San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Josszi
3 368
Nyerni fogunk ma, és utána meg sem állunk a döntőig! érzem..Hóksz drukker srák azt írja,hogy csak a mi kiejtésünk miatt kaptak ki,édes😊csrnyeiNem kell velük foglalkozni... még így is nekik áll a zászló. Nyerjünk ma, és akkor már a wildcard megvan. Ne legyen sérültünk, és akkor reménykedhetünk egy jó folytatásban is... GO 9ERS!red6t6
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 368
Hóksz drukker srák azt írja,hogy csak a mi kiejtésünk miatt kaptak ki,édes😊csrnyeió persze.. 😀 olyan szájkaraték voltak a meccs közben a eredménykövetőben, rég röhögtem ennyit 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 368
Én MM helyett szívesen elnézném Pattont az MNF-n,szimpatikus a srác jó lenne ha nem egy elkapás 0 yarddal zárna.csrnyeija ja... igéretesnek tűnik, de egyelőre MM jobb, rutinosabb, kérdés bírja e a térde
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
red6t6
988
Hóksz drukker srák azt írja,hogy csak a mi kiejtésünk miatt kaptak ki,édes😊csrnyeiNem kell velük foglalkozni... még így is nekik áll a zászló. Nyerjünk ma, és akkor már a wildcard megvan. Ne legyen sérültünk, és akkor reménykedhetünk egy jó folytatásban is... GO 9ERS!
több mint 10 éve
csrnyei
489
Hóksz drukker srák azt írja,hogy csak a mi kiejtésünk miatt kaptak ki,édes😊
több mint 10 éve
na gyerekek! MNF-re és jövő hétre a lecke fel van adva! akkor most itt a december, és lehet rendesen focizni. remélem, ahogy pár hete már vártam, és az előző két meccsen látható is volt, szélesedik az O-spektrum, és jönnek a varázs-play-ek is 😊
több mint 10 éve
csrnyei
489
Én MM helyett szívesen elnézném Pattont az MNF-n,szimpatikus a srác jó lenne ha nem egy elkapás 0 yarddal zárna.
több mint 10 éve
Josszi
3 368
www.49ers.com/video/videos/49ers_Honor_Camp_for_the_Stars_Participants_/b39ea71a-5df9-4191-81fb-f5dac6df337bjó ilyet látni! (Y)
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 368
bakker visszanéztem a tavaly PO meccset a Falcons ellenit, volt LMJ-nek egy nagyon ügyes kis TD-je.. okos playcall és hibátlan kivitelezés.. láthatnánk már megint egy ilyet youtu.be/DeSV7Y-14js
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Josszi
3 368
őőőő talált, süllyedt.. és a sámántánc sem hiányzik annyira 😀😛mint tavaly a Ravens (Y)Jossziennyi a történet. de először is nyerjük meg a hétfői rangadót, aztán a többi nem rajtunk múlik. igazából én nem bánám ha nem pihennénk rá a PO-ra. pont a legjobb időben leszünk red hot team 😊peteyha nyerünk a Falcons ellen akkor a Cards ránk már nem veszélyesGáborKöszi a meleg fogadtatást! 😊Én azt mondom nyerjen a Seattle, ha most nem is nyernének, a köv fordulóban a Rams ellen biztosan, és meglenne nekik a csop győzelem. Ha viszont a Cardinals nyerne, akkor ugye utolsó fordulóban, pont velük, náluk játszanánk egy kurva nehéz meccset a Wild Cardért, ami nem hangzik túl jól.
És most egy komoly dilemma: kinek a győzelme lenne nekünk jobb a Seattle-Arizona meccsen?
Ha az Arizona veszít, akkor a Wild Card hely nekünk tuti. Ha a Seattle veszít, akkor meg marad esélyünk a csoport győzelemre.nullzero
Nyerjünk vasárnap, legyen szép a búcsú a 'Sticktől, jöv héten egy POról lemaradó Cards ellen is húzzuk be, legyen meg a 5th seed, aztán nézzük kit kapunk.picstii
csak a mi 52-esünk ne jelentse be a visszavonulását! 😛Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
😛mint tavaly a Ravens (Y)Jossziennyi a történet. de először is nyerjük meg a hétfői rangadót, aztán a többi nem rajtunk múlik. igazából én nem bánám ha nem pihennénk rá a PO-ra. pont a legjobb időben leszünk red hot team 😊peteyha nyerünk a Falcons ellen akkor a Cards ránk már nem veszélyesGáborKöszi a meleg fogadtatást! 😊Én azt mondom nyerjen a Seattle, ha most nem is nyernének, a köv fordulóban a Rams ellen biztosan, és meglenne nekik a csop győzelem. Ha viszont a Cardinals nyerne, akkor ugye utolsó fordulóban, pont velük, náluk játszanánk egy kurva nehéz meccset a Wild Cardért, ami nem hangzik túl jól.
És most egy komoly dilemma: kinek a győzelme lenne nekünk jobb a Seattle-Arizona meccsen?
Ha az Arizona veszít, akkor a Wild Card hely nekünk tuti. Ha a Seattle veszít, akkor meg marad esélyünk a csoport győzelemre.nullzero
Nyerjünk vasárnap, legyen szép a búcsú a 'Sticktől, jöv héten egy POról lemaradó Cards ellen is húzzuk be, legyen meg a 5th seed, aztán nézzük kit kapunk.picstii
csak a mi 52-esünk ne jelentse be a visszavonulását! 😛
több mint 10 éve
Josszi
3 368
mint tavaly a Ravens (Y)ennyi a történet. de először is nyerjük meg a hétfői rangadót, aztán a többi nem rajtunk múlik. igazából én nem bánám ha nem pihennénk rá a PO-ra. pont a legjobb időben leszünk red hot team 😊peteyha nyerünk a Falcons ellen akkor a Cards ránk már nem veszélyesGáborKöszi a meleg fogadtatást! 😊Én azt mondom nyerjen a Seattle, ha most nem is nyernének, a köv fordulóban a Rams ellen biztosan, és meglenne nekik a csop győzelem. Ha viszont a Cardinals nyerne, akkor ugye utolsó fordulóban, pont velük, náluk játszanánk egy kurva nehéz meccset a Wild Cardért, ami nem hangzik túl jól.
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
ennyi a történet. de először is nyerjük meg a hétfői rangadót, aztán a többi nem rajtunk múlik. igazából én nem bánám ha nem pihennénk rá a PO-ra. pont a legjobb időben leszünk red hot team 😊ha nyerünk a Falcons ellen akkor a Cards ránk már nem veszélyesGáborKöszi a meleg fogadtatást! 😊Én azt mondom nyerjen a Seattle, ha most nem is nyernének, a köv fordulóban a Rams ellen biztosan, és meglenne nekik a csop győzelem. Ha viszont a Cardinals nyerne, akkor ugye utolsó fordulóban, pont velük, náluk játszanánk egy kurva nehéz meccset a Wild Cardért, ami nem hangzik túl jól.
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Hétfőn játszunk a Falcons-alKöszi a meleg fogadtatást! 😊Én azt mondom nyerjen a Seattle, ha most nem is nyernének, a köv fordulóban a Rams ellen biztosan, és meglenne nekik a csop győzelem. Ha viszont a Cardinals nyerne, akkor ugye utolsó fordulóban, pont velük, náluk játszanánk egy kurva nehéz meccset a Wild Cardért, ami nem hangzik túl jól.
több mint 10 éve
Gábor
590
Ricsire csak akkor kell figyelni, ha játékos feleségekről vagy cheerleaderekről beszél, valahogy velük kapcsolatban mindig elég jól tájékozott 😀na a nagy okoskodásban ezt észre se vettem :[]picstiimindenkivel előfordul,gondolom neked is megvan az a Sport1-es momentum,amikor Ricsiék azon elmélkedtek,hogy mekkora sansz lenne egy Jax-Kansas SB-re😀csrnyei
több mint 10 éve
csrnyei
489
na a nagy okoskodásban ezt észre se vettem :[]picstiimindenkivel előfordul,gondolom neked is megvan az a Sport1-es momentum,amikor Ricsiék azon elmélkedtek,hogy mekkora sansz lenne egy Jax-Kansas SB-re😀
több mint 10 éve
na a nagy okoskodásban ezt észre se vettem :[] kössz a korrekciót 😀ha nyerünk a Falcons ellen akkor a Cards ránk már nem veszélyesGáborKöszi a meleg fogadtatást! 😊Én azt mondom nyerjen a Seattle, ha most nem is nyernének, a köv fordulóban a Rams ellen biztosan, és meglenne nekik a csop győzelem. Ha viszont a Cardinals nyerne, akkor ugye utolsó fordulóban, pont velük, náluk játszanánk egy kurva nehéz meccset a Wild Cardért, ami nem hangzik túl jól.
több mint 10 éve
Gábor
590
ha nyerünk a Falcons ellen akkor a Cards ránk már nem veszélyesKöszi a meleg fogadtatást! 😊Én azt mondom nyerjen a Seattle, ha most nem is nyernének, a köv fordulóban a Rams ellen biztosan, és meglenne nekik a csop győzelem. Ha viszont a Cardinals nyerne, akkor ugye utolsó fordulóban, pont velük, náluk játszanánk egy kurva nehéz meccset a Wild Cardért, ami nem hangzik túl jól.
több mint 10 éve
Josszi
3 368
Whitnerrel nincs semmi baj, nem egy top 5 SS, de a feladatát megoldja, ha lesz upgrade drafton akkor mint már mondtam, én Reidet áttolnám SS-be, és egy ballhawk FS-t draftolni, így adva lesz a hátsó alakzat egy időre. de ha marad Whitner sem bánom. nálunk ugye elsődleges a run support, a TE védekezés meg PWill/Bowman oldja meg az esetek nagy százalékában.Bowman nálam a DPY
Crabtree-t meg meglátjuk hogy teljesít. sok csapatot elriaszt az achilles sérülés. szerintem egy offseason rehab még ráfér Crabtreere. ha meg a pénzt választja amit mi nem tudnánk és akarnánk kifizetni, Isten vele. botrányosan mély a jövő évi WR class. amúgy Crab jó srác, nincs benne semmi díva hajlam(még 😀), ha akar gyűrűt akkor mindenképp maradnia kell, Cap tömi labdákkal.
Josszi, leginkább a 49erswebzone-t olvasom. ott összeszednek minden hírt.
ja, ahhoz hogy hazai pályánk legyen a PO-ban ütni kell mindenkit, a Hawksnak meg bukni kell a maradék kettőt. így mienk a NFCW, matematikai esély csak.petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Nem érdemes számolgatni, bár lehet. Az idén még egyszer meg kell verni a hókszot, hogy bajnokok lehessünk. És megverjük majd.Köszi a meleg fogadtatást! 😊Én azt mondom nyerjen a Seattle, ha most nem is nyernének, a köv fordulóban a Rams ellen biztosan, és meglenne nekik a csop győzelem. Ha viszont a Cardinals nyerne, akkor ugye utolsó fordulóban, pont velük, náluk játszanánk egy kurva nehéz meccset a Wild Cardért, ami nem hangzik túl jól.
több mint 10 éve
Köszi a meleg fogadtatást! 😊Én azt mondom nyerjen a Seattle, ha most nem is nyernének, a köv fordulóban a Rams ellen biztosan, és meglenne nekik a csop győzelem. Ha viszont a Cardinals nyerne, akkor ugye utolsó fordulóban, pont velük, náluk játszanánk egy kurva nehéz meccset a Wild Cardért, ami nem hangzik túl jól.
Nyerjünk hétfőn, legyen szép a búcsú a 'Sticktől, jöv héten egy POról lemaradó Cards ellen is húzzuk be, legyen meg a 5th seed, aztán nézzük kit kapunk.
több mint 10 éve
nullzero
21
Köszi a meleg fogadtatást! 😊És most egy komoly dilemma: kinek a győzelme lenne nekünk jobb a Seattle-Arizona meccsen?
Ha az Arizona veszít, akkor a Wild Card hely nekünk tuti. Ha a Seattle veszít, akkor meg marad esélyünk a csoport győzelemre.
több mint 10 éve
Josszi
3 368
böff, trotty , szotyihéj putty 😛Hali mindenkinek!üdv a fedélzeten! érezd otthon magad!petey
Bemutatkoznék akkor itt is. Már jó ideje figyelem az oldalt és a topikot, jómagam kb az év elejétől kezdve vagyok NFL és 49ers fan, és próbálom rávenni a haverokat is. 😊
Nagyon jók vagyunk, a csapat erősödőben van. Csak így tovább, go Niners! 😊nullzero
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
red6t6
988
Hali mindenkinek!Üdv köreinkben! Jól választottál! 😉
Bemutatkoznék akkor itt is. Már jó ideje figyelem az oldalt és a topikot, jómagam kb az év elejétől kezdve vagyok NFL és 49ers fan, és próbálom rávenni a haverokat is. 😊
Nagyon jók vagyunk, a csapat erősödőben van. Csak így tovább, go Niners! 😊nullzero
több mint 10 éve
Hali mindenkinek!üdv a fedélzeten! érezd otthon magad!