San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
szóval, vitaindítóként, ki milyen sorrendet képzel el a drafton, hova húzzunk?részemről:
1, WR /White, Strong
2, DL / DE/OLB Armstead, NT Shelton, T. Williams
3, CB/RB CB Trae Waynes, PJ Williams. RB Gurley, Gordon
4, OL OG Mathias, Kouandjio
több mint 10 éve
lesznek fájdalmas döntések, nem állunk jól sapkahelyzetben. nem is lesz túl nagy FA mozgásunkpeteyoverthecap.com/49ers-2015-salary-cap-outlook/
lehet számolgatni 😀 jó elemzés szerintem, van benne "szentségtörés" is
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Hernandez után szabadon😀ThundersNFLAzért a védőügyvéd is megér egy misét. Igazi troll 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Hernandez után szabadon😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Majd kicsit leeresztjük a labdákat, hogy Kaep-nek jobban menjen a passzolás. Brady-nek bevált biztosan neki is be fog.
több mint 10 éve
Használjatok sok vazelint attól jobban csúszik majd a járatódás :-P
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
hát a Levis minden csak nem hazai pályapeteyMég nem az, de lassan bejáratjuk és az lesz.
több mint 10 éve
hát a Levis minden csak nem hazai pályaAzért örültem, hogy nem az SB-t kérdőjelezted meg 😀Csiribahazai pályán csendesen????Alabama Ninerspsszt, ne híreszteljétek el hogy mégis tehetséges edzőink lennének, mert akkor itt sokakban egy világ fog összedőlni. Inkább csak nyerjünk jövőre egy SB-t csendesen 😀 😀 😀Csiribawww.wralsportsfan.com/nfl/audio/14402407/Valahogy én is úgy érzem vele jól járhatunk. Vicces figura, jó humora van, remélem ez hatni fog Kaepernick-re is és élvezni fogja a focit.SFGaben
aki bírja az angolt, annaki egy jó hallgatnivaló Logantól, különösen a Denver tavalyi SB-jéről, hogy Gase nem tudott alkalmazkodni a Seahawks gameplanjéhez. érdekes. úgy tűnik ezzel a hapival jól jártunk.petey
több mint 10 éve
Azért örültem, hogy nem az SB-t kérdőjelezted meg 😀hazai pályán csendesen????Alabama Ninerspsszt, ne híreszteljétek el hogy mégis tehetséges edzőink lennének, mert akkor itt sokakban egy világ fog összedőlni. Inkább csak nyerjünk jövőre egy SB-t csendesen 😀 😀 😀Csiribawww.wralsportsfan.com/nfl/audio/14402407/Valahogy én is úgy érzem vele jól járhatunk. Vicces figura, jó humora van, remélem ez hatni fog Kaepernick-re is és élvezni fogja a focit.SFGaben
aki bírja az angolt, annaki egy jó hallgatnivaló Logantól, különösen a Denver tavalyi SB-jéről, hogy Gase nem tudott alkalmazkodni a Seahawks gameplanjéhez. érdekes. úgy tűnik ezzel a hapival jól jártunk.petey
több mint 10 éve
hazai pályán csendesen????psszt, ne híreszteljétek el hogy mégis tehetséges edzőink lennének, mert akkor itt sokakban egy világ fog összedőlni. Inkább csak nyerjünk jövőre egy SB-t csendesen 😀 😀 😀Csiribawww.wralsportsfan.com/nfl/audio/14402407/Valahogy én is úgy érzem vele jól járhatunk. Vicces figura, jó humora van, remélem ez hatni fog Kaepernick-re is és élvezni fogja a focit.SFGaben
több mint 10 éve
psszt, ne híreszteljétek el hogy mégis tehetséges edzőink lennének, mert akkor itt sokakban egy világ fog összedőlni. Inkább csak nyerjünk jövőre egy SB-t csendesen 😀 😀 😀www.wralsportsfan.com/nfl/audio/14402407/Valahogy én is úgy érzem vele jól járhatunk. Vicces figura, jó humora van, remélem ez hatni fog Kaepernick-re is és élvezni fogja a focit.SFGaben
több mint 10 éve
😊
több mint 10 éve
www.wralsportsfan.com/nfl/audio/14402407/Valahogy én is úgy érzem vele jól járhatunk. Vicces figura, jó humora van, remélem ez hatni fog Kaepernick-re is és élvezni fogja a focit.
több mint 10 éve
www.wralsportsfan.com/nfl/audio/14402407/aki bírja az angolt, annaki egy jó hallgatnivaló Logantól, különösen a Denver tavalyi SB-jéről, hogy Gase nem tudott alkalmazkodni a Seahawks gameplanjéhez. érdekes. úgy tűnik ezzel a hapival jól jártunk.
több mint 10 éve
Ha még kérdés lett volna, Leavitt se marad, a Colorado Buffaloes-hoz ment DC-nekbaggiohát ez is nyílt titok volt, így már hivatalos. remélem ott nem fog megverni senkit 😀
több mint 10 éve
Érdekes olvasgatni a mostani power rankings-okat, általában középmezőnybe várják a csapatot, vagy csak szimplán nem tudják mit hozhat az edzőcsere.SFGabenhát utóbbi, komplett edzőcsere, semmit nem tudni, de nekem megfelel a radar alatt repülni
több mint 10 éve
Ha még kérdés lett volna, Leavitt se marad, a Colorado Buffaloes-hoz ment DC-nek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Érdekes olvasgatni a mostani power rankings-okat, általában középmezőnybe várják a csapatot, vagy csak szimplán nem tudják mit hozhat az edzőcsere.
több mint 10 éve
www.csnbayarea.com/49ers/demolishing-candlestick-park#slide-1Nagyon nagy végén a bevetődés + az oldalvonal mellett állok arca 😊
😕
ez megunhatatlan, a Stick búcsúajándéka 😊
petey
több mint 10 éve
www.csnbayarea.com/49ers/demolishing-candlestick-park#slide-1😕
ez megunhatatlan, a Stick búcsúajándéka 😊
több mint 10 éve
Remélem Baalke ügyesen manőverezik majd. Gore esetében abból a szempontból szerencsések vagyunk, hogy elég sok jó nevű RB lesz a piacon. Talán ez is segít őt megtartani 😉
több mint 10 éve
lesznek fájdalmas döntések, nem állunk jól sapkahelyzetben. nem is lesz túl nagy FA mozgásunk
több mint 10 éve
kérdés ki megy ki marad a fontosabb játékosok közül?Crabtree szerintem biztosan, remélem helyette húzunk valakit a drafton első körben.
akik tuti távozók szerintem:
Crabtree
Iupati
Culliver
Brooks
akik kérdőjelesek
VD
SJ
Gore
Coxpetey
Iuapati posztján talán a legkelendőbb FA. Lehet, hogy valaki megkínálja egy zsíros szerződéssel, amivel Baalke már nem akar versenyezni (és ott van ugye Brandon Thomas)
Culliver-t én Chicagoban tudom elképzelni Fangio miatt
Brooks tuti, ha jól emlékszem Tomsula-val volt összetűzése +Lynch előrébb is van már talán a rangsorban és sok helyet is foglal a sapka alatt. Az Ő távozása talán a legkézenfekvőbb.
VD és SJ esetében szerintem azon múlik, hogy hajlandóak-e belemenni egy fizetéscsökkentésbe
Gore-t mindenképp megtartanám, Nála inkább az a kérdés, hogy mit lát az új stábban.
Cox szerintem marad, ha Culliver megy.
több mint 10 éve
kérdés ki megy ki marad a fontosabb játékosok közül?akik tuti távozók szerintem:
Crabtree
Iupati
Culliver
Brooks
akik kérdőjelesek
VD
SJ
Gore
Cox