San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 14 éve
Sing az amerikai foci Maradonája 😀
több mint 14 éve
catattack
3 520
azt nem láttad hogy Sing ordibált Alex-szel az meg visszadumált? VD-nek meg Snydernek kellett odamenni hogy vegyen vissza Sing...Ember legyen a talpán, aki megáll Singletary előtt. 😊
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Video-Singletary-berates-his-starting-quarterba?urn=nfl-276102petey
Vadállat. Biztos néhány játékosban is benne van a para, hogy a mesternél kihúzza a gyufát!
több mint 14 éve
Nah Alex marad a kezdő, meglássuk
több mint 14 éve
azt nem láttad hogy Sing ordibált Alex-szel az meg visszadumált? VD-nek meg Snydernek kellett odamenni hogy vegyen vissza Sing...nem volt semmire időm, összefoglalók ilyenek, csak egy recapot olvastam el ott volt a duma. kemény 😊
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Video-Singletary-berates-his-starting-quarterba?urn=nfl-276102petey
több mint 14 éve
Igazad van nagyon sok sebből vérzünk, mint ahogy az előbb leírtam. Sőt abban is igazad van, hogy az utolsó Q első 2 és utolsó 2 percét leszámítjuk Alexünk jó volt. De az a 4 perc, meg az első 3 Q háááát...... Az ESPN-en nem véletlenül hangz6ott el annyiszor Montana és Young nevediverdocSzerintem hasonlóak a gondok mint nálunk (azért mi is csak hajszállal játszottunk jobb meccset nálatok): koncentrációs gondok, sok penalty, gyengén kivitelezett playek és általában sok (kisebb-nagyobb) hiba, sok fiatal játékos=több hiba. Plusz ehhez jön a gyenge playcalling.
Mondjuk én a szezon előtt ezt a meccset tuti vereségre vettem...
Dixon miért nem kap több lehetőséget (főleg olyankor, ha Gore-nak ennyire nem megy)?Tudtommal nem sérült.
Viszont nézve az NFCW-t, még most sem veszett el minden remény (legalábbis matematikailag).
több mint 14 éve
azt nem láttad hogy Sing ordibált Alex-szel az meg visszadumált? VD-nek meg Snydernek kellett odamenni hogy vegyen vissza Sing...http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Video-Singletary-berates-his-starting-quarterba?urn=nfl-276102
több mint 14 éve
ennyit Westbrook nagy visszatéréséről 1 carry 😀Magam is sokat kacagtam 😕
de kár, h nem láttam a meccset biztos "mókás" lehetett 😊Fucu
Hát Westit illetően tévedtem (felültem Johnson pregame nyilatkozatának) 😕
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
ennyit Westbrook nagy visszatéréséről 1 carry 😀de kár, h nem láttam a meccset biztos "mókás" lehetett 😊
több mint 14 éve
Azért én nem tolnám rá az egész meccset Smith-re. A fumble ret. td-nél nagyot hibázott ez tény és ez utóbb döntőnek bizonyult. Azért jelentős mértékben neki köszönhetitek hogy meccsben voltatok a végén. Mondjuk azt innen nem lehet megmondani, hogy miért csak akkor talált rá Davisre mikor már nagyon vesztésre állt a meccs. Szándékos gameplan volt, hogy kerülte a labdával vagy csak az Eagles fogta szigorúbban Davist az elején, ezt nem igazán tudom.Igazad van nagyon sok sebből vérzünk, mint ahogy az előbb leírtam. Sőt abban is igazad van, hogy az utolsó Q első 2 és utolsó 2 percét leszámítjuk Alexünk jó volt. De az a 4 perc, meg az első 3 Q háááát...... Az ESPN-en nem véletlenül hangz6ott el annyiszor Montana és Young neve
Gore pl 2X fumblizott mindkétszer egy jól haladó drive-ot megszakítva.BleedingGreen
több mint 14 éve
Most néztem meg ESPN-en. Ez borzalom. Alex egy fos. Amit az utolsó negyed elején produkált! Egy megye I-es focikapus (soccer) biztosabban fogná a tojást. Nagyon nagy baj van. Petey, vagy kando ti biztos tudjátok mikor kezdtünk utoljára ennyire szarul (ha egyáltalán)? :mad: :mad:diverdocAzért én nem tolnám rá az egész meccset Smith-re. A fumble ret. td-nél nagyot hibázott ez tény és ez utóbb döntőnek bizonyult. Azért jelentős mértékben neki köszönhetitek hogy meccsben voltatok a végén. Mondjuk azt innen nem lehet megmondani, hogy miért csak akkor talált rá Davisre mikor már nagyon vesztésre állt a meccs. Szándékos gameplan volt, hogy kerülte a labdával vagy csak az Eagles fogta szigorúbban Davist az elején, ezt nem igazán tudom.
Gore pl 2X fumblizott mindkétszer egy jól haladó drive-ot megszakítva.
több mint 14 éve
Ok közben megtaláltam: 1979-ben volt utoljára ilyen szar rajt (sőt szarabb 0-7), akkor 2 W jött össze az egész szezonban. Hát jó uton haladunk.2 fumble Gore-tól, 1 Smithtől (return TD) + 2 int, Nedney 40 yardroól nem talál a póznák közé.... 😕 😕
Ez elég is
több mint 14 éve
Most néztem meg ESPN-en. Ez borzalom. Alex egy fos. Amit az utolsó negyed elején produkált! Egy megye I-es focikapus (soccer) biztosabban fogná a tojást. Nagyon nagy baj van. Petey, vagy kando ti biztos tudjátok mikor kezdtünk utoljára ennyire szarul (ha egyáltalán)? :mad: :mad:diverdocAz NFL.com szerint 31 éve
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Most néztem meg ESPN-en. Ez borzalom. Alex egy fos. Amit az utolsó negyed elején produkált! Egy megye I-es focikapus (soccer) biztosabban fogná a tojást. Nagyon nagy baj van. Petey, vagy kando ti biztos tudjátok mikor kezdtünk utoljára ennyire szarul (ha egyáltalán)? :mad: :mad:
több mint 14 éve
Mi van veletek 49ers????????Gore 2 fumbli??? tavaly max ennyi volt neki összesen nem?
0-5 én pedig nektek adtam az egyik titkos SB esélyes címet.
Remélem jövőhéten már nyertek!!!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Ráadásul ahogy kezdtek a SD ellen 😊Nyugi jövőhéten jön a Bay Area Bowl! Ott minden esélyetek megvan a győzelemre! 😊BruceA helyzet az hogy maga a klub sincs rendben(tulajdonos, CEO), szóval a Raiders hozzánk képest egy profin futó klubnak néz ki Al-el az élen :rolleyes:petey
több mint 14 éve
Nyugi jövőhéten jön a Bay Area Bowl! Ott minden esélyetek megvan a győzelemre! 😊BruceA helyzet az hogy maga a klub sincs rendben(tulajdonos, CEO), szóval a Raiders hozzánk képest egy profin futó klubnak néz ki Al-el az élen :rolleyes:
több mint 14 éve
Nyugi jövőhéten jön a Bay Area Bowl! Ott minden esélyetek megvan a győzelemre! 😊
több mint 14 éve
ez mindennek a legalja. még a Lionsnál is rosszabbak vagyunk.
több mint 14 éve
Remélem Ginn visszavisz pár puntot vagy KO-t jó mélyre, nagyon kéne.Steve Young szerint Alex Smithről le kéne venni a pórázt és szabadon engedni. Mély labdákat tud dobni, csak nincs sebesség WR-ben nálunk. Ginn visszatért ez segíthet.
több mint 14 éve
Pikáns lesz Westbrook játéka! Reid a 8 közös szezonjuk alapján az egyik legeszesebb játékosának nevezte, és Mike Johnson nagyobb szerepet szán neki (“Brian’s been a very good player in this league for a long time and we are going to try to utilize his talents and try to get him involved in some way here pretty soon"). Ahogy olvasgattam a beharangozókat, commenteket Davistől és Gore-tól tartanak leginkább, Alexnek megelőlegeztek pár int-et, legyen Westbrook a nyerő emberünk. Remélem ma tényleg nagy szerepe lesz, 0-4 után csak jobb jöhet.
több mint 14 éve
Jó hát.. 😀 Mi sem állunk jobban 😉Ez az év hozzászólása.el vagyunk átkozvapeteyEzt valahol, valakitől már hallottam... 😊
aztán ott is fordult a dolg 😉
Ráadásul most még a Detroit is kezd feltámadnikando777
A Detroit feltámadása.
0-4 baszod. 😀Bazzani
Én csak a játékotok alapján azt látom, legalább küzdenek, a Tenesse győzelme sem volt olyan egyértelmű s ha jól emlékszem a mostani hétvégén sem volt nagy különbség. (Jó, jó L lett a vége, de most már csak elindul a szekér ott is 😊 )
több mint 14 éve
Iupati...WOWAccording to STATS statistical service, the 6-foot-5, 331-pound mauling left guard has not committed a penalty in the regular season. For those scoring at home, that means no holds and no false starts.
He’s yet to allow a sack either.
több mint 14 éve
"On Tuesday, Mays was named one of five candidates for Pepsi NFL Rookie of the Week honors." az nfl.com/rookies oldalon lehet rá szavazni. Azt hiszem ha másnak nem is, de őneki kijár a dicséret a vasárnapért.
több mint 14 éve
Jahogyúgy? 😀Megelőlegezte, örüljél már 😀peteyEzt valahol, valakitől már hallottam... 😊Ez az év hozzászólása.
A Detroit feltámadása.
0-4 baszod. 😀Bazzani
Ha jól tippelek,akkor a Bills marad az egyetlen nyeretlen csapat a hétvége után.
több mint 14 éve
Megelőlegezte, örüljél már 😀Ez az év hozzászólása.el vagyunk átkozvapeteyEzt valahol, valakitől már hallottam... 😊
A Detroit feltámadása.
0-4 baszod. 😀Bazzani