Seattle Seahawks

63 feliratkozó

több mint 14 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Valójában súlyosan diszlexiás, közép iskoláig szinte semmit sem tanult. Csak atlétikai ösztöndíjjal ment tovább. Az egyetemen kezdték öszekapni. Visszaemlékezések szerint a negatív problémamegoldó képessége nem rossz.
A viselkedési zavarainak nagyrésze annak köszönhető, hogy a mamája majomszeretettel nevelte, apaképe sohasem volt........Helmut Zimmer
Ez így tényleg elég súlyosnak hangzik, látszik, hogy nem atomtudós, de amíg jól fut, addig valószínűleg nem a havi csekkek befizetése lesz élete fő gondja, mint jónéhány több diplomás hazánkfiának. Neki (és nekünk) ez meg így elég. Én mindenesetre bírom, a Saints elleni futása meg örökre beírta magát az emlékkönyvembe.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Valójában súlyosan diszlexiás, közép iskoláig szinte semmit sem tanult. Csak atlétikai ösztöndíjjal ment tovább. Az egyetemen kezdték öszekapni. Visszaemlékezések szerint a negatív problémamegoldó képessége nem rossz.
A viselkedési zavarainak nagyrésze annak köszönhető, hogy a mamája majomszeretettel nevelte, apaképe sohasem volt........
több mint 14 éve
Lynch hülyébb mint valaha!
állítólag ez lesz idén a szemei alatt 😀 😂
braxa88
Az egyik NFL elemzésnél élőben kapcsolták Lynch-et. Aljas módon egy komplett könyvespolcot raktak mögé, tele könyvvel. Szerintem olvasni sem tud a fickó.Igaz, nem is ezért szeretjük. 😂

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Training Camp - Day 8 Extra "Tovaris" Jax, Miller, Rice, valamint az elengedhetettlen Tony Ventrellaval:
http://www.seahawks.com/videos-photos/videos/Bing-Training-Camp---Day-8-Extra/a564d816-0c84-4e7b-a72e-4dc726255ac9

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
gsn 3 548
Inkább írna a blogjába valamit, mióta a Billstől elment, nem írt semmit, pedig egy élmény volt. 😂

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
akkor CBA átírás lehetett, mert tavaly még Tebow nem írkálhatott rá semmit 😛

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Lynch hülyébb mint valaha!
állítólag ez lesz idén a szemei alatt 😀 😂
több mint 14 éve
nem veletlenul jott vissza, erzik Carrolek, hogy ez igy meg messze nem kerek.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Az a durva, hogy tavaly volt passrushunk, és ebben elévülhetetlen érdemei voltak. 10,5 sack nem rossz tőle. Szerintem Maybin cut lesz a bills tc végén, remélem pc nem lát meg benne semmit!
több mint 14 éve
tavaly nem nyomta rosszul. Eltekintve a buta buntiket a szineszkedes miatt.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Brock visszajött,egy évre írt alá.Newman
A ballerina visszater? Nem rossz. Vegre nem csak a hip-hop lemezkiadojaval fog foglalkozni lelkesen.endorphyn
33 éves, mondjuk Jason Taylor 37
több mint 14 éve
Brock visszajött,egy évre írt alá.Newman
A ballerina visszater? Nem rossz. Vegre nem csak a hip-hop lemezkiadojaval fog foglalkozni lelkesen.

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
no végre edzettek az ujonnan igazoltak:

jackson

rice

reed

+mike williams 😊

további TC képek: http://blog.thenewstribune.com/photo/2011/08/04/2011-seahawks-training-camp-aug-4/
több mint 14 éve
Brocknak énis örülök.
Sztem ő rosteren lesz, és Siaviit üti ki a tegnap írt 53bol
több mint 14 éve
Babsért kár, de Brocknak örülök. Idén még senkit sem küldtünk a Lionsba, mi történt?

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Brock visszajött,egy évre írt alá.

több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Szerintem kár hogy elment :/

több mint 14 éve
Babs követte Hassit a titánokhoz
több mint 14 éve
😀 😀 😀 Hiányoztál!
😊
De nekünk nem Kell QB, mert a jelenlegi D-teket kb. a jegypénztárig fogjuk kitolni, a Cardsét még a buszra is feltesszük 😛
(csak viccelek,... de csak azért nem lesz így, mert a kezdő O line kb az első preseason alatt lesérül)Helmut Zimmer
ezen most nagyot röhögtem Helm 😀 az semmi mi viszont felrakunk 2 QB-t és nem fogjátok tudni ki merre fog Intet dobni.petey
Helmut Zimmer
A Cards már annyi lóvét elköltött erősítésre, hogy busszal jön hozzánk? 😂 Félúton észak felé meg ráveszik a pálmafás pólóra a bundát. 😀 😂

több mint 14 éve
😀 😀 😀 Hiányoztál!
😊
De nekünk nem Kell QB, mert a jelenlegi D-teket kb. a jegypénztárig fogjuk kitolni, a Cardsét még a buszra is feltesszük 😛
(csak viccelek,... de csak azért nem lesz így, mert a kezdő O line kb az első preseason alatt lesérül)Helmut Zimmer
ezen most nagyot röhögtem Helm 😀 az semmi mi viszont felrakunk 2 QB-t és nem fogjátok tudni ki merre fog Intet dobni.petey
több mint 14 éve
😊
De nekünk nem Kell QBHelmut Zimmer
Hagyjad mar, nekunk harom is van 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 197 — Csodabogár
😊
ezen most nagyot röhögtem Helm 😀 az semmi mi viszont felrakunk 2 QB-t és nem fogjátok tudni ki merre fog Intet dobni.

több mint 14 éve
😊
(csak viccelek,... de csak azért nem lesz így, mert a kezdő O line kb az első preseason alatt lesérül)
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 197 — Csodabogár
😂

az tippem:
Rams: 8-8
Seahawks: 6-10
49ers: 6-10
Cardinals: 6-10braxa88
Hox topicban elmondhatnád, miért 😀Helmut Zimmer
Rams: 8-8 - egységes csapat, Bradford még tovább fejlődik, erős középcsapat.
Seahawks: 6-10 - jó az offense, de T-Jackban nem bízok. max majd pozotíva csalódok benne. A védelemet meg még Alex Smith is szét fogja dobálni...
49ers: 6-10 - sokat gyengültek a védelemben. Franklin kiválása nagyon fájó sztem. Offensebe kéne egy klasszis WR és ugye egy jó QB...
Cardinals: 6-10 - Kolb gyenge, a védelem is, de erősebbek mint tavaly Azért Kolb még igyis jobb mint Skleton vagy Hall vagy Anderson...braxa88
Leegyszerűsítve: 4-ből 3 csapatnak nincs QB-je. Hawks, Cards nincs passrush, nálunk DB-k, de annyit nem gyengült a D-nk, Franklin tényleg kellett volna, ennyi.

több mint 14 éve
A kérdés nagyon jóóóóóóóó 😀

Én természetesen első helyet várok a csoportban. A tavalyi szereplés csak kisiklás volt. Most ha feljavulunk a csoport riválisokkal szemben, akkor nem lehet probléma.
Szerintem a 11-5 kissé túlzott, de a tavalyi 5-11 sem igazán volt reális.
A KETTŐ KÖZÖTT VAN AZ IGAZSÁG.

Mondjuk 10-6 😂Leon78
😂

az tippem:
Rams: 8-8
Seahawks: 6-10
49ers: 6-10
Cardinals: 6-10braxa88
Hox topicban elmondhatnád, miért 😀Helmut Zimmer
Rams: 8-8 - egységes csapat, Bradford még tovább fejlődik, erős középcsapat.
Seahawks: 6-10 - jó az offense, de T-Jackban nem bízok. max majd pozotíva csalódok benne. A védelemet meg még Alex Smith is szét fogja dobálni...
49ers: 6-10 - sokat gyengültek a védelemben. Franklin kiválása nagyon fájó sztem. Offensebe kéne egy klasszis WR és ugye egy jó QB...
Cardinals: 6-10 - Kolb gyenge, a védelem is, de erősebbek mint tavaly Azért Kolb még igyis jobb mint Skleton vagy Hall vagy Anderson...