Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 14 éve
Most értem haza, WTF :o Szerintem ez a csávó bent lett vna még 2/25nél is, meg hát bent volt még Bowers...
több mint 14 éve
Nem ismerem sajnos a kölyköt, remélem beválik majd és nem melléfogás lesz. 😊MadŐ a mi Tyson Alualunk 😊
több mint 14 éve
Ilyen QB runnal én kétlem, hogy Stanzi bent maradna 3 kör után, szerintem már a 2. körben is esélyes. De Bowers itt adná amúgy. 😛2. kör Bowers, 4. kör Stanzi és jók is vagyunk.SebiiAdnááám 😀Hanni
több mint 14 éve
locklear menjen is lehetőleg az esőerdőbe...kíváncsi leszek erre a rasztapasztára
több mint 14 éve
sztem Locklear megy. és Carpenter lesz az RT.
több mint 14 éve
2. kör Bowers, 4. kör Stanzi és jók is vagyunk.SebiiAdnááám 😀
több mint 14 éve
Nem ismerem sajnos a kölyköt, remélem beválik majd és nem melléfogás lesz. 😊
@KJuraszik
több mint 14 éve
RT lesz vagy inkább guard szerintetek?ez majd eldől, de mind a két poszton bevethető. én azt mondom guard lesz
Alakul azért a jövő fala Okung, Unger, Carpenter.Sebii
több mint 14 éve
RT lesz vagy inkább guard szerintetek? Alakul azért a jövő fala Okung, Unger, Carpenter.
több mint 14 éve
Carpenter underrated volt és kész. Én elég sok Alabama meccset láttam az utóbbi két évben, és nekem már akkor feltűnt, hogy mennyire jól játszik, és az SECben, mégis 3-5. körösnek tartják. Aztán jött a Senior Bowl, ahol a practiceok közben is szétalázta a többi tackle prospectet, kezdve az akkori #1nek tartott Solderrel meg #2 Castonzoval, majd a meccsen is kurva jó volt.Szerintem nem volt akkora reach, ha nem ti, akkor valaki más behúzta volna a 2. kör elején, és szerintem jól jártatok.
több mint 14 éve
Egyértelműen Cable pickeje volt. ZB.-be jó lesz.az én fejem is érdekes lehetett amikor éppen arról beszéltünk igorral hogy ingram és mutattták Saban-t és után jött hogy Carpenter. döbbenet 😊
több mint 14 éve
Carpenter tetszik nekem is, csak reachnek érzem. Szerintem 2. körben is bent lett volna, de akár 3-ban is. 2. kör Bowers, 4. kör Stanzi és jók is vagyunk.
több mint 14 éve
jó ez a carpenter pick. lesz futójáték, zsír lesz az OL 😀 optimistán srácokma jön Burton vagy Bowers oszt SB 😀
több mint 14 éve
ugyis sok pickunk van kész a franchise, letrade felesleges...
több mint 14 éve
Ami tetszett, az Ingram feje, mikor meghallotta, hogy Carpentert húzta a Hawks. 😀
több mint 14 éve
Az viszont meglepett, hogy Locker előbb ment ki, mint Gabbert.garrett27Na erre írtam, hogy nagy atülekedés a top 5-ért 😊
Elképesztő húzások voltak, sokan kitettek magukért!
több mint 14 éve
Carpenter???? Most nézhetek utána ki a túró a srác! Rá sehol, senki sem tippelt. Carrollék látnak, vagy tudnak valamit. Mindenesetre van kavarodás rendesen, és bejött, amit jósoltak, Mallett nem ment ki az első körben. Az viszont meglepett, hogy Locker előbb ment ki, mint Gabbert.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Semmi gebasz! 😊Fucu tényleg nem tudja, hogy mi is 43 at játszunk????!!! Bowers hozzánk is jöhetne!!?a WC-sre emlékszem a másikra nem, sajnálom
Mallett nem lenne jó nálunk, mert WC-t játszunk 😀 😀 😀
Azért szeretünk Fucu, jó srác vagy!Helmut Zimmer
a Carpenter pick csöppet meglepett, de megmagyarázható választásFucu
Ha Téged csöppet meglepett, akkor engem nagyon!
Nem tudom mennyire magyarázható, én mindenesetre meg sem próbálom, nem engem fizetnek ezért. Én tudtam volna mást húzni, mindegy Cable valszeg jobban ért hozzá nálam. Egyértelműen az egyik legkevésbé jó választásnak tűnik nap végén, bár azért komoly tülekedés van a top 5-ért, mi legalább nem rendszeridegen játékost húztunk. 😀
több mint 14 éve
Fucu tényleg nem tudja, hogy mi is 43 at játszunk????!!! Bowers hozzánk is jöhetne!!?a WC-sre emlékszem a másikra nem, sajnálom
Mallett nem lenne jó nálunk, mert WC-t játszunk 😀 😀 😀
Azért szeretünk Fucu, jó srác vagy!Helmut Zimmer
a Carpenter pick csöppet meglepett, de megmagyarázható választás
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bearanyoztátok az éjszakánkat. Höri elgurult a röhögéstől.Én is ezt tettem volna ha van elég hely 😀
több mint 14 éve
LOL 😀
több mint 14 éve
hát ez szép...
több mint 14 éve
Háááát! A pozíció jó, Zone blocking úton tovább ! A játékost meglátjuk! Guard lesz!Szomorú vagyok!
több mint 14 éve
Nah, magyarázatot kérek.
több mint 14 éve
Bowers még mindig bent van...