San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 11 éve
Ámen. Részemről welcomeNem hiszem, hogy 6-8 milliót fog kapni. Inkább kb 4-5t. És az a gyűrű lehetősége miatt aláírhat kevesebb pénzért is.iktriadVernon Davis az instagramján együtt pózolt pár napja MJDvel - és ez volt a képaláírás:Hát nem tudom, engem meglepne. Nem tűnik logikusnak, hogy egy 8-9 éves veterán futót 6-8 millás fizetéssel Gore mellé (mögé?, elé?) szerződtessünk. Lehet, hogy jóban van a srácokkal, de csodálkoznék. Hacsak valami nagyon alacsony fizetést be nem vállal. Nem vagyok képben a raiders dolgaiban, McFadden, Jennings mint öregek ott hogy lesznek, de ha már az öböl azon partjáról származik, inkább oda tudom elképzelni.diverdoc
"Me and Maurice Jones Drew discussing the FUTURE a few nights ago. #SanFransiscoLehet MJD haza akar menni (a Bay Areaból való) és idéntől nálatok folytatja?
Azt tudom, hogy Frank Goreral is jóban van (egyszer vesztett egy fogadást vele szemben, és ő fizetett egy közös sztriptíz klubbeli látogatást emiatt), szóval meglenne a chemistry köztük.iktriad

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Nem hiszem, hogy 6-8 milliót fog kapni. Inkább kb 4-5t. És a gyűrű lehetősége miatt aláírhat ide kevesebb pénzért is.Vernon Davis az instagramján együtt pózolt pár napja MJDvel - és ez volt a képaláírás:Hát nem tudom, engem meglepne. Nem tűnik logikusnak, hogy egy 8-9 éves veterán futót 6-8 millás fizetéssel Gore mellé (mögé?, elé?) szerződtessünk. Lehet, hogy jóban van a srácokkal, de csodálkoznék. Hacsak valami nagyon alacsony fizetést be nem vállal. Nem vagyok képben a raiders dolgaiban, McFadden, Jennings mint öregek ott hogy lesznek, de ha már az öböl azon partjáról származik, inkább oda tudom elképzelni.diverdoc
"Me and Maurice Jones Drew discussing the FUTURE a few nights ago. #SanFransiscoLehet MJD haza akar menni (a Bay Areaból való) és idéntől nálatok folytatja?
Azt tudom, hogy Frank Goreral is jóban van (egyszer vesztett egy fogadást vele szemben, és ő fizetett egy közös sztriptíz klubbeli látogatást emiatt), szóval meglenne a chemistry köztük.iktriad
több mint 11 éve
Vernon Davis az instagramján együtt pózolt pár napja MJDvel - és ez volt a képaláírás:Hát nem tudom, engem meglepne. Nem tűnik logikusnak, hogy egy 8-9 éves veterán futót 6-8 millás fizetéssel Gore mellé (mögé?, elé?) szerződtessünk. Lehet, hogy jóban van a srácokkal, de csodálkoznék. Hacsak valami nagyon alacsony fizetést be nem vállal. Nem vagyok képben a raiders dolgaiban, McFadden, Jennings mint öregek ott hogy lesznek, de ha már az öböl azon partjáról származik, inkább oda tudom elképzelni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Vernon Davis az instagramján együtt pózolt pár napja MJDvel - és ez volt a képaláírás:"Me and Maurice Jones Drew discussing the FUTURE a few nights ago. #SanFransiscoLehet MJD haza akar menni (a Bay Areaból való) és idéntől nálatok folytatja?
Azt tudom, hogy Frank Goreral is jóban van (egyszer vesztett egy fogadást vele szemben, és ő fizetett egy közös sztriptíz klubbeli látogatást emiatt), szóval meglenne a chemistry köztük.
több mint 11 éve
Pryor nem nagyon csúszik ennyire le jó eséllyel a dallas elvisziJaneknem gondoltam én sem hogy ott lesz. meg aztán innen nem tudom kibe szerelmes a GM. de őt is meginterjúztattuk.
több mint 11 éve
Pryor nem nagyon csúszik ennyire le jó eséllyel a dallas elviszi
több mint 11 éve
Combine jelentés:eddig Cooks vagy Beckham a speedsterek közül. plusz mindkettő tud pr/kr feladatot ellátni. meglátjuk a DB-k mit villantanak
40 yard dush:
Akiket szóba hoztak hozhatnak velünk:
Sammy Watkins 4.34 (de szép is lenne,nagyon jó a srác)
Allen Robinson 4.56 (nem túl gyors de ezt tudtuk is)
Jordan Matthews 4.40 (szép eredmény)
Marqise Lee 4.44 (ez se rossz)
Jarvis Landry 4.65 (nagyon gyenge a srác,sőt meg is sérült)
Mike Evans 4.47 (ezt várták kb. tőle)
Odell Beckham 4.31 (piszkos gyors)
Kelvin Benjamin 4.53 (picit lehetett volna jobb szerintem)Montana
és aztán mehet a fejtörés. S közül most nálam Calvin Pryor az új draft crush (L)
több mint 11 éve
Combine jelentés:40 yard dush:
Akiket szóba hoztak hozhatnak velünk:
Sammy Watkins 4.34 (de szép is lenne,nagyon jó a srác)
Allen Robinson 4.56 (nem túl gyors de ezt tudtuk is)
Jordan Matthews 4.40 (szép eredmény)
Marqise Lee 4.44 (ez se rossz)
Jarvis Landry 4.65 (nagyon gyenge a srác,sőt meg is sérült)
Mike Evans 4.47 (ezt várták kb. tőle)
Odell Beckham 4.31 (piszkos gyors)
Kelvin Benjamin 4.53 (picit lehetett volna jobb szerintem)
több mint 11 éve
Watkins-ért nem tudunk felmenni szerintem,túl korai lesz.Evans-el is megbarátkoznék hamar..de tudod,nálam még mindig Kevin..a droppolást meg majd elfelejti 😛(bár az első időkben biztos bemutat párat belőle)Kelvin Benjamin 6'5 magas és 240 font 😊Ha megfutja a 4,3 körüli időt,akkor irány fel érte 😀MontanaWatkins vagy Evans. Benjamin túlértékelt, meg dropol is 😊petey
több mint 11 éve
Kelvin Benjamin 6'5 magas és 240 font 😊Ha megfutja a 4,3 körüli időt,akkor irány fel érte 😀MontanaWatkins vagy Evans. Benjamin túlértékelt, meg dropol is 😊
több mint 11 éve
csodálkozom senki nem írta be hogy el akartuk tradelni(WTFLOL) Harbaught a Brownshoz 😕)
több mint 11 éve
Kelvin Benjamin 6'5 magas és 240 font 😊Ha megfutja a 4,3 körüli időt,akkor irány fel érte 😀
több mint 11 éve
több mint 11 éve
ninercaphell.com/2014/02/20/49ers-restructure-jon-baldwins-contract/ez jó..
blogs.sacbee.com/49ers/archives/2014/02/baalke-49ers-not-compelled-to-cut-gores-pay-wont-trade-lamichael-james.html
Frank megszolgálta, és LMJ sem megy sehova.. a legerősebb backfield nálunk van, lesz idén 😀
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
azt nem ő mondja hanem én 😀 na majd meglátjuk milyen chéndzsmani lesz a pickekkel.. 😀ja hát ez nem azt mondja hogy fel is mennek érte, csak hogy fel kell trédelni hogy megszerezzék őket. pláne a WR-ek csak vasárnap fognak edzeni. Benjamin egy újabb Jon Baldwin, az meg már itt van a rosteren 😛amúgy WR fronton én a sebességre mennék. Beckham, Cooks mind jó lenne, Adams is. nem feltétlen a nagy fizikális játékosok.peteyén meg szívesen látnám kelvin Benjamint pl 😀 és 5. körben egy gyors Wr-t hogy te is örüljél.. 😛
bleacherreport.com/articles/1967902-matt-barrows-49ers-willing-to-trade-up-for-kelvin-benjamin-or-mike-evansJosszi
mondom, szerintem DB-ért felmegyünk, de WR-ért nem hinném.petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
ja hát ez nem azt mondja hogy fel is mennek érte, csak hogy fel kell trédelni hogy megszerezzék őket. pláne a WR-ek csak vasárnap fognak edzeni. Benjamin egy újabb Jon Baldwin, az meg már itt van a rosteren 😛amúgy WR fronton én a sebességre mennék. Beckham, Cooks mind jó lenne, Adams is. nem feltétlen a nagy fizikális játékosok.peteyén meg szívesen látnám kelvin Benjamint pl 😀 és 5. körben egy gyors Wr-t hogy te is örüljél.. 😛
bleacherreport.com/articles/1967902-matt-barrows-49ers-willing-to-trade-up-for-kelvin-benjamin-or-mike-evansJosszi
mondom, szerintem DB-ért felmegyünk, de WR-ért nem hinném.
több mint 11 éve
amúgy WR fronton én a sebességre mennék. Beckham, Cooks mind jó lenne, Adams is. nem feltétlen a nagy fizikális játékosok.peteyén meg szívesen látnám kelvin Benjamint pl 😀 és 5. körben egy gyors Wr-t hogy te is örüljél.. 😛
bleacherreport.com/articles/1967902-matt-barrows-49ers-willing-to-trade-up-for-kelvin-benjamin-or-mike-evans
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Eric Manginit nevezték kit TE coachnak, az exBrowns vezetőedzőt. Remélem sokat tanul majd Davistől 😀Csiribableacherreport.com/articles/1966358-san-francisco-49ers-is-vance-mcdonald-the-right-complement-to-vernon-davis
Vernonnnak van más tanonca is őt is képezze.. mert sokszor olyan mintha " TE felállásnál 1,5 lett volna 2 helyett.. :-/
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Eric Manginit nevezték kit TE coachnak, az exBrowns vezetőedzőt. Remélem sokat tanul majd Davistől 😀
több mint 11 éve
Jimbo szerint a szezon felénél jöhet vissza kb Bowman. meglátjuk hogy megy a rehab.Boldinnal is jól haladnak a tárgyalások, március 8-ig csak mi beszélhetünk vele.
több mint 11 éve
amúgy WR fronton én a sebességre mennék. Beckham, Cooks mind jó lenne, Adams is. nem feltétlen a nagy fizikális játékosok.
több mint 11 éve
mediahype 😀na igen, mert ment ugye a hörgés hogy mennyire megalázta Kap Camet a PO-ban. pedig szobatársak is voltak a Combine alattpeteywww.youtube.com/watch?v=iVASF86vUgA
hát ezen jót vigyorogtam.peteywww.youtube.com/watch?v=iVASF86vUgAJó volt látni, hogy mennyire nem veszik magukat komolyan. 😀 😀 😀Csiriba
hát ezen jót vigyorogtam.petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
na igen, mert ment ugye a hörgés hogy mennyire megalázta Kap Camet a PO-ban. pedig szobatársak is voltak a Combine alattwww.youtube.com/watch?v=iVASF86vUgA
hát ezen jót vigyorogtam.peteywww.youtube.com/watch?v=iVASF86vUgAJó volt látni, hogy mennyire nem veszik magukat komolyan. 😀 😀 😀Csiriba
hát ezen jót vigyorogtam.petey
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=facQQneYz-UTényleg jól mozog , remélem a sérüléséből nem marad meg semmi , akkor brutál lesz a futójátékunk , hiszen van egy Gore-unk és egy Hunterünk is
Lattimore. alig várom már az offseason alapozást, meg minicampet, hogy láthassuk hogy mozog.petey