elmúlt 2 év mérlegére és hozzá adja az idei detroit és browns meccs uccsó egy percét, akkor az univerzum törvényei szerint smitht isten sem mentheti meg, csak egy ide super bowl 😊peach
egy a lényeg, a vörös madarakat ütni kell 😀

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Speciel én akkor sem értettem egyet azzal, hogy 7-9-el Po-ba jusson a hóksz, főleg nem a homefield előnnyel (amivel élt is WC-n ha jól emlékszem) Akkor igencsak voltak hasonló hangok, és kaptuk a savazast a kurva gyenge NFCW-ről.diverdoc
Az is csúnya dolog volt! 😀

Hetedik: Ha blanknek van egy kis esze csak ránéz az elmúlt 2 év mérlegére és hozzá adja az idei detroit és browns meccs uccsó egy percét, akkor az univerzum törvényei szerint smitht isten sem mentheti meg, csak egy ide super bowl 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Speciel én akkor sem értettem egyet azzal, hogy 7-9-el Po-ba jusson a hóksz, főleg nem a homefield előnnyel (amivel élt is WC-n ha jól emlékszem) Akkor igencsak voltak hasonló hangok, és kaptuk a savazast a kurva gyenge NFCW-ről.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Nézegetem a Playoff Picture-t, szerintem a két Wild Card-ot az NFC-ben az East és a West fogja adni. A West-ben azért nagy a tülekedés a 2. helyért, alulról, és felülről is 😊 Az idei évben végre nagyon izgalmas a csoportunk 😊 Bármi lehet.
Azt gondolom, a Lions le fog csúszni a következő hetekben, szóval nagyon reménykedem, hogy odaérünk. Azért érdekes ez az egész kiemelési rendszer: a Falcons 4-7-tel vezeti a csoportját, és 4th Seed 😊 Szerintem ideje lenne bevezetni a szabályt, hogy csoportgyőztes csak akkor automatikus PO, ha veri az összes csoport 3.-at a mérlege alapján 😊

Hát a hétvégén okosabbak leszünk - és nagyon remélem, még bizakodóbbak 😉 Tényleg hiszem, hogy most ki fog jönni a teljesítmén.szaszia
Kár, hogy ez a ravasz terv nem 2010 körül a legendás nfc worstös időkben jutott eszedbe 😛peach
Ennyire nembízol a következő szezonjaitokban? :phe7edik
Ha marad smitty akkor nem. 😀 amúgy csak annyi, hogy a mi csoportunk kb az egyik legerősebb volt folyamat az elmúlt kb 6-7 évben, most idén becsúszott ez a gyalázat és máris van aki ki akarja peckelni a southt a po-ból... 😊peach
És marad ha esetleg bejuttok a rájátszásba (6-10 közeli mérleggel?)

több mint 10 éve
Nézegetem a Playoff Picture-t, szerintem a két Wild Card-ot az NFC-ben az East és a West fogja adni. A West-ben azért nagy a tülekedés a 2. helyért, alulról, és felülről is 😊 Az idei évben végre nagyon izgalmas a csoportunk 😊 Bármi lehet.
Azt gondolom, a Lions le fog csúszni a következő hetekben, szóval nagyon reménykedem, hogy odaérünk. Azért érdekes ez az egész kiemelési rendszer: a Falcons 4-7-tel vezeti a csoportját, és 4th Seed 😊 Szerintem ideje lenne bevezetni a szabályt, hogy csoportgyőztes csak akkor automatikus PO, ha veri az összes csoport 3.-at a mérlege alapján 😊

Hát a hétvégén okosabbak leszünk - és nagyon remélem, még bizakodóbbak 😉 Tényleg hiszem, hogy most ki fog jönni a teljesítmén.szaszia
Kár, hogy ez a ravasz terv nem 2010 körül a legendás nfc worstös időkben jutott eszedbe 😛peach
Ennyire nembízol a következő szezonjaitokban? :phe7edik
Ha marad smitty akkor nem. 😀 amúgy csak annyi, hogy a mi csoportunk kb az egyik legerősebb volt folyamat az elmúlt kb 6-7 évben, most idén becsúszott ez a gyalázat és máris van aki ki akarja peckelni a southt a po-ból... 😊

több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 366
azért futás ellen meglátszik hogy nincs PWill/Bow. így átment rakjtunk Murray, Ingram, Morris többek között. szóval Lynchet sem fogjuk meg 50 yardon az biztos. na mindegy, nem szabad hogy passzoljon az umpalumpa futkorászva ahogy szokott 😉

marha kíváncsi vagyok az offenz melyik arcát veszi elő. ráállítjuk-e Sztivit Shermanra etc..petey
mi otthon ők idegenben erősebbek pass ellen.... 😀 érdekes stat.... 😀
ha a futást fogjuk valahogy... és szerintem Lynch nem 100%os fizikailag gondolom a háta nem bírja...
mintha olvastam volna erről valamit, de majd szihókszos emberek mondják ha hülyeség, akkor meglesz a W

NFL Team Opponent Passing Yards per Game
Rank Team 2014 Last 3 Last 1 Home Away 2013
2 San Francisco 207.2 209.7 77.0 139.6 263.5 218.2
3 Seattle 208.5 172.7 140.0 218.2 196.8 183.1

The Amazing Racoon
több mint 10 éve

Ennyire nembízol a következő szezonjaitokban? :p

több mint 10 éve

A Lions-nak azért elég könnyű a sorsolása de hátha a Bears megtátosodik így december környékén.

több mint 10 éve

nektek még nincs meg a 3 W a 7-9hez 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve

Kár, hogy ez a ravasz terv nem 2010 körül a legendás nfc worstös időkben jutott eszedbe 😛

több mint 10 éve
azért futás ellen meglátszik hogy nincs PWill/Bow. így átment rakjtunk Murray, Ingram, Morris többek között. szóval Lynchet sem fogjuk meg 50 yardon az biztos. na mindegy, nem szabad hogy passzoljon az umpalumpa futkorászva ahogy szokott 😉

marha kíváncsi vagyok az offenz melyik arcát veszi elő. ráállítjuk-e Sztivit Shermanra etc..petey
sajnos igen.... és futás ellen Borland Wilhoite kettős nem lesz elég... kíváncsi vagyok mit fundál ki Fangio...

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Maiocco egy érdekes aspektusát boncolgatja az impotens támadásainknak, a kiinduló poziciót. Igazándiból nem vettem ezt annyira komolyan de összeszedve, hogy 8 kiindulásból 5 a 10 yardon belülről történt, ebből 2 az 5 yardosról, azért tényleg durva.Cox tapasztalatlansága és rossz döntéshozatala szerinte az ok.diverdoc
ez mondjuk tényleg érdekes... én észre sem vettem pl hogy Skuta pályán volt az ST-ben illetve azt hogy Cox ennyire nem tudta visszahordani a labdát... igaz condensed módban még nem néztem vissza.

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers

Hát a hétvégén okosabbak leszünk - és nagyon remélem, még bizakodóbbak 😉 Tényleg hiszem, hogy most ki fog jönni a teljesítmén.
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Maiocco egy érdekes aspektusát boncolgatja az impotens támadásainknak, a kiinduló poziciót. Igazándiból nem vettem ezt annyira komolyan de összeszedve, hogy 8 kiindulásból 5 a 10 yardon belülről történt, ebből 2 az 5 yardosról, azért tényleg durva.Cox tapasztalatlansága és rossz döntéshozatala szerinte az ok.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve

marha kíváncsi vagyok az offenz melyik arcát veszi elő. ráállítjuk-e Sztivit Shermanra etc..

több mint 10 éve
Vegita San Francisco 49ers 363
eleg gyengen szerepeltunk, ezzel igy a shehawks ellen nem lesz eselyunk. elszomorito, de en mar nem varok po-t. majd jovore, talan..Vegita
Azért nem kell kétségbeesni, a Seahawks sem remekel egyáltalán idén. Szerintem eléggé érzelemdús meccs vár ránk, és ahogy hétről-hétre látható az NFL-ben bármi megtörténhet...meg annak az ellenkezője is. Hazai pályán reális esélyünk van ellenük, egy jól felpörgetett Aldon-Lynch duó rommá sackeli majd Wilsont.Alabama Niners
Így igaz és így utólag talán nem is baj hogy egy futó csapattal játszottunk szoros meccset,ez a redskins amolyan Hóksz Light volt😊
Láttuk mik a hibáink futás ellen(pl.hogy a belső lb-ket hogyan pakolták félre),és ezt kamatoztathatjuk pénteken.
S ahogy írod itt bármi megtörténhet még,motivációval nem lesz gond,plusz hazai pálya stb...
Alig várom már!Montana
mar a szezon eleje ota latjuk, mi a hibank, de valtozas nem tortenik. jo tudom, ezzel altatunk.. 😀 😕

Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
viszont én ahányszor beírtam az EK-ba hogy game over, mindig nyertünk 😀 mi ez? (Philly, Giants, Skins)

nem kell beszarni a Hawkstól, magunktól kell 😀 megvan az állományunk hogy törpicsek ne futkározzon mint a fejetlen csirke. ezt már bizonyítottuk párszor(igaz Bowmannal), de amíg Lynch, Aldon és a Cowboy letáborozik a Hawks backfielden nincs gond.
Lynch párszoir el fog szaladni, ez ilyen.
de mint mondtam a Hawks totyikban, egy védelmi állóháború lesz, totál Dben első és második helyezett csatája.
fifti/fiftipetey
kérdés a mi törpicsekünk mit fog nyújtani futás ellen. 😀 kétszer vakra ment de nem lehet mindig 10+ tackle összehozni. hogy a váltott Aldon, Lynch, Brooks trió mit fog összehozni az kiderül... nem tudom Skuta pályán lesz e, az ő rutinja hiányozhat majd. Cowboy jó volt vasárnap, de kérdés mennyit vett ki belőle a meccs. és most csak 3 napja van regenerálódni. Kapnek nem volt rossz meccse a vasárnapi, sőt... okosan játszott. viszont ha Davis nem kapja össze magát akkor pad és kezdjen Carrier. Bruce Milleren lesz a világ szeme úgy érzem 😀 lesz valami trükkös play.... Crabtree pedig ne kedvetlenül játszon. volt egy két pillanat amikor a tavalyelőtti önmagát idézte. na az a Crab kéne csütörtökön.
Stevie sokat pihent vasárnap, remélem ez azt jelenti több lehetőséget kap majd...
nem tudom Mebane játszik e a Kormoránoknál, ha nem az előny a futásnál... és akkor nem kell sok 3 és longot behomálykodnunk. amit persze nem kicsiben oldunk meg hanem LONG és punt.. (jó esetben).
nagy csata lesz, izgalmas meccset várok. közhelyszótár off.

ps.: ja mi nyerünk 20:19-re 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
viszont én ahányszor beírtam az EK-ba hogy game over, mindig nyertünk 😀 mi ez? (Philly, Giants, Skins)

nem kell beszarni a Hawkstól, magunktól kell 😀 megvan az állományunk hogy törpicsek ne futkározzon mint a fejetlen csirke. ezt már bizonyítottuk párszor(igaz Bowmannal), de amíg Lynch, Aldon és a Cowboy letáborozik a Hawks backfielden nincs gond.
Lynch párszoir el fog szaladni, ez ilyen.
de mint mondtam a Hawks totyikban, egy védelmi állóháború lesz, totál Dben első és második helyezett csatája.
fifti/fifti

több mint 10 éve
Egyébként ha Hyde nem ejti el a labdát 7-0-nál a félpályán lehet sokkal könnyebb meccset játszunk de ebben a szezonban imádjuk xopatni magunkat.he7edik
"ha" és "lehet" 😊
de ez a "kormorán" szezon is most, szóval jó lesz december 😊funkyparduc
Addig mondjuk momentuma nem volt a Skins-nek és az #O is prosperált még normálisan.
Amúgy ja, még a Cards se biztos hogy megnyeri a csoportot és az is benne van a pakliban hogy 3 csapat megy tovább a Westből.