San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Elvileg tényleg visszavonul Willis, és vele együtt Justin Smith is. Crabtree és Iupati maradása is valószínűtlen. Ha Kaep-et elcserélitek, akkor ez egy totális rebuildnek néz ki nekem.Hulkeinsteinnem csak annak néz ki, az is. így Willis és Smith nélkül +13 misit nyerünk.
The 49ers have tendered exclusive-rights free agents Michael Wilhoite and Tony Jerod-Eddie
hát szerintem innentől kezdve a bánat tudja mi lesz drafton is :cool:
több mint 10 éve
A Kaep trade teljesen fals állítólag. S remélem is 😀dandeezzel a szerződéssel 9 misi lenne a cap hit. plusz ő az egyetlen értelmes QB-nk, meg kire trédelnénk? szóval megint vmi feldobott info.
PWIll meg 😕 ha ez igaz, de első az egészség
több mint 10 éve
Elvileg tényleg visszavonul Willis, és vele együtt Justin Smith is. Crabtree és Iupati maradása is valószínűtlen. Ha Kaep-et elcserélitek, akkor ez egy totális rebuildnek néz ki nekem.
több mint 10 éve
A Kaep trade teljesen fals állítólag. S remélem is 😀
több mint 10 éve
On Patrick Willis, in November it was revealed he had been dealing with a chronic toe injury for multiple seasons.
több mint 10 éve
megkapjuk az első körös draftcetlit Phillyből és a két 1 első körért cserébe visszük Mariottát 😊

több mint 10 éve
Annyi esze van talán Kelly-nek, hogy ezt nem húzza meg. Patrick Willis 30 évesen viszont még sok helyen elég nagy upgrade lenne pl. Bears.Megerősítették, hogy durva bejelentés várható még a mai nap folyamán. Hogy Willis, vagy Kaepernick a tárgya, passz, de azt írják, sokkoló lesz.Kaep-et trédelitek Philybe 😀 (ez csak tipp)silent7939
Ezáltal biztosan nem Justin Smith vonul vissza, mert az azért nem lenne meglepő.
Durva lenne, ha Willis lenne az.Stez
több mint 10 éve
Marshawn Lynch is pedzegette, hogy abbahagyja, Willis egyszerre került vele a ligába, érthető válaszlépés :p
több mint 10 éve
Megerősítették, hogy durva bejelentés várható még a mai nap folyamán. Hogy Willis, vagy Kaepernick a tárgya, passz, de azt írják, sokkoló lesz.Kaep-et trédelitek Philybe 😀 (ez csak tipp)
Ezáltal biztosan nem Justin Smith vonul vissza, mert az azért nem lenne meglepő.
Durva lenne, ha Willis lenne az.Stez
több mint 10 éve
Megerősítették, hogy durva bejelentés várható még a mai nap folyamán. Hogy Willis, vagy Kaepernick a tárgya, passz, de azt írják, sokkoló lesz. Ezáltal biztosan nem Justin Smith vonul vissza, mert az azért nem lenne meglepő.
Durva lenne, ha Willis lenne az.
több mint 10 éve
Ennyi pénzért bűn lett volna Franket megtartaniThe business of football blogNa még csak az hiányozna. Persze, Gore után engedjük el Kaepet, ha már ők ketten mennek, menjen P Willis is. Még valaki?
2 perce ·
A San Francisco 49ers állítólag egy sokkoló tranzakcióra készül. Elképzelhető, hogy elbocsátják Patrick Willist, akinek elküldésével több mint 7 millió dollárnyi cap helyet spórolna a csapat.Vegita
Nem értem honnan jönnek ez a hírek, érdekes Brooks cutról alig olvasni. Pedig arra reális esély van.SFGaben

több mint 10 éve
Ezt én is olvastam, de én szerintem ezt csak valami barom terjeszti twitteren.
több mint 10 éve
30 evesen? Ennyire csak nem rossz a serulese.
több mint 10 éve
Source: the 49ers are bracing themselves for the loss of LB Patrick Willis. Expecting him to retire.
több mint 10 éve
The business of football blogÚjraigazoljátok Gabbertöt és ő lesz a kezdő QB. Ez tutira sokkolna mindenkit. 😀
2 perce ·
A San Francisco 49ers állítólag egy sokkoló tranzakcióra készül.Vegita
több mint 10 éve
The business of football blogNa még csak az hiányozna. Persze, Gore után engedjük el Kaepet, ha már ők ketten mennek, menjen P Willis is. Még valaki?
2 perce ·
A San Francisco 49ers állítólag egy sokkoló tranzakcióra készül. Elképzelhető, hogy elbocsátják Patrick Willist, akinek elküldésével több mint 7 millió dollárnyi cap helyet spórolna a csapat.Vegita
Nem értem honnan jönnek ez a hírek, érdekes Brooks cutról alig olvasni. Pedig arra reális esély van.
több mint 10 éve
The business of football blog
2 perce ·
több mint 10 éve
The business of football blog2 perce ·
A San Francisco 49ers állítólag egy sokkoló tranzakcióra készül. Elképzelhető, hogy elbocsátják Patrick Willist, akinek elküldésével több mint 7 millió dollárnyi cap helyet spórolna a csapat.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Haha, ennyi.Nyomós indok szokott lenni amúgy 😊RolniA pénzen kívül aligha van más oka, szakmai indok nem sok szól velünk szembe ezeknél a csapatoknál.Alabama NinersIupatit megpróbáljuk megtartani, sok esélyt nem látok rá. Biztos lesz aki többet ajánl neki.SFGabenRajtatok kívül a Bills, Raiders és a Jets próbálkozik a leigazolásával.Beki
Klasszikust idézzek: "8 millió okom van"
több mint 10 éve
Nyomós indok szokott lenni amúgy 😊A pénzen kívül aligha van más oka, szakmai indok nem sok szól velünk szembe ezeknél a csapatoknál.Alabama NinersIupatit megpróbáljuk megtartani, sok esélyt nem látok rá. Biztos lesz aki többet ajánl neki.SFGabenRajtatok kívül a Bills, Raiders és a Jets próbálkozik a leigazolásával.Beki
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
A pénzen kívül aligha van más oka, szakmai indok nem sok szól velünk szembe ezeknél a csapatoknál.Iupatit megpróbáljuk megtartani, sok esélyt nem látok rá. Biztos lesz aki többet ajánl neki.SFGabenRajtatok kívül a Bills, Raiders és a Jets próbálkozik a leigazolásával.Beki
több mint 10 éve
Itt lesz Boldin és Torrey jövőre leigazoljátok Flaccot is ?!malkavNem...mert nem férne be. 😉
Jövőre majd Hárbót 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀
több mint 10 éve
Itt lesz Boldin és Torrey jövőre leigazoljátok Flaccot is ?!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Iupatit megpróbáljuk megtartani, sok esélyt nem látok rá. Biztos lesz aki többet ajánl neki.SFGabenRajtatok kívül a Bills, Raiders és a Jets próbálkozik a leigazolásával.
több mint 10 éve
Iupatit megpróbáljuk megtartani, sok esélyt nem látok rá. Biztos lesz aki többet ajánl neki.