San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
hivatalos, AD, Dorsey, Carrier out.színvonalas lenne. 😊 és mindkét oldalon lenne még csere is... 😕
kéne csinálni inkább egy SF IR - Seahawks IR pingpong összecsapást nem?petey
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 10 éve
www.49ers.com/video/videos/Coming-Soon-49ers-vs-Seahawks/ffc6a37c-9b28-477e-9191-2660aec37a54#BEATTHEHAWKS
több mint 10 éve
hivatalos, AD, Dorsey, Carrier out. kéne csinálni inkább egy SF IR - Seahawks IR pingpong összecsapást nem?
több mint 10 éve
egy a lényeg, a vörös madarakat ütni kell 😀Speciel én akkor sem értettem egyet azzal, hogy 7-9-el Po-ba jusson a hóksz, főleg nem a homefield előnnyel (amivel élt is WC-n ha jól emlékszem) Akkor igencsak voltak hasonló hangok, és kaptuk a savazast a kurva gyenge NFCW-ről.diverdocAz is csúnya dolog volt! 😀
Hetedik: Ha blanknek van egy kis esze csak ránéz az elmúlt 2 év mérlegére és hozzá adja az idei detroit és browns meccs uccsó egy percét, akkor az univerzum törvényei szerint smitht isten sem mentheti meg, csak egy ide super bowl 😊peach
több mint 10 éve
Speciel én akkor sem értettem egyet azzal, hogy 7-9-el Po-ba jusson a hóksz, főleg nem a homefield előnnyel (amivel élt is WC-n ha jól emlékszem) Akkor igencsak voltak hasonló hangok, és kaptuk a savazast a kurva gyenge NFCW-ről.diverdocAz is csúnya dolog volt! 😀
Hetedik: Ha blanknek van egy kis esze csak ránéz az elmúlt 2 év mérlegére és hozzá adja az idei detroit és browns meccs uccsó egy percét, akkor az univerzum törvényei szerint smitht isten sem mentheti meg, csak egy ide super bowl 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Speciel én akkor sem értettem egyet azzal, hogy 7-9-el Po-ba jusson a hóksz, főleg nem a homefield előnnyel (amivel élt is WC-n ha jól emlékszem) Akkor igencsak voltak hasonló hangok, és kaptuk a savazast a kurva gyenge NFCW-ről.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
he7edik
1 239
És marad ha esetleg bejuttok a rájátszásba (6-10 közeli mérleggel?)Ha marad smitty akkor nem. 😀 amúgy csak annyi, hogy a mi csoportunk kb az egyik legerősebb volt folyamat az elmúlt kb 6-7 évben, most idén becsúszott ez a gyalázat és máris van aki ki akarja peckelni a southt a po-ból... 😊peachEnnyire nembízol a következő szezonjaitokban? :phe7edikNézegetem a Playoff Picture-t, szerintem a két Wild Card-ot az NFC-ben az East és a West fogja adni. A West-ben azért nagy a tülekedés a 2. helyért, alulról, és felülről is 😊 Az idei évben végre nagyon izgalmas a csoportunk 😊 Bármi lehet.Kár, hogy ez a ravasz terv nem 2010 körül a legendás nfc worstös időkben jutott eszedbe 😛peach
Azt gondolom, a Lions le fog csúszni a következő hetekben, szóval nagyon reménykedem, hogy odaérünk. Azért érdekes ez az egész kiemelési rendszer: a Falcons 4-7-tel vezeti a csoportját, és 4th Seed 😊 Szerintem ideje lenne bevezetni a szabályt, hogy csoportgyőztes csak akkor automatikus PO, ha veri az összes csoport 3.-at a mérlege alapján 😊
Hát a hétvégén okosabbak leszünk - és nagyon remélem, még bizakodóbbak 😉 Tényleg hiszem, hogy most ki fog jönni a teljesítmén.szaszia
több mint 10 éve
Ha marad smitty akkor nem. 😀 amúgy csak annyi, hogy a mi csoportunk kb az egyik legerősebb volt folyamat az elmúlt kb 6-7 évben, most idén becsúszott ez a gyalázat és máris van aki ki akarja peckelni a southt a po-ból... 😊Ennyire nembízol a következő szezonjaitokban? :phe7edikNézegetem a Playoff Picture-t, szerintem a két Wild Card-ot az NFC-ben az East és a West fogja adni. A West-ben azért nagy a tülekedés a 2. helyért, alulról, és felülről is 😊 Az idei évben végre nagyon izgalmas a csoportunk 😊 Bármi lehet.Kár, hogy ez a ravasz terv nem 2010 körül a legendás nfc worstös időkben jutott eszedbe 😛peach
Azt gondolom, a Lions le fog csúszni a következő hetekben, szóval nagyon reménykedem, hogy odaérünk. Azért érdekes ez az egész kiemelési rendszer: a Falcons 4-7-tel vezeti a csoportját, és 4th Seed 😊 Szerintem ideje lenne bevezetni a szabályt, hogy csoportgyőztes csak akkor automatikus PO, ha veri az összes csoport 3.-at a mérlege alapján 😊
Hát a hétvégén okosabbak leszünk - és nagyon remélem, még bizakodóbbak 😉 Tényleg hiszem, hogy most ki fog jönni a teljesítmén.szaszia
több mint 10 éve
Josszi
3 366
azért futás ellen meglátszik hogy nincs PWill/Bow. így átment rakjtunk Murray, Ingram, Morris többek között. szóval Lynchet sem fogjuk meg 50 yardon az biztos. na mindegy, nem szabad hogy passzoljon az umpalumpa futkorászva ahogy szokott 😉mi otthon ők idegenben erősebbek pass ellen.... 😀 érdekes stat.... 😀
marha kíváncsi vagyok az offenz melyik arcát veszi elő. ráállítjuk-e Sztivit Shermanra etc..petey
ha a futást fogjuk valahogy... és szerintem Lynch nem 100%os fizikailag gondolom a háta nem bírja...
mintha olvastam volna erről valamit, de majd szihókszos emberek mondják ha hülyeség, akkor meglesz a W
NFL Team Opponent Passing Yards per Game
Rank Team 2014 Last 3 Last 1 Home Away 2013
2 San Francisco 207.2 209.7 77.0 139.6 263.5 218.2
3 Seattle 208.5 172.7 140.0 218.2 196.8 183.1
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Ennyire nembízol a következő szezonjaitokban? :pNézegetem a Playoff Picture-t, szerintem a két Wild Card-ot az NFC-ben az East és a West fogja adni. A West-ben azért nagy a tülekedés a 2. helyért, alulról, és felülről is 😊 Az idei évben végre nagyon izgalmas a csoportunk 😊 Bármi lehet.Kár, hogy ez a ravasz terv nem 2010 körül a legendás nfc worstös időkben jutott eszedbe 😛peach
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Nézegetem a Playoff Picture-t, szerintem a két Wild Card-ot az NFC-ben az East és a West fogja adni. A West-ben azért nagy a tülekedés a 2. helyért, alulról, és felülről is 😊 Az idei évben végre nagyon izgalmas a csoportunk 😊 Bármi lehet.A Lions-nak azért elég könnyű a sorsolása de hátha a Bears megtátosodik így december környékén.
több mint 10 éve
Josszi
3 366
nektek még nincs meg a 3 W a 7-9hez 😀Nézegetem a Playoff Picture-t, szerintem a két Wild Card-ot az NFC-ben az East és a West fogja adni. A West-ben azért nagy a tülekedés a 2. helyért, alulról, és felülről is 😊 Az idei évben végre nagyon izgalmas a csoportunk 😊 Bármi lehet.Kár, hogy ez a ravasz terv nem 2010 körül a legendás nfc worstös időkben jutott eszedbe 😛peach
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Nézegetem a Playoff Picture-t, szerintem a két Wild Card-ot az NFC-ben az East és a West fogja adni. A West-ben azért nagy a tülekedés a 2. helyért, alulról, és felülről is 😊 Az idei évben végre nagyon izgalmas a csoportunk 😊 Bármi lehet.Kár, hogy ez a ravasz terv nem 2010 körül a legendás nfc worstös időkben jutott eszedbe 😛
több mint 10 éve
Josszi
3 366
azért futás ellen meglátszik hogy nincs PWill/Bow. így átment rakjtunk Murray, Ingram, Morris többek között. szóval Lynchet sem fogjuk meg 50 yardon az biztos. na mindegy, nem szabad hogy passzoljon az umpalumpa futkorászva ahogy szokott 😉sajnos igen.... és futás ellen Borland Wilhoite kettős nem lesz elég... kíváncsi vagyok mit fundál ki Fangio...
marha kíváncsi vagyok az offenz melyik arcát veszi elő. ráállítjuk-e Sztivit Shermanra etc..petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 366
Maiocco egy érdekes aspektusát boncolgatja az impotens támadásainknak, a kiinduló poziciót. Igazándiból nem vettem ezt annyira komolyan de összeszedve, hogy 8 kiindulásból 5 a 10 yardon belülről történt, ebből 2 az 5 yardosról, azért tényleg durva.Cox tapasztalatlansága és rossz döntéshozatala szerinte az ok.diverdocez mondjuk tényleg érdekes... én észre sem vettem pl hogy Skuta pályán volt az ST-ben illetve azt hogy Cox ennyire nem tudta visszahordani a labdát... igaz condensed módban még nem néztem vissza.
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Nézegetem a Playoff Picture-t, szerintem a két Wild Card-ot az NFC-ben az East és a West fogja adni. A West-ben azért nagy a tülekedés a 2. helyért, alulról, és felülről is 😊 Az idei évben végre nagyon izgalmas a csoportunk 😊 Bármi lehet.Azt gondolom, a Lions le fog csúszni a következő hetekben, szóval nagyon reménykedem, hogy odaérünk. Azért érdekes ez az egész kiemelési rendszer: a Falcons 4-7-tel vezeti a csoportját, és 4th Seed 😊 Szerintem ideje lenne bevezetni a szabályt, hogy csoportgyőztes csak akkor automatikus PO, ha veri az összes csoport 3.-at a mérlege alapján 😊
Hát a hétvégén okosabbak leszünk - és nagyon remélem, még bizakodóbbak 😉 Tényleg hiszem, hogy most ki fog jönni a teljesítmén.
több mint 10 éve
Maiocco egy érdekes aspektusát boncolgatja az impotens támadásainknak, a kiinduló poziciót. Igazándiból nem vettem ezt annyira komolyan de összeszedve, hogy 8 kiindulásból 5 a 10 yardon belülről történt, ebből 2 az 5 yardosról, azért tényleg durva.Cox tapasztalatlansága és rossz döntéshozatala szerinte az ok.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
azért futás ellen meglátszik hogy nincs PWill/Bow. így átment rakjtunk Murray, Ingram, Morris többek között. szóval Lynchet sem fogjuk meg 50 yardon az biztos. na mindegy, nem szabad hogy passzoljon az umpalumpa futkorászva ahogy szokott 😉marha kíváncsi vagyok az offenz melyik arcát veszi elő. ráállítjuk-e Sztivit Shermanra etc..
több mint 10 éve
Vegita
363
mar a szezon eleje ota latjuk, mi a hibank, de valtozas nem tortenik. jo tudom, ezzel altatunk.. 😀 😕Így igaz és így utólag talán nem is baj hogy egy futó csapattal játszottunk szoros meccset,ez a redskins amolyan Hóksz Light volt😊eleg gyengen szerepeltunk, ezzel igy a shehawks ellen nem lesz eselyunk. elszomorito, de en mar nem varok po-t. majd jovore, talan..VegitaAzért nem kell kétségbeesni, a Seahawks sem remekel egyáltalán idén. Szerintem eléggé érzelemdús meccs vár ránk, és ahogy hétről-hétre látható az NFL-ben bármi megtörténhet...meg annak az ellenkezője is. Hazai pályán reális esélyünk van ellenük, egy jól felpörgetett Aldon-Lynch duó rommá sackeli majd Wilsont.Alabama Niners
Láttuk mik a hibáink futás ellen(pl.hogy a belső lb-ket hogyan pakolták félre),és ezt kamatoztathatjuk pénteken.
S ahogy írod itt bármi megtörténhet még,motivációval nem lesz gond,plusz hazai pálya stb...
Alig várom már!Montana
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Josszi
3 366
viszont én ahányszor beírtam az EK-ba hogy game over, mindig nyertünk 😀 mi ez? (Philly, Giants, Skins)kérdés a mi törpicsekünk mit fog nyújtani futás ellen. 😀 kétszer vakra ment de nem lehet mindig 10+ tackle összehozni. hogy a váltott Aldon, Lynch, Brooks trió mit fog összehozni az kiderül... nem tudom Skuta pályán lesz e, az ő rutinja hiányozhat majd. Cowboy jó volt vasárnap, de kérdés mennyit vett ki belőle a meccs. és most csak 3 napja van regenerálódni. Kapnek nem volt rossz meccse a vasárnapi, sőt... okosan játszott. viszont ha Davis nem kapja össze magát akkor pad és kezdjen Carrier. Bruce Milleren lesz a világ szeme úgy érzem 😀 lesz valami trükkös play.... Crabtree pedig ne kedvetlenül játszon. volt egy két pillanat amikor a tavalyelőtti önmagát idézte. na az a Crab kéne csütörtökön.
nem kell beszarni a Hawkstól, magunktól kell 😀 megvan az állományunk hogy törpicsek ne futkározzon mint a fejetlen csirke. ezt már bizonyítottuk párszor(igaz Bowmannal), de amíg Lynch, Aldon és a Cowboy letáborozik a Hawks backfielden nincs gond.
Lynch párszoir el fog szaladni, ez ilyen.
de mint mondtam a Hawks totyikban, egy védelmi állóháború lesz, totál Dben első és második helyezett csatája.
fifti/fiftipetey
Stevie sokat pihent vasárnap, remélem ez azt jelenti több lehetőséget kap majd...
nem tudom Mebane játszik e a Kormoránoknál, ha nem az előny a futásnál... és akkor nem kell sok 3 és longot behomálykodnunk. amit persze nem kicsiben oldunk meg hanem LONG és punt.. (jó esetben).
nagy csata lesz, izgalmas meccset várok. közhelyszótár off.
ps.: ja mi nyerünk 20:19-re 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
viszont én ahányszor beírtam az EK-ba hogy game over, mindig nyertünk 😀 mi ez? (Philly, Giants, Skins)nem kell beszarni a Hawkstól, magunktól kell 😀 megvan az állományunk hogy törpicsek ne futkározzon mint a fejetlen csirke. ezt már bizonyítottuk párszor(igaz Bowmannal), de amíg Lynch, Aldon és a Cowboy letáborozik a Hawks backfielden nincs gond.
Lynch párszoir el fog szaladni, ez ilyen.
de mint mondtam a Hawks totyikban, egy védelmi állóháború lesz, totál Dben első és második helyezett csatája.
fifti/fifti
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Addig mondjuk momentuma nem volt a Skins-nek és az #O is prosperált még normálisan.Egyébként ha Hyde nem ejti el a labdát 7-0-nál a félpályán lehet sokkal könnyebb meccset játszunk de ebben a szezonban imádjuk xopatni magunkat.he7edik"ha" és "lehet" 😊
de ez a "kormorán" szezon is most, szóval jó lesz december 😊funkyparduc
Amúgy ja, még a Cards se biztos hogy megnyeri a csoportot és az is benne van a pakliban hogy 3 csapat megy tovább a Westből.