San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Sing az amerikai foci Maradonája 😀
több mint 14 éve
catattack 3 520
azt nem láttad hogy Sing ordibált Alex-szel az meg visszadumált? VD-nek meg Snydernek kellett odamenni hogy vegyen vissza Sing...

http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Video-Singletary-berates-his-starting-quarterba?urn=nfl-276102petey
Ember legyen a talpán, aki megáll Singletary előtt. 😊
Vadállat. Biztos néhány játékosban is benne van a para, hogy a mesternél kihúzza a gyufát!
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Nah Alex marad a kezdő, meglássuk

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
azt nem láttad hogy Sing ordibált Alex-szel az meg visszadumált? VD-nek meg Snydernek kellett odamenni hogy vegyen vissza Sing...

http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Video-Singletary-berates-his-starting-quarterba?urn=nfl-276102petey
nem volt semmire időm, összefoglalók ilyenek, csak egy recapot olvastam el ott volt a duma. kemény 😊

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
Igazad van nagyon sok sebből vérzünk, mint ahogy az előbb leírtam. Sőt abban is igazad van, hogy az utolsó Q első 2 és utolsó 2 percét leszámítjuk Alexünk jó volt. De az a 4 perc, meg az első 3 Q háááát...... Az ESPN-en nem véletlenül hangz6ott el annyiszor Montana és Young nevediverdoc
Szerintem hasonlóak a gondok mint nálunk (azért mi is csak hajszállal játszottunk jobb meccset nálatok): koncentrációs gondok, sok penalty, gyengén kivitelezett playek és általában sok (kisebb-nagyobb) hiba, sok fiatal játékos=több hiba. Plusz ehhez jön a gyenge playcalling.
Mondjuk én a szezon előtt ezt a meccset tuti vereségre vettem...

Dixon miért nem kap több lehetőséget (főleg olyankor, ha Gore-nak ennyire nem megy)?Tudtommal nem sérült.

Viszont nézve az NFCW-t, még most sem veszett el minden remény (legalábbis matematikailag).

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár

http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Video-Singletary-berates-his-starting-quarterba?urn=nfl-276102

több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
ennyit Westbrook nagy visszatéréséről 1 carry 😀

de kár, h nem láttam a meccset biztos "mókás" lehetett 😊Fucu
Magam is sokat kacagtam 😕

Hát Westit illetően tévedtem (felültem Johnson pregame nyilatkozatának) 😕

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
ennyit Westbrook nagy visszatéréséről 1 carry 😀

de kár, h nem láttam a meccset biztos "mókás" lehetett 😊

több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Azért én nem tolnám rá az egész meccset Smith-re. A fumble ret. td-nél nagyot hibázott ez tény és ez utóbb döntőnek bizonyult. Azért jelentős mértékben neki köszönhetitek hogy meccsben voltatok a végén. Mondjuk azt innen nem lehet megmondani, hogy miért csak akkor talált rá Davisre mikor már nagyon vesztésre állt a meccs. Szándékos gameplan volt, hogy kerülte a labdával vagy csak az Eagles fogta szigorúbban Davist az elején, ezt nem igazán tudom.

Gore pl 2X fumblizott mindkétszer egy jól haladó drive-ot megszakítva.BleedingGreen
Igazad van nagyon sok sebből vérzünk, mint ahogy az előbb leírtam. Sőt abban is igazad van, hogy az utolsó Q első 2 és utolsó 2 percét leszámítjuk Alexünk jó volt. De az a 4 perc, meg az első 3 Q háááát...... Az ESPN-en nem véletlenül hangz6ott el annyiszor Montana és Young neve

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
Most néztem meg ESPN-en. Ez borzalom. Alex egy fos. Amit az utolsó negyed elején produkált! Egy megye I-es focikapus (soccer) biztosabban fogná a tojást. Nagyon nagy baj van. Petey, vagy kando ti biztos tudjátok mikor kezdtünk utoljára ennyire szarul (ha egyáltalán)? :mad: :mad:diverdoc
Azért én nem tolnám rá az egész meccset Smith-re. A fumble ret. td-nél nagyot hibázott ez tény és ez utóbb döntőnek bizonyult. Azért jelentős mértékben neki köszönhetitek hogy meccsben voltatok a végén. Mondjuk azt innen nem lehet megmondani, hogy miért csak akkor talált rá Davisre mikor már nagyon vesztésre állt a meccs. Szándékos gameplan volt, hogy kerülte a labdával vagy csak az Eagles fogta szigorúbban Davist az elején, ezt nem igazán tudom.

Gore pl 2X fumblizott mindkétszer egy jól haladó drive-ot megszakítva.

több mint 14 éve
Ok közben megtaláltam: 1979-ben volt utoljára ilyen szar rajt (sőt szarabb 0-7), akkor 2 W jött össze az egész szezonban. Hát jó uton haladunk.
2 fumble Gore-tól, 1 Smithtől (return TD) + 2 int, Nedney 40 yardroól nem talál a póznák közé.... 😕 😕
Ez elég is

több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!
Most néztem meg ESPN-en. Ez borzalom. Alex egy fos. Amit az utolsó negyed elején produkált! Egy megye I-es focikapus (soccer) biztosabban fogná a tojást. Nagyon nagy baj van. Petey, vagy kando ti biztos tudjátok mikor kezdtünk utoljára ennyire szarul (ha egyáltalán)? :mad: :mad:diverdoc
Az NFL.com szerint 31 éve

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Most néztem meg ESPN-en. Ez borzalom. Alex egy fos. Amit az utolsó negyed elején produkált! Egy megye I-es focikapus (soccer) biztosabban fogná a tojást. Nagyon nagy baj van. Petey, vagy kando ti biztos tudjátok mikor kezdtünk utoljára ennyire szarul (ha egyáltalán)? :mad: :mad:

több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!
Mi van veletek 49ers????????
Gore 2 fumbli??? tavaly max ennyi volt neki összesen nem?

0-5 én pedig nektek adtam az egyik titkos SB esélyes címet.

Remélem jövőhéten már nyertek!!!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
kando777 San Francisco 49ers 120 — 49ers fan
Nyugi jövőhéten jön a Bay Area Bowl! Ott minden esélyetek megvan a győzelemre! 😊Bruce
A helyzet az hogy maga a klub sincs rendben(tulajdonos, CEO), szóval a Raiders hozzánk képest egy profin futó klubnak néz ki Al-el az élen :rolleyes:petey
Ráadásul ahogy kezdtek a SD ellen 😊

több mint 14 éve
Nyugi jövőhéten jön a Bay Area Bowl! Ott minden esélyetek megvan a győzelemre! 😊Bruce
A helyzet az hogy maga a klub sincs rendben(tulajdonos, CEO), szóval a Raiders hozzánk képest egy profin futó klubnak néz ki Al-el az élen :rolleyes:

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Nyugi jövőhéten jön a Bay Area Bowl! Ott minden esélyetek megvan a győzelemre! 😊
több mint 14 éve
ez mindennek a legalja. még a Lionsnál is rosszabbak vagyunk.

több mint 14 éve
Remélem Ginn visszavisz pár puntot vagy KO-t jó mélyre, nagyon kéne.
Steve Young szerint Alex Smithről le kéne venni a pórázt és szabadon engedni. Mély labdákat tud dobni, csak nincs sebesség WR-ben nálunk. Ginn visszatért ez segíthet.

több mint 14 éve
Pikáns lesz Westbrook játéka! Reid a 8 közös szezonjuk alapján az egyik legeszesebb játékosának nevezte, és Mike Johnson nagyobb szerepet szán neki (“Brian’s been a very good player in this league for a long time and we are going to try to utilize his talents and try to get him involved in some way here pretty soon"). Ahogy olvasgattam a beharangozókat, commenteket Davistől és Gore-tól tartanak leginkább, Alexnek megelőlegeztek pár int-et, legyen Westbrook a nyerő emberünk. Remélem ma tényleg nagy szerepe lesz, 0-4 után csak jobb jöhet.

több mint 14 éve
kando777 San Francisco 49ers 120 — 49ers fan
el vagyunk átkozvapetey
Ezt valahol, valakitől már hallottam... 😊
aztán ott is fordult a dolg 😉

Ráadásul most még a Detroit is kezd feltámadnikando777
Ez az év hozzászólása.
A Detroit feltámadása.
0-4 baszod. 😀Bazzani
Jó hát.. 😀 Mi sem állunk jobban 😉
Én csak a játékotok alapján azt látom, legalább küzdenek, a Tenesse győzelme sem volt olyan egyértelmű s ha jól emlékszem a mostani hétvégén sem volt nagy különbség. (Jó, jó L lett a vége, de most már csak elindul a szekér ott is 😊 )

több mint 14 éve
Iupati...WOW

According to STATS statistical service, the 6-foot-5, 331-pound mauling left guard has not committed a penalty in the regular season. For those scoring at home, that means no holds and no false starts.

He’s yet to allow a sack either.

több mint 14 éve
"On Tuesday, Mays was named one of five candidates for Pepsi NFL Rookie of the Week honors." az nfl.com/rookies oldalon lehet rá szavazni. Azt hiszem ha másnak nem is, de őneki kijár a dicséret a vasárnapért.

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley

Ez az év hozzászólása.
A Detroit feltámadása.
0-4 baszod. 😀Bazzani
Megelőlegezte, örüljél már 😀petey
Jahogyúgy? 😀
Ha jól tippelek,akkor a Bills marad az egyetlen nyeretlen csapat a hétvége után.

több mint 14 éve
el vagyunk átkozvapetey

Ez az év hozzászólása.
A Detroit feltámadása.
0-4 baszod. 😀Bazzani
Megelőlegezte, örüljél már 😀