NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Csakhogy szép és békés legyen a karácsony:Coach Pete Carroll confirmed Monday that Matt Hasselbeck would remain the Seahawks' starting quarterback in Week 16
több mint 13 éve
Roy Lewis, CB IR, helyére jött fel PSből Marcus Brown, szintén corner.
több mint 13 éve
Na de en nem is rolad irtam szemely szerint, hanem altalaban rolunk (igen, magamat is beleertve) es nyilvan "koltoi" tulzasokkal eltem. De ne kelljen mar minden szavam megmagyarazni, ez nem az a topic.. 😉 Amugy meg a felistent (koltoi tulzas zwei) arra ertettem, hogy sokan annak tartottak. Nekem is nagy kedvencem volt es mar joideje nem szeretnem latni jatszani. Legalabbis igy nem. De nem is ertem mit magyarazom, szerintem tok egyertelmu a dolog na.Szerintem amit bemásoltam, abban nincs szó " útszéli tolvaj-ról" 😉 Azt írod űbergáz, amit kap tőlünk. Hát tőlem semmit nem kapott...Na remélem, hogy a mai meccsel ezt a gondolatsort végleg magunk mögött hagytukHelmut ZimmerMarmint arra legfobb gondolatra, hogy ne ugy beszeljunk rola mint egy utolso utszeli tolvajrol? A masodik fogondolat az volt, hogy vonuljon vissza. A tisztelet kijar neki. Meg akkor is, ha borzalmas dolgokat csinal mostansag.endorphyn
Én próbáltan kedvesen leírni, hogy mennyire nem értek egyet ezzel a gondolkodással, ezzel a szemlélettel, hogy mekkora félisten volt, és ezért minden meg van bocsájtva. A hangsúly a volton van, még akkor is, ha szerintem a kollega sohasem VOLT félisten... óriási érdemei elismerése mellett. Ennek az indoklásába nem mennék bele, mert szerintem ez most annyira nem érdekes, nem is lenne ízléses, ráadásul szubjektív.... és a barátság többet is ér.
Szerintem senki sem tart fegyvert a fejéhez, hogy Matt nyomjad még nyomjad! Senki nem kényszeríti, hogy a Hox fizetési listáján legyen... Nem mostansághirtelen tegnapról mára csinál borzalmas dolgokat, hanem évek óta! Ez egy folyamat, és elérkeztünk a lejtő végéhez. Szóval a félisten volt és a megélhetési QB között érzek némi áthidalhatatlan űrt, mégha ez így csúnyán is hangzik. :/
Ami az edzői kart illeti, teljesen igazat adok Neked, áztatott kötél!
Na ennyi !Peace!
HHelmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Helmut ha már itt vagy, Flynn-Orton-Draft Qb témához is hozzászólhatnál.
több mint 13 éve
Szerintem amit bemásoltam, abban nincs szó " útszéli tolvaj-ról" 😉 Azt írod űbergáz, amit kap tőlünk. Hát tőlem semmit nem kapott...Marmint arra legfobb gondolatra, hogy ne ugy beszeljunk rola mint egy utolso utszeli tolvajrol? A masodik fogondolat az volt, hogy vonuljon vissza. A tisztelet kijar neki. Meg akkor is, ha borzalmas dolgokat csinal mostansag.endorphynErröl van szó! ^^DuffNa remélem, hogy a mai meccsel ezt a gondolatsort végleg magunk mögött hagytukHelmut Zimmer
Én próbáltan kedvesen leírni, hogy mennyire nem értek egyet ezzel a gondolkodással, ezzel a szemlélettel, hogy mekkora félisten volt, és ezért minden meg van bocsájtva. A hangsúly a volton van, még akkor is, ha szerintem a kollega sohasem VOLT félisten... óriási érdemei elismerése mellett. Ennek az indoklásába nem mennék bele, mert szerintem ez most annyira nem érdekes, nem is lenne ízléses, ráadásul szubjektív.... és a barátság többet is ér.
Szerintem senki sem tart fegyvert a fejéhez, hogy Matt nyomjad még nyomjad! Senki nem kényszeríti, hogy a Hox fizetési listáján legyen... Nem mostansághirtelen tegnapról mára csinál borzalmas dolgokat, hanem évek óta! Ez egy folyamat, és elérkeztünk a lejtő végéhez. Szóval a félisten volt és a megélhetési QB között érzek némi áthidalhatatlan űrt, mégha ez így csúnyán is hangzik. :/
Ami az edzői kart illeti, teljesen igazat adok Neked, áztatott kötél!
Na ennyi !Peace!
H
több mint 13 éve
Porcelán babák nem kellenek 😀undisputedlyHisztis pitsák meg főleg nem 😀
több mint 13 éve
Ha QB-t akartok kukázni akk javaslok egy Vince Youngot nem egy elit QB viszont kellően clutch és vezérnek se rossz.empty taxiPorcelán babák nem kellenek 😀
több mint 13 éve
Ha QB-t akartok kukázni akk javaslok egy Vince Youngot nem egy elit QB viszont kellően clutch és vezérnek se rossz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
😀Ortonnak tuti, ha megtudja 😂endorphynNekem meg a teljesen homaly idoszak ugrik be. De legyen neked igazad. Ha tuzoltasnak jo, akkor jojjon, de csak ha tenyleg megeri az arat. Amugy meg Karoyt azert meg a hatralevo meccseken megneznem. Tenyleg sokan huzzak le, de tegnap hirtelen bedobva egyaltalan nem teljesitett rosszul.endorphynHát a tegnapi meccset nem elemezgetem, aki látta úgyis tudja, hogy miért...
Orton téma. Én elfogadnám őt, ha ez jelent valamit.Sonics
Egyébként Flynn is jöhetne a GB-ből. Ő talán olcsóbb is mint Orton, és van benne potenciál frencsájz QB szerepkörre.
több mint 13 éve
Ortonnak tuti, ha megtudja 😂Nekem meg a teljesen homaly idoszak ugrik be. De legyen neked igazad. Ha tuzoltasnak jo, akkor jojjon, de csak ha tenyleg megeri az arat. Amugy meg Karoyt azert meg a hatralevo meccseken megneznem. Tenyleg sokan huzzak le, de tegnap hirtelen bedobva egyaltalan nem teljesitett rosszul.endorphynHát a tegnapi meccset nem elemezgetem, aki látta úgyis tudja, hogy miért...
Orton téma. Én elfogadnám őt, ha ez jelent valamit.Sonics
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Nekem meg a teljesen homaly idoszak ugrik be. De legyen neked igazad. Ha tuzoltasnak jo, akkor jojjon, de csak ha tenyleg megeri az arat. Amugy meg Karoyt azert meg a hatralevo meccseken megneznem. Tenyleg sokan huzzak le, de tegnap hirtelen bedobva egyaltalan nem teljesitett rosszul.endorphynHát a tegnapi meccset nem elemezgetem, aki látta úgyis tudja, hogy miért...
Orton téma. Én elfogadnám őt, ha ez jelent valamit.
több mint 13 éve
Nekem meg a teljesen homaly idoszak ugrik be. De legyen neked igazad. Ha tuzoltasnak jo, akkor jojjon, de csak ha tenyleg megeri az arat. Amugy meg Karoyt azert meg a hatralevo meccseken megneznem. Tenyleg sokan huzzak le, de tegnap hirtelen bedobva egyaltalan nem teljesitett rosszul.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
@endorphyn@duff
Nem tudom mennyi Denver meccset láttatok idén, vagy mennyire vagytok otthon a Broncos ügyeivel kapcsolatban, DE ha Orton még a "liga lúzere" címszó alatt van eltárolva az emlékeitek között, akkor nagyot tévedtek. Orton Top10 teljesítményt nyújtott idén. Volt 1-2 homály meccse, de ezzel a bronkózzal kinek ne lenne? *költői, nem kell megválaszolni*
Bőven jó lenne arra amire szükségünk van. Ha az első körös pickekkel a védelmet tudnánk erősíteni, megérné idehozni egy-két évre, aztán nyugodtan kereshetjük a frencsájz Qb-t.
A kérdés a mi részünkről nem az,hogy kell-e, hanem az,hogy mennyiért. Az már kérdés,hogy lesz több kérője is...
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Orton nagyon megbízható tud lenni, egy jó kis rövidpasszos west coast offenseben, amit évekig játszottuk. Nem lenne ő rossz. Csak hát mellé kell a futójáték, mert egyedül nem visz el egy offenset.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Akk sztem má inkább Palmer ^^Jerry Brewer szepen osszefoglalta a problemankat:Beindult a Tebow hype. Orton lehetséges trade, ha minden így folytatódik. Kíváncsi vagyok mit kérnének érte Denverben.
Here's the problem: Even if the Seahawks slip into the playoffs, they'll head into the offseason with major uncertainty because of their quarterback situation. And if they don't slip into the playoffs, they will have lost a year and stunted their growth, at least at quarterback.
Some teams spend years searching for a quarterback they can build around. Some teams spend just as long developing The One. This is the third consecutive season the Seahawks haven't even come close to fielding a true contender. Yet, for all the high draft choices and roster turnover and ample opportunity to find Hasselbeck's successor, they're left with Hasselbeck in the final year of his contract, a green Whitehurst who cost them $8 million (as well as 20 spots in the second round of the 2010 draft and a 2011 third-round choice to satisfy the trade with San Diego), and no one you can trust to guide this franchise into the future.
http://seattletimes.nwsource.com/html/jerrybrewer/2013720437_brewer20.htmlendorphyn
Jelen pillanatban tényleg nincs olyan játékos a keretben aki a csapat arca lenne. És habár csapatépítés szempontjából nem húznék most potenciális frencsájz Qb-t, de az embereknek/drukkereknek, és talán a többi játékosnak is kellene valaki aki kiemelt szerepkörben viszi előre a csapatot, ha másban nem, morálban.undisputedly
több mint 13 éve
Es gondolod, hogy Ortonnal annyival kijebb lennenk a vizbol? Nem hiszem..Jerry Brewer szepen osszefoglalta a problemankat:Beindult a Tebow hype. Orton lehetséges trade, ha minden így folytatódik. Kíváncsi vagyok mit kérnének érte Denverben.
Here's the problem: Even if the Seahawks slip into the playoffs, they'll head into the offseason with major uncertainty because of their quarterback situation. And if they don't slip into the playoffs, they will have lost a year and stunted their growth, at least at quarterback.
Some teams spend years searching for a quarterback they can build around. Some teams spend just as long developing The One. This is the third consecutive season the Seahawks haven't even come close to fielding a true contender. Yet, for all the high draft choices and roster turnover and ample opportunity to find Hasselbeck's successor, they're left with Hasselbeck in the final year of his contract, a green Whitehurst who cost them $8 million (as well as 20 spots in the second round of the 2010 draft and a 2011 third-round choice to satisfy the trade with San Diego), and no one you can trust to guide this franchise into the future.
http://seattletimes.nwsource.com/html/jerrybrewer/2013720437_brewer20.htmlendorphyn
Jelen pillanatban tényleg nincs olyan játékos a keretben aki a csapat arca lenne. És habár csapatépítés szempontjából nem húznék most potenciális frencsájz Qb-t, de az embereknek/drukkereknek, és talán a többi játékosnak is kellene valaki aki kiemelt szerepkörben viszi előre a csapatot, ha másban nem, morálban.undisputedly
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Jerry Brewer szepen osszefoglalta a problemankat:Beindult a Tebow hype. Orton lehetséges trade, ha minden így folytatódik. Kíváncsi vagyok mit kérnének érte Denverben.
Jelen pillanatban tényleg nincs olyan játékos a keretben aki a csapat arca lenne. És habár csapatépítés szempontjából nem húznék most potenciális frencsájz Qb-t, de az embereknek/drukkereknek, és talán a többi játékosnak is kellene valaki aki kiemelt szerepkörben viszi előre a csapatot, ha másban nem, morálban.
több mint 13 éve
Jerry Brewer szepen osszefoglalta a problemankat: Here's the problem: Even if the Seahawks slip into the playoffs, they'll head into the offseason with major uncertainty because of their quarterback situation. And if they don't slip into the playoffs, they will have lost a year and stunted their growth, at least at quarterback.
http://seattletimes.nwsource.com/html/jerrybrewer/2013720437_brewer20.html
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Azert ezt a press confot erdemes vegignezni: http://www.seahawks.com/videos-photos/videos/Seahawks-postgame-press-conference/a330a1a9-00dd-4c39-85c3-26ce22df4360
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
lol csak jövhéten nem a 22:15ös meccset adja a sport2, hanem a hétfö hajnalit, nehogy minket kelljen adni 😀Duffszep
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Marmint arra legfobb gondolatra, hogy ne ugy beszeljunk rola mint egy utolso utszeli tolvajrol? A masodik fogondolat az volt, hogy vonuljon vissza. A tisztelet kijar neki. Meg akkor is, ha borzalmas dolgokat csinal mostansag.Na remélem, hogy a mai meccsel ezt a gondolatsort végleg magunk mögött hagytukHelmut Zimmerne mar, hogy folyamatosan szidjatok Hasselbecket! Ok, a jateka alapjan megerdemli sokszor es en is szoktam nem egyszer. De uber gaz, hogy mit kap tolunk. Az nem az O hibaja, hogy Ot jatszatjak, mikor mar tul van az idejen. Biztos nem ugy megy ki, hogy most direkt gazakat fogok dobni. Idejeben kellett volna ebredni a vezetoknek. Jojjon uj qb, persze, de picit tobb tiszteletet bitte! Ot eve O volt a felisten, most meg csak gazt kap. Megiscsak O volt az, akivel SB - t jatszottunk. 😕endorphynErröl van szó! ^^Duff
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Sportolni életed végéig lehet, a megfelelő szinten, de a versenysport olyan valami, amit időben kell elkezdeni és időben kell abbahagyni. Hassie-nek tavaly vissza kellett volna vonulnia, mert a tegnap/ma történtek (kórusban Csárlizik a nép) a szomorú véget jelenti számára. Nem így kellett volna lennie. Az ő szerepe letagadhatatlan a Hawks történelmében, felépítette a maga szobrát (na jó nem olyan nagyot, de egy kicsit mindenképp), amit mostanában meccsről-meccsre csak farag lefelé. Sajnálom, de az ő ideje lejárt, csak senki nem szólt neki, ráadásul ő sem vette észre.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Na remélem, hogy a mai meccsel ezt a gondolatsort végleg magunk mögött hagytukne mar, hogy folyamatosan szidjatok Hasselbecket! Ok, a jateka alapjan megerdemli sokszor es en is szoktam nem egyszer. De uber gaz, hogy mit kap tolunk. Az nem az O hibaja, hogy Ot jatszatjak, mikor mar tul van az idejen. Biztos nem ugy megy ki, hogy most direkt gazakat fogok dobni. Idejeben kellett volna ebredni a vezetoknek. Jojjon uj qb, persze, de picit tobb tiszteletet bitte! Ot eve O volt a felisten, most meg csak gazt kap. Megiscsak O volt az, akivel SB - t jatszottunk. 😕endorphynErröl van szó! ^^Duff
több mint 13 éve
A hétre minden Seahawks szurkolónak KÖTELEZŐ kirakni 😂Hanninagy lelkesen osszedobtam, ere meg mintha le lenne tiltva a kepek kirakasa . 😕
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Duff
3 133
lol csak jövhéten nem a 22:15ös meccset adja a sport2, hanem a hétfö hajnalit, nehogy minket kelljen adni 😀