San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Moody is érdekes prospect azért. bár nem kapott sok játékidőt, látok benne fantáziát. Borland is remek lesz meglássátok, ha együtt nyomja Bow-val 😊 Pitbull time! Emlékszem Bowman is Takeo mögött csak epizódszereplő volt, aztán mekkorát dobbantott a 2. évétől.CB draftoljunk könyörgöm nem LB-the7edikSzerintem is, sőt azt sem zárnám ki, hogy draftolunk még ide, ha van olyan prospect aki szimpatikus.SFGabenmás.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.Alabama Niners
több mint 10 éve
Aaron Wilson @RavensInsider 22 p22 perccel ezelőttBreaking down Torrey Smith's five-year, $40 million 49ers contract www.baltimoresun.com/sports/ravens/ravens-insider/bal-breaking-down-torrey-smiths-fiveyear-40-million-49ers-contract-20150311-story.html …
Összegzés megtekintése 0 válasz 2 retweet 0 kedvenc
több mint 10 éve
Acker 1,83 és 88 kg. azok baráti paraméterek. sőt ő nyújtotta a legjobb teljesítményt preseasonban a Denver ellen.ezért is kár hogy elment Donatell Fangio után.. :/CB poszton nagyon kíváncsi vagyok, mit tud Acker és Reaser. De egy magas, fizikális corner még jöhetne. Vagy bízunk D.Johsonban?SFGaben
látszik hogy fel tudta húzni a DB sort rendesen, így is top5 passz D-nk volt tavalypetey
Coxot nem valószínű hogy megtartjuk, így lehet esélye, Cook sem biztos.
www.youtube.com/watch?v=1uAN8n0vQaM
több mint 10 éve
Goldson kirugásával kapcsolatban cikkezgetnek TB-ben. Sokadik olyan játékosunk lenne aki a SB után elment és nem vált be máshol. Sopoaga, RJF...Alabama Ninersebből mire következtetsz? statisztika? vagy.....??? itt jobban megtalálták velük a hangot és a sémát?
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Bush-t el tudnám képzeni a csapatban, a futásokba is be tud szállni és elkapások terén is használható. Meg ugye a "Bush Bowl"-on a Texast megvertük, aztán egyik csapat sem draftolta le 😊
több mint 10 éve
ezért is kár hogy elment Donatell Fangio után.. :/CB poszton nagyon kíváncsi vagyok, mit tud Acker és Reaser. De egy magas, fizikális corner még jöhetne. Vagy bízunk D.Johsonban?
látszik hogy fel tudta húzni a DB sort rendesen, így is top5 passz D-nk volt tavalypetey
több mint 10 éve
ezért is kár hogy elment Donatell Fangio után.. :/Goldson kirugásával kapcsolatban cikkezgetnek TB-ben. Sokadik olyan játékosunk lenne aki a SB után elment és nem vált be máshol. Sopoaga, RJF...Alabama NinersGoldsont már ki is rakták. Érdekes dolog ez, tavaly is elment a secondary 3/4-e még sem érződött.SFGaben
látszik hogy fel tudta húzni a DB sort rendesen, így is top5 passz D-nk volt tavaly
több mint 10 éve
Goldson kirugásával kapcsolatban cikkezgetnek TB-ben. Sokadik olyan játékosunk lenne aki a SB után elment és nem vált be máshol. Sopoaga, RJF...Alabama NinersGoldsont már ki is rakták. Érdekes dolog ez, tavaly is elment a secondary 3/4-e még sem érződött.
több mint 10 éve
Goldson kirugásával kapcsolatban cikkezgetnek TB-ben. Sokadik olyan játékosunk lenne aki a SB után elment és nem vált be máshol. Sopoaga, RJF...
több mint 10 éve
cromgaborikRá nincs esély.
(a válasz gombot használhatnád mert zavaró hogy nem lehet pontosan tudni hogy mihez szólsz hozzá)

több mint 10 éve
Minden idők legjobb aranyásó futója THE 21:www.49ers.com/video/videos/Micd-Up-Frank-Gores-Final-Game-as-49ers-RB/3523facc-4c11-4348-a561-e0daf7681a49
több mint 10 éve
Emlékezzünk a felejthetetlen 52-re:www.49ers.com/video/videos/Best_of_Patrick_Willis_Micd_Up/097fec2e-5561-45a1-b236-dc2c553f8b58
www.49ers.com/video/videos/FarewellPat_Micd_Up_in_London_vs_JAX/c7182a42-c016-4e3f-81b7-d3c093eb6463
www.49ers.com/video/videos/FarewellPat_Last_Time_Ever_Micd_Up/35f5e4a6-0899-481f-bb57-03f674808a52
www.49ers.com/video/videos/FarewellPat_Micd_Up_in_Candlestick_Park_Finale/53e937e1-0dd9-4b79-925f-af6767bd81f3
több mint 10 éve
Ertem... hat remelem nem one season wonder volt 😀más.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.Alabama Niners
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
2.korben az lesz.CB draftoljunk könyörgöm nem LB-the7edikSzerintem is, sőt azt sem zárnám ki, hogy draftolunk még ide, ha van olyan prospect aki szimpatikus.SFGabenmás.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.Alabama Niners
Tippjeim az elso 3 korre😀E CB WR
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
nem valami jó a felhozatal belőlük jobb lett volna FA piacról hozni.. bár még elcserélhetnénk VD-t...gaborikKit hozznál a szabadügynök piacról? Browner vagy Sterling Moore?

több mint 10 éve
#Bills Free agent OG Erik Pears will visit the #49ers. #NFL
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 10 éve
nem valami jó a felhozatal belőlük jobb lett volna FA piacról hozni.. bár még elcserélhetnénk VD-t...
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 10 éve
CB draftoljunk könyörgöm nem LB-tSzerintem is, sőt azt sem zárnám ki, hogy draftolunk még ide, ha van olyan prospect aki szimpatikus.SFGabenmás.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.Alabama Niners

több mint 10 éve
Szerintem is, sőt azt sem zárnám ki, hogy draftolunk még ide, ha van olyan prospect aki szimpatikus.más.. Wilhoite traderől van már hír? szerintem sokoldalúbb és jobban ismeri a sémát (igaz változhat hogy már nem Fangio a DC) gyorsabb és magasabb mint Borland, Borland 3 és passnál sokszor futott vakra, és sokszor maradt le gyorsabb RB-ről mint Wilhoite. nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziSzerintem ezek után marad, mert így 2 posztra vannak Bowman, Borland, Wilhoite és még Mooney. Rotáció miatt kell, és a védekezési sémák sokoldalúsága miatt is. Borland rookie-ként többet hozott mint várható, és még bőven fejlődőképes.Alabama Niners
több mint 10 éve
Nemnagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziEngem csak az érdekelne,hogy mióta elment Haribó volt-e olyan intézkedés,amit te pozitívan éltél meg?😊csrnyei
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
nagyszerű Borland statja, de nem hinném hogy hosszútávú megoldás lesz ILB poszton, na kezdhettek dobálni sárral 😀JossziEngem csak az érdekelne,hogy mióta elment Haribó volt-e olyan intézkedés,amit te pozitívan éltél meg?😊
több mint 10 éve
meg a fizuReggie Bush jön tárgyalni.más running scheme is jön akkor valószínű, Gore jobban blokkol,jobban megy át a kisebb réseken, viszont Bush jobban kap el, gyorsabb és mozgékonyabb. gondolom a Fal összetételének változása is faktor lehetett a döntésnél. de várjuk meg marad e nálunk.Josszi
Éles váltás.Höri