San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
Mike Jurecki @mikejurecki Hearing Erik Pears (#Bills) reached agreement on a two year deal with the #49ers, per source.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 10 éve
Harvin iránt érdeklődtök 😀undisputedlyÚgy tűnik "fillérekből" akarunk offense-t építeni

több mint 10 éve
Rotoworld hozta, hogy megpróbáltok belepiszkálni a Bills-Harvin házasságba. Érdekes, hogy két runfirst csapat próbálja meg szerződtetni (Bills,9ers), holott láthatták volna aHawks példájából,hogy nehezen integrálható.Harvin iránt érdeklődtök 😀undisputedlyAzt lehet 😊 nem a Billsbe megy?petey
több mint 10 éve
Harvin iránt érdeklődtök 😀undisputedlyAzt lehet 😊 nem a Billsbe megy?
több mint 10 éve
Harvin iránt érdeklődtök 😀
több mint 10 éve
"Former #Chargers starting CB Shareece Wright is visiting the #49ers today, source said. Lot of mutual interest here. May take more visits."he7edikde minek? 😀
több mint 10 éve
"Former #Chargers starting CB Shareece Wright is visiting the #49ers today, source said. Lot of mutual interest here. May take more visits."

több mint 10 éve
Bush asszem már Boston felé tart vizitre.Peterson is.he7edikAkkor jon Bush? BeleferneJossziMost pontosan mennyi helyünk van a sapka alatt?he7edik9,7 millió, ha J.Smith marad
www.spotrac.com/nfl/san-francisco-49ers/cap/SFGaben
több mint 10 éve
Az a baj, hogy csak az NFL-ben láttad, és egy gyenge Browns-ban és egy passz orientált Coltsban. Egy futásra komoly hangsúlyt fektető csapatnál még simán érhet el jó teljesítményt.Most nagyon haza fogok beszélni, de 2 ex-alabamait idehoznék azonnal.Richardsonra visszatérve, mint Browns szurkoló láttam amit művelt és ha finom leszek és nőies akkor azt mondom, hogy egyáltalán nem hatott meg. Amit meg a Coltsnál letett az asztalra, az a no comment kategória. Egyszerűen röhejes volt látni ahogy nem lát a pályán, nem tud blokkolni, és úgy szórja a labdát mint bolond gyerek a lisztet. Szóval nem kár érte.Csiriba
Trent Richardsont kitette a Colts, én azonnal idehoznám, a mi futás orientált játékstílusunkban jó eredményekre lenne képes. Igaz becsődölt a Brownsnál és a Coltnáls is, de jobb játékos mint Lacy, és Ingram (egyetemi) teljesítményét is űberelte.
A másik Milliner, a Jetsnél a nyakára hozták a horrorba fizetett Revist és most Cromartiet is. Szerintem a Jets elpasszolná 4-5 körért ezek után. Csak összevetésként (bár nem teljesen poszt azonosak) jobb mint a mi Reidünk. A túlhypolt Honeybadgersnél meg fényévekkel.
Tudom...tudom...szép álmok....lennének nekem.Alabama Niners
Természetesen én elfogult vagyok az Alabama miatt vele kapcsolatban.
több mint 10 éve
Peterson is.Akkor jon Bush? BeleferneJossziMost pontosan mennyi helyünk van a sapka alatt?he7edik9,7 millió, ha J.Smith marad

több mint 10 éve
Most nagyon haza fogok beszélni, de 2 ex-alabamait idehoznék azonnal.Richardsonra visszatérve, mint Browns szurkoló láttam amit művelt és ha finom leszek és nőies akkor azt mondom, hogy egyáltalán nem hatott meg. Amit meg a Coltsnál letett az asztalra, az a no comment kategória. Egyszerűen röhejes volt látni ahogy nem lát a pályán, nem tud blokkolni, és úgy szórja a labdát mint bolond gyerek a lisztet. Szóval nem kár érte.
Trent Richardsont kitette a Colts, én azonnal idehoznám, a mi futás orientált játékstílusunkban jó eredményekre lenne képes. Igaz becsődölt a Brownsnál és a Coltnáls is, de jobb játékos mint Lacy, és Ingram (egyetemi) teljesítményét is űberelte.
A másik Milliner, a Jetsnél a nyakára hozták a horrorba fizetett Revist és most Cromartiet is. Szerintem a Jets elpasszolná 4-5 körért ezek után. Csak összevetésként (bár nem teljesen poszt azonosak) jobb mint a mi Reidünk. A túlhypolt Honeybadgersnél meg fényévekkel.
Tudom...tudom...szép álmok....lennének nekem.Alabama Niners
több mint 10 éve
Akkor jon Bush? BeleferneMost pontosan mennyi helyünk van a sapka alatt?he7edik9,7 millió, ha J.Smith marad
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Culliver 8 milláját alapul véve Torrey Smith jutányos vétel volt!Alabama Niners
Culliver 8 milláját alapul véve Torrey Smith jutányos vétel volt!Alabama NinersAhogy elszalltak az arak abszolut jah
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Most pontosan mennyi helyünk van a sapka alatt?he7edik9,7 millió, ha J.Smith marad
www.spotrac.com/nfl/san-francisco-49ers/cap/
több mint 10 éve
Skins mint a Real. játékostemető sok pénzért.Chris Culliver to sign 4-year deal with Washington. $8 million per year.Jól elgurult a gyógyszere valakinek ott a fővárosban. Illetve jó az ügynöke Chris-nek.
(nóóórmális???)he7edik
Most leírom előre, hogy nem fogja beváltani a hozzáfűzött reményeket. Uff én beszéltem.Alabama Niners
Per Tom Pelissero: Chris Culliver's 4-year, $32 million deal with #Redskins includes $16M fully guaranteed over first two years.
BWAHAHAHAHAAA LMAO@Snyder
Cook státusz: Per Maiocco: The 49ers have spoken to free-agent CB Chris Cook about returning, but they’ve had no recent conversations, according to a source.
több mint 10 éve
Culliver 8 milláját alapul véve Torrey Smith jutányos vétel volt!
több mint 10 éve
Chris Culliver to sign 4-year deal with Washington. $8 million per year.Jól elgurult a gyógyszere valakinek ott a fővárosban. Illetve jó az ügynöke Chris-nek.
(nóóórmális???)he7edik
Most leírom előre, hogy nem fogja beváltani a hozzáfűzött reményeket. Uff én beszéltem.
több mint 10 éve
Chris Culliver to sign 4-year deal with Washington. $8 million per year.Tényleg elképesztően elszaladtak a CB-k fizetései. Nem csodálom, hogy nem tartottuk meg ennyiért, akkor inkább jöjjenek a fiatalok.
(nóóórmális???)he7edik
több mint 10 éve
Chris Culliver to sign 4-year deal with Washington. $8 million per year.(nóóórmális???)

több mint 10 éve
Jóllakott napközis és a tanárnéni :pközben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.peteyaz a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀Josszi
de akkor sem értem miért kell tettlegességig menni, bár valami nem stimmel a sportolóknál az tuti...petey

több mint 10 éve
ő meg a kertészre gondolt utolsóként hogy ... 😀Rá gondoltam volna kb utolsóként, hogy bajba kerül.SFGabenközben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.peteyaz a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀Josszi
de akkor sem értem miért kell tettlegességig menni, bár valami nem stimmel a sportolóknál az tuti...petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Rá gondoltam volna kb utolsóként, hogy bajba kerül.közben Bruce Millerről van egy kis info: szemtanú szerint ellökött egy nőt, és szétverte a mobilját is. ezért tartóztatták le. komolyan nem értem miért kell cigányosat játszani.peteyaz a nő a menyasszonya, gondolom nem várt smst talált a mobiljában a kertésztől 😀Josszi