NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
211
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
119
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
103
16
22:25
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
De itt nem is ez volt a pont.. 😀Hagyjuk a túlzott polkorrektséget. A Medvék papíron könyebb ellenfél mint a Falcons. Ez egy egyszerű ténymegállapítás.attól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.Igy van, nem is ertem, hogy miert is lennenk eselyesebbek, de szerintem itt nem is ezt mondta, hanem azt, hogy tobb eselyunk van ellenunk, mint a Saints ellen! A Bears nem veletlenul jutott be es az, hogy egyszer gyoztunk ellenuk, az meg nem jelent semmit. Plusz azert az a stadion is eleg ellenseges kornyezetet tud biztositani a kedves vendegeknek. Mi meg idegenben mondjuk ugy, hogy csak 11 -en vagyunk. Szoval remelhetoleg jo nagy meccs lesz de gyozunk megint.endorphyn
Bears D >>> Saints D, szóval nem lesz sétagalopp, ha HBeck hozza a szombati formáját a többiekkel nem kell félni.petey
Aztán,hogy otthon mennyire verik el a csapatot, vagy esetleg folytatódik a Hawks henger, az már latolgatás.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ha összejönne a győzelem, és a GB nyerni tud Atlantában (amire több esély van szerintem, minthiogy a Falcons nyer), akkor az NFC döntö a Qwesten lenne és ugye a Qwesten bármi megtörténhet 😀 😀 SUPERBOOOOOWL 😂
több mint 13 éve
Hagyjuk a túlzott polkorrektséget. A Medvék papíron könyebb ellenfél mint a Falcons. Ez egy egyszerű ténymegállapítás.Igy van, nem is ertem, hogy miert is lennenk eselyesebbek, de szerintem itt nem is ezt mondta, hanem azt, hogy tobb eselyunk van ellenunk, mint a Saints ellen! A Bears nem veletlenul jutott be es az, hogy egyszer gyoztunk ellenuk, az meg nem jelent semmit. Plusz azert az a stadion is eleg ellenseges kornyezetet tud biztositani a kedves vendegeknek. Mi meg idegenben mondjuk ugy, hogy csak 11 -en vagyunk. Szoval remelhetoleg jo nagy meccs lesz de gyozunk megint.endorphynNah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duffattól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.
Bears D >>> Saints D, szóval nem lesz sétagalopp, ha HBeck hozza a szombati formáját a többiekkel nem kell félni.petey
Aztán,hogy otthon mennyire verik el a csapatot, vagy esetleg folytatódik a Hawks henger, az már latolgatás.
több mint 13 éve
Szerintem itt legfeljebb mindenki annak örült, hogy nem a GD-be kell menni a Falconhoz! EnnyiIgy van, nem is ertem, hogy miert is lennenk eselyesebbek, de szerintem itt nem is ezt mondta, hanem azt, hogy tobb eselyunk van ellenunk, mint a Saints ellen! A Bears nem veletlenul jutott be es az, hogy egyszer gyoztunk ellenuk, az meg nem jelent semmit. Plusz azert az a stadion is eleg ellenseges kornyezetet tud biztositani a kedves vendegeknek. Mi meg idegenben mondjuk ugy, hogy csak 11 -en vagyunk. Szoval remelhetoleg jo nagy meccs lesz de gyozunk megint.endorphynNah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duffattól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.
több mint 13 éve
Igy van, nem is ertem, hogy miert is lennenk eselyesebbek, de szerintem itt nem is ezt mondta, hanem azt, hogy tobb eselyunk van ellenunk, mint a Saints ellen! A Bears nem veletlenul jutott be es az, hogy egyszer gyoztunk ellenuk, az meg nem jelent semmit. Plusz azert az a stadion is eleg ellenseges kornyezetet tud biztositani a kedves vendegeknek. Mi meg idegenben mondjuk ugy, hogy csak 11 -en vagyunk. Szoval remelhetoleg jo nagy meccs lesz de gyozunk megint.Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duffattól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
inkább a Bears mint az Falcons....benne van a pakliban megint egy meglepetés, a Bears verhető...minden bele!!! Remélem addig senki sem fog már kidőlni a sorból.
@KJuraszik
több mint 13 éve
milyen szánalomról beszélsz?NFC West?hmm ismersz mást is?mondjuk North?Sajnos az NFC West-ben nem ismert fogalom a szánalom...a vízikeselyű még él.12Arra értettem, h ha megnézed nfl.comon az offense statokat, akkor mind két csapat a hátsó végén kullog. VIszont amig mi védelem terén is igy állunk, ti abban rohadt jok vagytok. Persze ti vagytok az esélyesek, de itt az idő megint sokkolni a világot 😀Duffegy sokk legyen elég😀anfernee
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
fasza h a bearsel játszunk. okung multkor megfogta pepsit egy az egyben. mondjuk nem is tudtam értelmezni h ezt hogy meri de megtette 😊 underdogok vagyunk ami jó, és reménykedjünk h cutler megőrül egyszer kétszer 😊 bár most is úgy nyertünk h egál volt a turnover párbaj.
több mint 13 éve
Sajnos az NFC West-ben nem ismert fogalom a szánalom...a vízikeselyű még él.egy sokk legyen elég😀anferneeEzt most nem igazán értem,két offense lesz csak egymás ellen?😀 hardcore...amúgy a D meg a spec team is ugyanolyan ratyi lenne ha esetleg pályára lépnének?😊anferneeArra értettem, h ha megnézed nfl.comon az offense statokat, akkor mind két csapat a hátsó végén kullog. VIszont amig mi védelem terén is igy állunk, ti abban rohadt jok vagytok. Persze ti vagytok az esélyesek, de itt az idő megint sokkolni a világot 😀Duff
több mint 13 éve
Ti örültök nekünk, mi örülünk nektek, ez egy jó barátság kezdete - vagy mégsem...?! 😀davemayerA Bears-el semmi gondom, játszunk egy jót! Vannak csapatok, akiket nem szeretek, de nem akarok senkit megbántani, úgyhogy megtartom magamnak. Csak ne legyen már nagyon hideg nálatok!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Na ja. Hagy szagolják a fiatalok is a PO levegőjét. A PO szerintem arra is kiváló, hogy tiszta legyen, kikre lehet építeni, kik azok, akik bírják a feszültséget is, illetve hol ég a ház leginkább. Amúgy egész évben ezt a tüzet hiányoltam a csapatból. Azt a tartást, hogy pl -10 akárhányról visszatudunk jönni. Ha jól emlékszem csak a Carolina ellen tudtuk ezt megcsinálni (-14-ről), de az nem mérvadó. A többi meccsen rendre feladtuk. Ezt a harapós csapatot viszont nagyon lehet szeretni! Látjuk a réseket, repedéseket, de ebből a gárdából ki lehet hozni valamit a következő szezonban. Mondom ezt még akkor is, ha messziről fogunk draftolni és nagyon kemény a sorsolásunk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Ti örültök nekünk, mi örülünk nektek, ez egy jó barátság kezdete - vagy mégsem...?! 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Olivér egy majom, nem tudja elviselni, hogy PO-ban vagyunk, azt meg, hogy továbbjutottunk pláne nem! Ki a f....t érdekel, szerencsétlen még a fodrászát sem találta meg hónapok óta! Maci Sanyi viszont most nagyon örül nekünk. Ha jól tudom a kommentátorok és szakértők közül már csak ő érdekelt. Nem lesz az olyan sima, főleg ha Cutlernek belehelik a tarkóját Clemonsék. Nekünk amúgy is jutalomjáték innentől kezdve, nincs miért izgulni, a csapat már letette a névjegyét. Mentjük az NFC West renoméját.+1, főleg, ami a jutalomjátékot illeti.
Ki tud valamit Tatupuról?garrett27
Arról nagyon kevesen beszélnek, ho gy a csapat épülése, összekovácsolódása szempontjából, mennyire fontos ez a + 1-2 hét. Olyan tapasztalás ez a játékosoknak, és az edzői stábnak, amely pótolhatatlan.
Én főként ezért örülök a P.O-nak. Azon túl, hogy mindig jó érzés látni győzni a csapatot, vagy legalábbis (önmagához képest) derekas teljesítményt nyújtani például a regnáló bajnok ellen (még akkor is, ha az pár sebből vérzik, illetve hogy a Qwest field egy embertelen aréna) .
Azt megy elfelejtettem, hogy óriási köszi a szimpatizánsoknak, és külön köszönet a Saints szurkolóknak, olvasgatva a megjegyzéseiket, szerintem nagyon a helyén kezelték az eseményeket.
több mint 13 éve
Olivér egy majom, nem tudja elviselni, hogy PO-ban vagyunk, azt meg, hogy továbbjutottunk pláne nem! Ki a f....t érdekel, szerencsétlen még a fodrászát sem találta meg hónapok óta! Maci Sanyi viszont most nagyon örül nekünk. Ha jól tudom a kommentátorok és szakértők közül már csak ő érdekelt. Nem lesz az olyan sima, főleg ha Cutlernek belehelik a tarkóját Clemonsék. Nekünk amúgy is jutalomjáték innentől kezdve, nincs miért izgulni, a csapat már letette a névjegyét. Mentjük az NFC West renoméját.Ki tud valamit Tatupuról?
több mint 13 éve
Duff!Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.DuffEzt most nem igazán értem,két offense lesz csak egymás ellen?😀 hardcore...amúgy a D meg a spec team is ugyanolyan ratyi lenne ha esetleg pályára lépnének?😊anfernee
Kérlek NE minősítsd az ellenfeleket ebben a stílusban 😂 . Hogy idén egyszer, már legyőztük őket, nem jelent semmit a rájátszásban. Kérlek olvasd vissza az előző meccs utáni kommenteket. E kommentek tanulságaként magad is megláthatod a kristálytiszta valóságot, ... a Macik annyira erősek, hogy csak önmagukat verhetik meg. 😛 😂
Pít figyelj kérdésem lenne!
R U OK? 😛 😀
Ten-Orcs! +Toca
De szép lenne a liga, ha nálatok landolna... 😛 😂
kösz üdv
Helm
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ááááá az kizárt, hogy Bostonba menne. BB-nek csak olyan játékosok kellenek akik üveggyöngyökért nyernek SB-t 😀Hmm gyűrűt akar nyerni? Mintha pont lenne egy csapat, akiknél kibaszott jó a defense a CB sor kivételével. De most hirtelen nem jut eszembe melyik az.tenorxide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊peteySzerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Al
594
Ha már nincs a Rams, akkor egy másik NFC West csapatnak illik szurkolni. Mutassátok meg a maciknak is, hogy mittől döglik a légy.Remélem NFC Worst nyeri a SB-t!
Go Seahawks! (ez csak a szezon végéig érvényes) 😊
több mint 13 éve
Vikingsra gondolsz ? 😀Hmm gyűrűt akar nyerni? Mintha pont lenne egy csapat, akiknél kibaszott jó a defense a CB sor kivételével. De most hirtelen nem jut eszembe melyik az.tenorxide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊peteySzerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Hmm gyűrűt akar nyerni? Mintha pont lenne egy csapat, akiknél kibaszott jó a defense a CB sor kivételével. De most hirtelen nem jut eszembe melyik az.Szerintemnem, mert rájátszásba akar kerülni (várj ...várj most jön a kemény) Gyűrűt akar nyerni... ! 😛 😛 😂 😂Helmut ZimmerKi a fenét érdekel, hogy mit mond?!ide jön 😛 nem akar elmenni a Bay Area-ból 😊petey
Más: Aso úgy néz ki placcra kerül Orclandben!
Nagyon kéne.
Nem lesz olcsó!Helmut Zimmer
több mint 13 éve
ebből sehogyse,mert nem nagyon van a playoffban olyan csapat aki nem a Seahawksal játszana legszívesebben😊Nem ugy értettem, h mi vagyunk az esélyesebbek. Hanem, ha mondod (még wildcard előtt), h válasszak kivel játszanék szívesebben, inkább a Bears, mint a Saints. Természetesen a meccsen a Bears esélyesebb.Duffebből már nem jössz ki Duff 😛petey
több mint 13 éve
Nem ugy értettem, h mi vagyunk az esélyesebbek. Hanem, ha mondod (még wildcard előtt), h válasszak kivel játszanék szívesebben, inkább a Bears, mint a Saints. Természetesen a meccsen a Bears esélyesebb.Duffebből már nem jössz ki Duff 😛
több mint 13 éve
egy sokk legyen elég😀Arra értettem, h ha megnézed nfl.comon az offense statokat, akkor mind két csapat a hátsó végén kullog. VIszont amig mi védelem terén is igy állunk, ti abban rohadt jok vagytok. Persze ti vagytok az esélyesek, de itt az idő megint sokkolni a világot 😀DuffNah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.DuffEzt most nem igazán értem,két offense lesz csak egymás ellen?😀 hardcore...amúgy a D meg a spec team is ugyanolyan ratyi lenne ha esetleg pályára lépnének?😊anfernee
több mint 13 éve
Duff
3 133
Nem ugy értettem, h mi vagyunk az esélyesebbek. Hanem, ha mondod (még wildcard előtt), h válasszak kivel játszanék szívesebben, inkább a Bears, mint a Saints. Természetesen a meccsen a Bears esélyesebb.
több mint 13 éve
Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.Duffattól hogy nyertetek egyszer még nem biztos hogy ti vagytok az esélyesebbek. pláne amilyen acélosak vagytok idegenben.
Bears D >>> Saints D, szóval nem lesz sétagalopp, ha HBeck hozza a szombati formáját a többiekkel nem kell félni.
Tavaly Hester visszavitt egyet ha jól emlékszem.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Arra értettem, h ha megnézed nfl.comon az offense statokat, akkor mind két csapat a hátsó végén kullog. VIszont amig mi védelem terén is igy állunk, ti abban rohadt jok vagytok. Persze ti vagytok az esélyesek, de itt az idő megint sokkolni a világot 😀Nah gyözött a Packers, így Jan16án vasárnap este 7kor (itteni idő szerint) játszunk chicagoban. Én személy szerint rohadtul örülök^^ Stat szerint a bears kb ugyanolyan ratyi offense-el rendelkezik amivel mi rendelkezünk, szal nyerhető meccs. Esélyesebbek vagyunk a bears ellen, mint a saints ellen voltunk a meccs előtt.DuffEzt most nem igazán értem,két offense lesz csak egymás ellen?😀 hardcore...amúgy a D meg a spec team is ugyanolyan ratyi lenne ha esetleg pályára lépnének?😊anfernee