NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 12 éve
😊 szeretem a jó poénokat, ez nem az 😛 mellesleg szegény farkincások most bajban vannak, mert egy csomó kommentet töröltek mindenkitől a migráció miatt. most állhatok neki szaporítani őket.én csak annyit szeretnék hozzáfűzni: TJacket game 2 kezdőnek! Wilson jól nyomta a ZS kategória ellen. Flynn Mr. CheckdownpeteyÖsszefutottam egy konferencián a kezelőorvosoddal és gyógyszerészeddel, ez úgy derült ki, hogy a fogadáson beszélgettünk a fociról és említettem, hogy NFCW, meg minden...
erre a doki megkérdezte:
- Te ismered Petit?
csak a pontosítás végett, én:
- Azt a *****? (láttátok, beírtam, hogy "*****" és rögtön kicsillagozta! braxa88 írás közben moderálsz? Király vagy!)
- Igen, őt! Képzeld utolsó alkalommal írásba kellet neki adnom, hogy "A bowl.hu kommentek száma nem emeli a hímivarsejtek számát!"12
mellesleg a fasz tudja mit kell ide írni hogy ne sérüljenek be egyesek, szegény Fucura is. 😉
back to foci:
kis idő és Wilson kiszorítja Flynnt meglássátok.
több mint 12 éve
Na jó, a Largent féle mezhez persze, sőt a tavalyihoz is, de mondom az idény végére(remélem valamikor február elején 😀) már tetszeni fog! 😀 Ha csak annyi a baj, az nem baj, bármiben szívesen segítünk, PM-ben küldök majd 1-2 cikket is ha érdekel! Any trouble with English? 😀Ezt azoknak a fickoknak mond, akik meg mindig a Largent fele oldschool mezben vannak a Hawks Nest-ben.. 😊Persze szokatlan, de csak idő kérdése. Endorphyn a fantasy nem érdekel? 😀MedvepapaNyaralas utan egy nappal most kezdtem el nezni a meccset egy fel oraja es nekem meg mindig esetlen az egesz design, olyan amator hangulat. Viszont eddig jo a jatekunk, tetszik. 😀endorphynAkárhogy nézem, nagyon tetszik a szerelésünk! A sisak eszméletlen jóóóó! 😀 A Wilson féle bootleg futott TD meg akkor is szép, ha a Titans reserves ellen ment! 11-ből 9-en a másik oldalon keresték a disznóbőrt! 😀 😀 😀MedvepapaHű. Nekem még mindig nem az igazi.Mozgásban látva néha elég aszimmetrikusnak tűnt a szerelés láb része a felsőtesthez képest, de gondolom megszokom egy idő után.undisputedly
A Fantasyval csak annyi a bajom, hogy fogalmam sincs az egeszrol. De komolyan, azt se tudom, hogy mirol szol igazabol. Ne rohogj!! 😀endorphyn
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Ezt azoknak a fickoknak mond, akik meg mindig a Largent fele oldschool mezben vannak a Hawks Nest-ben.. 😊Persze szokatlan, de csak idő kérdése. Endorphyn a fantasy nem érdekel? 😀MedvepapaNyaralas utan egy nappal most kezdtem el nezni a meccset egy fel oraja es nekem meg mindig esetlen az egesz design, olyan amator hangulat. Viszont eddig jo a jatekunk, tetszik. 😀endorphynAkárhogy nézem, nagyon tetszik a szerelésünk! A sisak eszméletlen jóóóó! 😀 A Wilson féle bootleg futott TD meg akkor is szép, ha a Titans reserves ellen ment! 11-ből 9-en a másik oldalon keresték a disznóbőrt! 😀 😀 😀MedvepapaHű. Nekem még mindig nem az igazi.Mozgásban látva néha elég aszimmetrikusnak tűnt a szerelés láb része a felsőtesthez képest, de gondolom megszokom egy idő után.undisputedly
A Fantasyval csak annyi a bajom, hogy fogalmam sincs az egeszrol. De komolyan, azt se tudom, hogy mirol szol igazabol. Ne rohogj!! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Persze szokatlan, de csak idő kérdése. Endorphyn a fantasy nem érdekel? 😀Nyaralas utan egy nappal most kezdtem el nezni a meccset egy fel oraja es nekem meg mindig esetlen az egesz design, olyan amator hangulat. Viszont eddig jo a jatekunk, tetszik. 😀endorphynAkárhogy nézem, nagyon tetszik a szerelésünk! A sisak eszméletlen jóóóó! 😀 A Wilson féle bootleg futott TD meg akkor is szép, ha a Titans reserves ellen ment! 11-ből 9-en a másik oldalon keresték a disznóbőrt! 😀 😀 😀MedvepapaHű. Nekem még mindig nem az igazi.Mozgásban látva néha elég aszimmetrikusnak tűnt a szerelés láb része a felsőtesthez képest, de gondolom megszokom egy idő után.undisputedly
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nyaralas utan egy nappal most kezdtem el nezni a meccset egy fel oraja es nekem meg mindig esetlen az egesz design, olyan amator hangulat. Viszont eddig jo a jatekunk, tetszik. 😀Akárhogy nézem, nagyon tetszik a szerelésünk! A sisak eszméletlen jóóóó! 😀 A Wilson féle bootleg futott TD meg akkor is szép, ha a Titans reserves ellen ment! 11-ből 9-en a másik oldalon keresték a disznóbőrt! 😀 😀 😀MedvepapaHű. Nekem még mindig nem az igazi.Mozgásban látva néha elég aszimmetrikusnak tűnt a szerelés láb része a felsőtesthez képest, de gondolom megszokom egy idő után.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Akárhogy nézem, nagyon tetszik a szerelésünk! A sisak eszméletlen jóóóó! 😀 A Wilson féle bootleg futott TD meg akkor is szép, ha a Titans reserves ellen ment! 11-ből 9-en a másik oldalon keresték a disznóbőrt! 😀 😀 😀MedvepapaHű. Nekem még mindig nem az igazi.Mozgásban látva néha elég aszimmetrikusnak tűnt a szerelés láb része a felsőtesthez képest, de gondolom megszokom egy idő után.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
több mint 12 éve
Akárhogy nézem, nagyon tetszik a szerelésünk! A sisak eszméletlen jóóóó! 😀 A Wilson féle bootleg futott TD meg akkor is szép, ha a Titans reserves ellen ment! 11-ből 9-en a másik oldalon keresték a disznóbőrt! 😀 😀 😀
több mint 12 éve
de a Tiedet semFucuEzért is jöhet rám nyugodtan a szószaporítás.
(ez a szó jobban ide illik)
több mint 12 éve
de a Tiedet semFucuEzért is jöhet rám bátran a ********.
több mint 12 éve
de a Tiedet semén csak annyit szeretnék hozzáfűzni: TJacket game 2 kezdőnek! Wilson jól nyomta a ZS kategória ellen. Flynn Mr. CheckdownpeteyÖsszefutottam egy konferencián a kezelőorvosoddal és gyógyszerészeddel, ez úgy derült ki, hogy a fogadáson beszélgettünk a fociról és említettem, hogy NFCW, meg minden...
erre a doki megkérdezte:
- Te ismered Petit?
- Azt a *****? (láttátok, beírtam, hogy "*****" és rögtön kicsillagozta! braxa88 írás közben moderálsz? Király vagy!)
- Igen, őt! Képzeld utolsó alkalommal írásba kellet neki adnom, hogy "A bowl.hu kommentek száma nem emeli a hímivarsejtek számát!"12
több mint 12 éve
😀😀😀😀én csak annyit szeretnék hozzáfűzni: TJacket game 2 kezdőnek! Wilson jól nyomta a ZS kategória ellen. Flynn Mr. CheckdownpeteyÖsszefutottam egy konferencián a kezelőorvosoddal és gyógyszerészeddel, ez úgy derült ki, hogy a fogadáson beszélgettünk a fociról és említettem, hogy NFCW, meg minden...
erre a doki megkérdezte:
- Te ismered Petit?
több mint 12 éve
én csak annyit szeretnék hozzáfűzni: TJacket game 2 kezdőnek! Wilson jól nyomta a ZS kategória ellen. Flynn Mr. CheckdownpeteyÖsszefutottam egy konferencián a kezelőorvosoddal és gyógyszerészeddel, ez úgy derült ki, hogy a fogadáson beszélgettünk a fociról és említettem, hogy NFCW, meg minden...
erre a doki megkérdezte:
- Te ismered Petit?
- Igen, őt! Képzeld utolsó alkalommal írásba kellet neki adnom, hogy "A bowl.hu kommentek száma nem emeli a hímivarsejtek számát!"
több mint 12 éve
Mi ne szeretnénk??? Mi legalább nem hagyjuk, hogy az előszezon első meccséből lekombinálja az egész idényt.Az igaz, hogy jóval förtelmesebbek, aljasabak, gátlástalanabbak, kegyetlenebbek - egyszóval szimpatikusabbak vagyunk, de mindig is opálos tekintettel olvassuk sorait és szólunk hozzá...
több mint 12 éve
Petey!Szasz Pit,szeva. problem? ez volt az első meccsen, miről kellene írni? 😊 semmi extra eddig. nem meglepő. pls ne inzultáld az őstermelőket.
Látom még preseason formában figyel az irónia Nálad, még nem üt, de már paraszt! Mentél volna szabira Te is a draft után, lenne új mondanivalód a zsákban!
Helmut Zimmer
petey
Itt nem szeretnek ahogy nézem 😊
több mint 12 éve
Hihihi 😀 Látom egyre kevesebb a türelem szeptemberig!!! Always comPete! 😀Szasz Pit,szeva. problem? ez volt az első meccsen, miről kellene írni? 😊 semmi extra eddig. nem meglepő. pls ne inzultáld az őstermelőket.
Látom még preseason formában figyel az irónia Nálad, még nem üt, de már paraszt! Mentél volna szabira Te is a draft után, lenne új mondanivalód a zsákban!
Helmut Zimmer
petey
több mint 12 éve
Szasz Pit,szeva. problem? ez volt az első meccsen, miről kellene írni? 😊 semmi extra eddig. nem meglepő. pls ne inzultáld az őstermelőket.
Helmut Zimmer
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Szasz Pit,én már elnémítottam. szebbek a napjaim 😉
Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Szasz Pit,Látom még preseason formában figyel az irónia Nálad, még nem üt, de már paraszt! Mentél volna szabira Te is a draft után, lenne új mondanivalód a zsákban!
több mint 12 éve
én csak annyit szeretnék hozzáfűzni: TJacket game 2 kezdőnek! Wilson jól nyomta a ZS kategória ellen. Flynn Mr. Checkdown
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Irvinnek volt egy szép futás elleni védekezése -2yardon fogva meg a futót. pass rushban semmi. majd.ja amugy Kolb jól mozog! 😂
több mint 12 éve
direkt nem írtam oda, hogy idén szokjatok hozzá.Fucu!szokjatok hozzáFucuhát...nekem egyedül Bruce Irvin teljesítményével voltak gondjaim, mintha pályán se lett volna, többet vártam tőle.krankovics
nem tetszett. Flynn nagyon gyáva passzokat nyomott, gynege volt. 71 yard egy fálidő alatt...
futójáték jó volt
hiányoztak a WRek mert akik játszottak azok nem kezdő szintűek. Tate sem az. kell TO, Rice és Edwards. Baldwin 3rd down elkapásai is
védelem állat.
2.féidőt nem néztem mert azok akik egy hónap mulva már munkanélküliek nme érdekelnek. Wilson ÖFt persze meglestem
braxa88
Azt azért nem mondanám, hogy szokjunk hozzá, de nagyon az út elején jár még, mire lejár a rookie szerződése remek lesz! 😊
Cards D-vel mivan? Elveszett a metronóm?Helmut Zimmer
köszi kérdésed, megvannak. még keresgélik a formát. remélhetőleg szeptemberre meg is találják.
több mint 12 éve
Fucu!szokjatok hozzáFucuhát...nekem egyedül Bruce Irvin teljesítményével voltak gondjaim, mintha pályán se lett volna, többet vártam tőle.krankovics
nem tetszett. Flynn nagyon gyáva passzokat nyomott, gynege volt. 71 yard egy fálidő alatt...
futójáték jó volt
hiányoztak a WRek mert akik játszottak azok nem kezdő szintűek. Tate sem az. kell TO, Rice és Edwards. Baldwin 3rd down elkapásai is
védelem állat.
2.féidőt nem néztem mert azok akik egy hónap mulva már munkanélküliek nme érdekelnek. Wilson ÖFt persze meglestem
braxa88
Azt azért nem mondanám, hogy szokjunk hozzá, de nagyon az út elején jár még, mire lejár a rookie szerződése remek lesz! 😊
Cards D-vel mivan? Elveszett a metronóm?
több mint 12 éve
szokjatok hozzáhát...nekem egyedül Bruce Irvin teljesítményével voltak gondjaim, mintha pályán se lett volna, többet vártam tőle.krankovics
futójáték jó volt
védelem állat.
braxa88
több mint 12 éve
Jól védte az üres területeket 😀 😀 😛hát...nekem egyedül Bruce Irvin teljesítményével voltak gondjaim, mintha pályán se lett volna, többet vártam tőle.krankovics
futójáték jó volt
védelem állat.
braxa88