NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 664
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=gZcSEE7TuGU&feature=player_embedded#! :cool: :cool: :cool:
több mint 13 éve
Ugye? 😂Ha nyerunk Friscoban, akkor Hassie beallitja Dave Krieg (imadom a nevet, annyira harcias 😊 70 gyozelmes rekordjat. Ha megegyet, akkor O lesz a rekorder.endorphynmindenféleképpen kell az a 8-8 😊braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Ha nyerunk Friscoban, akkor Hassie beallitja Dave Krieg (imadom a nevet, annyira harcias 😊 70 gyozelmes rekordjat. Ha megegyet, akkor O lesz a rekorder.endorphynmindenféleképpen kell az a 8-8 😊
több mint 13 éve
Ha nyerunk Friscoban, akkor Hassie beallitja Dave Krieg (imadom a nevet, annyira harcias 😊 70 gyozelmes rekordjat. Ha megegyet, akkor O lesz a rekorder.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Braxa, ez a kép még Pítnek is tecceni fog... 😀😊
Csak az a kár, hogy nem vigyorog rajta...Sonics
tény, jó DC volt..
több mint 13 éve
Braxa, ez a kép még Pítnek is tecceni fog... 😀 Csak az a kár, hogy nem vigyorog rajta...
több mint 13 éve
#Seahawks sign T Breno Giacomini off practice squad to active roster. Add WR Dominique Edison to PS.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ettől még játszhatnak a frisco ellen. amigy sztem Obo ott lesz. Williams nem biztos...Williams és Obo nem edzett.undisputedlyHmm micsoda remények... 😐Hanni
Cole edzett
több mint 13 éve
Williams és Obo nem edzett.undisputedlyHmm micsoda remények... 😐
több mint 13 éve
Williams és Obo nem edzett.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó lesz az a PO 8-8-al. A magas draft pick különben is csak arra való, hogy le-tradeljen az ember 😀
több mint 13 éve
The Seattle Seahawks have placed rookie defensive end Clifton Geathers on waivers, a league source said on Tuesday night.
több mint 13 éve
amíg esély reális esély van addig menni kell a rájátszásért, ez kötelesség!!!!!!Legalábbis én elvárom....MadÍgy van. Minden meccset meg kell próbálni megnyerni. Aztán majd kiderül, hogy mennyi sikerül... 😊
több mint 13 éve
amíg esély reális esély van addig menni kell a rájátszásért, ez kötelesség!!!!!!Legalábbis én elvárom....
@KJuraszik
több mint 13 éve
Annyi, hogy nem tartalak true metal bradör end szisztörnek! És persze a pozőrök hagyják el a termet 😊😕garrett27Beszélünk itt a QB needről, az O fal réseiről, ez OK, de mi a helyzet CB fronton?garrett27Ilyenkor egy kicsit mindig elszomoodom, mert rájövök, hogy a feleslegesen írok fél oldalakat, de lehet, hogy 6-8 sort is 😕
😀Helmut Zimmer
Semmi bajom Veled, sőt.... Amúgy is tettem ilyen jelet 😀
Amúgy is lassan ideje, hogy Sebii elkezdjen egy 3-4 átállásról beszélni, amihez kell a jó draft pozi, és ezért jobb is lemaradni a rájátszásról. 😛
Nem is értem, hogy a Pats hogy épített csapatot úgy, hogy folyamatosan rájátszásban vannak 😉 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Szvsz nem járnánk jól a PO-val bármilyen furcsa is ezt kimondani. Mert úgyis elvernek minket mint szódás a lovát minden emberi számítás szerint. Akkor meg inkább egy jó draftpozíció és jövőre mindent bele. De nyilván nem fogják feladni.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
jó hirek:Cole és Carlson visszatérhet a frisco ellen.
na: Seahawks coach Pete Carroll is optimistic Mike Williams (ankle) will be ready to play in Week 14.
több mint 13 éve
Azért valakinek kell nyerni a csoportot, ezt nem lehet elkerülni. 😀mint már leírtam nálunk is, a kérdés az hogy mi lenne a jobb. PO és a Saints első körben otthon(ami ugye nem kétséges hogy elég durva lenne), és 20. helytől draft pick, vagy nincs PO és egy jobb helyről húzás. Részemről inkább mennék PO-ba egy pozitív mérleggel és jó játékkal, mintsem becsusszanni küszöb alatt hogy aztán elverjenek mint egy kutyát.peteyEsett szó a CB needről az előző oldalakon több ember billentyűzetéből is , gondolom erre utalt Helmut.A divízióra nézve nem hízelgő, de a Seahawks fanok gondolom nem szomorkodnának ha 7-9-cel vagy 8-8-cal megnyernék a csoportot és mennének a rájátszásba. Ráadásul mint csop. győztes otthon fogadhatnák a jobb mérleggel rendelkező ellenfelet, ami azért növelné az esélyeiket a továbbjutásra.BleedingGreen
Nem kell belelátni semmit, ha te kifejted xy-ról a véleményedet,majd valaki pár hsz-el később megkérdezi, mi a helyzet xy-al, te is hasonlóan reagálsz.
Ahelyett,hogy ilyen apróságokon fennakadtok, inkább beszéljünk arról,hogy lehozták a nagyobb sajtó orgánumok a lehetőségét egy esetleges 7-9-es csoport győztesnek...Elég nagy szégyen ez a WEstre nézve.undisputedly
Az a baj, hogy egyik csapatnak sincs jó offense amivel ellensúlyozni lehetne a még rosszabb védelmeket vagy fordítva (ha már normálisan kiegyensúlyozott csapat nincs). Talán a Rams-nek lehetne esélye, mert ott van egy használható D, de az O ott is akadozik (ráadásul újonc Qb-vel, ami a rájátszásban jobban kijönne). Azért én nem írnám le teljesen az innen továbbjutót, de majd meglátjuk. Egy esetleges jó játék viszont sok önbizalmat és jó tapasztalatot adhatna az épülőfélben lévő csapatnak, amiből jövőre profitálhatnának
több mint 13 éve
és az a vicces ha épphogy nem jutunk be akkor 10 körül draftolunk ha meg bejutunk akkor 21 😀éles a különbség 😛
több mint 13 éve
mint már leírtam nálunk is, a kérdés az hogy mi lenne a jobb. PO és a Saints első körben otthon(ami ugye nem kétséges hogy elég durva lenne), és 20. helytől draft pick, vagy nincs PO és egy jobb helyről húzás. Részemről inkább mennék PO-ba egy pozitív mérleggel és jó játékkal, mintsem becsusszanni küszöb alatt hogy aztán elverjenek mint egy kutyát.A divízióra nézve nem hízelgő, de a Seahawks fanok gondolom nem szomorkodnának ha 7-9-cel vagy 8-8-cal megnyernék a csoportot és mennének a rájátszásba. Ráadásul mint csop. győztes otthon fogadhatnák a jobb mérleggel rendelkező ellenfelet, ami azért növelné az esélyeiket a továbbjutásra.BleedingGreenMost megint le vagyok b.... mert nem lapoztam vissza? Komolyan mondom nem értem mi bajod velem! Hagyjuk! Csak kérdeztem, de már vissza is vontam. 😕garrett27Esett szó a CB needről az előző oldalakon több ember billentyűzetéből is , gondolom erre utalt Helmut.
Nem kell belelátni semmit, ha te kifejted xy-ról a véleményedet,majd valaki pár hsz-el később megkérdezi, mi a helyzet xy-al, te is hasonlóan reagálsz.
Ahelyett,hogy ilyen apróságokon fennakadtok, inkább beszéljünk arról,hogy lehozták a nagyobb sajtó orgánumok a lehetőségét egy esetleges 7-9-es csoport győztesnek...Elég nagy szégyen ez a WEstre nézve.undisputedly
több mint 13 éve
A divízióra nézve nem hízelgő, de a Seahawks fanok gondolom nem szomorkodnának ha 7-9-cel vagy 8-8-cal megnyernék a csoportot és mennének a rájátszásba. Ráadásul mint csop. győztes otthon fogadhatnák a jobb mérleggel rendelkező ellenfelet, ami azért növelné az esélyeiket a továbbjutásra.Esett szó a CB needről az előző oldalakon több ember billentyűzetéből is , gondolom erre utalt Helmut.Ilyenkor egy kicsit mindig elszomoodom, mert rájövök, hogy a feleslegesen írok fél oldalakat, de lehet, hogy 6-8 sort is 😕Most megint le vagyok b.... mert nem lapoztam vissza? Komolyan mondom nem értem mi bajod velem! Hagyjuk! Csak kérdeztem, de már vissza is vontam. 😕garrett27
😀Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Esett szó a CB needről az előző oldalakon több ember billentyűzetéből is , gondolom erre utalt Helmut.Most megint le vagyok b.... mert nem lapoztam vissza? Komolyan mondom nem értem mi bajod velem! Hagyjuk! Csak kérdeztem, de már vissza is vontam. 😕garrett27Beszélünk itt a QB needről, az O fal réseiről, ez OK, de mi a helyzet CB fronton?garrett27Ilyenkor egy kicsit mindig elszomoodom, mert rájövök, hogy a feleslegesen írok fél oldalakat, de lehet, hogy 6-8 sort is 😕
😀Helmut Zimmer
Ahelyett,hogy ilyen apróságokon fennakadtok, inkább beszéljünk arról,hogy lehozták a nagyobb sajtó orgánumok a lehetőségét egy esetleges 7-9-es csoport győztesnek...Elég nagy szégyen ez a WEstre nézve.
több mint 13 éve
😕Beszélünk itt a QB needről, az O fal réseiről, ez OK, de mi a helyzet CB fronton?garrett27Ilyenkor egy kicsit mindig elszomoodom, mert rájövök, hogy a feleslegesen írok fél oldalakat, de lehet, hogy 6-8 sort is 😕
😀Helmut Zimmer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.