NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 688
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
ja és butler IR, törött lábbal petey 😊a.kacsahát szegény remélem felépül. nem is láttam mennyire súlyos csak most 😕 nem szép látvány
http://www.youtube.com/watch?v=MbTLTl8UfcE&feature=player_embedded#!
több mint 13 éve
Cam Newton újdonsült Heisman cím nyertest felhozták a nagy hype közepette a Hawksszal kapcsolatban is.nem hinném h afroameikai irányítót hozna caroll. usc-nél se nagyon játszatta őket. de legalábbis a nagy usc-s irányítók mind fehérek voltak (semmi rasszizmus)
Állítólag kései első körös picknek tűnik, és habár a többi csapathoz jobbára wildcat QB-nak írják, nálunk többet is látnak benne ( Olyan dinamikus játékos amilyenből most hiány van a csapatban )
Kitűnő atléta.Egyes cikkekben odáig mennek,hogy az elmúlt évek legatletikusabb Qb-ja. Viszont off-field problémái lehetnek (habár állítólag már az auburn program arca), és kevés tapasztalat.
Szinte biztosan nem húzzuk, de most már beszélhetünk a draftról talán 😊undisputedly
több mint 13 éve
Hozzon valaki egy kócsot,... mindegy csak déli gyerek legyen, Arizónától keletre. ...Lehet texasi, alabamai, lujzanénii, vagy mississippii. Csak kemény legyen, meg tudatos, értsen a focihoz, ... meg ne írjon könyvet, és ne legyen prédikátor...Mást nem is igen tehetünk. Nyilván nem hozunk senkit erre a 3 hétre. Losman pedig nem opció.undisputedlykapott két meccset Karesz, szar is voltFuculegyen inkább 1,5 😉
arról nem is beszélve,hogy a teljes meccse a liga egyik legjobb defense ellen volt,ha két ilyen meccsből leírna mindenki egy játékost,akkor jó pár sztárral kevesebb lenne a liga 😉 (ez persze nem Kareszra vonatkozik)
2 meccset megérne,a mostani Hassinál sokkal rosszabb nem nagyon lehet,ha szar meg kuka,ennyire egyszerű.Newman
Szeretem a délieket, nem érted mit beszélnek, de nem is kell, mert szemöldökráncolással kb ugyanazt a hatást érik el, mint odahaza a pusztában juhász bácsi a 70 kilós komondornál.
Persze úgysem lesz új HC, meg minek is. Voltak klassz dolgok is. Új DC-ben viszont reménykedem, de nem kell, hogy déli legyen, nekem az is elég, ha Dick Jauronnak hívják...
több mint 13 éve
Mást nem is igen tehetünk. Nyilván nem hozunk senkit erre a 3 hétre. Losman pedig nem opció.kapott két meccset Karesz, szar is voltFuculegyen inkább 1,5 😉
arról nem is beszélve,hogy a teljes meccse a liga egyik legjobb defense ellen volt,ha két ilyen meccsből leírna mindenki egy játékost,akkor jó pár sztárral kevesebb lenne a liga 😉 (ez persze nem Kareszra vonatkozik)
2 meccset megérne,a mostani Hassinál sokkal rosszabb nem nagyon lehet,ha szar meg kuka,ennyire egyszerű.Newman
több mint 13 éve
kapott két meccset Karesz, szar is voltFuculegyen inkább 1,5 😉
2 meccset megérne,a mostani Hassinál sokkal rosszabb nem nagyon lehet,ha szar meg kuka,ennyire egyszerű.
több mint 13 éve
kapott két meccset Karesz, szar is volt
több mint 13 éve
mondom,hogy Karesz tájm 😛egy-két meccset kaphatna az első csapattal szerintem,ha meg szar,kuka
sokat nem veszthettek...
több mint 13 éve
Cam Newton újdonsült Heisman cím nyertest felhozták a nagy hype közepette a Hawksszal kapcsolatban is.Állítólag kései első körös picknek tűnik, és habár a többi csapathoz jobbára wildcat QB-nak írják, nálunk többet is látnak benne ( Olyan dinamikus játékos amilyenből most hiány van a csapatban )
Kitűnő atléta.Egyes cikkekben odáig mennek,hogy az elmúlt évek legatletikusabb Qb-ja. Viszont off-field problémái lehetnek (habár állítólag már az auburn program arca), és kevés tapasztalat.
Szinte biztosan nem húzzuk, de most már beszélhetünk a draftról talán 😊
több mint 13 éve
Most akartam megnézni a meccset, de ezek szerint nincs benne egy értékelhető momentum sem.undisputedlyde a tresstájm jó volt 😂
több mint 13 éve
@Sonics Kell ennél nagyobb kritika? 😂 @Mad Megértem. Egyenlőre csak a cikkeket olvasgatom.
több mint 13 éve
Most akartam megnézni a meccset, de ezek szerint nincs benne egy értékelhető momentum sem.undisputedlyén estére hagyom a dolgot, nem akarom, hogy rányomja a napomra a bélyegét 😊
@KJuraszik
több mint 13 éve
Most akartam megnézni a meccset, de ezek szerint nincs benne egy értékelhető momentum sem.undisputedlyAz első drive nem volt rossz...
több mint 13 éve
Most akartam megnézni a meccset, de ezek szerint nincs benne egy értékelhető momentum sem.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Újabb kiábrándító pofon. A legnagyobb gond az, hogy nincs a csapatnak tartása. Persze kilehet kapni, meg 6-7-es mérleg sem rossz a tavalyi év után, de nagyon gáz, hogy rendszeresen feltörlik velünk a padlót az ellenfelek. Drasztikus változások kellenek.
több mint 13 éve
ugyis tiszta szívből utálom őket 😀rossz nézni ezt a csapatot....ez nem az én csapatom...még csak azt sem látom, hogy meg akarnának dögleni a pályán... 😕MadRossz idők járnak ránk! Nem elég, hogy nagy veréseket kapunk, a győzelmek során mutatott játék sem biztató. Valahogy én sem látom azt az elszántságot, amit más csapatok meccsein. Fogalmam sincs mi a gond,pedig a PO még nem úszott el.
Most viszont van egy olyan érzésem, hogy a forduló meglepetése mi leszünk, elkapjuk a Falconst. Csak egy megérzés.garrett27
több mint 13 éve
rossz nézni ezt a csapatot....ez nem az én csapatom...még csak azt sem látom, hogy meg akarnának dögleni a pályán... 😕MadRossz idők járnak ránk! Nem elég, hogy nagy veréseket kapunk, a győzelmek során mutatott játék sem biztató. Valahogy én sem látom azt az elszántságot, amit más csapatok meccsein. Fogalmam sincs mi a gond,pedig a PO még nem úszott el.
Most viszont van egy olyan érzésem, hogy a forduló meglepetése mi leszünk, elkapjuk a Falconst. Csak egy megérzés.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
rossz nézni ezt a csapatot....ez nem az én csapatom...még csak azt sem látom, hogy meg akarnának dögleni a pályán... 😕
@KJuraszik
több mint 13 éve
én titkon reménykedtem h az lesz mint multhéten, és a második félidőben lesz vmi, ezért megvártam, de a 3. picknél elsírtam magam.A sors sem akarja, hogy ez összejöjjön! Szerencsétlen Butler, jobbulást neki!
braxaval teljesen egyetértek a fél csapatnak ki kell adni a csókolomot. engem leginkább az O-line idegesít. okung unger és sztem andrews is maradhat a többi hatalmas cut. locklear évek óta meg van verve anyám által is, spencerben meg annyi pozitívum van h snapet tud adni (bár tegnap az se ment egyszer)
hassie amennyire imádott játékosom volt, egy paycuttal maradhat mentornak vagy menjen. trufantal hasonló dolgok vannak, és szegény milloy-on is látszik h öreg már 16 meccshez sajnos.
ja és stokley isten még 40 évesen is
washingtonnak viszont gratula a probowl-hoz 😊
ja és butler IR, törött lábbal petey 😊a.kacsa
Hassie esetében nincs mit mondani, úgyis mindenki tudja. Már csak az orra hegye látszik ki a mocsárból. 3 meccs és végleg eldől, hogy elmerül-e.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
én titkon reménykedtem h az lesz mint multhéten, és a második félidőben lesz vmi, ezért megvártam, de a 3. picknél elsírtam magam. braxaval teljesen egyetértek a fél csapatnak ki kell adni a csókolomot. engem leginkább az O-line idegesít. okung unger és sztem andrews is maradhat a többi hatalmas cut. locklear évek óta meg van verve anyám által is, spencerben meg annyi pozitívum van h snapet tud adni (bár tegnap az se ment egyszer)
hassie amennyire imádott játékosom volt, egy paycuttal maradhat mentornak vagy menjen. trufantal hasonló dolgok vannak, és szegény milloy-on is látszik h öreg már 16 meccshez sajnos.
ja és stokley isten még 40 évesen is
washingtonnak viszont gratula a probowl-hoz 😊
ja és butler IR, törött lábbal petey 😊
több mint 13 éve
Egy szívességet tegyen meg a Seahawks idén: verje meg valahogy a Falcons-t hétvégén 😛 utána már bármi lehet Hassivel, meg akárkivel 😀Gyurma PappaKérésed parancs! Lezúzzuk őket... 😀
több mint 13 éve
Egy szívességet tegyen meg a Seahawks idén: verje meg valahogy a Falcons-t hétvégén 😛 utána már bármi lehet Hassivel, meg akárkivel 😀
több mint 13 éve
Eddig komolyan elhittem, hogy 8-8-al PO-ba mehet a csapat. Ezután inkább azt mondom, hogy jobb is, hogy nem megy. Csak az a gáz, hogy abszolút nem látom, hol lehetne elindulni kifelé ebből a gödörből...mr nemoA 8-8 még meglehet. Lezúzzuk a hétvégén a Falcons-t... 😀 😀 😀
A tegnapi meccsnézést Hassie első ajándékozásánál abbahagytam... éreztem, hogy ez nem a mi napunk lesz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Eddig komolyan elhittem, hogy 8-8-al PO-ba mehet a csapat. Ezután inkább azt mondom, hogy jobb is, hogy nem megy. Csak az a gáz, hogy abszolút nem látom, hol lehetne elindulni kifelé ebből a gödörből...
több mint 13 éve
-17, -17, -30, -34, -15, -18, -19! Minden zakónk dupla számjegyű! Vagy győzünk, vagy közünk sincs a meccshez. Van magyarázat?
több mint 13 éve
nem,nem akarom számolgatni,mert úgy rémlik,hogy aranyos kis szám jönne ki,ha elkezdeném 😊rosszul látjátok,itt az ideje kinevelni egy új franchise irányítótnagy a szád mert nyert a csapatod 😀 azt ugye már számolgatod,hogy jövőre hány buffaloi szabadügynök lesz... 😊Helmut Zimmer
Karesz táááájm! 😛Newman