San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Dan Skuta is elment innen hozzánk Adam Caplan szerint.
több mint 10 éve
Now trade Kaepernick to finish the day with flair, 49ers

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A nap végére még egy kellemesen szar hír:FB Bruce Miller arrested in Santa Clara on spousal battery charge via arrest log. Investigation handed over to DA office. - Matt Maiocco
több mint 10 éve
Lehet, hogy Gore mégsem köt ki nálunkIan Rapoport @RapSheet 8 p8 perccel ezelőtt
Free agent shocker: Frank Gore reconsiders potential/pending deal with the #Eagles, I’m told.
több mint 10 éve
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki aki tud menekül a süllyedő hajóról... de ne legyen igazam. Ezek szerint az új edzőt kedvelik a játékosok, már akik megmaradtak...CsiribaRemek ötlet volt Harbót megpuccsolni.
több mint 10 éve
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindenki aki tud menekül a süllyedő hajóról... de ne legyen igazam. Ezek szerint az új edzőt kedvelik a játékosok, már akik megmaradtak...
több mint 10 éve
Iupati közben Arizona felé tart. Ez is Gabbert miatt van.
több mint 10 éve
na akkor én is jelentkezem :A:Nincs ponthatár, pofára megy 😀😀😀he7edikMindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7edikMennyi volt a ponthatár? 😉dande
több mint 10 éve
Ha megadod meghívlak e-mail cím alapjánMindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7ediknekem még mindig pendingpetey

több mint 10 éve
Nincs ponthatár, pofára megy 😀😀😀Mindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7edikMennyi volt a ponthatár? 😉dande

több mint 10 éve
Mindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7ediknekem még mindig pending
több mint 10 éve
Az hittem azt írja majd valaki: "neked túl magas" :p49.iktriadMindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7edikMennyi volt a ponthatár? 😉dande
több mint 10 éve
49.Mindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7edikMennyi volt a ponthatár? 😉dande
több mint 10 éve
Mindenkit felvettek a San Francisco 49ers Magyar rajongói csoportba?he7edikMennyi volt a ponthatár? 😉
több mint 10 éve
Nem, már nagyjából eltakarítottuk a romokat, amit hagyott maga után. 😀Egyébként az feltűnt valakinek, hogy amióta Gabbert ide került, azóta csőstül jön a baj a Niners háza táján?iktriad...akkor küldjük vissza hozzátok?Alabama Niners
több mint 10 éve
Egyébként az feltűnt valakinek, hogy amióta Gabbert ide került, azóta csőstül jön a baj a Niners háza táján?iktriad...akkor küldjük vissza hozzátok?
több mint 10 éve
Egyébként az feltűnt valakinek, hogy amióta Gabbert ide került, azóta csőstül jön a baj a Niners háza táján?
több mint 10 éve
Willis (lehetséges) visszavonulása engem is sokkol.Mindezek ellenére most lesz érdekes, hogy a BPA draftolás és a sok tehetséges fiatal, akiknek most lesz lehetősége előre lépni és bizonyítani mire lesz képes.
Érdekes szezon elé nézünk!
több mint 10 éve
Cowboy sem 100% hogy visszavonulwww.csnbayarea.com/49ers/justin-smiths-retirement-status-its-not-100-percent
több mint 10 éve
Na most még egy Brooks és Vernon trade. Oszt OK.Frank, PW52, Cowboy. Ez így egyszerre sok a lelkemnek. Bár ezek közül nekem csak Wiliis a szörprájz kategória.
A draft és a FA keringőnk érdekes lesz.
Talán Alabama írta, hogy reméli nem nagyon lesz management savazás. Hát részemről azért jót nem nagyon tudok mondani.
Mondjuk a teljes rebuilden kívül más koncepciót egyelőre nem látok, de vszínű ez a koncepció.
Egyébként csak és kizárólag Baalke és York nyilatkozgat, speciel kiváncsi lennék a hedkócsunk véleményére is.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Megemésztettem a híreket, most hátradőltem és minden elvárás nélkül várom a következő szezont.
több mint 10 éve
Igen, jól látjátok, ennyi maradt a 2(!) éve játszó SB csapat #D-ből..I'm so sad..😕több mint 10 éve
Nem vonul vissza, csak kamuzik, hogy aztán aláírhasson olcsón a Coltshoz. 😛