NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
159
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
77
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
63
14
22:25
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.DuffEzt most nem igazán értem,két offense lesz csak egymás ellen?😀 hardcore...amúgy a D meg a spec team is ugyanolyan ratyi lenne ha esetleg pályára lépnének?😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Duff
3 133
Jó lesz a Hester vs. Washington.
több mint 13 éve
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.DuffAzért nagyon nem. Nem elég hogy Soldieren játszotok de ennek a Bearsnek van védelme. Persze nem akarlak leírni titeket de Saints messze jobb matchup volt nektek
több mint 13 éve
Duff
3 133
Én nem sajnalom. Nagyon nem szeretem azt a csapatot 😂Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.DuffÉn is csak azért szorítottam a Packersnek, amúgy msot sajnálom a phillyt 😐Hanni
több mint 13 éve
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.DuffÉn is csak azért szorítottam a Packersnek, amúgy msot sajnálom a phillyt 😐
több mint 13 éve
Duff
3 133
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.
több mint 13 éve
Szóval Aso nagyon, de nagyon kéne....Nem akármilyen pipa lenne DB sorban.
több mint 13 éve
szom tudja, biztos front van. én kérek elnézést 😀???Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmerja értem, tudja már mikor lesz Seattle-ben búcsú? Egy 3 pálcás gyűrűt csak tud lőni 😛 de lehet hogy esetleg 7-9 pálca lesz az
😂 :cool:petey
Pít! Tudsz Te ennél jobbat is! 😛 😂
...kevés....!!! 😊Helmut Zimmer
több mint 13 éve
???ja értem, tudja már mikor lesz Seattle-ben búcsú? Egy 3 pálcás gyűrűt csak tud lőni 😛 de lehet hogy esetleg 7-9 pálca lesz azide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊peteySzerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmer
😂 :cool:petey
Pít! Tudsz Te ennél jobbat is! 😛 😂
...kevés....!!! 😊
több mint 13 éve
ja értem, tudja már mikor lesz Seattle-ben búcsú? Egy 3 pálcás gyűrűt csak tud lőni 😛 de lehet hogy esetleg 7-9 pálca lesz azSzerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut ZimmerKi a fenét érdekel, hogy mit mond?!ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊petey
Más: Aso úgy néz ki placcra kerül Orclandben!
Nagyon kéne.
Nem lesz olcsó!Helmut Zimmer
😂 :cool:
több mint 13 éve
remélem szabad ég alatt vagy 😀
több mint 13 éve
Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊peteyez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.a.kacsaKi a fenét érdekel, hogy mit mond?!
Nagyon kéne.
több mint 13 éve
Sebii
3 532
trufant trade és az ő fizuját megemeljük és odaadjuk asonak. simaliba 😊Savanyú a szőlő, hogy a giants nem jutott be. Ennyi.
egyébként okos csak a szokásosat mondta. h egy seattle is bejutott a playoffba és h ez mi 😊a.kacsa
több mint 13 éve
ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.a.kacsaKi a fenét érdekel, hogy mit mond?!
Nagyon kéne.
több mint 13 éve
trufant trade és az ő fizuját megemeljük és odaadjuk asonak. simaliba 😊egyébként okos csak a szokásosat mondta. h egy seattle is bejutott a playoffba és h ez mi 😊
több mint 13 éve
ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.a.kacsaKi a fenét érdekel, hogy mit mond?!
Nagyon kéne.
Nem lesz olcsó!
több mint 13 éve
héjjaaaaa, miért nem már vércse vagy tengeri bagoly.... 😀
@KJuraszik
több mint 13 éve
ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.a.kacsaMit mondott már megint?
több mint 13 éve
tengeri héja... istenemmm *facepalm*
több mint 13 éve
ez a f*sz olivér megint lefikázott minket. nem hiszem el.
több mint 13 éve
Tegnap néztem a meccseteket. Nagyon komoly teljesítmény volt, gratula a győzelemhez.
több mint 13 éve
picsába. mostanában lemaradok ezekkel 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Atlanta dome, szóval nem hideg 😛 (sorry)Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?Sebiihideg-hideg 😊a.kacsa
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?SebiiJaja, ráadásul idén már elkaptuk 1x a macikat
több mint 13 éve
Ma este go Green Bay. Szerintem Chicagoban több esélyünk lenne, mint Atlantában. Nektek mi a véleményetek?SebiiAtlantát nagyobb dicsőség lenne talán elkapni, de szerintem is a Bears talán - egy fokkal - jobban fekszik nekünk...
Talán...
De, ahogy Pít írta az előbb: Jöjjön az akit a gép dob! 😊