San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 021 — Csodabogár
szóval, vitaindítóként, ki milyen sorrendet képzel el a drafton, hova húzzunk?
részemről:
1, WR /White, Strong
2, DL / DE/OLB Armstead, NT Shelton, T. Williams
3, CB/RB CB Trae Waynes, PJ Williams. RB Gurley, Gordon
4, OL OG Mathias, Kouandjio

több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 257
lesznek fájdalmas döntések, nem állunk jól sapkahelyzetben. nem is lesz túl nagy FA mozgásunkpetey
 overthecap.com/49ers-2015-salary-cap-outlook/
lehet számolgatni 😀 jó elemzés szerintem, van benne "szentségtörés" is

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Hernandez után szabadon😀ThundersNFL
Azért a védőügyvéd is megér egy misét. Igazi troll 😀

GO JETS!!!
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 589 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hernandez után szabadon😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
sittes tapasztalat? 😛

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Majd kicsit leeresztjük a labdákat, hogy Kaep-nek jobban menjen a passzolás. Brady-nek bevált biztosan neki is be fog.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 589 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Használjatok sok vazelint attól jobban csúszik majd a járatódás :-P

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
hát a Levis minden csak nem hazai pályapetey
Még nem az, de lassan bejáratjuk és az lesz.
több mint 10 éve
 www.wralsportsfan.com/nfl/audio/14402407/
aki bírja az angolt, annaki egy jó hallgatnivaló Logantól, különösen a Denver tavalyi SB-jéről, hogy Gase nem tudott alkalmazkodni a Seahawks gameplanjéhez. érdekes. úgy tűnik ezzel a hapival jól jártunk.petey
Valahogy én is úgy érzem vele jól járhatunk. Vicces figura, jó humora van, remélem ez hatni fog Kaepernick-re is és élvezni fogja a focit.SFGaben
psszt, ne híreszteljétek el hogy mégis tehetséges edzőink lennének, mert akkor itt sokakban egy világ fog összedőlni. Inkább csak nyerjünk jövőre egy SB-t csendesen 😀 😀 😀Csiriba
hazai pályán csendesen????Alabama Niners
Azért örültem, hogy nem az SB-t kérdőjelezted meg 😀Csiriba
hát a Levis minden csak nem hazai pálya

több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 328 — settenke1976@gmail.com
aki bírja az angolt, annaki egy jó hallgatnivaló Logantól, különösen a Denver tavalyi SB-jéről, hogy Gase nem tudott alkalmazkodni a Seahawks gameplanjéhez. érdekes. úgy tűnik ezzel a hapival jól jártunk.petey
Valahogy én is úgy érzem vele jól járhatunk. Vicces figura, jó humora van, remélem ez hatni fog Kaepernick-re is és élvezni fogja a focit.SFGaben
psszt, ne híreszteljétek el hogy mégis tehetséges edzőink lennének, mert akkor itt sokakban egy világ fog összedőlni. Inkább csak nyerjünk jövőre egy SB-t csendesen 😀 😀 😀Csiriba
hazai pályán csendesen????Alabama Niners
Azért örültem, hogy nem az SB-t kérdőjelezted meg 😀
több mint 10 éve
hazai pályán csendesen????
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 328 — settenke1976@gmail.com
psszt, ne híreszteljétek el hogy mégis tehetséges edzőink lennének, mert akkor itt sokakban egy világ fog összedőlni. Inkább csak nyerjünk jövőre egy SB-t csendesen 😀 😀 😀
több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
https://static.cdninstagram.com/rsrc.php/v4/yR/r/hexDR1NOpRC.png
Instagram
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.
😊
több mint 10 éve
Valahogy én is úgy érzem vele jól járhatunk. Vicces figura, jó humora van, remélem ez hatni fog Kaepernick-re is és élvezni fogja a focit.
több mint 10 éve
aki bírja az angolt, annaki egy jó hallgatnivaló Logantól, különösen a Denver tavalyi SB-jéről, hogy Gase nem tudott alkalmazkodni a Seahawks gameplanjéhez. érdekes. úgy tűnik ezzel a hapival jól jártunk.

több mint 10 éve
Ha még kérdés lett volna, Leavitt se marad, a Colorado Buffaloes-hoz ment DC-nekbaggio
hát ez is nyílt titok volt, így már hivatalos. remélem ott nem fog megverni senkit 😀

több mint 10 éve
Érdekes olvasgatni a mostani power rankings-okat, általában középmezőnybe várják a csapatot, vagy csak szimplán nem tudják mit hozhat az edzőcsere.SFGaben
hát utóbbi, komplett edzőcsere, semmit nem tudni, de nekem megfelel a radar alatt repülni

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
Ha még kérdés lett volna, Leavitt se marad, a Colorado Buffaloes-hoz ment DC-nek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Érdekes olvasgatni a mostani power rankings-okat, általában középmezőnybe várják a csapatot, vagy csak szimplán nem tudják mit hozhat az edzőcsere.
több mint 10 éve
 www.csnbayarea.com/49ers/demolishing-candlestick-park#slide-1

😕

ez megunhatatlan, a Stick búcsúajándéka 😊
petey
Nagyon nagy végén a bevetődés + az oldalvonal mellett állok arca 😊
több mint 10 éve
 www.csnbayarea.com/49ers/demolishing-candlestick-park#slide-1

😕

ez megunhatatlan, a Stick búcsúajándéka 😊

több mint 10 éve
Remélem Baalke ügyesen manőverezik majd. Gore esetében abból a szempontból szerencsések vagyunk, hogy elég sok jó nevű RB lesz a piacon. Talán ez is segít őt megtartani 😉
több mint 10 éve
lesznek fájdalmas döntések, nem állunk jól sapkahelyzetben. nem is lesz túl nagy FA mozgásunk

több mint 10 éve
kérdés ki megy ki marad a fontosabb játékosok közül?
akik tuti távozók szerintem:
Crabtree
Iupati
Culliver
Brooks

akik kérdőjelesek
VD
SJ
Gore
Coxpetey
Crabtree szerintem biztosan, remélem helyette húzunk valakit a drafton első körben.
Iuapati posztján talán a legkelendőbb FA. Lehet, hogy valaki megkínálja egy zsíros szerződéssel, amivel Baalke már nem akar versenyezni (és ott van ugye Brandon Thomas)
Culliver-t én Chicagoban tudom elképzelni Fangio miatt
Brooks tuti, ha jól emlékszem Tomsula-val volt összetűzése +Lynch előrébb is van már talán a rangsorban és sok helyet is foglal a sapka alatt. Az Ő távozása talán a legkézenfekvőbb.
VD és SJ esetében szerintem azon múlik, hogy hajlandóak-e belemenni egy fizetéscsökkentésbe
Gore-t mindenképp megtartanám, Nála inkább az a kérdés, hogy mit lát az új stábban.
Cox szerintem marad, ha Culliver megy.
több mint 10 éve
kérdés ki megy ki marad a fontosabb játékosok közül?
akik tuti távozók szerintem:
Crabtree
Iupati
Culliver
Brooks

akik kérdőjelesek
VD
SJ
Gore
Cox