NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
122
11
19:00
RedZone week 12
60
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
54
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
52
13
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Houston Texans - Tennessee Titans
6
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem is tudtam,hogy balkezes! 😀
több mint 9 éve
Montana
635
Ha már ez a téma veszem a bátorságot és kiteszem ezt a képet,szerintem ennyi trollkodást megérdemel Kap egy ilyen meccs után.több mint 9 éve
LEszögezem nem értek az O-hoz semmilyen szinten de minden GB meccset láttam és majdnem minden Kap meccset. Ez a srác legnagyobb bánatomra IQ-ban nem NFL szint. Egy play vagy akkor sikeres ha nagyon bézik, vagy improvizáció következménye, esetleg az elkapó "wide wide open". Precíz pass playt nem tud kivitelezni. Lassú fejben, nem érzi a timingot, a D-re csak a saját lábával tud reagálni. Akkor dob ha látja a tiszta célpontot, ez majdnem mindig késő. A sok GB meccsel szembe állítva ez még szembetűnőbb. A Rodgers-McCarthy offense zsenialitása abban rejlik hogy borzasztóan fel vannak rajzolva a playek és Rodgers képes arra hogy abban az egy tized másodpercben érjen oda a labda amikor oda kell hogy érjen, előtte és utána is késő. Így lehet tervezni és kivételezni, Kap meccseit nézve ez sosem működik, egy egyszerű curl route-hoz sem ér oda időben a labda. Roman is inkompetens, de Kappel ez még limitáltabb.JayBén adom ezeket Jay, de akkor gondolkodjunk el hogy mit akarunk faragni belőle. már többször elhangzott, hogy pl. Wilsonnál pont arra építenek amiben jó(rollout, bootleg, playaction) ő sem egy zsebpasszer.
Kapnál nincs egy egészséges ritmus amit össze tudnának hozni, a tegnapi TD drive-nál is tök fasza playek voltak, semmi hosszú, csak rövid WCO szerű hívások. erre kész, leállunk vele és megint ezeket az 5-7 stepes dropokat tolják.
nem értem. tudjuk hogy Kapnak rengeteget kell tanulnia szintén, de miért vették el tőle a pistolt?
csak remélni tudom hogy jön egy olyan stáb, aki ehhez ért, emlékszünk Jimbo is azt ígérte hogy visszahozza a WCO-t. ja. látjuk.
csak az a fura, amikor először játszott Kap, akkor alig futott, és igen végigment a readeken, 1,2,3 passz. ez is eltűnt szépen.
több mint 9 éve
Azta.Most neztem csak az eredmenyt.Erthetetlen szamomra ami nalatok zajlik iden...hmmm.Fel a fejjel!
több mint 9 éve
Montana
635
LEszögezem nem értek az O-hoz semmilyen szinten de minden GB meccset láttam és majdnem minden Kap meccset. Ez a srác legnagyobb bánatomra IQ-ban nem NFL szint. Egy play vagy akkor sikeres ha nagyon bézik, vagy improvizáció következménye, esetleg az elkapó "wide wide open". Precíz pass playt nem tud kivitelezni. Lassú fejben, nem érzi a timingot, a D-re csak a saját lábával tud reagálni. Akkor dob ha látja a tiszta célpontot, ez majdnem mindig késő. A sok GB meccsel szembe állítva ez még szembetűnőbb. A Rodgers-McCarthy offense zsenialitása abban rejlik hogy borzasztóan fel vannak rajzolva a playek és Rodgers képes arra hogy abban az egy tized másodpercben érjen oda a labda amikor oda kell hogy érjen, előtte és utána is késő. Így lehet tervezni és kivételezni, Kap meccseit nézve ez sosem működik, egy egyszerű curl route-hoz sem ér oda időben a labda. Roman is inkompetens, de Kappel ez még limitáltabb.JayBTeljesen egyetértek veled,bár Kaep-et hasonlítani a liga legjobb QB-jéhez? 😀
Petey-vel ellentétben én nézek még meccset a PO-ig is,bár biztosan nem a mi meccseinket!Elég volt idénre,na és jövőhéten utazunk Seattle-be..azt ki meri megnézni??
Előző szezonban te jöttél nekünk szurkolni,idén én megyek hozzátok😊.Mindig is kedveltem A-Rod-ot a Lambeau-t a Tundrát,na és ott lehűtöm azt a tüzet amit idén a Niners Harbóval,Kaep-el és Roman-el okozott!
több mint 9 éve
gaborik
514
nyilvánvaló volt eddig is amit leírsz de már bizonyította azt is hogy lehet vele számolni, csak nem pont a gyengeségeire kellene építeni. ami működik azon meg nem kell változtatni
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
JéBé
7 035
LEszögezem nem értek az O-hoz semmilyen szinten de minden GB meccset láttam és majdnem minden Kap meccset. Ez a srác legnagyobb bánatomra IQ-ban nem NFL szint. Egy play vagy akkor sikeres ha nagyon bézik, vagy improvizáció következménye, esetleg az elkapó "wide wide open". Precíz pass playt nem tud kivitelezni. Lassú fejben, nem érzi a timingot, a D-re csak a saját lábával tud reagálni. Akkor dob ha látja a tiszta célpontot, ez majdnem mindig késő. A sok GB meccsel szembe állítva ez még szembetűnőbb. A Rodgers-McCarthy offense zsenialitása abban rejlik hogy borzasztóan fel vannak rajzolva a playek és Rodgers képes arra hogy abban az egy tized másodpercben érjen oda a labda amikor oda kell hogy érjen, előtte és utána is késő. Így lehet tervezni és kivételezni, Kap meccseit nézve ez sosem működik, egy egyszerű curl route-hoz sem ér oda időben a labda. Roman is inkompetens, de Kappel ez még limitáltabb.
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Mondjuk ez a meccs már nem osztott-szorzott a PO reményeinken.Mostmár lehet nyugodtan tankolni jövőre.Sőt minden szempontból az lenne a legjobb ha csak a 4.-ek lennénk a csoportban.
több mint 9 éve
hát én befejeztem a meccsnézést idénre. majd a PO-t. amiben reménykedem az az, hogy York nem lesz pussy és idehoz valami tényleg nagy nevet, kerül amibe kerül. ha most nem fogja meg a csapatot akkor mehetünk vissza az Erickssonos/Nolanos/Singes sötét középkorba.
és kell egy új QB is szerintem. tegnap amit láttam, ez a csapat feladta.
több mint 9 éve
Úgy látom Haribó előlépett potenciális Raiders edzővé! o_o Ennél azért messze jobb ez a csapat. (na nem Kepörnik)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nem lehetett sajnos más az eredmény. 😕Teljesen egyet értek Veled!
Nulla pass rush, harmat gyenge secondary, nulla O# fal, a szokásos idióta play hívások, Kap eddigi leggyengébb meccse (2 int, 3 delay of game, az 5 sackből 3-nál simán eldobhatta volna a labdát, rengeteg homály dobás, rossz döntések).
Ellington rohadtul nem érzi, hova fog leesni a labda egy puntnál, megint kétszer sikerült megcsinálnia, hogy hagyta leesni, és jöhettünk 5 yardról. Mentségére szolgál, hogy legalább most beszélhettünk visszahordásról is. Dawson megint kihagyott egy FG-t. Ez a meccs több sebből is vérzett, nem hiszem, hogy ennél fogunk még szarabbul is játszani. A PO már elment, de nem ezzel a vereséggel. Attól tartok elveszítjük Harbaugh-t, Roman menjen, ne is lássam! Nem tudom ki jön helyettük, de tartok tőle, hogy nem lesz jobb, sőt...red6t6
Szomorú dolog ez, imádtam az utóbbi évek rivalizálását, és szerintem mind a két csapatnak jót tett, mert mind a két öltözőt öszetartotta, vagy legalábbis nagyban hozzájárult, hogy a srácok ne a belső feszkókra figyeljenek.
Mágikus volt mind a két csapat...😕
több mint 9 éve
Szerintem mennie kell Harbough-nak is. Úgy néz ki a pletykák megalapozottak voltak. A tanácstalanságot látom rajta folyamatosan a meccs alatt, és ez főedzői probléma. Már jó ideje nem tud belenyúlni a meccsekbe ahogy az első és második évben. Egyfolytában felülmúlnak minket az ellenfelek taktikailag, nincsenek váratlan húzásaink, meglepő play hívások, elveszett a fineszesség a taktikai repertoárból. Roman playbookja egy rakás szar, Jimbo sem tud felülemelkedni ezen.Friss impulzusra van szükség, mert elmúlt a Jimbo faktor!
Fangio-t megtartanám (bár tegnap Ő is leszerepelt) meg a #D edzőket ott kevesebb a gond.
A Jimbo faktor elvesztése Kaepernickben rejtőző lehetőségeket is korlátozza, viszont nem lehet elmenni amellett, hogy Kaep leeresztett mint a lufi. Teljesen mindegy, hogy engedik futni vagy nem, a passzolás sem megy, se zsebből, se futtából. Kapott egy b@szott nagy szerződést és semmit sem ad vissza belőle. Véleményem szerint olyan edző kell aki alapoz a benne rejlő futóteljesítményre, és nem azon parázik összetörik vagy sem. Kell draftolni most egy QB-t aki hasonló játékstílusú, van annyi mint a dög az NCAA-ben. Aztán, ha agyoncsapják Kaepet beáll az, nem lesz túl nagy visszaesés (sajnos). Talán még motiválná is, ha kapna a nyakába egy 2.-3. köröst. Azt be kell látnunk, hogy Gabbert egy fillért sem ér. Mondjuk Brett Hundley UCLA, magas mozgékony és nem egy világklasszis, mint Kaep. Fizikai paramétereik szinte teljesen azonosak.
Második körben elérhető: www.youtube.com/watch?v=4pIRtnLOnU8 egy az egyben Kaep klón
több mint 9 éve
Vegita
363
az egész stáb takarodhatgaborikez a tegnapi meccsen vegleg beigazolodott, teljesen egyetertek.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
red6t6
988
Nem lehetett sajnos más az eredmény. 😕Nulla pass rush, harmat gyenge secondary, nulla O# fal, a szokásos idióta play hívások, Kap eddigi leggyengébb meccse (2 int, 3 delay of game, az 5 sackből 3-nál simán eldobhatta volna a labdát, rengeteg homály dobás, rossz döntések).
Ellington rohadtul nem érzi, hova fog leesni a labda egy puntnál, megint kétszer sikerült megcsinálnia, hogy hagyta leesni, és jöhettünk 5 yardról. Mentségére szolgál, hogy legalább most beszélhettünk visszahordásról is. Dawson megint kihagyott egy FG-t. Ez a meccs több sebből is vérzett, nem hiszem, hogy ennél fogunk még szarabbul is játszani. A PO már elment, de nem ezzel a vereséggel. Attól tartok elveszítjük Harbaugh-t, Roman menjen, ne is lássam! Nem tudom ki jön helyettük, de tartok tőle, hogy nem lesz jobb, sőt...
több mint 9 éve
34-13 ide
több mint 9 éve
Josszi
3 366
Patton active ma már végre 😀Brandon Lloyd helyett
40 yardon: 4.48 s
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 366
békesség van gyerekek meg szeretet.ja ja, csak sok itt a köcsög 😀
petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Csak egyetlen árva pontocskával tegyünk fel többett.... és húzzuk be! Legyen seggen csúszva, és vergődjünk el PO-ig... 😊meccs nap van, sehol senki? tipp?Hetek óta ezt a felszabadult győzelmet várjuk,és szerintem ez ma se lesz meg.Vért izzadva fogunk nyerni ha nyerünk,nem lesz egyszerű az biztos.Montana
illő lenne végre felszabadultan nagy különbséggel győzni, és nem telibeszarni hogy vszínüleg már semmi esélygaborik